Teljes fogpótlás implantátummal I Móricz Dental Fogászat

Teljes fogpótlás implantátummal

Teljes fogpótlásra abban az esetben van szükség, ha több foga is olyan rossz állapotban van, hogy menthetetlen, vagy már elvesztette fogait. Szerencsére nem sok esetben van szükség az eljárásra, de amennyiben igen, akkor a leghatékonyabb módszereket célszerű választani. Teljes fogpótlás implantátummal is történhet. A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb eljárásokkal várjuk, hogy újra csodaszép mosolyt varázsolhassunk Önnek!

Teljes fogpótlás implantátummal

Teljes fogpótlás implantátum segítségével

Ahogyan a tudomány fejlődik, úgy jelennek meg egyre modernebb, jobb, hatékonyabb eszközök a fogorvoslás területén is. Manapság olyan modern eljárások is léteznek, amikkel teljesen természetes, élethű pótfogakat lehet készíteni. A Móricz Dental Fogászaton mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a legszebb mosollyal távozzon kezeléseink végén- még abban az esetben is, ha teljesen fogatlanul érkezett. Teljes fogpótlás implantátummal is elérhető fogászatunkon. Ez azt jelenti, hogy nem kell a kivehető fogpótlások kellemetlenségeivel megküzdenie ahhoz, hogy ép és csodaszép fogsora legyen. A teljes fogpótlás implantátummal rengeteg előnnyel jár, de előbb nézzük, milyen hátrányai vannak a kivehető pótlásnak!


A protézisek hátrányai:

  • kényelmetlen, nap mint nap figyelni kell rá
  • mozoghat, könnyen elmozdulhat, kényelmetlenné válhat
  • kieshet beszéd vagy táplálkozás közben, ami zavaró és kellemetlen

A teljes fogpótlás implantátummal történő rögzítése egy sokkal praktikusabb, tartósabb, sőt még esztétikusabb megoldást is nyújt. A rögzített fogpótlással sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát Ön is! 

Teljes fogpótlás 2 implantátummal

Amennyiben a teljes fogpótlás implantátummal kerül rögzítésre, az eredmény sokkal stabilabb lesz. Már két darab implantátum beültetésével is stabilizálni tudjuk az instabil protéziseket. Ennek eredményeképpen pedig bármilyen szituációban magabiztosan ehet, nevethet és mosolyoghat, társaságban falatozhat, miközben nem kell attól tartania, hogy hogyan fognak „viselkedni” fogai. A teljes fogsor implantátummal történő rögzítése segít megemelni a komfortérzetet, és az implantátum élettartamát is. 

Teljes fogpótlás 4 implantátummal

A teljes fogpótlás implantátummal történő rögzítéséhez fogimplantátum beültetésére van szükség. Ez lehet 2-4-6 vagy 8 implantátum is. Teljes fogatlanság esetén a legoptimálisabb és leginkább javasolt fogpótlási forma a 4 implantátummal való rögzítés. Ahhoz, hogy a teljes fogpótlás implantátummal megfelelően rögzíthető legyen teljes fogatlanság esetében, a legtöbb esetben legalább 4 implantátumra van szükség. A csontállománytól függően a legoptimálisabb helyre, de általában az elülső fogak területére kerül négy darab implantátum beültetésre, és erre kerül a fogsor. A teljes fogpótlás implantátummal tartós, és esztétikus megoldás teljes fogatlanság esetére. Bízzon fogászati specialistáink szakértelmében! 

Teljes fogpótlás 6 vagy 8 implantátummal

Ha már egyetlen foga sincs és rendelkezik a szükséges csonállománnyal, vagy az még pótolható, akkor a hiányzó fogakat implantátumokkal lehet pótolni. Ebben az esetben is jó választás a teljes fogpótlás implantátummal, de több implantátum beültetésére lehet szükség. Teljes fogatlanság esetén a fix hídpótlás készítéséhez hat-nyolc implantátum beültetésére van szükség. A szükséges gyógyulási idő után elkészítjük a hídpótlást, mely a saját fogakhoz hasonló komfortérzetet biztosít. A teljes fogpótlás implantátummal történő rögzítése, az egész folyamat előtt egy személyes konzultáció, valamint alapos diagnosztika után kap egy részletes kezelési tervet. Nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistáink segítenek eldönteni, melyik Ön számára a legideálisabb fogpótlási módszer! 

Teljes fogpótlás implantátummal – Hogyan zajlik, mit kell tennie?

A teljes fogpótlás implantátummal egy komplex folyamat, azonban ahhoz, hogy elkezdhessük először is be kell jelentkeznie hozzánk! Jöjjön el egy személyre szabott implantációs konzultációra, ahol minden további információt megosztunk Önnel a fogpótlásokkal kapcsolatban, legyen az teljes fogpótlás implantátummal, vagy bármely más kezelésünk. Ezután a digitális diagnosztikai eszközök segítségével megállapítjuk a csont minőségét, majd megtervezzük az Ön számára legideálisabb fogbeültetést és fogpótlást.  Csak ezen előkészületek után végezzük el az implantációs beavatkozást és az implantációs fogpótlást-, azaz a teljes fogpótlás implantátummal, amennyiben végül ezt az eljárást válassza. A Móricz Dental Fogászaton a leghatékonyabb eljárásokkal, modern eszközökkel, magas minőségű anyagokkal, és szakértő fogorvosokkal várjuk Önt! Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be néhány kattintással egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

A csecsemők esetében a fogzás központi téma, hiszen sok álmatlan éjszakát tud okozni gyermeknek és szülőknek egyaránt. De igazán nagy probléma nem a fogak növekedése esetében van, hanem ha valami nincsen rendben a fogakkal. Mikor, milyen ütemben törnek elő a fogak normál esetben? Tekintse át általános cikkünket a fogzással kapcsolatban, további kérdés esetén pedig keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tovább olvasom
Fogvándorlás (Mitől alakul ki?) I Móricz Dental Fogászat

Fogvándorlás: Mitől alakul ki?

A fogvándorlás problémájával néz szembe, és nem tudja, mi tévő legyen? Mitől alakul ki egyáltalán a fogvándorlás, miért kezdenek el vándorolni teljesen ép fogai? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, igyekszünk minden fontos információt átadni a fogvándorlás témakörben!

Tovább olvasom
Teljes fogpótlás implantátummal I Móricz Dental Fogászat

Teljes fogpótlás implantátummal

Teljes fogpótlásra abban az esetben van szükség, ha több foga is olyan rossz állapotban van, hogy menthetetlen, vagy már elvesztette fogait. Szerencsére nem sok esetben van szükség az eljárásra, de amennyiben igen, akkor a leghatékonyabb módszereket célszerű választani. Teljes fogpótlás implantátummal is történhet. A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb eljárásokkal várjuk, hogy újra csodaszép mosolyt varázsolhassunk Önnek!

Tovább olvasom
Fogászati röntgen I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogászati röntgen

A fogászat területen nélkülözhetetlen a fogászati röntgenfelvételek alkalmazása, mert ez alapján azonosítható be nagy precizitással a legtöbb fogászati probléma. A korszerű digitális technológiának köszönhetően a ma alkalmazott fogászati röntgen berendezések sugárterhelése nagyon alacsony, nem okoznak károsodást.

Tovább olvasom
Kettétört fog kezelése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kettétört fog kezelése

Hogyan lehetséges a kettétört fog kezelése, milyen hagyományos, és modern fogászati eljárások vannak a probléma hatékony kezelésére? A Móricz Dental fogászat budapesti rendelőjében a legmodernebb fogorvosi eszközökkel várjuk, nagy biztonsággal kezeljük a kettétört fog problémáját is!

Tovább olvasom

Rólunk mondták