Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Legjobb fogimplantátum

Melyik a legjobb fogimplantátum számomra?

A legjobb fogimplantátumot keresi? A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja! Több éves tapasztalat, a legjobb fogászati anyagok, és nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogászati specialista segíti ebben! Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani, melyik a legjobb fogimplantátum az Ön számára, egy alapos vizsgálatot kell végeznünk. A Móricz Dental rendelőiben minden fogászati beavatkozás egy konzultációval kezdődik, amikor a pácienseink minden fontos információt megtudhatnak a kezelésről, illetve egy alapos vizsgálaton is átesnek.

Így választjuk ki a legjobb fogimplantátumot

A legjobb fogimplantátum megtalálásához egy szájsebészeti konzultáción kell részt vennie. Ezen alaklommal egy szájsebészeti specialista megvizsgálja fogainak és csontállományának állapotát. A megfelelő területek megvizsgálása, fogai, csontja állapotának feltérképezése, valamint egyéni igényei megbeszélése után a legjobb fogimplantátumot ajánljuk Önnek. Csak akkor tudjuk kiválasztani a legjobb fogimplantátumot az Ön számára, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen igényei vannak. Valaki számára az ár az elsődleges, míg mások a tartósságot, esztétikumot tartják fontosnak. A legjobb fogimplantátum kiválasztásakor tehát e tényezőket is mérlegelni kell, fontos kérdés, hogy Ön milyen fogászati problémát szeretne megoldani, milyen minőségi kategóriában gondolkodik és milyen anyagi lehetőségei vannak. A fogimplantátum konzultáció során minden lényegi kérdés átbeszélésre kerül, az Ön által megfogalmazott kérdéseket is megválaszoljuk, így biztos lehet benne, hogy valóban a legjobb fogimplantátum kerül kiválasztásra, később beültetésre. 

Milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a legjobb fogimplantátumot?

Szándékosan nem úgy fogalmaztuk meg a kérdést, hogy melyik a legjobb fogimplantátum, hiszen erre nehéz lenne válaszolni. A Móricz Dental Fogászaton megtalálható fogimplantátumok mindegyike a legjobb fogimplantátumok közül való, egytől-egyig minőségi anyagokból készülnek, többszörösen bevizsgáltak. A kérdés már csak az, hogy Önnek – az általunk kínáltak közül – melyik a legjobb fogimplantátum, azaz melyik felel meg leginkább az igényeinek. Ezen szempontokat érdemes mérlegelni!

Milyen információk segíthetnek Önnek kideríteni melyik a legjobb fogimplantátum?

A legjobb fogimplantátum anyaga:

  • Biokompatibilitás: a titán biokompatibilis, ami alacsonyabb kockázatot jelent a fogimplantátum beültetése során. Fogászatunkon olyan fogimplantátum anyagokat használunk, amik nem allergizálnak.
  • Esztétika: ha az esztétika is fontos, akkor a cirkónium lehet Önnek a legjobb fogimplantátum a beültetéséhez. Ez az anyag a fogak színével szinte megegyező, így senki sem fogja észrevenni, hogy nem az eredeti fogáról, hanem implantátumról van szó.

A legjobb fogimplantátum gyártója:

  • Ahogyan minden egyéb termék esetében, úgy a fogimplantátumok esetében is annak gyártójának hírneve és nemzetközi elismertsége meghatározó. Reputációjuk, garanciális feltételeik és az általuk kínált implantációs fogpótlás lehetőségek mind befolyásolják az összértékelést. Fogászatunk a legjobb gyártókkal dolgozik együtt.  A Móricz Dentalban a prémium kategóriás implantátumokoktól a költségtakarékos kategóriáig mindent megtalál. Mivel a legjobb fogimplantátumokkal dolgozunk, garanciát is vállalunk rájuk!

A legjobb fogimplantátum ára:

  • A piacon számtalan implantátum típus megtalálható az olcsó kategóriától a drágáig, hogy Önnek milyen árkategória a megfelelő, az egyéni döntés kérdése. 
  • Azt tudnia kell, hogy a prémium implantátumokkal általában hosszabb garanciális periódus társul, tartósabbak. A Móricz Dental Fogászaton használt prémium implantátumok nemzetközileg elismertek ezért a világon bárhol kezelhetőek, nemcsak a mi rendelőnkben, és nemcsak Magyarországon. Amennyiben gyakran tartózkodik külföldön, vagy Ön külföldi, javasoljuk, hogy a nemzetközileg elismert legjobb fogimplantátumaink közül válasszon!
  • A költségtakarékos implantátumok is lehetnek kiváló minőségűek! A fogászatunkon használt minden implantátumtípus biztonságos, magas minőségű. 

Mit kell tennie abban az esetben, ha meg szeretnéd tudni, hogy melyik a legjobb fogimplantátum az Ön számára?

A legjobb fogimplantátumot keresi? Érdekli, az Ön számára melyik implantátum lehet a legjobb választás? Nem kell mást tennie, mint eljönni a Móricz Dental fogászati rendelőbe egy implantológia személyes konzultációra! A nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező szájsebész szakorvosunk segít eldönteni, hogy melyik Ön számára a legjobb fogimplantátum! Személyre szabott konzultációnkra ITT tud bejelentkezni!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták