Ästhetische Füllungen

Ästhetische Füllungen

Ästhetische Füllungen

Falls Ihre Zähne Anzeichen von Karies aufweisen oder empfindlich, abgebrochen oder beschädigt sind oder Verfärbungen aufweisen, benötigen Sie höchstwahrscheinlich Zahnfüllungen. Unser Ziel in unserer Zahnarztpraxis in Budapest ist es, ästhetische, dauerhafte, schnelle und schmerzfreie Lösungen für dieses Problem zu bieten. Für weitere Informationen über ästhetische Füllungen, lesen Sie bitte weiter oder rufen Sie uns an unter +36 1 3611 222. Vereinbaren Sie einen Konsultationstermin, um alle Ihre Fragen und Bedenken bezüglich der Risiken zu beantworten.

 

Karies und deren erfolgreiche Behandlung mit ästhetischen Füllungen in unserer Zahnarztpraxis in Budapest

Karies ist die häufigste Beschwerde, mit der wir uns an einen Zahnarzt wenden. Diese bakterielle Zahnkrankheit ist oft mit unangenehmen Symptomen begleitet: Empfindlichkeit, Schmerzen, unangenehmer Mundgeruch. Wenn Sie diese Symptome an sich bemerken, wenden Sie sich so bald wie möglich an unsere Zahnarztpraxis. Verzögerungen sind mit einem hohen Preis verbunden: unerwartete Zahnschmerzen, größere Eingriffe, höhere Kosten.

Verhindern Sie dies mit einer Konsultation!

Was über ästhetische Füllungen zu wissen ist in unserer Zahnarztpraxis in Budapest

Füllungen bieten eine schnelle, dauerhafte und ästhetische Lösung für zahlreiche Zahnprobleme: verfärbte, rissige, abgebrochene, empfindliche oder schmerzende Zähne. Die Herstellung erfolgt routinemäßig unter örtlicher Betäubung, sodass dabei keine Schmerzen auftreten. Sie stoppen weitere Karies und die Verbreitung von Karies auf benachbarten gesunden Zähnen.

 

Notwendigkeit und Typen der ästhetischen Füllungen in unserer Zahnarztpraxis in Budapest

Wir könnten denken, dass Füllungen nur Füllungen sind. Die Wissenschaft der Zahnheilkunde bietet jedoch präzisere Lösungen für verschiedene Zahnprobleme. Rillenverschlüsse, ästhetische Füllungen, Einlagefüllungen (Inlay, Onlay), Zahnabschlüsse mit Komposit.

Ästhetische Füllungen in unserer Zahnarztpraxis in Budapest

Was ist eine gute Füllung? Sie beseitigt Schmerzen und Empfindlichkeit, stellt die Kaufähigkeit wieder her und bietet eine dauerhafte Lösung für das Problem. Sie ist auch nicht schmerzhaft, da sie unter örtlicher Betäubung eingesetzt wird. Sie ist in einer Behandlung fertig. Und noch etwas: unserer Meinung nach ist eine Füllung wirklich gut, wenn sie natürlich und ästhetisch ist. So sehr, dass man in den Spiegel blickend nicht weiß, welcher Zahn gerade gefüllt wurde.

 

Wie wird eine ästhetische Füllung in unserer Zahnarztpraxis in Budapest hergestellt?

Ästhetische Füllungen sind einfache und schnelle Eingriffe. Es ist möglich, während einer Behandlung mehrere Zähne zu füllen. Nach der Lokalanästhesie entfernt der Zahnarzt die kariösen Teile und baut die Füllung nach entsprechender Vorbereitung in mehreren Schichten auf. Im Falle eines größeren Zahnmangels wird vom Dentallabor eine Einlagefüllung angefertigt.

 

Ästhetische Einlagefüllungen (Inlay und Onlay) in unserer Zahnarztpraxis in Budapest

Karies wird normalerweise mit ästhetischen Füllungen behandelt. Wenn beim Entfernen kariöser Teile eine zu große Kavität im Zahn entsteht, bietet eine herkömmliche ästhetische Füllung keine ausreichende Sicherheit. Dies ist, wenn Inlay / Onlay in den Fokus geraten.

Der Preis der ästhetischen Zahnfüllung in unserer Zahnarztpraxis in Budapest

Obwohl ästhetische Zahnfüllungen nicht zu den komplexesten zahnärztlichen Eingriffen gehören, lohnt es sich dennoch, zu einer ästhetischen Konsultation zu kommen. Ihre Optionen reichen von einfachen ästhetischen Füllungen bis hin zu hochwertigen Restaurationen, um den höchsten ästhetischen Bedürfnissen gerecht zu werden.

Informieren Sie sich in unserer Zahnarztpraxis in Budapest während einer persönlichen Konsultation mit unseren Fachärzten über die Möglichkeiten und Preise.

Buchen Sie Ihren Konsultationstermin unter der Nummer +36 1 3611 222. Wir freuen uns, Sie bei uns begrüßen zu dürfen.

Sie sagten über uns

Die Meinung unserer Patienten

Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Nützliche Artikel

Fogínygyulladás okai, fogínygyulladás megelőzése | Móricz Dental

Fogínygyulladás okai, fogínygyulladás megelőzése | Móricz Dental

A fogínygyulladás egy gyakori fogászati megbetegedés, amit bizonyára már Ön is tapasztalt. Szeretné elkerülni a vérzéssel, és más kellemetlen tünetekkel járó fogínygyulladást? Mutatjuk, mit kell tennie a megelőzés érdekében, mik a fogínygyulladás okai!

Tovább olvasom
Fogfájás kezelése | Móricz Dental

Fogfájás kezelése – mit lehet tenni, ha fáj egy fog?

Sokunk egyik legnagyobb ellensége, a semmi áron múlni nem akaró, nyilalló fogfájás. Ha valakinek volt már fogászati problémája, és fájt a foga, akkor biztosan nem kell bemutatni a rémes érzést, helyette inkább beszélünk a fogfájás kezeléséről. A fog több ok miatt fájhat, ezért többféle kezelési módja van a fogfájásnak.
 

Tovább olvasom
Bölcsességfog fájdalom | Móricz Dental

Bölcsességfog fájdalom: hogyan lehet kezelni vagy megelőzni?

Bölcsességfog fájdalommal viszonylag gyakran találkozni, ezért érdemes megismerni mi a teendő, ha esetleg Önnél is jelentkezik. Lássuk miért alakul ki bölcsességfog fájdalom, hogyan lehet megelőzni, valamint kezelni hatékonyan?

Tovább olvasom
Fogínyvérzés kezelése I Móricz Dental Fogászat

Fogínyvérzés kezelése

Vérzik az ínye fogmosás közben? Szeretné elkerülni ezt a kellemetlen tünetet? Mutatjuk a fogínyvérzés kezelésének leghatékonyabb módját, kialakulásának okait, és azt is, hogy milyen következményei lehetnek, ha a fogínyvérzés kezelése nem történik meg időben.

Tovább olvasom
Fogkő következményei I Móricz Dental Fogászat

Fogkő következményei

A fogkő egy nagyon gyakori fogászati probléma, lehet, hogy Önt is érinti, csak éppen nem tud róla, annak ellenére, hogy a fogkőnek komoly következményei lehetnek. Ha szeretné megőrizni fogai épségét, akkor az alábbi fogkőről szóló cikkünket ajánljuk elolvasásra!

Tovább olvasom

Sie sagten über uns