Fogimplantátum beültetés lépései, tudnivalók I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum beültetés lépései

Szakszerű fogimplantátum beültetés a Móricz Dental Fogászaton és Szájsebészeten, nemzetközi tapasztalattal rendelkező fogorvosokkal, és szájsebész kollégákkal. A legmodernebb eszközparkkal, hatékony, és fájdalommentes fogászati eljárásokkal várjuk pácienseinket Budapest egyik legkönnyebben megközelíthető csomópontján, a Móricz Zsigmond körtéren.

Fogimplantátum beültetés lépései

A fogimplantátum beültetés a legjobb megoldás a hiányzó fogak pótlására

Amennyiben Önnek is van hiányzó foga, vagy fogai, úgy a fogimplantátum beültetése a legjobb megoldás ennek orvoslására. A hiányos fogazat nemcsak esztétikai problémákat okoz, hanem káros egészségügyi hatásai is lehetnek. A hiányos fogak miatt az ép, egészséges fogak is sérülhetnek azáltal, hogy az űr feltöltése miatt elkezdenek dőlni, meglazulni. A nem megfelelő fogazat pedig hatással van a rágásra, és így az emésztésre is. A fogimplantátum beültetésével ezeket el lehet kerülni, és ismét egységes szép mosolyt varázsolni. A műtét egyáltalán nem kockázatos, egy rutin beavatkozás, amit nagyszerű, sok éves tapasztalattal rendelkező specialista kollégáink végeznek el. A fogimplantátum beültetése alapvetően nem okoz fájdalmat sem, hiszen helyi érzéstelenítésben vagy altatásban történik. A fogimplantátumra pedig nagyon esztétikus fogimplantátum készül, ami még szebb lesz, mint az eredeti fog. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

A fogimplantátum beültetés előnyei

A fogimplantátum beültetése tartós megoldást jelent a foghiányra, nemcsak esztétikailag orvosolja a problémát, hanem ezen felül visszanyeri fiatalkori rágóképességét. Ez a modern eljárás személyre szabott implantációs fogpótlás elkészítését teszi lehetővé a páciens elvárásinak és lehetőségeinek megfelelően. Visszaállítja a szájban a fogak egyenletes terhelését, így megakadályozza további fogak elvesztését, valamint meggátolja a további csontvesztést is. Napjaink legjobb megoldása a hiányos fogak esetében a fogimplantátum beültetése, amit a Móricz Dentalban nagy szakértelemmel, és rutinnal végzünk, a legjobb anyagok felhasználásával.

A fogimplantátum beültetés menete a Móricz Dentalban

Amennyiben érdeklődik a fogimplantátum beültetése iránt, biztosan érdekli, hogy pontosan hogyan zajlik a teljes folyamat, mire kell közben számítani, és figyelni. Fogimplantátum specialista fogorvosaink segítségével összegyűjtöttük Önnek a fogimplantátum beültetésének legfontosabb lépésit. Ahogyan látja, a kezelés egy személyre szabott konzultációval kezdődik, ezen a ponton pedig még ennél is részletesebb tájékoztatást kaphat, és minden kérdését megválaszolják kollégáink a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban! 

 • Személyes konzultáció szájsebész specialistával, ahol minden kérdésére választ kaphat, és átláthatóvá válik az Ön számára is a fogimplantátum beültetésének tejes folyamata
 • Panoráma röntgen vagy 3D CT felvétel készítés a pontos diagnózishoz
 • A szájüreg és a fogazat szakorvosi vizsgálata
 • Kezelési terv és árajánlat készítés, pácienseink részletes tájékoztatása
 • A gyógyulást kockáztató fogászati problémák kezelése (tömés, fogkőleszedés)
 • A műtét napján helyi érzéstelenítés vagy altatás
 • Az implantátumok helyének előkészítése a csontban
 • Fogimplantátum beültetése
 • A műtéti terület zárása varattal 
 • A gyógyulási periódust (3-5 hónap) követően az implantátumok feltárása, gyógyulási (ínyformázó) csavar behelyezése
 • Lenyomatvétel a fogtechnikai laboratórium számára
 • Az implantációs fogpótlás bepróbálása és végleges rögzítése az implantátumokra

Mit kell tenni, ha fogimplantátum beültetésre van szüksége?

Amennyiben hiányos fogai vannak, fogimplantátum beültetésére van szüksége, nem kell mást tennie, mint eljönni a Móricz Dentalba egy személyes fogbeültetés konzultációra szakértő szájsebészeinkhez! Jól felszerelt fogászatunkon a legjobb anyagokkal dolgozunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önnek a legszebb mosolyt varázsoljuk. Tartós fog implantációs eljárásunk segítségével hosszú ideig tartó, esztétikus eredményeket érhetünk el. Fogsora szebb, és ami a legfontosabb, egészségesebb lesz, mint annak idején. A fogimplantátum beültetése a legjobb eljárás, a hiányos fogak pótlására, bízza magát és fogait a Móricz Dental szakértelmére! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Legjobb fogpótlás – Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogpótlás – Melyik a legjobb fogpótlás?

Hiányos fogai számára a legjobb fogpótlást keresi? Szeretné, ha újra ép lenne fogazata, helyreállna a rágása, és megszépülne a mosolya? A Móricz Dental nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistái nemcsak megtalálják Ön számára a legjobb fogpótlást, hanem be is helyezik azt, ráadásul fájdalommentesen! 

Tovább olvasom
Implantációs fogpótlás - Móricz Dental Fogászat

Implantációs fogpótlás

Ismerje meg az implantációs fogpótlás módszereit, az implantációs fogpótlás típusait. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb információkat az implantációs fogpótlással kapcsolatban, amennyiben további kérdései vannak fogászatunkon állunk rendelkezésére! 

Tovább olvasom
Fogszuvasodás kialakulásának okai - Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszuvasodás kialakulásának okai - Mitől alakul ki a fogszuvasodás?

A fogszuvasodás korunk igazi népbetegsége. Nemzetközi tanulmányok szerit a felnőtt lakosság közel 90%-át érinti ez a fogászati probléma. Mire vezethetők vissza a fogszuvasodás kialakulásának okai, mik okozzák a problémát? Miért ilyen gyakori a fogszuvasodás kialakulása, mire kell figyelni a megelőzéskor? 

Tovább olvasom
Ínysorvadás következményei I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Ínysorvadás következményei I Akár a fogak elvesztésével is járhat!

Sajnos nagyon sokan tartanak valamilyen okból a fogorvosoktól, pedig a Móricz Dentalban alkalmazott fogászati eljárások egyáltalán nem fájdalmasak, fogorvosaink nemcsak profik, hanem nagyon kedvesek is. Fogorvoshoz járni azért fontos, mert a nem kezelt problémáknak súlyos következményei lehetnek, nem is gondolná az ínysorvadás következményei milyen súlyosak lehetnek!  Melyek az ínysorvadás következményei, hogyan lehet elkerülni az ínysorvadás következményeit?

Tovább olvasom
Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom

Rólunk mondták