Szájsebészet árak - Móricz Dental Fogászat

Szájsebészet árak

Szeretné tudni milyen szájsebészet árak érhetők el a Móricz Dental fogászatán? Ismerje meg közelebbről szájsebészeti kezeléseinket, szakorvosainkat és az alkalmazott technológiákat. 

Szájsebészet árak

Szájsebészet árak: A leghatékonyabb kezelésekkel 

Budapesti fogászatunkon, több évtizede praktizáló, valamint nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész speciálisták dolgoznak, akik a nagyobb volumenű, bonyolultabb szájsebészeti kezeléseket is kíméletes szájsebészeti eljárásokkal végzik el. A Móricz Dental fogászatán rendkívül fontosnak tartjuk, hogy pácienseink a legjobb kezelésekben részesülhessenek, így specialistáink a legkorszerűbb anyagokat használják a szájsebészeti beavatkozások során, a legújabban alkalmazott technológiák mellett. A kezelések precizitása továbbá a digitális diagnosztikai eszközparknak is köszönhető. Mindez segít, hogy precízen feltárjunk minden fogászati problémát. 
Rendelőnkben a szájsebészet árak kalkulációja során ezeket mind számításba vettük, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban érezhesse mosolyát. 

 

Hogyan alakulnak ki a szájsebészet árak a Móricz Dentalban?

A Móricz Dental fogászatán nagyon fontosnak tartjuk, hogy pácienseink minden esetben előre legyen tájékoztatva mind a fogászati kezelések menetéről, mind a szájsebészet árakról. Éppen ezért először egy személyes konzultáció keretében felmérjük fogászati problémáját, fogászati szűrővizsgálatot végzünk el, majd ezt kiegészítve a szükséges fogászati diagnosztika után állítjuk fel egyedi kezelési tervét, melyben részletezzük a szájsebészet árakat egyaránt. Így Ön előre tudni fogja, hogy milyen kezelésre vagy kezelésekre van szüksége és ezek pontosan mennyibe kerülnek. A szájsebészeti árak kidolgozása során figyelembe vesszük az alábbi szempontokat: 

 • A szájsebészeti kezelések összetettsége
 • A szájsebészeti kezelésre szánt kezelési idő
 • A felhasználásra kerülő szájsebészeti alapanyagok

 

Szájsebészet árak: A legjobb specialistákkal kalkulálva

Szájsebészeti klinikánkon a legjobb szájsebész specialisták végzik el a nagyobb volumenű beavatkozásokat. Szájsebészeink nem csak magas szaktudással, de nemzetközi gyakorlattal is rendelkeznek, így az összetettebb szájsebészeti műtétek esetében is biztos lehet abban, hogy jó kezekben van. A szájsebészet árak esetén ezt a tudást és gyakorlatot is belekalkuláltuk beavatkozásaink költségébe. 

 

Szájsebészet árak: Fájdalommentességgel biztosítva

A szájsebészet árak budapesti rendelőnkben úgy lettek összeállítva, hogy biztosítjuk Önnek a fájdalommentességet is. Ezt hogyan tesszük? Speciális fájdalomcsillapítási módszerünkkel, amelyet a kisebb és a nagyobb beavatkozások esetén is eredményesen alkalmazunk. Ezáltal nem kell tartani a szájsebészeti kezelésektől sem. 
Szájsebészeti kezeléseinket továbbá altatásos fogászati eljárásban is elvégezzük, amennyiben extrém félelme van a beavatkozást illetően, illetve bizonyos esetekben igényelhető altatásos kezelés a garantált fájdalommentesség érdekében. 

 

Szájsebészet árak: Milyen beavatkozások érhetők el szájsebészeti klinikánkon? 

Leggyakrabban igénybe vett szájsebészti kezelések:

 • Sebészeti fogeltávolítás 
 • Fogeltávolítás 
 • Arcüregzárás
 • Gyulladást okozó gyökércsúcs eltávolítása 
 • Bölcsességfog eltávolítás 
 • Műtéti fogeltávolítás 
 • Sinus lift (az arcüreg alapjának felemelése implantátum beültetéshez) 
 • Belső sinus lift (az arcüreg alapjának felemelése implantátum beültetéshez) 
 • Alpha Bio® implantátum beültetés 
 • Nobel Biocare® Replace CC implantátum beültetés 

A szájsebészet árak részletezését Áraink menüpontunk alatt találhatja meg, ahol megismerheti kezeléseink pontosan milyen szolgáltatásokat tartalmaznak. Teljesen egyedi szájsebészet árainkat azonban személyes konzultációnk alkalmával tudjuk Önnek kikalkulálni fogászati problémájához mérten. 
Ha Ön is kezeltetni szeretné fogászati problémáját és igénybe venni szájsebész specialistáink szaktudását, akkor kérjen időpontot rendelőnkbe most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Pácienseink véleménye

Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
B. István

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Ínygyulladás tasak

Ínygyulladás tasak

Mit jelent az ínygyulladás tasak? Hogyan kezelhető? Minden, amit tudnia kell az ínygyulladásról, annak tüneteiről, kezeléséről és megelőzéséről. 

Tovább olvasom
Bölcsességfog gyulladás

Bölcsességfog gyulladás

A bölcsességfog gyulladása meglehetősen fájdalmas tud lenni, amelyet mielőbb kezeltetni szükséges. Ha a gyulladással nem foglalkozunk, az idővel még súlyosabb szövődményeket okozhat. Mi a teendő ebben az esetben? Hogyan tudunk a Móricz Dental Fogászatán segíteni? A következőkből megtudhatja!

Tovább olvasom
 Szájzár kezelése

Szájzár kezelése: Mi okozza? Hogyan történik a kezelés?

Mitől alakulhat ki a szájzár? Hogyan kezelhető? Minden, amit a szájzár kezeléséről, szövődményeiről és megelőzéséről tudnia kell!

Tovább olvasom
Letört fog felépítése

Letört fog felépítése – Hogyan zajlik? Mi a teendő?

Hogyan zajlik a letört fog felépítése? Milyen lehetőségek vannak a Móricz Dentalban a fog restaurálására? Tudja meg Ön is részletesen szakmai cikkünkből!

Tovább olvasom
Fogszuvasodás visszafordítása

Fogszuvasodás visszafordítása

A fogszuvasodást visszafordítani nem lehet, de meg lehet és meg kell állítani a káros folyamatokat, valamint megelőzhető a további szuvasodás kialakulása.

Tovább olvasom

Rólunk mondták