Szájsebész specialista I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Szájsebész specialista kezelések a Móricz Dentalban

A szájsebészeti problémák megoldására szájsebész specialistákra van szükség. Szerencsére a Móricz Dental Fogászaton több szakképzett, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező szájsebészeti specialista várja Önt, hogy megoldja a fogaival kapcsolatos problémákat. Ismerje meg, milyen esetben milyen segítséget nyújthat Önnek egy szájsebész!

Szájsebész specialista kezelések a Móricz Dentalban

Milyen problémák esetén lehet szükség szájsebész specialistákra?

Vannak olyan fogászati problémák, amik megoldásához kifejezetten szájsebész specialistára van szükség. A Móricz Dentalban nagy hangsúlyt fektetünk nemcsak a fogorvosi, hanem a szájsebészeti területekre is. Budapesti rendelőnkben szájsebész specialista kollégáink elvégzik, többek között a komplikált foghúzásokat, foggyökér eltávolítását, bölcsességfog eltávolítását, arcüreg emelését, zárását, a csontpótló műtéteket, valamint az implantátumok beültetését, és a ciszta eltávolítását is. Szakértő szájsebész specialistáink igyekeznek minden problémára a leghatékonyabb, legkevesebb fájdalommal járó eljárást megtalálni. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Mit tehet Önért egy nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész specialista a Móricz Dentalban?

Egy szájsebész specialista első lépésként digitális diagnosztikai eszközök (panoráma röntgen vagy 3D CT) segítségével feltérképezi fogainak és csontállományának aktuális állapotát és a fogászati-szájsebészeti beavatkozást igénylő fogászati problémákat. Ezután pedig érthető módon ismerteti Önnel a problémát és közösen keresnek arra ideális megoldást elképzeléseinek és lehetőségeinek megfelelően. A Móricz Dentalban mindent megteszünk a pácienseink elégedettsége érdekében, nemcsak eljárásainkkal, hanem a megfelelő kommunikációval. A szájsebész specialista a megfelelő előkészületeket követően írásos kezelési tervet és árajánlatot készít a közösen kiválasztott megoldásról, amire ár garanciát vállalunk, tehát nem kell rejtett költségek miatt aggódnia. A szájsebész specialista csak ezután végzi el az Ön által elfogadott kezelési tervben szereplő beavatkozást, természetesen kiemelt szakértelemmel és garanciával! Ezután még a záró lépés van hátra, ami nem más, mint a beavatkozás után betartandó szájhigiéniai előírások ismertetése.

Mivel foglalkozik egy szájsebész specialista?

Szájsebész specialista kollégáink igen sokrétű problémák esetében nyújtanak hatékony megoldásokat. Hiányzó fogait korszerű implantátumokkal pótolják, de hiányos csontállomány esetében is ők tudnak megoldást nyújtani az implantációs beavatkozást megelőzően. Szintén az implantátum beültetése miatt lehet szükség arcüreg emelésére. Amennyiben egy fognak olyan mértékű károsodásai vannak, hogy nem menthető meg, a szájsebész specialista kíméletes módszerekkel távolítja el azt. Ehhez hasonlóan a gyulladást okozó gyökércsúcsot is eltávolítja, és kíméletes technikával kihúzza a panaszt okozó bölcsességfogat is.

Fájdalmas a szájsebész specialista által végzett műtét vagy beavatkozás?

A Móricz Dentalban végzett beavatkozások egyike sem fájdalmas! Szájsebész specialistáink a legtöbb esetben műtéti keretek között, helyi érzéstelenítésben végzik a beavatkozásokat. Ha Ön ennek szükségét érzi, akkor indokolt esetben a kezelés történhet altatásban is, így biztosan semmit sem fog érezni és nem lesznek negatív emlékei sem a műtétről. A műtét vagy beavatkozás után jelentkezhet enyhébb fájdalom, amely fájdalomcsillapítók hatására egy-két napon belül elmúlik.

Mit kell tennie, ha Önnek is szájsebész specialistára van szüksége? 

El kell jönnie a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra szájsebész specialistáink egyikéhez, akik megkeresik a leghatékonyabb módszert a probléma kezelésére, hogy fogai újra szépek, és egészségesek legyenek, Ön pedig elfelejthessen minden kellemetlen fájdalmat! Amennyiben problémái vannak fogaival, kellemetlenséget, fájdalmat érez, ne habozzon, keresse fel rendelőnket, ami maximálisan berendezkedett a szájsebészeti eljárásokra! Hatékony és fájdalommentes kezelésekkel várják szájsebészeti specialista kollégáink! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom
Bölcsességfog ciszta I Móricz Dental Fogászat

Bölcsességfog ciszta

A Móricz Dental fogászati rendelőben kiemelt figyelmet fordítunk a bölcsességfogak kezelésére és az ehhez kapcsolódó problémákra, többek között a bölcsességfog ciszta eltávolítására is. Nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistákkal, modern szájsebészeti műtővel rendelkezünk, így komplexebb fogászati problémákkal is fordulhat hozzánk! Alábbi cikkünkben a bölcsességfog ciszta kialakulásáról, szakszerű kezeléséről lesz szó!

Tovább olvasom
Gyermekfogászat Budapest | Móricz Dental Fogászat

Gyermekfogászat Budapest

Sajnos a fogászati problémák a legkisebbeket sem kímélik, már a tejfogak esetében is lehetnek rendellenességek.  A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten hatékony, és kíméletes fogászati kezelésekkel várja a legkisebbeket is, nálunk minden problémára van fájdalommentes megoldás!

Tovább olvasom

Rólunk mondták