Magán szájsebészet Budapest I Móricz Dental Fogászat

Magán szájsebészet Budapest

A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten minden fogászati, szájsebészeti problémára tudja a megoldást. Exkluzív környezetben, modern eszközökkel, hatékony eljárásokkal, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialistákkal várjuk Budapest egyik forgalmas csomópontjában, könnyen megközelíthető helyen, a Móricz Zsigmond körtéren.

Magán szájsebészet Budapest

Milyen előnyökkel jár egy magán szájsebészet Budapesten?

A Móricz Dental egy olyan magán szájsebészet Budapesten, ahol nincs sorbanállás, nincs hosszas várakozás, mint az állami ellátó rendszerben. Az állami ellátás esetén akár hónapokat is várni kell arra, hogy a városlistán előrébb kerüljön, mi azonban sokkal hamarabb tudunk Önnek időpontot adni, hogy problémájára megoldást találjunk. Amennyiben időpontot kap, nem kell órákat várni a rendelőben, hanem a lefoglalt időpontban beszólítjuk. Magán szájsebészetünkön felkészült és gyakorlott szájsebészek dolgoznak, akik nemzetközi tapasztalattal is rendelkeznek, sok problémás esetet megoldottak már. A Móricz Dental az egyik legjobb magán szájsebészet Budapesten, ahol miden szájsebészeti beavatkozás biztonságos elvégzésére alkalmas rendelői környezet és eszközpark áll a rendelkezésre. Ön ebből csak annyit fog érzékelni, hogy a problémáját nagyon egyszerűen, gördülékenyen meg tudjuk oldani, nem fogjuk ide-oda küldeni, hogy máshol vegyenek mintát, vagy végezzék el a röntgent, helyben minden eszköz rendelkezésünkre áll. Itt megnyugtató és otthonos környezet várja a pácienseket, nem kell feszélyezve éreznie magát! Korszerű és biztonságos szájsebészeti és fogászati alapanyagok kerülnek felhasználásra. A szájsebészeti kezeléseket garanciával végezzünk.

Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni vagy egyszerűen online.

Milyen kezelésekkel áll a rendelkezésére a Móricz Dental magán szájsebészet Budapest szívében?

A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten minden fogászati, és szájsebészeti problémára tudja a választ. Digitális diagnosztikát alkalmazunk a szájsebészeti panaszok sikeres feltárása érdekében, ugyanis a megfelelő diagnózis a sikeres kezelés alappillére, így ez egy nagyon fontos momentum. A magán szájsebészet Budapesten, olyan korszerű diagnosztikai eszközöket alkalmaz, amik segítségével, sokkal részletesebb, pontosabb kórkép állítható fel. A szájsebészeti foghúzás kíméletes módszerekkel történik. A bölcsességfog eltávolításával is kereshet minket, mi meg fogjuk találni a kíméletes, egyben hatásos megoldást! Fájdalommentes fogbeültetés vagy más néven fogászati implantátum beültetés is elérhető a Móricz Dental magán szájsebészeten Budapesten. Amennyiben az implantátum beültetéséhez hiányos a csontállomány csontpótló beavatkozást végzünk. Arcüreg zárás, vertikális argumentáció esetén is kereshet minket, valamint nem jelet problémát a gyulladást okozó gyökércsúcs eltávolítása, és a ciszta eltávolítása sem.

Hogyan történik a beavatkozás egy budapesti magán szájsebészeten?

A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten előre egyeztetett időpontok alapján működik, ami azt jelenti, hogy ha bármilyen fogászati problémája van, időpontot kell foglalnia egy szájsebészeti konzultációra, amit néhány kattintással akár itt helyben a weboldalunkon is megtehet. A szájsebészeti konzultáción digitális diagnosztikai segítségével keressük meg a probléma forrását, forrásait, ami a gyakorlatban egy 3D CT vagy panoráma röntgen felvétel készítését jelent, de nem merül ki ebben a vizsgálat. A digitális diagnosztika mellett sor kerül a szájüreg fizikai vizsgálatára is egy felkészült szájsebész által. A probléma feltárása után egy megbeszélésre kerül sor, majd ezek alapján készülni fog egy részletes kezelési terv, illetve egy ehhez illeszkedő árajánlat, amiben tételesen felsorolunk minden költséget, ami a kezelés közben fel fog merülni, így nem kell rejtett költségekkel számolnia! A Móricz Dental magán szájsebészet Budapesten kíméletes eljárásokat alkalmaz, így helyi érzéstelenítés mellett történnek a kezelések, a fájdalommentes szájsebészeti beavatkozás érdekében. A kezelés nem más, mint a kezelési tervben elfogadott szájsebészeti kezelés elvégzése. Szakmailag indokolt esetben a kezelt terület varattal történő zárása is megtörténik.

Mit kell tennie, ha egy jó magán szájsebésztre van szüksége Budapesten?

El kell jönnie Budapest egyik kiemelkedő színvonalú és igen népszerű  magán szájsebészetére egy személyes konzultációra a szájsebészeti probléma feltárása és az ideális kezelési terv felállítása érdekében. A Móricz Dental magán szájsebészet Budapest szívében minden problémára tudja a legjobb megoldást! 

Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni vagy egyszerűen online.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom
Szájszag vagy rossz lehelet I Moricz Dental Fogászat

Szájszag vagy rossz lehelet – mi okozza?

A szájszagot számos tényező okozhatja, de a leggyakoribbak közé tartozik a nem megfelelő szájhigiénia. Amikor az ételmaradékok a szájban maradnak, baktériumok szaporodnak el, amelyek kellemetlen szagokat termelnek. Egyes ételek, mint a fokhagyma és a hagyma, valamint az alkohol és a dohányzás is hozzájárulhatnak a szájszag kialakulásához.  A szájszárazság – ami csökkenti a nyál termelését, ami segít megtisztítani a szájat – szintén előidézhet szájszagot.  Továbbá, bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, a krónikus tüdőbetegségek, a vese- vagy májbetegségek is okozhatnak rossz leheletet.

Tovább olvasom
Implantátum kezelés folyamat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum kezelés folyamata

Miért fontos az implantátum kezelés folyamata?
Az egészséges és ragyogó mosoly nem csupán esztétikai kérdés, hanem az általános jóllét és az önbizalom növelésének kulcsa is. A fogászati implantátumok forradalmasították a fogpótlás világát, lehetővé téve számunkra, hogy visszaadjuk Önnek azt az életminőséget, amit egykoron a természetes fogak biztosítottak.

Tovább olvasom
Fogbeültetés altatásban | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés altatásban

Sokan vannak olyanok, akik különböző okokból tartanak a fogászati kezelésektől, és jobban szeretnék, ha a műtéteket altatásban, nem pedig érzéstelenítés mellett végeznék el. Számukra van egy jó hírünk: a fogbeültetés altatásban is lehetséges!

Tovább olvasom
Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Tovább olvasom

Rólunk mondták