Magán fogászat Budapest központjában – Móricz Dental Esztétikai Fogászat

Magán fogászat Budapest központjában – Móricz Dental

A tökéletes magán fogászatot keresi Budapesten? Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek Móricz Dental Magán Fogászatot, ahol 19 nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogorvos specialista várja, modern környezetben, a legkoreszerűbb eljárásokkal, fájdalommentes módszerekkel, a város egyik legforgalmasabb csomópontjában, könnyen megközelíthető helyen.

Magán fogászat Budapest központjában – Móricz Dental

Miért éri meg magán fogászatot választania? 

Az állami fogászati kezelések ingyen vannak, miért éri meg mégis magán fogászati kezelést választania? Fontos tudni, hogy az állami fogászatokon is előfordul, hogy fizetni kell egyes beavatkozások után. A Móricz Dental Budapesti Magán Fogászaton garantáltan a legjobb kezelést kapja, méghozzá megfizethető árakon. Itt nem kell órákat várnia, újságokat böngészve, mint a körzeti fogorvosnál, figyelmes és segítőkész ügyfélszolgálat segíti a munkánkat, annak érdekében, hogy már a háttérmunkálatok is flottul menjenek. A rendelő kényelmes, modern, korszerű, és nagyon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.  A kommunikáció egyértelmű és érthető, bármikor kérdezhet, mi szívesen válaszolunk minden fogászattal kapcsolatos kérdésre, legyen annak köze az adott kezeléshez, vagy sem. 

Magán fogászat Budapesten minőségi ellátással

Magán Fogászatunkon felkészült és nemzetközi gyakorlattal is rendelkező orvosi csapat fogadja. Specialistáink segítségével garantálni tudjuk, hogy a legmagasabb szintű kezelésben lesz része, bármilyen fogászati panasszal is érkezzen. Garancia a magas minőségű ellátásra a minőségi fogászati anyagok használata is. A Móricz Dental Fogászaton a legjobb minőségű anyagokat használjuk, olyanokat, amik nem okoznak allergiás reakciókat, kíméletesek, és strapabíróak, így az eredmény időtálló lesz. Korszerű fogászati gépek és berendezések segítik munkánkat, rendelőnkben minden olyan eszköz megtalálható, amire szükség lehet a diagnosztikához, vagy a kezelésekhez. A legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk, ez pedig azt jelenti, hogy mindig megtaláljuk a legkíméletesebb módját a fogászati panaszok kezelésének, hiszen tudjuk: senki sem szereti a fájdalmas kezeléseket. Magán fogászatunkon minden esetben írásos kezelési terv készül határidős ár garanciával: nálunk nincsenek rejtett költségek, előre tudni fogja, mennyit és mire fizet. Gyors és rövid időpontfoglalásunkat IDE kattintva használhatja!

Kíméletes fogászati ellátások egy magán fogászat rendelőjében

Ön is tart a fogászati kezelésektől? Ha a Móricz Dental Magán Fogászatot választja, akkor a fájdalmas fogászati kezeléseket csupán a mítoszokból fogja ismerni, ugyanis gyors, és kíméletes eljárásokat használunk. A fogorvosok és specialisták folyamatosan képzik magukat szakmai továbbképzéseken és konferenciákon, hogy egyre korszerűbb és egyre kíméletesebb eljárásokat sajátítsanak el és használjanak a rendelőben. A magán fogászat érdekelt abban, hogy új és korszerű technológiai beruházásokkal bővítse a kezelések tárházát, hogy egyre kíméletesebb megoldásokat tudjon kínálni a fogászati problémákra. Számunkra pácienseink a legfontosabbak!

A garancia egy fontos érv egy magán fogászat mellett

Ha valamiért pénzt adott ki, akkor elvárhatja, hogy az valóban minőségi legyen, és valaki vállalja a felelősséget érte. Ráadásul most nemcsak a pénzéről, hanem az egészségéről is szó van. A Móricz Dental Magán Fogászaton vállaljuk a felelősséget, garancia több szolgáltatásunkra is kiterjed. Természetesen garanciát vállalunk az elvégzett fogászati kezelésekre, de más okból is bízhat bennünk.

  • Garancia az értékarányos árakra
  • Garancia a minőségi fogászati alapanyagok használatára
  • Garancia a naprakész orvosi tudásra
  • Garancia a korszerű számítógépes technológiával működő fogtechnikai laboratóriumi háttérre

Vegye Ön is igénybe egy elismert és népszerű budapesti magán fogászat, a Móricz Dental szolgáltatásait

Ha egy megbízható magán fogászatot keres, szakértő fogorvosokkal Budapesten, ahol fájdalommentesen kezelik a problémáját, akkor nem kell mást tennie, mint el kell jönni a Móricz Dentalba egy személye konzultációra. Hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online és kérjen konzultációs időpontot felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosainkhoz. Majd személyesen meggyőződi egy magán fogászat minden fentebb felsorolt előnyértől!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom

Rólunk mondták