Professzionális fogkőeltávolítás I Móricz Dental Esztétikai Fogászat

Professzionális fogkőeltávolítás

Professzionális fogkő eltávolítás segítségével teljesen fájdalommentesen szabadulhat meg Ön is a sok fogászati betegséget előidéző fogkőtől. Válassza a Móricz Dental egyszerű, gyors, professzionális fogkőeltávolítási módszerét, és mondjon búcsút a fogköveknek!

Professzionális fogkőeltávolítás

Miért lett a professzionális fogkőeltávolítás a legnépszerűbb fogászati kezelés?

Igen, a professzionális fogkőeltávolítás a legnépszerűbb fogászat kezelésünk, ami nem véletlen. Ez a gyors, nagyon egyszerű, és tényleg semmilyen fájdalommal nem járó eljárás, aminek elvégzése közben tényleg semmit nem fog érezni, még egy kis kellemetlenséget sem, nagyon nagy szerepet játszik a fogak egészségének hosszú távú fenntartásához. A professzionális fogkőeltávolítás segítségével megelőzhető a komolyabb fogászati problémák kialakulása. De ez nem minden, esztétikai szerepe is van, ennek köszönhetően valóban tündöklő mosolya lehet ugyanis, a professzionális fogkőeltávolítás után fogai elszíneződés mentesek és csillogóan élettel teliek lesznek. Ugye megéri a Móricz Dental professzionális fogkőeltávolítását választani?

Milyen esetben javasolt az Ön számára a professzionális fogkőeltávolítás

Amennyiben elszíneződéseket tapasztal a fogain, sokszor annak az árulkodó jele, hogy plakk keletkezett a fog felszínén, ebben az esetben pedig Önnek is ajánlott igénybe vennie a professzionális fogkőeltávolítást. A fogkő lerakódásának ez a leghatékonyabb módja. A fogkő nem távolítható el otthoni eszközökkel, technikákkal, minden esetben szakértői kezekre van szükség, annak érdekében, hogy a fog ne sérüljön az eljárás alkalmával. Sok esetben egy-egy komolyabb fogászati vagy szájsebészeti beavatkozást is a professzionális fogkőeltávolítással kombináljuk. Fontos tudni, hogy alapvetően biztonsági okokból félévente érdemes elvégezni ezt az eljárást, így ugyanis számos komoly fogászati probléma kikerülhetővé válik.

Hogyan járul hozzá a professzionális fogkőeltávolítás fogainak egészségéhez?

Sok ember nem is gondolja, hogy mennyire fontos a professzionális fogkőeltávolítás rendszeres elvégzése. Számos előnye van ennek a folyamatnak, általánosságban elmondható, hogy megakadályozza az egészséges fogaink károsodását, továbbá megakadályozza a fogak elszíneződését is. Így nemcsak egészségesek, hanem ragyogóan szépek lehetnek fogai. Továbbá a fogkő sokszor kellemetlen, rossz szájszag kialakulásához is vezethet, eltávolítása képes megszüntetni ezt. A legfontosabb azonban, hogy a professzionális fogkőeltávolítás megakadályozza rengeteg fogászati betegség kialakulását: a fogszuvasodás kialakulását, az ínygyulladás kialakulását, a fogágybetegségek kialakulását, fogaink kilazulását vagy elvesztését. Ezek alapján elmondható, hogy a professzionális fogkőeltávolítás segít abban, hogy ne veszítsük el fogainkat. Az itt felsorolt fogászati betegségek mind, mind kellemetlen mellékhatásokkal, fájdalmakkal járhatnak, kerülje el ezt egy egyszerű eljárással félévente!

Hogyan történik a professzionális fogkőeltávolítás?

Biztosan Önt is érdekli, hogy hogyan történik a professzionális fogkőeltávolítás, a következőkben erről lesz szó. A Móricz Dental Rendelőjében a legjobb, és egyben leghatékonyabb eljárást alkalmazzuk, ami nemcsak nagyon biztonságos, hanem teljesen fájdalommentes is. Ennek része egy ultrahangos fogkőeltávolítás, homokfúvás, rendelői polírozás, instruálás, motiválás. Mit is jelent ez? Nemcsak eltávolítjuk a fogkövét, hanem csillogóvá varázsoljuk a fogak felületét polírozással, amire azért is szükség van, hogy a lepedék a továbbiakban nehezebben tapadjon meg a felületen, és nehezebben képződjön újabb plakk réteg, ami idővel fogkővé keményedik. Valamint szakmai tanácsadást is kap a megfelelő fogápolásról, szájhigiéniáról, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy ne maradjon lepedék a szájüregben, ami káros eseményeket indítana el.

Mit kell tennie, ha Önnek is professzionális fogkőeltávolításra van szüksége?

Amennyiben Önnek professzionális fogkőeltávolításra van szüksége nincsen más dolga, mint felhívni a Móricz Dental fogászatot a +36 1 3611 222-es telefonszámon, vagy online időpontot foglalni dentálhigiéniai kezelésre, majd eljönnie a professzionális fogkőeltávolításra.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták