Fogimplantátum vélemény I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum vélemény

A fogimplantátum egy nagyon gyakran alkalmazott fogászati megoldás, amit gyakran használunk nemcsak a Móricz Dental Fogászaton, hanem más fogászatokon is igen széles körben. A fogimplantátum véleményünkkel kapcsolatban osztunk meg az alábbiakban gondolatokat, melyek hasznosak lehetnek leendő, illetve jövőbeli pácienseink számára is.

Fogimplantátum vélemény

Mi a pácienseink véleménye a fogimplantátum beültetésről? – Szakértő fogimplantátum vélemény

Összegyűjtöttük azokat kérdéseket és válaszokat, melyeket pácienseink tettek fel nekünk a fogimplantátum beültetésről. A következőkben tehát olyan szakértői fogimplantátum véleményeket és tényeket olvashat, melyeknek gyakorlati hasznuk is lehet, amennyiben Ön is a fogorvosi székbe kerül. Lássuk milyen fontos információkat kell tudni erről az oly sokszor alkalmazott fogászati eljárásról. Mikor kerülhet sor a fogimplantátum beültetésére, milyen típusú implantátumok léteznek, melyiket érdemes választani, tehát melyik fogimplantátum a legjobb, és egészen pontosan hogyan zajlik a fogimplantátum beültetése? Többek között ezekre is választ kaphat!

Fogimplantátum vélemény – Mikor van szükség fogimplantátum beültetésre?

A szakértő fogimplantátum vélemények alapján a hiányzó fogak esetében érdemes minél hamarabb pótoltatni azt fogimplantátummal, mert egyrész nem kell csontvesztéssel számolni, másrészt a foghiány melletti és azzal szemben lévő fogak sem mozdulnak ki helyükből az egyenetlen terhelés miatt, amit a hiányzó fog okoz. Egy hiányzó fog ugyanis nagyon sok problémát tud okozni, nemcsak esztétikailag, hanem funkcionálisan is. A fogaknak nagyon fontos szerepük van a szervezet működésében, nemcsak csodaszép mosolyához kellenek, hanem a rágáshoz is. Ez azt jelenti, hogy a fogaknak elengedhetetlen szerepük van az emésztésben. Éppen ezért nagyon fontos minél előbb pótolni a fogak hiányát, hogy visszaálljon az egészséges működés, és hogy az ép fogak ne sérüljenek a foghiány következtében.

Fogimplantátum vélemény – Melyik fogimplantátumot válasszam?

Napjainkban rengeteg fogimplantátum elérhető, ugyanis az orvostudomány fejlődésével újabb és újabb anyagok kerülnek fejlesztésre, valamint bevezetésre. A fogimplantátum véleménykérés leggyakoribb kérdése általában arra irányul, hogy melyik a legjobb fogimplantátum. Ha erre teljes mértékben nem is tudunk pontos választ adni, azt tudjuk általánosságban javasolni, hogy érdemes nemzetközileg elismert és évtizedes tapasztalattal rendelkező implantátum családot választani, mert hosszú távon ez jelenti a biztonságot. Az esetleges későbbi korrekciók vagy reklamációs esetek is könnyen kezelhetők Magyarországon vagy akár a világ bármely országában. A Móricz Dental Fogászaton természetesen csak ilyen fogimplantátum típusokkal találkozik, ugyanis mi csakis a legjobbat szeretnénk Önnek, valamint fogainak!

Kérjen időpontot rendelőnkbe most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Fogimplantátum vélemény – Fájdalmas a fogimplantátum beültetése?

Egy másik nagyon gyakran felmerülő téma a fogimplantátum véleménykéréssel kapcsolatban, hogy mennyire fájdalmas a beavatkozás? Elmondható, hogy a fogimplantátum beültetés meglepően kíméletes eljárásnak számít, köszönhetően a hatásos fájdalomcsillapításnak és annak, hogy a fogimplantátum a csontba kerül beültetésre, ahol kevesebb az érző ideg, mint a fogban. Meglepő, de a fogimplantátum behelyezése kíméletesebb még egy foghúzásnál is. 

Fogimplantátum vélemény – Mi történik a fogimplantátum beültetése után?

A fogimplantátumokkal kapcsolatban megosztanánk még néhány hasznos információt, ami sokszor kérdésként szokott felmerülni pácienseink között. Fontos elmondani, hogy a fogimplantátumnak be kell csontosodnia a beültetését követően ahhoz, hogy nagy biztonsággal terhelhető legyen implantációs fogpótlással. Addig ideiglenes fogpótlás kerül rá esztétikai okokból. Ez hozzávetőleg 3-4 hónap. Tehát a fogimplantátum beültetés egy hosszas folyamat, azonban megéri, hiszen az eredmény is időtálló!

Fogimplantátum vélemény – Hogyan kerül fogpótlás a fogimplantátumra?

Esztétikai szempontból ez egy nagyon fontos kérdés! A fogimplantátum az íny szintje alá kerül beültetésre. Erre kerül csavarral rögzítésre egy felépítmény, amely már az íny szintje felett van. Ez olyan, mint egy lecsiszolt fog. Erre kerül az implantációs fogpótlás a gyógyulási periódust követően. A fogimplantációs eljárás így épül fel teljes egészében!
Fogimplantátum vélemény – Hogyan kaphatunk választ szakértőtől minden fogimplantátum kapcsolatos kérdésünkre?
Szakértői fogimplantátum véleményre kíváncsi, fontos kérdései vannak a témában? Jöjjön el a Móricz Dentalba egy személyes fogimplantátum konzultációra, és minden kérdésére választ kaphat első kézből! Kérjen időpontot rendelőnkbe most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online

 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták