Szájsebészeti klinika Budapesten | Móricz Dental Fogászat

Szájsebészeti klinika

Szájsebészeti klinika, ahol megoldást nyújtunk fogászati problémájára

Fájdalommentes szájsebészeti klinika Budapesten: Móricz Dental. Nagyobb volumenű fogászati beavatkozás esetén, speciális eszközökkel, tapasztalt szájsebészekkel várjuk Önt. Kérjen időpontot most!

Szájsebészeti klinika

Milyen fogászati probléma esetén jelent igazi segítséget egy szájsebészeti klinika?

Egy szájsebészeti klinika a nagyobb volumenű fogászati beavatkozások esetén lesz jó választás. A szájsebészet szakterülete az alábbi beavatkozásokat érinti:

Ezeknél a fogászati kezeléseknél szükség van olyan speciális szájsebészeti eszközökre és tudásra, amelyek elengedhetetlenek az adott probléma szakszerű és sikeres gyógyításához. A Móricz Dental Fogászaton minden szájsebészeti eszköz és kezelés az Ön rendelkezésére áll, ahol tapasztalt szájsebészeink segítenek a fájdalommentes beavatkozásban. 
Ha Önnek is szükséges valamelyik szájsebészeti beavatkozás, kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen onlinene és jöjjön el rendelőnkbe!

Szájsebészeti klinika biztonságos környezetben

A Móricz Dental szájsebészeti klinikán nagy gondot fordítunk arra, hogy pácienseink a lehető legjobb fogászati kezelésekben részesüljenek, mindezt fájdalommentes módon és kellemes környezetben. Ebben segít küldetésünk, pácienseink elégedettségének megteremtése, emberközpontú fogászati kezelésekkel, hogy Ön valóban biztonságos környezetben érezhesse magát szájsebészeti beavatkozásaink során is. Ehhez elengedhetetlen eszközeink: 

 • korszerű és fájdalommentes szájsebészeti eljárások
 • precíz digitális diagnosztika
 • 4 felkészült szájsebész szakorvos
 • 8 kiválóan felszerelt fogászati kezelőegység 
 • 1 szájsebészeti beavatkozására és altatásban végzett kezelésekre specializált műtő

A szájsebészeit klinika igazi értéke a benne dolgozó szakorvos

Budapesti fogorvosgárdánkat úgy állítottuk össze, hogy a fogászat teljes területén szakszerű és speciális ellátást tudjunk nyújtani pácienseink számára. Nincs ez másként a szájsebészet területén sem, hiszen nemzetközi gyakorlattal rendelkező dentoalveoláris sebész (szájsebész) szakorvosaink teljes mértékű odafigyelést és elhivatottságot fordítanak orális egészségére az alábbi eszközökkel: 

 • korszerű, kíméletes eljárások
 • problémafeltáró szájsebészeti konzultáció
 • részéletes szájsebészeti kezelési terv és árajánlat készítés
 • érthető és türelmes magyarázat a szájsebészeti kezelésekről
 • kérdések szakértői megválaszolása

A Móricz Dental Fogászatának szájsebészeti klinikáján valóban úgy érezheti, hogy nincs magára hagyva, hiszen szájsebészeink készséggel állnak rendelkezésére, akár kérdései, akár aggályai megválaszolásában. Számunkra rendkívül fontos, hogy Ön ne érezzen félelmet a kezelői székben ülve, éppen ezért dolgoztunk ki egy olyan fájdalomcsillapítási módszert, amely a szájsebészeti kezelések során is remekül alkalmazható. 

Szájsebészeti klinika fájdalom nélkül 

A szájsebészeti kezelésekkel kapcsolatban sokaknak először a fájdalom jut eszébe, azonban a mai korszerű eszközöknek, technológiáknak köszönhetően fájdalommal egyáltalán nem kell számolnia a Móricz Dental rendelőjében. Szájsebészeti klinikánkon 3 lépcsős fájdalomcsillapítási módszert alkalmazunk, amely a legnagyobb félelemérzet esetén is megoldást nyújt. Emellett szájsebészeti kezeléseink során altatásos beavatkozásra egyaránt lehetősége van.

Mit kell tenni, ha egy szájsebészeti klinika már nélkülözhetetlen fogászati problémájának megoldásához?

 • el kell jönnie a Móricz Dentalba egy szájsebészeit konzultációra
 • konzultáló szakorvossal meg kell beszélnie a kezelési tervet 
 • az árajánlat elfogadását követően időpontot kell egyeztetni a szájsebészti beavatkozásra
 • el kell jönni és el kell végeztetni a kíméletes szájsebészeti beavatkozást 

Ha Ön is szeretne biztos kezekben lenni és megbízható szájsebészeti klinikát választana, akkor kérjen időpontot most a Móricz Dental Fogászatra a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk kitöltésével!
Várjuk szeretettel budapesti rendelőnkben!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Legjobb fogpótlás – Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogpótlás – Melyik a legjobb fogpótlás?

Hiányos fogai számára a legjobb fogpótlást keresi? Szeretné, ha újra ép lenne fogazata, helyreállna a rágása, és megszépülne a mosolya? A Móricz Dental nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistái nemcsak megtalálják Ön számára a legjobb fogpótlást, hanem be is helyezik azt, ráadásul fájdalommentesen! 

Tovább olvasom
Implantációs fogpótlás - Móricz Dental Fogászat

Implantációs fogpótlás

Ismerje meg az implantációs fogpótlás módszereit, az implantációs fogpótlás típusait. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb információkat az implantációs fogpótlással kapcsolatban, amennyiben további kérdései vannak fogászatunkon állunk rendelkezésére! 

Tovább olvasom
Fogszuvasodás kialakulásának okai - Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszuvasodás kialakulásának okai - Mitől alakul ki a fogszuvasodás?

A fogszuvasodás korunk igazi népbetegsége. Nemzetközi tanulmányok szerit a felnőtt lakosság közel 90%-át érinti ez a fogászati probléma. Mire vezethetők vissza a fogszuvasodás kialakulásának okai, mik okozzák a problémát? Miért ilyen gyakori a fogszuvasodás kialakulása, mire kell figyelni a megelőzéskor? 

Tovább olvasom
Ínysorvadás következményei I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Ínysorvadás következményei I Akár a fogak elvesztésével is járhat!

Sajnos nagyon sokan tartanak valamilyen okból a fogorvosoktól, pedig a Móricz Dentalban alkalmazott fogászati eljárások egyáltalán nem fájdalmasak, fogorvosaink nemcsak profik, hanem nagyon kedvesek is. Fogorvoshoz járni azért fontos, mert a nem kezelt problémáknak súlyos következményei lehetnek, nem is gondolná az ínysorvadás következményei milyen súlyosak lehetnek!  Melyek az ínysorvadás következményei, hogyan lehet elkerülni az ínysorvadás következményeit?

Tovább olvasom
Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom

Rólunk mondták