Szájsebészeti klinika Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

A legjobb szájsebészeti klinika Budapesten

Sajnos életünk folyamán bármikor előfordulhatnak olyan szájsebészeti problémák, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek. Ilyenkor jó, ha van egy olyan megbízható klinika a közelünkben, amely nemcsak könnyen elérhető, de olyan nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebészek dolgoznak benne, akikre nyugodtan rábízhatjuk szájsebészeti problémánk megoldását. A Móricz Dental szájsebészeti klinika Budapest szívében található, könnyen megközelíthető, és nagyon jól felszerelt. 

A legjobb szájsebészeti klinika Budapesten

Milyen egy megbízható szájsebészeti klinika Budapesten?

Szájsebészeti klinika Budapesten több is van, de számtalan érvünk van amellett, hogy miért éri meg a Móricz Dentalt választania. 

  • Innovatív kezelések és emberközpontú gondoskodás: klinikánkon a modern fogászati technológiák és a pácienseink iránti mély elkötelezettség találkozik. Célunk, hogy minden egyes páciens számára a legmagasabb színvonalú szájsebészeti ellátást nyújtsuk, legyen szó rutin beavatkozásról vagy komplex szájsebészeti ellátásról. Büszkék vagyunk arra, hogy szájsebészeti klinikánk Budapesten a legmodernebb technikai felszereltséggel, valamint a szakma legelismertebb szájsebészeivel várja Önt.
  • Személyre szabott kezelési tervek: minden szájsebészeti eset különböző. Ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy minden páciensünk számára személyre szabott, részletes kezelési tervet készítsünk. Legyen szó foghúzásról, implantátum beültetésről, arcüreg emelésről vagy bonyolultabb beavatkozásokról. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező szájsebész szakorvosaink minden esetben a legjobb megoldást ajánlják Önnek budapesti klinikánkon. A Móricz Dental szájsebészeti klinika Budapesten minden fogászati problémára megtalálja a legjobb megoldást. 
  • Korszerű technológiák és eljárások: A Móricz Dental szájsebészeti klinika Budapest leginnovatívabb klinikája. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmodernebb technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk rendelőinkben. Ez magában foglalja a 3D-s szájüregi szkenner használatát, amely pontos képet ad a fogazatról és a szájüreg állapotáról, a minimálisan invazív sebészeti technikákat, amelyek csökkentik a gyógyulási időt és a fájdalmat, valamint a lézeres fogászati kezeléseket, amelyek pontosabb és kényelmesebb alternatívát nyújtanak a hagyományos eljárásokhoz képest. 
  • Páciensközpontú gondoskodás és biztonság: pácienseink kényelme és elégedettsége a legfontosabb számunkra. Éppen ezért a Móricz Dental szájsebészeti klinika barátságos, nyugtató környezetet biztosít, ahol mindenki otthon érezheti magát. A két váróterem kényelmes ülőhelyekkel, modern belső terekkel és nyugtató zenei háttérrel rendelkezik, hogy már az első pillanattól kezdve kellemes élményben legyen része. Munkatársaink pedig készen állnak arra, hogy megválaszolják kérdéseit és tájékoztatást nyújtsanak a szájsebészeti kezelésekkel kapcsolatban.
  • Szakértő csapat: a Móricz Dentalban dolgozó szájsebész fogszakorvosok és szakasszisztensek elkötelezettek amellett, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák, miközben folyamatosan frissítik tudásukat az új kutatások és technológiák által
  • Elérhetőség és rugalmasság: az idő a legértékesebb kincsünk, ezért rugalmas időpontfoglalási rendszert biztosítunk. Ügyfélszolgálati munkatársaink segítségével könnyedén találhatunk Önnek is megfelelő időpontot. Szájsebészeti klinikánk budapesti nyitva tartását úgy alakítottuk ki, hogy munka mellett is részt vehessenek kezeléseinken pácienseink.

Milyen esetekben segíthet Önnek a Móricz Dental szájsebészeti klinika Budapesten?

Klinikánkon számos szájsebészeti beavatkozást végzünk garanciával, az alábbiakban bemutatjuk leggyakrabban alkalmazott kezeléseinket. 

  • Foghúzások: akár bölcsességfog eltávolítás, akár sérült vagy beteg fogak eltávolítása szükséges, tapasztalt szájsebészeink a lehető legkíméletesebb módszerekkel végzik el a foghúzást klinikánkon.
  • Implantátumok beültetése: hiányzó fogak pótlására a legmodernebb fogászati implantátumokat használjuk a költségtakarékos kategóriáktól a világvezető implantátum típusokig, melyek természetes megjelenésűek és funkcionálisak.
  • Gyökércsúcs rezekció: a fogak gyökérkezelési komplikációinak orvoslására szolgáló speciális eljárás, amely még egy utolsó lehetőséget biztosít számunkra a fog megmentésére.
  • Csontpótlás és arcüregemelés: ezek a beavatkozások lehetővé teszik az implantátumok beültetését olyan esetekben is, ahol a csontállomány nem megfelelő.

A Móricz Dental szájsebészeti klinika Budapest forgalmas csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtéren található. Akár fogorvosi, akár szájsebészeti jellegű fogászati problémája van, bátran fordulhat fogászati specialistánkhoz.

Mit kell tennie abban az esetben, ha szájsebészeti kezelésre van szüksége Budapesten?

Tudjuk, hogy a szájsebészeti beavatkozások stresszesek lehetnek, ezért budapesti klinikánkon minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Ön kényelmesen és nyugodtan érezze magát egy bonyolult kezelés közben is. A Móricz Dental szájsebészeti klinika Budapest központjában barátságos és nyugtató környezetet biztosít, ahol a páciensek és hozzátartozóik egyaránt otthon érezhetik magukat. De a legnagyobb biztonságot az Ön számára szájsebész szakorvosaink kiemelkedő és naprakész tudása valamint évtizedes szakmai gyakorlata nyújtja. Jöjjön el a Móricz Dental budapesti szájsebészeti klinikájára egy személyes konzultációra és győződjen meg személyesen szájsebész szakorvosaink felkészültségéről és empatikus hozzáállásáról. 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom
Szájszag vagy rossz lehelet I Moricz Dental Fogászat

Szájszag vagy rossz lehelet – mi okozza?

A szájszagot számos tényező okozhatja, de a leggyakoribbak közé tartozik a nem megfelelő szájhigiénia. Amikor az ételmaradékok a szájban maradnak, baktériumok szaporodnak el, amelyek kellemetlen szagokat termelnek. Egyes ételek, mint a fokhagyma és a hagyma, valamint az alkohol és a dohányzás is hozzájárulhatnak a szájszag kialakulásához.  A szájszárazság – ami csökkenti a nyál termelését, ami segít megtisztítani a szájat – szintén előidézhet szájszagot.  Továbbá, bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, a krónikus tüdőbetegségek, a vese- vagy májbetegségek is okozhatnak rossz leheletet.

Tovább olvasom
Implantátum kezelés folyamat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum kezelés folyamata

Miért fontos az implantátum kezelés folyamata?
Az egészséges és ragyogó mosoly nem csupán esztétikai kérdés, hanem az általános jóllét és az önbizalom növelésének kulcsa is. A fogászati implantátumok forradalmasították a fogpótlás világát, lehetővé téve számunkra, hogy visszaadjuk Önnek azt az életminőséget, amit egykoron a természetes fogak biztosítottak.

Tovább olvasom
Fogbeültetés altatásban | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés altatásban

Sokan vannak olyanok, akik különböző okokból tartanak a fogászati kezelésektől, és jobban szeretnék, ha a műtéteket altatásban, nem pedig érzéstelenítés mellett végeznék el. Számukra van egy jó hírünk: a fogbeültetés altatásban is lehetséges!

Tovább olvasom
Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Tovább olvasom

Rólunk mondták