Szájsebészet árak | Móricz Dental Fogászat

Szájsebészet árak

Szeretné tudni milyen szájsebészet árak érhetők el a Móricz Dental fogászatán? Ismerje meg közelebbről szájsebészeti kezeléseinket, szakorvosainkat és az alkalmazott technológiákat. 

Szájsebészet árak

Szájsebészet árak: A leghatékonyabb kezelésekkel 

Budapesti fogászatunkon, több évtizede praktizáló, valamint nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész speciálisták dolgoznak, akik a nagyobb volumenű, bonyolultabb szájsebészeti kezeléseket is kíméletes szájsebészeti eljárásokkal végzik el. A Móricz Dental fogászatán rendkívül fontosnak tartjuk, hogy pácienseink a legjobb kezelésekben részesülhessenek, így specialistáink a legkorszerűbb anyagokat használják a szájsebészeti beavatkozások során, a legújabban alkalmazott technológiák mellett. A kezelések precizitása továbbá a digitális diagnosztikai eszközparknak is köszönhető. Mindez segít, hogy precízen feltárjunk minden fogászati problémát. 
Rendelőnkben a szájsebészet árak kalkulációja során ezeket mind számításba vettük, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban érezhesse mosolyát. 

 

Hogyan alakulnak ki a szájsebészet árak a Móricz Dentalban?

A Móricz Dental fogászatán nagyon fontosnak tartjuk, hogy pácienseink minden esetben előre legyen tájékoztatva mind a fogászati kezelések menetéről, mind a szájsebészet árakról. Éppen ezért először egy személyes konzultáció keretében felmérjük fogászati problémáját, fogászati szűrővizsgálatot végzünk el, majd ezt kiegészítve a szükséges fogászati diagnosztika után állítjuk fel egyedi kezelési tervét, melyben részletezzük a szájsebészet árakat egyaránt. Így Ön előre tudni fogja, hogy milyen kezelésre vagy kezelésekre van szüksége és ezek pontosan mennyibe kerülnek. A szájsebészeti árak kidolgozása során figyelembe vesszük az alábbi szempontokat: 

 • A szájsebészeti kezelések összetettsége
 • A szájsebészeti kezelésre szánt kezelési idő
 • A felhasználásra kerülő szájsebészeti alapanyagok

 

Szájsebészet árak: A legjobb specialistákkal kalkulálva

Szájsebészeti klinikánkon a legjobb szájsebész specialisták végzik el a nagyobb volumenű beavatkozásokat. Szájsebészeink nem csak magas szaktudással, de nemzetközi gyakorlattal is rendelkeznek, így az összetettebb szájsebészeti műtétek esetében is biztos lehet abban, hogy jó kezekben van. A szájsebészet árak esetén ezt a tudást és gyakorlatot is belekalkuláltuk beavatkozásaink költségébe. 

 

Szájsebészet árak: Fájdalommentességgel biztosítva

A szájsebészet árak budapesti rendelőnkben úgy lettek összeállítva, hogy biztosítjuk Önnek a fájdalommentességet is. Ezt hogyan tesszük? Speciális fájdalomcsillapítási módszerünkkel, amelyet a kisebb és a nagyobb beavatkozások esetén is eredményesen alkalmazunk. Ezáltal nem kell tartani a szájsebészeti kezelésektől sem. 
Szájsebészeti kezeléseinket továbbá altatásos fogászati eljárásban is elvégezzük, amennyiben extrém félelme van a beavatkozást illetően, illetve bizonyos esetekben igényelhető altatásos kezelés a garantált fájdalommentesség érdekében. 

 

Szájsebészet árak: Milyen beavatkozások érhetők el szájsebészeti klinikánkon? 

Leggyakrabban igénybe vett szájsebészti kezelések:

 • Sebészeti fogeltávolítás 
 • Fogeltávolítás 
 • Arcüregzárás
 • Gyulladást okozó gyökércsúcs eltávolítása 
 • Bölcsességfog eltávolítás 
 • Műtéti fogeltávolítás 
 • Sinus lift (az arcüreg alapjának felemelése implantátum beültetéshez) 
 • Belső sinus lift (az arcüreg alapjának felemelése implantátum beültetéshez) 
 • Alpha Bio® implantátum beültetés 
 • Nobel Biocare® Replace CC implantátum beültetés 

A szájsebészet árak részletezését Áraink menüpontunk alatt találhatja meg, ahol megismerheti kezeléseink pontosan milyen szolgáltatásokat tartalmaznak. Teljesen egyedi szájsebészet árainkat azonban személyes konzultációnk alkalmával tudjuk Önnek kikalkulálni fogászati problémájához mérten. 
Ha Ön is kezeltetni szeretné fogászati problémáját és igénybe venni szájsebész specialistáink szaktudását, akkor kérjen időpontot rendelőnkbe most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogínyvérzés kezelése I Móricz Dental Fogászat

Fogínyvérzés kezelése

Vérzik az ínye fogmosás közben? Szeretné elkerülni ezt a kellemetlen tünetet? Mutatjuk a fogínyvérzés kezelésének leghatékonyabb módját, kialakulásának okait, és azt is, hogy milyen következményei lehetnek, ha a fogínyvérzés kezelése nem történik meg időben.

Tovább olvasom
Fogkő következményei I Móricz Dental Fogászat

Fogkő következményei

A fogkő egy nagyon gyakori fogászati probléma, lehet, hogy Önt is érinti, csak éppen nem tud róla, annak ellenére, hogy a fogkőnek komoly következményei lehetnek. Ha szeretné megőrizni fogai épségét, akkor az alábbi fogkőről szóló cikkünket ajánljuk elolvasásra!

Tovább olvasom
Fogszuvasodás kezelése I Móricz Dental Fogászat

Fogszuvasodás kezelése

Rengeteget hallani a fogszuvasodásról a tv reklámokban, mindenki tudja, hogy el kell kerülni, de azt már nem, hogy hogyan? Ebben a cikkben minden fontos információt megosztunk a fogszuvasodás kezelésével kapcsolatban Önökkel, hogy hatékonyabban tudják felvenni a harcot az egyik leggyakoribb fogászati betegséggel. 

Tovább olvasom
Teljes fogpótlás I Móricz Dental Fogászat

Teljes fogpótlás

Teljes fogpótlásra nem sok esetben van szükség szerencsére, de amennyiben Önnek igen, akkor ezen az oldalon minden fontos információt elolvashat ezzel kapcsolatban. A teljes fogpótlás típusairól, valamint a pontos eljárás menetéről is megosztunk minden fontos tudnivalót Önnel.

Tovább olvasom
Professzionális fogkőeltávolítás I Móricz Dental Esztétikai Fogászat

Professzionális fogkőeltávolítás

Professzionális fogkő eltávolítás segítségével teljesen fájdalommentesen szabadulhat meg Ön is a sok fogászati betegséget előidéző fogkőtől. Válassza a Móricz Dental egyszerű, gyors, professzionális fogkőeltávolítási módszerét, és mondjon búcsút a fogköveknek!

Tovább olvasom

Rólunk mondták