Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten | Móricz Dental

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten a Móricz Dental Fogászaton a legkorszerűbb gyökérkezelési eljárás. Nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistáink szakszerűen kezelik az Ön fogait is!

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten: milyen előnyei vannak?

Az egyik legkorszerűbb fogászati eljárás, a mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten, a Móricz Dental Fogászaton is elérhető. Ennek az eljárásnak több előnye is van, a hagyományos gyökérkezeléssel szemben, mind a páciensek, mind a fogorvosok számára. Ez a korszerű eljárás a legmodernebb eszközökkel végezve, segít fogorvosainknak a lehető leghatékonyabb diagnózis felállításában, hiszen a mikroszkópos technikával speciális nagyításban láthatóak a fog részei, olyan felületek is, melyek eddig nehezen voltak elérhetőek. A gyökérkezelés során a fog belsejében lévő apró struktúrák, mint például a gyökércsatornák, nehezen láthatók a szabad szemmel. A mikroszkóp segítségével a fogorvosok részletes képet kapnak a fog belső szerkezetéről, így pontosabb és hatékonyabb kezelést tudnak biztosítani. Ennek köszönhetően a mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten a Móricz Dental Fogászaton lehetővé teszi a régi gyökértömések eltávolítását és pótlását. A szabad szemmel nem látható és a hagyományostól eltérő formájú gyökércsatornák tisztítása és tömése is hatékonyan történhet. A korszerű technikának hála minimális az ép foganyag eltávolítása. Ez a szempont azért fontos, mert minél több foganyagot tartunk meg egy fogból annál hosszabb lesz a fog életteratama és stabilitása.

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten – Korszerű eszközökkel a Móricz Dental Fogászaton

A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten a Móricz Dental Fogászaton a leghatékonyabb eszközökkel történik: három fogászati mikroszkóp segítségével kezeljük a fogakat! Ezek a korszerű berendezések garantálják a maximális biztonságot és tartós megoldást. A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten annak köszönhetően tud jóval hatékonyabb lenni, mint a hagyományos gyökérkezelés, hogy sokkal átláthatóbb környezetet teremt a szájüregben – ez pedig a változtatható nagyítás, sterilizálható sapka, LED világítás és beépített színfiltereknek köszönhető. A beépített színfilterek különleges funkciója, hogy lehetővé teszik a fogorvos számára, hogy megkülönböztesse a különböző struktúrákat a fogon belül, ami hozzájárul a gyökérkezelés sikerességéhez. Ezek a magas technológiai színvonalú eszközök lehetővé teszik a fogorvosok számára, hogy részletesen megvizsgálják a fogak belső szerkezetét és maximális pontossággal hajtsák végre a gyökérkezelést. 

Mire jó a mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten?

A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten azonnali megoldást nyújt a gyulladás okozta fájdalom csillapítására! Amennyiben foga elviselhetetlenül fáj, mindenképpen jelentkezzen be fogászatunkra, hogy megtaláljuk a probléma kiindító okát, és hatékonyan kezeljük azt, akár a mikroszkópos gyökérkezelés segítségével! A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten nagyon hatékony, és időtálló fogászati megoldást nyújt, az alapos, precíz gyökérkezelésnek köszönhetően pácienseink hosszú távon élvezhetik a panaszmentességet. Esetleges gócbetegségeket is sikeresen lehet kezelni a mikroszkópos eljárás segítségével. Továbbá a mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten gyökércsúcs-eltávolítás és foghúzás elkerülése céljából is hatékonyan alkalmazható.

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten fájdalommentesen

A gyökérkezelés akár fájdalmas eljárás is lehet, de az érzéstelenítő és a mikroszkópos technika segítségével a fájdalom jelentősen csökken.  A Móricz Dental Fogászat budapesti rendelőjében a mikroszkópos gyökérkezelést szakorvos specialista végezi, aki rendelkezik a szükséges speciális ismeretekkel, gyakorlattal, tapasztalattal, műszerekkel és technológiával. A mikroszkópos technika segítségével a mikroszkópos gyökérkezelő specialisták képesek megmenteni a fogakat, ezzel megőrizve a páciensek természetes mosolyát. Jelentkezzen be hozzánk kezelésre online egyszerűen!

Mikroszkópos gyökérkezelés folyamata a Móricz Dentalban, Budapesten

A Móricz Dental Fogászat szakképzett fogorvosai a fog hosszú távú megtartására törekszenek a mikroszkópos gyökérkezelés során. A mikroszkópos gyökérkezelés budapesti rendelőnkben ezért a legkorszerűbb eszközök alkalmazása mellett történik, mint a fogászati mikroszkóp, az ultrahangos tisztítókészülék, a lézer és a nagyításban használható precíziós eszközök. A mikroszkópos gyökérkezelés budapesti rendelőnkben nagyon magas színvonalon történik, a folyamat fontos része a gyökércsatornák pontos feltérképezése, alapos kitisztítása és fertőtlenítése, valamint a gyökércsatornák betömése. A kezelés befejező lépéseként az orvos egy esztétikus fedő tömést vagy koronát helyez a gyökérkezelt fogra, biztosítva a hosszú távú védelmet és a természetes megjelenést. A mikroszkópos gyökérkezelés budapesti rendelőnkben egy személyes konzultációval kezdődik, ahol fogorvosaink minden fontos részletet elmondanak a teljes kezeléssel kapcsolatban! Jelentkezzen be online

Fájdalommentes mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten – Gyógyír a fájó fogakra!

Fájdalommentes mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten, ami azonnali gyógyírt jelenthet a fogfájásra, és segít elkerülni a foghúzást? Ne késlekedjen tovább, foglaljon időpontot még ma a Móricz Dental szakszerű kezelésére! Várjuk szeretettel rendelőnkben, hogy megismerhesse a modern fogászat nyújtotta előnyöket és a személyre szabott ellátásunkat.
Jelentkezzen be hozzánk mikroszkópos gyökérkezelésre online egyszerűen!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták