Szájsebész specialista I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Szájsebész specialista kezelések a Móricz Dentalban

A szájsebészeti problémák megoldására szájsebész specialistákra van szükség. Szerencsére a Móricz Dental Fogászaton több szakképzett, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező szájsebészeti specialista várja Önt, hogy megoldja a fogaival kapcsolatos problémákat. Ismerje meg, milyen esetben milyen segítséget nyújthat Önnek egy szájsebész!

Szájsebész specialista kezelések a Móricz Dentalban

Milyen problémák esetén lehet szükség szájsebész specialistákra?

Vannak olyan fogászati problémák, amik megoldásához kifejezetten szájsebész specialistára van szükség. A Móricz Dentalban nagy hangsúlyt fektetünk nemcsak a fogorvosi, hanem a szájsebészeti területekre is. Budapesti rendelőnkben szájsebész specialista kollégáink elvégzik, többek között a komplikált foghúzásokat, foggyökér eltávolítását, bölcsességfog eltávolítását, arcüreg emelését, zárását, a csontpótló műtéteket, valamint az implantátumok beültetését, és a ciszta eltávolítását is. Szakértő szájsebész specialistáink igyekeznek minden problémára a leghatékonyabb, legkevesebb fájdalommal járó eljárást megtalálni. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Mit tehet Önért egy nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebész specialista a Móricz Dentalban?

Egy szájsebész specialista első lépésként digitális diagnosztikai eszközök (panoráma röntgen vagy 3D CT) segítségével feltérképezi fogainak és csontállományának aktuális állapotát és a fogászati-szájsebészeti beavatkozást igénylő fogászati problémákat. Ezután pedig érthető módon ismerteti Önnel a problémát és közösen keresnek arra ideális megoldást elképzeléseinek és lehetőségeinek megfelelően. A Móricz Dentalban mindent megteszünk a pácienseink elégedettsége érdekében, nemcsak eljárásainkkal, hanem a megfelelő kommunikációval. A szájsebész specialista a megfelelő előkészületeket követően írásos kezelési tervet és árajánlatot készít a közösen kiválasztott megoldásról, amire ár garanciát vállalunk, tehát nem kell rejtett költségek miatt aggódnia. A szájsebész specialista csak ezután végzi el az Ön által elfogadott kezelési tervben szereplő beavatkozást, természetesen kiemelt szakértelemmel és garanciával! Ezután még a záró lépés van hátra, ami nem más, mint a beavatkozás után betartandó szájhigiéniai előírások ismertetése.

Mivel foglalkozik egy szájsebész specialista?

Szájsebész specialista kollégáink igen sokrétű problémák esetében nyújtanak hatékony megoldásokat. Hiányzó fogait korszerű implantátumokkal pótolják, de hiányos csontállomány esetében is ők tudnak megoldást nyújtani az implantációs beavatkozást megelőzően. Szintén az implantátum beültetése miatt lehet szükség arcüreg emelésére. Amennyiben egy fognak olyan mértékű károsodásai vannak, hogy nem menthető meg, a szájsebész specialista kíméletes módszerekkel távolítja el azt. Ehhez hasonlóan a gyulladást okozó gyökércsúcsot is eltávolítja, és kíméletes technikával kihúzza a panaszt okozó bölcsességfogat is.

Fájdalmas a szájsebész specialista által végzett műtét vagy beavatkozás?

A Móricz Dentalban végzett beavatkozások egyike sem fájdalmas! Szájsebész specialistáink a legtöbb esetben műtéti keretek között, helyi érzéstelenítésben végzik a beavatkozásokat. Ha Ön ennek szükségét érzi, akkor indokolt esetben a kezelés történhet altatásban is, így biztosan semmit sem fog érezni és nem lesznek negatív emlékei sem a műtétről. A műtét vagy beavatkozás után jelentkezhet enyhébb fájdalom, amely fájdalomcsillapítók hatására egy-két napon belül elmúlik.

Mit kell tennie, ha Önnek is szájsebész specialistára van szüksége? 

El kell jönnie a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra szájsebész specialistáink egyikéhez, akik megkeresik a leghatékonyabb módszert a probléma kezelésére, hogy fogai újra szépek, és egészségesek legyenek, Ön pedig elfelejthessen minden kellemetlen fájdalmat! Amennyiben problémái vannak fogaival, kellemetlenséget, fájdalmat érez, ne habozzon, keresse fel rendelőnket, ami maximálisan berendezkedett a szájsebészeti eljárásokra! Hatékony és fájdalommentes kezelésekkel várják szájsebészeti specialista kollégáink! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogimplantátum beültetés lépései, tudnivalók I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum beültetés lépései

Szakszerű fogimplantátum beültetés a Móricz Dental Fogászaton és Szájsebészeten, nemzetközi tapasztalattal rendelkező fogorvosokkal, és szájsebész kollégákkal. A legmodernebb eszközparkkal, hatékony, és fájdalommentes fogászati eljárásokkal várjuk pácienseinket Budapest egyik legkönnyebben megközelíthető csomópontján, a Móricz Zsigmond körtéren.

Tovább olvasom
Fogzománc kopás I Móricz Dental Fogászat

Fogzománc kopás I Miért kopik el a fogzománc?

A fogzománc kopás egy viszonylag gyakori jelenség, amit egy kis odafigyeléssel könnyen el lehet kerülni. Nézzük, mi okozza a fogzománc kopását, és mit lehet ellene tenni!

Tovább olvasom
Implantátum típusok I Móricz Dental Fogászat

Implantátum típusok

Alábbi cikkünkben a fogászati implantátum típusokról gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat, hiszen fogászatunkon is gyakran merülnek fel ezzel kapcsolatos kérdések. Fogorvos specialistáink segítségével igyekeztünk a fogimplantátum típusokkal kapcsolatos minden kérdést megválaszolni.

Tovább olvasom
Fog felépítés: Miként zajlik a fog felépítése? I Móricz Dental Fogászat

Fog felépítés: Miként zajlik a fog felépítése?

A Móricz Dental Fogászaton a legszakszerűbb eljárásokkal történik a fog felépítése. Milyen módszereket, eljárásokat alkalmazunk, hogyan zajlik a fog felépítés folyamata? Ismerje meg a legfontosabb információkat!
 

Tovább olvasom
Professzionális fogkő leszedés | Móricz Dental Fogászat

Professzionális fogkő leszedés

A professzionális fogkő leszedés nemcsak fogai szépségének megőrzésében segít, hanem abban is, hogy egészséges legyen fogazata, és elkerülje az olyan fogászati problémákat, amik akár a fogai elvesztésével is járhatnak. Ebben a cikkben leírunk mindent, amit a professzionális fogkő leszedésével kapcsolatban tudni kell.

Tovább olvasom

Rólunk mondták