Implantátumos fogbeültetés: Hogyan zajlik? I Móricz Dental Fogászat

Implantátum fogbeültetés

Az implantátum fogbeültetéssel egy nagyon hatékony és biztonságos módja a hiányos fog, fogak pótlásának, aminek egy igazi specialistája a Móricz Dental fogászat. Az elmúlt 15 évben közel 2000 fogbeültetést végeztünk el implantátum segítségével, amennyiben Ön is szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, a legjobb helyen jár!
 

Implantátum fogbeültetés

Mi az összefüggés az implantátum és a fogbeültetés között?

Az implantátum fogbeültetéssel egy olyan fogászati eljárás, amely során a beültetett fogat egy speciális, úgynevezett implantátum csavar segítségével rögzítik. Maga a fogbeültetés egy nagyon hatékony és biztonságos módja a hiányos fog, fogak pótlásának. Az implantátum fogbeültetésnek az implantátum része nem más gyakorlatilag, mint egy magas minőségű titán csavar, amely a csontba kerül beültetésre, majd erre kerül a gyógyulási periódust követően az implantációs fogpótlás. Egy vagy több hiányzó fog pótlására is alkalmazható ez az eljárás. Az implantátum a beültetett titán csavar míg a fogbeültetés maga a műtéti eljárás, melynek keretében a hiányzó fog helyére egy fájdalommentes eljárással beültetésre kerül az implantátum.

Melyik az ideális implantátum fogbeültetés esetén?

Az implantátum fogbeültetéssel többféle módszerrel és anyaggal történhet. Az implantátumok több kategóriába sorolhatók: vannak költséghatékony implantátumok, prémium implantátumok, és olyan speciális funkciót betöltő implantátumok, amelyek például a fogszabályzó eljáráshoz szükségesek. Alapvetően elmondható, hogy a fogászati eljárások során alkalmazott implantátum fogbeültetésre alkalmas. Hogy Ön számára melyik a legideálisabb választás, az több tényezőtől is függ. A fogbeültetésre használt implantátum kiválasztása előtt emiatt meg kell vizsgálni néhány dolgot, amik meghatározhatják az implantátum fajtáját. Fontos tényező az implantátum fogbeültetés esetén a foghiány helye, a csontállomány minősége, az implantátum terhelőségi igénye, az, hogy milyen fogpótlás kerül majd az implantátumra, de még a környező fogak az egészségügyi állapota is. Amennyiben szeretné a legjobb döntést meghozni az implantátummal kapcsolatban, a legjobb, ha eljön hozzánk egy személyes konzultációra, és kikéri szakértő kollégáink tanácsát!

Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online

Mennyire fájdalmas az implantátum- vagy fogbeültetés műtét?

Implantátum fogbeültetés – két ijesztő fogászati kifejezés, aminek hallatán az ember, szinte már érzi is a mély fájdalmakat, de vajon van oka rettegni a beavatkozástól? A fogászati beavatkozások valóban fájdalmasak tudnak lenni, de mi, a Móricz Dental Fogászaton kizárólag olyan fejlett fogászati eljárásokat alkalmazunk, amikkel csak egy kis kellemetlen érzést okozunk a pácienseinknek. Az implantátum fogbeültetés egész folyamata teljes érzéstelenítésben történik, így fájdalommentes, még annyi fájdalommal sem jár, mint egy hagyományos fogtömés, így igazán nem kell aggódnia. A műtét közben csupán enyhe nyomás érezhető, éles fájdalom nem. A műtétet követően azonban enyhe fájdalom jelentkezhet amikor kimegy az érzéstelenítő hatása, de az fájdalomcsillapító gyógyszereknek köszönhetően hamar elmúlik. Az implantátum fogbeültetés az egyik legjobb módja a hiányos fog, fogak pótlásának, amit a Móricz Dentalban nagy szakértelemmel, több éves tapasztalattal, és a legjobb minőségű anyagokkal, valamint a legmodernebb eljárásokkal végzünk!

Mit kell tenni, ha hiányzó fogait implantátum- vagy fogbeültetés műtét segítségével szeretné pótoltatni?

Az implantátum fogbeültetés egy nagyon hatékony módja a hiányos fog, fogak pótlásának, amivel időtálló, esztétikus, funkcionálisan is tökéletes megoldást kapunk. Önnek mit kell tennie, ha szeretné ezt az eljárást választani fogazata épségének visszaállítása céljából? Egyszerűen csak kérni kell egy időpontot egy implantátum- vagy fogbeültetés személyes konzultációra, ahol digitális diagnosztika segítségével felálltjuk Önnek a legideálisabb kezelési tervet. Ez alapján egy részletes írásos ajánlatot is készítünk, amennyiben ezzel egyetért, elfogadja, megtörténik az implantátum fogbeültetés kezelés a terv alapján. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom
Bölcsességfog ciszta I Móricz Dental Fogászat

Bölcsességfog ciszta

A Móricz Dental fogászati rendelőben kiemelt figyelmet fordítunk a bölcsességfogak kezelésére és az ehhez kapcsolódó problémákra, többek között a bölcsességfog ciszta eltávolítására is. Nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistákkal, modern szájsebészeti műtővel rendelkezünk, így komplexebb fogászati problémákkal is fordulhat hozzánk! Alábbi cikkünkben a bölcsességfog ciszta kialakulásáról, szakszerű kezeléséről lesz szó!

Tovább olvasom
Gyermekfogászat Budapest | Móricz Dental Fogászat

Gyermekfogászat Budapest

Sajnos a fogászati problémák a legkisebbeket sem kímélik, már a tejfogak esetében is lehetnek rendellenességek.  A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten hatékony, és kíméletes fogászati kezelésekkel várja a legkisebbeket is, nálunk minden problémára van fájdalommentes megoldás!

Tovább olvasom

Rólunk mondták