Magán szájsebészet Budapest I Móricz Dental Fogászat

Magán szájsebészet Budapest

A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten minden fogászati, szájsebészeti problémára tudja a megoldást. Exkluzív környezetben, modern eszközökkel, hatékony eljárásokkal, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialistákkal várjuk Budapest egyik forgalmas csomópontjában, könnyen megközelíthető helyen, a Móricz Zsigmond körtéren.

Magán szájsebészet Budapest

Milyen előnyökkel jár egy magán szájsebészet Budapesten?

A Móricz Dental egy olyan magán szájsebészet Budapesten, ahol nincs sorbanállás, nincs hosszas várakozás, mint az állami ellátó rendszerben. Az állami ellátás esetén akár hónapokat is várni kell arra, hogy a városlistán előrébb kerüljön, mi azonban sokkal hamarabb tudunk Önnek időpontot adni, hogy problémájára megoldást találjunk. Amennyiben időpontot kap, nem kell órákat várni a rendelőben, hanem a lefoglalt időpontban beszólítjuk. Magán szájsebészetünkön felkészült és gyakorlott szájsebészek dolgoznak, akik nemzetközi tapasztalattal is rendelkeznek, sok problémás esetet megoldottak már. A Móricz Dental az egyik legjobb magán szájsebészet Budapesten, ahol miden szájsebészeti beavatkozás biztonságos elvégzésére alkalmas rendelői környezet és eszközpark áll a rendelkezésre. Ön ebből csak annyit fog érzékelni, hogy a problémáját nagyon egyszerűen, gördülékenyen meg tudjuk oldani, nem fogjuk ide-oda küldeni, hogy máshol vegyenek mintát, vagy végezzék el a röntgent, helyben minden eszköz rendelkezésünkre áll. Itt megnyugtató és otthonos környezet várja a pácienseket, nem kell feszélyezve éreznie magát! Korszerű és biztonságos szájsebészeti és fogászati alapanyagok kerülnek felhasználásra. A szájsebészeti kezeléseket garanciával végezzünk.

Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni vagy egyszerűen online.

Milyen kezelésekkel áll a rendelkezésére a Móricz Dental magán szájsebészet Budapest szívében?

A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten minden fogászati, és szájsebészeti problémára tudja a választ. Digitális diagnosztikát alkalmazunk a szájsebészeti panaszok sikeres feltárása érdekében, ugyanis a megfelelő diagnózis a sikeres kezelés alappillére, így ez egy nagyon fontos momentum. A magán szájsebészet Budapesten, olyan korszerű diagnosztikai eszközöket alkalmaz, amik segítségével, sokkal részletesebb, pontosabb kórkép állítható fel. A szájsebészeti foghúzás kíméletes módszerekkel történik. A bölcsességfog eltávolításával is kereshet minket, mi meg fogjuk találni a kíméletes, egyben hatásos megoldást! Fájdalommentes fogbeültetés vagy más néven fogászati implantátum beültetés is elérhető a Móricz Dental magán szájsebészeten Budapesten. Amennyiben az implantátum beültetéséhez hiányos a csontállomány csontpótló beavatkozást végzünk. Arcüreg zárás, vertikális argumentáció esetén is kereshet minket, valamint nem jelet problémát a gyulladást okozó gyökércsúcs eltávolítása, és a ciszta eltávolítása sem.

Hogyan történik a beavatkozás egy budapesti magán szájsebészeten?

A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten előre egyeztetett időpontok alapján működik, ami azt jelenti, hogy ha bármilyen fogászati problémája van, időpontot kell foglalnia egy szájsebészeti konzultációra, amit néhány kattintással akár itt helyben a weboldalunkon is megtehet. A szájsebészeti konzultáción digitális diagnosztikai segítségével keressük meg a probléma forrását, forrásait, ami a gyakorlatban egy 3D CT vagy panoráma röntgen felvétel készítését jelent, de nem merül ki ebben a vizsgálat. A digitális diagnosztika mellett sor kerül a szájüreg fizikai vizsgálatára is egy felkészült szájsebész által. A probléma feltárása után egy megbeszélésre kerül sor, majd ezek alapján készülni fog egy részletes kezelési terv, illetve egy ehhez illeszkedő árajánlat, amiben tételesen felsorolunk minden költséget, ami a kezelés közben fel fog merülni, így nem kell rejtett költségekkel számolnia! A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten kíméletes eljárásokat alkalmaz, így helyi érzéstelenítés mellett történnek a kezelések, a fájdalommentes szájsebészeti beavatkozás érdekében. A kezelés nem más, mint a kezelési tervben elfogadott szájsebészeti kezelés elvégzése. Szakmailag indokolt esetben a kezelt terület varattal történő zárása is megtörténik.

Mit kell tennie, ha egy jó magán szájsebésztre van szüksége Budapesten?

El kell jönnie Budapest egyik kiemelkedő színvonalú és igen népszerű  magán szájsebészetére egy személyes konzultációra a szájsebészeti probléma feltárása és az ideális kezelési terv felállítása érdekében. A Móricz Dental magán szájsebészet Budapest szívében minden problémára tudja a legjobb megoldást! 

Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni vagy egyszerűen online.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták