Magán fogorvos Budapest I Móricz Dental Fogászat

Magán fogorvos Budapest

Magán fogorvos Budapesten nagy szakértelemmel, korrekt árakkal, központi, könnyen megközelíthető helyen, korszerű eszközökkel, a legmodernebb eljárásokkal, fájdalommentes kezeléssel és barátságos kiszolgálással? A Móricz Dental Fogászaton minden álma teljesülhet. Korrekt árakkal, magas színvonalú kezelésekkel várjuk Budapest egyik legjobb fogászatán!

Magán fogorvos Budapest

Miben más egy magán fogorvos Budapesten?

Egy magán fogorvos Budapesten sok szempontból jó megoldásnak bizonyul. Egy magán fogorvos Budapesten biztosan nem fog elküldeni semmilyen problémával, és a lehető legjobb leghatékonyabb kezelést fogja alkalmazni, ugyanis motivált a pácienseink empatikus, türelmes és kíméletes kiszolgálásban. A magán fogászatokon nemcsak legenda az érthető és minden részletre kiterjedő orvos-páciens kommunikáció, itt senki sem fogja az időt pazarolni Önre. Biztos lehet benne, hogy a fogászati problémák teljes körű feltárása megtörténik, és ezek kezelésére is sor kerül, nemcsak a legégetőbb probléma kezelése történik meg. A Móricz Dental magán fogászaton dolgozó szakemberek ismerik a legkorszerűbb technológiákat, így nemcsak hatékony, hanem nagyon kíméletes fogászati és szájsebészeti eljárásokban lehet része. Ha szeretné, hogy a kezelés fájdalmaktól, kellemetlenségektől mentes legyen, akkor mindenképpen magán fogorvos felkeresése javasolt! A korszerű digitális diagnosztikai eszközök alkalmazása segít a probléma pontos okának feltárásában, ez alapján pedig egy precíz kezelési terv összeállításában. Melyik a legjobb magán fogorvos Budapesten? A Móricz Dental nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialistái a legjobb fogorvosok közé tartoznak!

Ha Önnek is erre van szüksége, akkor hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online és kérjen konzultációs időpontot felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosainkhoz.

Miért előnyös az Ön számára egy magán fogorvos Budapesten? 

Milyen előnyökkel jár egy magán fogorvos Budapesten, miért nem jó ötlet inkább a körzeti fogászatot felkeresni? Biztos lehet abban, hogy a ma elérhető legkorszerűbb és legkíméletesebb fogászati eljárásokat fogja alkalmazni kezelőorvosa, hiszen ő, mint piaci szereplő, érdekelt ebben. A körzeti fogorvosnak nem kötelessége azzal foglalkozni, hogy milyenek az értékelések, ha rosszat mondanak róla, ha Önnek sokat kell várnia, vagy ha fájdalmas a kezelés. Nálunk Ön és a fogai szerepelnek az első helyen! Egy magán fogorvos Budapesten csak nagyon szigorú keretek között végezheti a tevékenységét, ennek köszönhetően pedig biztos lehet abban, hogy EU tanúsítvánnyal rendelkező minőségi fogászati alapanyagok kerülnek felhasználásra a kezelése során, ahogyan abban is, hogy a rendelő technikai felszerelése naprakész és korszerű, alkalmas minden típusú fogászati beavatkozás biztonságos elvégzésére. A Móricz Dental Fogászatán a kezeléseket felelősséggel és garanciával végezzük, így a beavatkozás után is számíthat szakértőink segítségére.

Milyen kezelések elvégzésére javasolt magán fogorvos Budapesten?

Bármilyen fogászati problémával felkeresheti valamennyi magán fogorvosunkat Budapesten Móricz Dental rendelőjében, hiszen széles körű szolgáltatásaink, modern eszközeink, több éves tapasztalatunk és szakértelmünk révén minden fogászati problémára tudjuk a megoldást, és még szájsebészeti szakrendelőnk is van. Forduljon hozzánk szájsebészeti beavatkozások elvégzése céljóból is! Egy magán fogorvost Budapesten érdemes felkeresni esztétikus tömések készítése céljából, esztétikus koronák és hidak készítése céljából is, a legszebb, a foggal egyszínű anyagaink Önnek is csodás mosolyt varázsolnak majd. Ne érje be kevesebbel! A Móricz Dental Fogászaton a hiányzó fogak pótlása korszerű implantációs eljárásokkal történik, így a kezelés nemcsak fájdalommentes, hanem időtálló is. Keressen minket szakszerű fogkőeltávolítás, fogágybeteség, fogínyvérzés sikeres gyógyítása céljából is! Mikroszkópos technológiával felszerelt magán fogászatunkon nagy precizitással tudjuk elvégezni a gyökérkezeléseket, így jóval több fogat tudunk megmenteni a kihúzástól. Szabálytan fogak kezelése céljából korszerű fogszabályozó eljárásokat alkalmazunk. Rendelőnk egyik specialitása a különböző mosolyszépítő beavatkozások elvégzése. Amennyiben szeretne csodaszép mosolyt keressen minket! 


Mit kell tennie, ha az Ön fogászati problémájának a megoldásához is egy magán fogorvosra van szüksége Budapesten?

Amennyiben fogászati problémájára hatékony megoldást keres nem kell mást tennie, mint eljönni a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra. Nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialista magán fogorvos Budapest az egyik legjobban frekventált helyén várja Önt! Ha Önnek is erre van szüksége, akkor hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online és kérjen konzultációs időpontot felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosainkhoz.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták