Parodontológia Budapest I Móricz Dental Fogászat

Parodontológia Budapest – magas szakértelem a Móricz Dental Fogászaton

A Móricz Dental Fogászat egy nagyon jól felszerelt parodontológia Budapesten, amennyiben bármilyen problémája van az ínyével, fogágybetegségre utaló jeleket észlel, feltétlenül keresse fel szakrendelőnk gyakorlott kollégáit!

Parodontológia Budapest – magas szakértelem a Móricz Dental Fogászaton

Milyen fogászati problémák megoldásában segít a parodontológia Budapesten?

A legtöbb parodontológia Budapesten a fogágy gyulladásos megbetegedésével foglalkozik. A Móricz Dental Fogászatnak is van kifejezetten erre specializálódott fogorvos kollégája, illetve eszközök terén is a legmodernebb felszerelésekkel láttuk el kezelőinket. A parodontológia Budapesten segít a fogágybetegség, és fogínygyulladás kezelésében is. Fogínygyulladás a fogainkon megtapadó baktériumokból álló plakk hatására alakul ki, mely folyamatosan irritálja az íny szövetét és idővel az így gyulladásba lép. Ez számos kellemetlen tünetet tud okozni. A fogágybetegség egy akár csontvesztéssel is együtt járó súlyos gyulladásos állapot, melyet a lehető legrövidebb időn belül meg kell szüntetni parodontológiai kezeléssel annak érdekében, hogy ne legyen súlyos a végkifejlet.

Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Mit tehet Önért egy Parodontológia Budapest szívében?

A Móricz Dental Fogászat parodontológia területén jártas fogászat, ahol megfelelően felszerelt, korszerű várók, és szakorvosi rendelők várják Önt, nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, parodontológus szakorvosokkal. A Parodontológia Budapest egyik legforgalmasabb területén található, a Móricz Zsigmond körtéren, ami nemcsak autóval, hanem tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. Mi vár Önre rendelőnkben? Nem kell félnie, hiszen a legtöbb kezelésünk teljesen fájdalommentes, köszönhetően az általunk alkalmazott korszerű eljárásoknak! Első lépésként szakértő kollégánk egy személyes konzultáció során megállapítja a parodontológia problémát digitális diagnosztikai eszközök segítségével. Ezt követően megtervezi a szükséges parodontológiai beavatkozást vagy kezelés sorozatot. Erről írásos kezelési tervet és árajánlatot készít, így minden szükséges információról időben tudni fog! Ezt követően a parodontológus elvégzi a probléma ideális megoldásához szükséges parodontológia beavatkozást (dentalhigiéniai kezelés, irányított biofilm terápia, zárt kürettálás, nyitott kürettálás, lézeres tasakkezelés, fogágy fertőtlenítő kezelés Biolase EPIC X™ dióda lézerrel …). A parodontológia Budapesten azonban csak akkor hatékony, ha rendszeres kontrolvizsgálatokon is részt vesz, ezek segítségével megakadályozható ugyanis a további parodontológiai problémák újbóli kialakulása.

Miért javasoljuk a Móricz Dentalt, mint a parodontológia Budapest egyik kiemelt rendelőjét?

A Móricz Dental az egyik legjobb parodontológia Budapesten! Miért? Mert a Móricz Dentalban a parodontológiai kezeléseket parodontológus szakorvos specialisták végzik, azokból is a legjobbak. Fogászatunkon nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogorvosok dolgoznak, minden szakterületnek megvan a maga specialistája, akinek nagy tapasztalata mellett, megvan a naprakész tudása is a legjobb módszerekről. A gyógyulást korszerű technológiával támogatjuk: a hagyományos fogkőeltávolítás alternatívájaként a kíméletes és hatékony Irányított Biofilm Terápia és Biolase EPIC X™ dióda lézer is elérhető fogászatunkon. A Móricz Dental azért az egyik legjobb parodontológia Budapesten, mert nálunk olyan korszerű, hatékony beavatkozások is megtalálhatók, amik máshol még nem. A legmodernebb eszközöket alkalmazzuk a fogászati problémák kezelésére, ennek köszönhetően eljárásaink teljesen fájdalommentesek. Nemcsak a problémát kezeljük, hanem szájápolási tanácsokat is adunk, speciális fogtisztító eszközöket ajánlunk a hatékonyabb otthoni fogtisztítás érdekében, hogy ne újuljanak ki a problémák.

Mit kell tennie, ha parodontológiai rendelőre van szüksége Budapesten?

Amennyiben parodontológiai problémája van, akár csak a gyanúja is felmerült, ne halogassa tovább a kezelést! A hatékony kezeléshez nem kell mást tennie, eljönni a Móricz Dentalba egy parodontológia szakorvosi konzultációra, ahol megvizsgáljuk ínye, fogai állapotát, és készítünk egy alapos kórképet, valamint kezelési tervet. Fájdalommentes kezeléseinkkel egyszerűen, és hatékonyan szüntetjük meg a problémákat. A Móricz Dental egy olyan kiváló értékelésű parodontológia Budapesten, ami fájdalommentes kezelésekkel, és fogorvos specialistákkal várja, hogy egészséges fogakat, és csodaszép mosolyt varázsolhasson Önnek is! Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati kezelések!

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogkő eltávolítása I Móricz Dental Fogászat

6+1 érv a fogkő eltávolítás mellett

A szép mosoly titka a fogkő eltávolítással kezdődik. Nemcsak az esztétikai megjelenés javul, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Bemutatjuk a fogkő eltávolítás legfontosabb előnyeit, és megismerheti a Móricz Dental professzionális 6 az 1-ben MD szájhigéna csomagját is, amely segít elérni a tökéletes mosolyt. 

Tovább olvasom
Implantátum beültetése I Móricz Dental Fogászat

Implantátum beültetése – amit a hiányzó fogak korszerű pótlásáról tudnia érdemes

Hiányos foga, vagy fogai vannak? Szeretné mielőbb pótolni a legjobb módszerekkel? Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a fogimplantátum beültetésével kapcsolatban.

Tovább olvasom
Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom

Rólunk mondták