Melyik a legjobb fogpótlás?– Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Legjobb fogpótlás – Melyik a legjobb fogpótlás?

Hiányos fogai számára a legjobb fogpótlást keresi? Szeretné, ha újra ép lenne fogazata, helyreállna a rágása, és megszépülne a mosolya? A Móricz Dental nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistái nemcsak megtalálják Ön számára a legjobb fogpótlást, hanem be is helyezik azt, ráadásul fájdalommentesen! 

Legjobb fogpótlás – Melyik a legjobb fogpótlás?

Melyik a legjobb fogpótlás az Ön számára?

Sokszor teszik fel a kérdést pácienseink: Melyik a legjobb fogpótlás? Azonban erre nehéz válaszolnunk, hiszen nincsen egy általánosan legjobb fogpótlás, hanem számos tényező hatására alakul ki egyéni szinten a legjobb fogpótlás. Olyan ez mint az öltözködés, valakinek ez áll jól, valakinek más, és az anyagokban színekben is van ellentmondás. A legjobb fogpótlás kiválasztása is részben a személyes preferenciák alapján történik. Azonban a döntést jelentősen befolyásolja fogainak aktuális állapota és elképzelése az ideális fogpótlásról. Ezért a Móricz Dental Fogászaton a legjobb fogpótlás kiválasztásának szerves részét képezi a fogak állapotának felmérésén túl a pácienssel történő konzultáció is. Hogy Önnek melyik a legjobb fogpótlás, azt csak közösen tudjuk eldönteni, fogászati specialistáink segítenek a választásban! 

Milyen szempontok alapján kerül kiválasztásra a legjobb fogpótlás?

A legjobb fogpótlás kiválasztásában szakértő fogászati kollégáink lesznek a segítségére. Nézzük meg, milyen szempontokat kell figyelembe venni a választás során: 

  • Anatómiai adottságok, csontállomány állapota, implantátum beültetés lehetősége. Ehhez szükség van diagnosztikai eszközök használatára. A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre, amik segítségével maximálisan felmérhető a fogak, a csontállomány állapota.
  • A legjobb fogpótlás kiválasztásánál fontos az egyéni elképzelések figyelembe vétele: a végleges fogpótlás színéről, formájáról, pozíciójáról.
  • A fogpótlás alapanyagának kiválasztása is döntő szempont, a Móricz Dental Fogászaton elérhető fogpótlás anyagok a következőek: fémkerámia, cirkon kerámia, teljes kerámia.
  • A fogpótlás esetében kétféle rögzítési módszer használható (csavarokkal rögzített vagy ragasztott).

Milyen anyagból készül a legjobb fogpótlás?

Arra a kérdésre, hogy milyen anyagból készül a legjobb fogpótlás, megint csak nehéz válaszolnunk, hiszen ez nagyban annak a függvénye, hogy kinek milyen szempontok döntő fontosságúak. A Móricz Dental Fogászaton kizárólag magas minőségű, többszörösen bevizsgáltatott, nemzetközileg is elismert anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy a nullára minimalizáljuk a komplikációk kockázatát. 

  • A legjobb fogpótlás, amennyiben takarékos eljárást szeretne választani, a fémkerámia vázra épülő, kerámiával leplezett fogpótlás.
  • A legjobb fogpótlás, amennyiben esztétikus megoldást szeretne választani, az esztétikus cirkon vázra épülő, kerámiával leplezett fogpótlás.
  • Amennyiben a legmegbízhatóbb, legjobb fogpótlást keresi, a teljes kerámiából készülő fogpótlást ajánljuk.

Milyen technológiával készül a legjobb fogpótlás?

A fogpótlás többféle technikával készülhet. A Móricz Dental Fogászat mindig lépést tart a korral, a fogászati innovációval. A hagyományos eljárások mellett korszerű CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógépes rendszer segítésével előállított) technológiával is készítünk fogpótlásokat. 

Hogyan nyújthat segítő kezet egy hozzáértő fogszakorvos a legjobb fogpótlás kiválasztásban?

Szakértő kollégáink segítenek Önnek megtalálni a legjobb fogpótlást! Felmérik fogainak aktuális állapotát, majd Önnel egyeztetve elkészítenek egy a fogászati problémára ideális megoldást nyújtó fogpótlás kezelési tervet és árajánlatot. Az általunk alkalmazott többféle eljárás közül segítenek kiválasztani a legjobb fogpótlást, és helyreállítják fogazata épségét és szépségét egyaránt! 

Mit kell tenni, ha az Ön célja is a legjobb fogpótlás megtalálása?

Hiányos a fogazata? A Legjobb fogpótlást keresi? Megtalálta! Nem kell mást tennie, mint el kell jönnie a Móricz Dentalba egy személyes fogpótlás konzultációra! Kérjen hozzánk időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon, vagy jelentkezzen be online!
 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták