Legjobb fogpótlási eljárások I Móricz Dental

Legjobb fogpótlási eljárások

Hiányos, sérült fogazat? Melyik a legjobb fogpótlási eljárás, aminek segítségével visszanyerheti ép fogait, és újra szikrázó mosolya lehet? A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb, legkíméletesebb, legjobb fogpótlási eljárások segítségével állítjuk vissza fogai épségét.

Legjobb fogpótlási eljárások

Melyik a legjobb fogpótlás sérült vagy szuvas fog esetében?

A fogak nagyon sok kölcsönhatásnak vannak kitéve a mindennapokban, sok oka lehet annak, ha valakinek hiányos a foga, és emiatt a legjobb fogpótlási eljárást keresi. Előfordulhat, hogy valamilyen baleset, sportsérülés következtében van szükség a fogak pótlására, de a foghiányt egyszerű genetika, erre való hajlam is okozhatja, de a nem megfelelő szájhigiénia miatt kialakult fogászati betegségek is. Ezért is hangsúlyozzuk mindig a megfelelő szájhigiénia, és a félévenként esedékes fogászati kivizsgálás fontosságát, mert sokkal könnyebb megelőzni a bajt, mint orvosolni. Melyik a legjobb fogpótlási eljárás ebben az esetben? Kisebb méretű sérülés vagy szuvasodás esetén a fogbetét a legjobb fogpótlási módszer, nagyobb méretű sérülés vagy szuvasodás esetén a fémkerámia korona vagy cirkon korona alkalmazandó. Amennyiben nagyobb méretű foghiányról beszélünk, azaz egy vagy több fog hiányzik összetettebb módszerek alkalmazása szükséges.

Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Melyik a legjobb fogpótlás kihúzott vagy hiányzó fog esetében?

Előfordul, hogy nem csak rossz, szuvas állapotban van a fog, hanem hiányzik. Nem kell aggódnia, ebben az esetben is vannak nagyon kíméletes, korszerű, és hatékony eljárások. Ha a legjobb fogpótlást keresi, akkor biztosan olyan szempontok is vannak a listán, hogy legyen esztétikus, időtálló az eredmény, az eljárás pedig kíméletes – mindezt megtalálja a Móricz Dental Fogászaton. Nézzük melyik a legjobb fogpótlás a különböző esetekben! Három-négy hiányzó fog pótlására egyedi adottságoktól függően a fémkerámia vagy cirkon híd a legjobb megoldás, ha nincs lehetőség implantátum beültetésre. Nagyobb tagszámú hiánynál azonban kombinált fogpótlásra van szükség. Szakképzett, tapasztalt kollégáink minden esetben – egy alapos fogászati diagnosztikát követően – készítenek Önnek egy részletes kezelési tervet, amelyben leírják, hogy Ön számára melyik a legjobb fogpótlási módszer, és miért.  Általánosságban a legbiztonságosabb a hiányzó fogak pótlására a fogászati implantátum beültetése és erre fémkerámia vagy cirkon híd készítése, de lehetnek nehezítő tényezők, speciális esetek.

Melyik a legjobb fogpótlás implantátum beültetést követően

Az implantációt követően kétféle módszer közül választhat a fogpótlásra. Manapság már vannak nagyon esztétikus megoldások, amik szinte teljesen észrevehetetlenek, ugyanis színük csontszínű, a fogakéhoz hasonlít. A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb eljárásokat, legbiztonságosabb anyagokat használjuk, amik nem tesznek kárt a szervezetben, nem okoznak allergiás reakciót, időtállóak, és rendkívül esztétikusak. Választhat implantációs fémkerámia koronát (ragasztott vagy csavarozható) és implantációs cirkon koronát (ragasztott vagy csavarozható). A legszebb és a legjobb fogpótlásokat keresse nálunk!

Melyik a legjobb fogpótlás fogatlanság esetében?

Előfordulhat teljes fogatlanság is, a Móricz Dental ebben az esetben is a legjobb megoldást kínálja. Többféle eljárás közül is választhat, a személyes konzultáció alkalmával segítünk a döntésben! Ezeket a módszereket alkalmazzuk:

  • Implantátumokhoz lokátor elemmel rögzített fogsor
  • All-on-4
  • Rögzített kerámia leplezésű híd implantátumokra
  • Műfogsor, abban az esetben, ha implantátum beültetés nem lehetséges

A legjobb fogpótlás kiválasztásának egyszerű és kockázatmentes módja

Annak megállapításához, hogy melyik a legjobb fogpótlás el kell jönni egy személyes konzultációra a Móricz Dentalba, ahol szakértő kollégáink alapos fogászati diagnosztikát végeznek, és meghallgatják egyedi igényeit is. Itt készül egy panoráma röntgenfelvétel vagy 3D CT, amiből pontosan beazonosítható a fogászati probléma. A digitális diagnosztika és a fogorvosi vizsgálat állapítja majd meg, hogy melyik a legjobb fogpótlás az adott probléma ideális orvoslására. Ezek alapján készül közösen egy kezelési terv, aminek megalkotásakor figyelembe vesszük az egyedi igényeket és lehetőséget is. 

Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom
Letört fog megmentése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Letört fog megmentése: Mit csináljak, ha letört a fogam?

A letört fog megmentése nem egyszerű feladat, és előfordul, hogy még a leggyorsabb beavatkozás mellett, a legprofibb csapatnak sem sikerül. A Móricz Dental fogászaton nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező szakembereink mindent megtesznek a letört fog megmentése érdekében. A leghatékonyabb módszerekkel dolgozunk, és nagy arányban sikereket könyvelhetünk el. Lássuk hogyan lehetséges a letört fog megmentése, mit kell tennie, ha letört a foga!

Tovább olvasom
Foghiány kezelése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Foghiány kezelése: Hogyan lehet a leghatékonyabban kezelni a foghiányt?

Hiányos a fogazata? Érdekli hogyan lehetséges a leghatékonyabban a foghiány kezelése? Tudni szeretné milyen lehetőségek, fájdalommentes eljárások léteznek a foghiány kezelésére? Az alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk a foghiány kezelésének legjobb módszereit!

Tovább olvasom
Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

A csecsemők esetében a fogzás központi téma, hiszen sok álmatlan éjszakát tud okozni gyermeknek és szülőknek egyaránt. De igazán nagy probléma nem a fogak növekedése esetében van, hanem ha valami nincsen rendben a fogakkal. Mikor, milyen ütemben törnek elő a fogak normál esetben? Tekintse át általános cikkünket a fogzással kapcsolatban, további kérdés esetén pedig keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tovább olvasom
Fogvándorlás (Mitől alakul ki?) I Móricz Dental Fogászat

Fogvándorlás: Mitől alakul ki?

A fogvándorlás problémájával néz szembe, és nem tudja, mi tévő legyen? Mitől alakul ki egyáltalán a fogvándorlás, miért kezdenek el vándorolni teljesen ép fogai? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, igyekszünk minden fontos információt átadni a fogvándorlás témakörben!

Tovább olvasom

Rólunk mondták