Láthatatlan fogszabályzás | Móricz Dental

Láthatatlan fogszabályozó

Láthatatlan fogszabályozó ha nem szeretné, hogy tudják, fogszabályozót visel. Ez ma már nem jelent gondot. Több technika közül is választhat budapesti rendelőnkben.

Láthatatlan, kivehető, műanyag, áttetsző, fogszabályozó felnőttek és fiatal felnőttek számára (Clear Aligner)

A láthatatlan fogszabályozó készüléket kifejezetten felnőttek számára fejlesztették ki. Lehetővé teszi a fogszabályozást ívek, bracketek és egyéb kiegészítők nélkül. Fém elemek helyett egy biokompatibilis gyanta sínt helyeznek a fogakra, ami szinte észrevehetetlen a környezetében élők számára. A sín bármikor könnyen kivehető és tisztítható.

A  láthatatlan fogszabályzó alkalmazási területe:

Alkalmas kisfokú torlódások javítására felnőttek és fiatal felnőttek számára.láthatatlan fogszabályzás

Előnye:

  • a készülék teljesen áttetsző, az Ön fogaira, személyre szabva elkészített műanyag sínekből áll, így az nincs fixen rögzítve a fogakhoz és szabadon lehet tisztítani a fogakat. (Étkezés előtt ki kell venni.)
  • ezred milliméter pontosságú CAD/CAM (számítógéppel tervezett és számítógép-vezérléssel kivitelezett) technológiával készül

Hátránya:

  • nagyobb korrekciók elvégezésére nem alkalmas
  • tekintettel a korszerű előállítási technológiára a készülék költségesebb a hagyományos fogszabályozó megoldásoknál

 

A Clear Aligner láthatatlan fogszabályzó értékelése

Clear Aligner fogszabályozó értékelése

(1-től 10-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legkevésbé előnyös érték, míg a 10 a legjobb elérhető értékelés)

Amennyiben szeretne többet megtudni a Clear Aligner láthatatlan, kivehető, műanyag sínes fogszabályozó készülékről, akkor hívja fel a +36 1 3611 222- es telefonszámot és kérjen konzultációs időpontot Dr. Lakatos Viktória vagy Dr. Kerék Beatrix fogszabályozó szakorvoshoz.

 

 

 

 

Láthatatlan, belső, nyelv felőli, fixen rögzített fogszabályozó készülékek felnőttek és fiatal felnőttek számára

Alkalmazási területe:

  • A láthatatlan fogszabályzó alkalmas kisebb és nagyobb fokú szabályozatlanság kezelésére felnőttek és fiatal felnőttek számára.

Előnye:

  • ez a belső fogszabályzó készülék a fogív belső oldalán kerül rögzítésre, így az az Ön környezete számára gyakorlatilag láthatatlan beszéd vagy étkezés közben sem látható, mégis kíméletesen szabályozza fogait

Hátránya:

  • nem alkalmazható minden típusú szabálytalanság kezelésére
  • a csúcstechnológiának köszönhetően költségesebb megoldás
  • a hagyományos fogszabályozó készülékeknél lassabban működik, mint a többi rögzített készülék

Belső nyelvi fogszabályzó

A láthatatlan, belső, nyelv felőli, fixen rögzített fogszabályozó készülék értékelése

Fogszabályozó értékelése ábra

 

(1-től 10-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legkevésbé előnyös érték, míg a 10 a legjobb elérhető értékelés)

Amennyiben szeretne többet megtudni a láthatatlan fogszabályzó vagy a belső, nyelv felőli, fixen rögzített fogszabályozó készülékről, akkor hívja fel a +36 1 3611 222-es telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat és kérjen konzultációs időpontot Dr. Lakatos Viktória vagy Dr. Kerék Beatrix fogszabályozó szakorvoshoz.

 

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták