Teljes fogimplantátum ára | Móricz Dental Fogászat

Teljes fogimplantátum ára | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Sokak számára érdekes kérdés lehet, hogy pontosan hogyan zajlik a fogak pótlásának folyamata, hogyan lehet pótolni a hiányos fogakat, akár az egész fogsort is, mennyi idő a teljes folyamat, illetve mennyibe kerül a teljes fogimplantátum ára? Önt is érdeklik a válaszok? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

Teljes fogimplantátum ára | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Teljes fogimplantátum árak, és egyéb tudnivalók

Mielőtt azt a kérdést válaszolnánk meg, hogy mennyibe kerülnek a teljes fogimplantátum árak, néhány egyéb fontos információt is megosztunk a kezeléssel kapcsolatban. A teljes fogimplantátum egy olyan komplex fogászati eljárás, amelynek célja a teljes fogsor pótlása egy vagy több implantátum segítségével. Amennyiben Ön is küzd a foghiánnyal, érdemesebb minél előbb felkeresni egy fogászati rendelőt, ahol magas szinten foglalkoznak fogimplantátumokkal, teljes fogimplantátum készítésével. Ugyanis ez az eljárás nemcsak az esztétikai megjelenést javítja, hanem a rágóképességet és a beszédet is helyreállítja. Bár a teljes fogimplantátum árak viszonylag drágák, más egyszerűbb fogászati kezeléshez képest, vannak esetek, amikor megéri befektetni. Az alábbiakban bemutatjuk, milyen előnyei vannak a kezelésnek. 

Miért érdemes a teljes fogimplantátumot választani?

 • Hosszú távú megoldás: a teljes fogimplantátum tartós és stabil megoldást kínál, amely évtizedekig is kitart megfelelő gondozás mellett. A teljes fogimplantátum árak kifizetése egy hosszú távú befektetés.
 • Természetes megjelenés: az implantátumok természetes hatású fogpótlások elkészítését teszik lehetővé, új fogsora olyan lesz, mintha eredeti lenne. A legmodernebb, legszebb anyagokat használva nagyon esztétikus lesz az eredmény.
 • Teljes értékű funkcionalitás: az implantátumok visszaállítják a természetes fogak rágási és beszédfunkcióit, jelentősen javítva az életminőséget. A fogaknak ugyanis nagyon fontos szerepük van mind a beszédben, mint pedig a rágásban, így az emésztésben.

Mennyibe kerül a teljes fogimplantátum ára?

Hogy pontosan mennyibe kerül a teljes fogimplantátum ára, az több tényező függvénye. Függ attól is, hogy milyen fogászatot, milyen szakembert választ. Más-más fogászatok más-más teljes fogimplantátum árakkal dolgoznak. Nem mindig érdemes a legolcsóbbat választani, nemcsak a minőség miatt, hanem azért sem, mert sokszor az olcsó árak mögött rengeteg rejtett költség van. A Móricz Dental Fogászaton a teljes fogimplantátum árakkal kapcsolatban nem kell ilyen rejtett, időközben felmerülő költségekkel számolnia. Fogászati rendelőnkben egy előzetes konzultáció során mérjük fel pácienseink problémáit, igényeit, ez alapján pedig egy egyénre szabott kezelési tervet készítünk, amihez árajánlatot is csatolunk. Hogy mennyibe kerülnek a teljes fogimplantátum árak, azért is nehéz előre megmondani, mert ez függ a problémától, a szájüreg állapotától, és a választott kezelés típusától is. 

Így kalkuláljon a teljes fogimplantátum árakkal kapcsolatban

Amennyiben szeretne még a fogászati konzultáció előtt tájékozódni a teljes fogimplantátum árakkal kapcsolatban, azt friss fogászati árlistánk segítségével megteheti az alábbi gombra kattintva.


Annak érdekében, hogy hatékonyabbá tegyük a teljes fogimplantátum árak kalkulációját, bemutatjuk, hogy milyen tételekkel kell számolnia a kezelés során.

Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámot és kérjen időpontot vagy töltse ki !

Hogyan áll össze a teljes fogimplantátum ára?

A teljes fogimplantátum ára több tényezőtől függ, beleértve az implantátumok számát, az alkalmazott implantátum típust és az arra készülő implantációs fogpótlást. Ezekből a tételekből áll össze a teljes fogimplantátum ára: 

 • Szájsebész szakorvos által végzett implantációs konzultáció
 • Digitális 3D CT diagnosztikai felvétel elkészítése is kielemzése
 • Az implantátumok darabszámának, méretének és pozíciójának megtervezése
 • Szükség esetén az esetleges előkészítő kezelések elvégzése (pl. dentálhigiéniai kezelés, csontpótlás)
 • Helyi érzéstelenítés vagy altatás (kérés esetén)
 • A megtervezett fogimplantátumok beültetése, a műtét helyének varrattal történő lezárása
 • Az implantátumok feltárása, a gyógyulási csavarok behelyezése a gyógyulási idő után
 • Lenyomatvétel az implantációs fogpótlás elkészítése céljából
 • Az implantációs fogpótlás elkészítése fogtechnikai laboratórium által
 • Az implantációs fogpótlás végleges vagy csavarozható rögzítése
 • Harapás magasság beállítása, finomhangolás
Fogászati implantátum árak

Alpha Bio® implantátum 10 év garanciával


152.000 Ft

Nobel Biocare® Replace CC implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával


239.000 Ft

Nobel Biocare® NobelParallel Conical Connection implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával


239.000 Ft

Nobel Biocare® Active implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával


298.000 Ft

All on 4 felépítmény (4 multiunittal) és fix fogpótlással


1.650.000 Ft

Altatás


318.000 Ft

Sinus lift (az arcüreg alapjának felemelése implantátum beültetéshez)


294.000 Ft

Hogyan tudhatja meg hogy mennyi ténylegesen a teljes fogimplantátum ára?

Nincs két egyforma fogászati státusz és nincs két egyforma kezelési terv, ezért az a legcélszerűbb, ha eljön egy személyes fogimplantátum konzultációra a Móricz Dentalba. Itt egy alapos vizsgálat után egyedi kezelési tervet készítünk Önnek, amihez árajánlatot is csatolunk. Látni fogja pontosan, hogy mennyibe kerül a teljes fogimplantátum ára az Ön esetében.

Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámot és kérjen időpontot vagy töltse ki !

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták