Implantáció árak I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Implantáció árak a Móricz Dentalban

Hogyan tevődnek össze az implantáció árak a Móricz Dental Fogászaton? Milyen típusú implantációk érhetőek el, milyen árakon? Mitől függ az implantáció árak meghatározása? Alábbi cikkünkben ezzel kapcsolatban adunk tájékoztatást. További részletekért jelentkezzen be személyes konzultációra, ahol nemcsak a kezelésekkel, hanem az árakkal kapcsolatban is részletes tájékoztatást kaphat!

Implantáció árak a Móricz Dentalban

Mennyibe kerülnek az implantáció árak?

A fogimplantáció kétségtelenül nagyobb befektetést jelent, mint más fogászati kezelések. Azonban, ha az árat a kezelés hosszú távú előnyeivel hasonlítjuk össze, gyorsan rájövünk, hogy a magasabb költség cserébe tartósabb és hatékonyabb megoldást kapunk. A Móricz Dental Fogászaton alkalmazott kezelések magas minőségűek, hosszú távon is hatásosak. Az eredményeinkre garanciát is vállalunk! Vegyük számba azokat a tényezőket, amelyeket érdemes figyelembe venni az az implantáció árak mérlegelése esetén. 

Az implantáció árak elemei – A kezelési folyamat és költségei

Az implantációs kezelés több részfolyamatból áll, melyek közben különböző vizsgálatokra és gyógyulási szakaszokra is sor kerül. Egy implantáció költségei több tényezőből adódnak össze, az implantáció árak az alábbi költségelemeket tartalmazzák:

 • a konzultációs díj és a panorámaröntgen vagy 3D CT díja,
 • az implantációs („műgyökér”) és a beültetéshez tartozó csavar ára,
 • az ínyformázás ára,
 • a feltárás és felépítmény ára,
 • az implantációs fogpótlás ára.

A Móricz Dental Fogászaton minden páciensünknek egyénre szabott kezelési tervet készítünk, amihez árajánlatot is csatolunk. Az árajánlat tartalmazza az implantáció árakat részletekre bontva. Már a kezelés elején tudni fogja, hogy mennyibe kerül a kezelés. Garantáljuk, hogy nem fognak rejtett költségek felmerülni, kizárólag a kezelési tervben megnevezett elemekért kell fizetnie. 
Megfizethető implantáció árak rejtett költségek nélkül? Kérjen időpontot a Móricz Dental Fogászatra! Hívja fel a +36 1 3611 222 telefonszámot vagy töltse ki online űrlapunkat és kérjen időpontot még ma! 

Mennyibe kerülnek az implantáció árak a Móricz Dental Fogászaton?

Hogy mennyibe kerülnek pontosan az implantáció árak a Móricz Dental Fogászaton, azt látatlanban nehezen lehet megmondani, ugyanis ez több tényező függvénye. Amennyiben szeretné tudni, mennyibe kerül az implantáció árak az Ön esetében, kérjen időpontot személyes konzultációra! Pontos árajánlatot csak fogainak és csontállományának előzetes vizsgálata után tudunk adni. Amennyiben további vizsgálatokra vagy előzetes kezelésekre van szükség (például csontpótlás), az ár magasabb lehet. A körülbelüli implantáció árakról fogászati árlistánkon tud tájékozódni!  

Alpha Bio® implantátum 10 év garanciával


152.000 Ft

Nobel Biocare® Replace CC implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával


239.000 Ft

Nobel Biocare® NobelParallel Conical Connection implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával


239.000 Ft

Nobel Biocare® Active implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával


298.000 Ft

Az implantáció árak típus szerint

Az implantáció pontos menete és a beültetett anyagok típusa is meghatározza a végösszeget. Nem mindegy, hogy a műgyökér titánból vagy cirkóniumból készül-e, ahogy az sem, hogy a felépítmény illetve az implantációs fogpótlás milyen anyagból van (fémkerámia vagy cirkon vázas kerámia). A legoptimálisabb anyagokat kezelőorvosa mindig az Ön igényeinek és a fogak, csontok állapotának az ismeretében választja ki, ezért a végső fizetendő árban eltérések lehetnek. A Móricz Dental Fogászaton kizárólag magas minőségű, tartós anyagokat alkalmazunk implantátumok beültetésére! 

Hiányzó fogállomány mennyisége szerinti árkülönbség

A legtöbb ajánlat egy fogat vesz alapul, de gyakrabban előfordul, hogy több fogat szeretne pótoltatni. Egyes esetekben egész fogsorról is beszélhetünk. A Móricz Dental fogászaton egyénre szabott kezelési tervet dolgozunk ki Önnek attól függően, hogy egy vagy több fogat kell pótolni, az implantáció árakat is ennek megfelelően számoljuk ki. 

Megéri az implantáció árak megfizetése? – Milyen előnyükkel jár az implantátum beültetés?

A fogimplantáció egy egészségügyi befektetés, az implantáció árakkal az egészségébe fektet be hosszú távon!  A hiányzó fogak és a rosszul illeszkedő protézisek negatívan befolyásolhatják életminőségünket és hosszú távon komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. Az implantációval nem csupán az egészségünket állítjuk helyre, de az életminőségünk is javul. Az önbizalmunk növekszik, megelőzhetjük a további fogászati problémákat, és gondtalanul élvezhetjük az étkezést és a beszédet:

 • Tartós megoldás: a fogimplantátumok sok éven át tartanak, sőt, megfelelő karbantartás mellett akár egész életen át is szolgálhatnak.
 • Komfort és kényelem: az implantátumok fix megoldást kínálnak, nem csúszkálnak vagy mozdulnak el, mint a kivehető fogpótlások. Nem kell aggódni a beszéd vagy az étkezés közben fellépő kellemetlenségek miatt.
 • Természetes megjelenés és jó közérzet: a fogimplantátumok a saját fogainkhoz hasonlóan néznek ki és úgy is érezzük őket. Emiatt az önbizalmunk is növekszik.
 • Jobb rágási és beszédképesség: az implantátumok stabilabbá teszik a fogakat, ezáltal javítva a rágási képességet és a beszédet.
 • Jobb orális egészség: mivel nem kell a szomszédos fogakat csiszolni, mint a hagyományos hidak esetében, több saját fog marad meg, ami hozzájárul az általános szájegészséghez. Az egyedi implantátumok könnyebb hozzáférést biztosítanak a tisztításhoz, így javítva az orális higiéniát.
 • Megakadályozza a csontvesztést: a hiányzó fogak helyén a csont elkezd leépülni a használat hiánya miatt. Az implantátumok a foggyökér helyébe lépnek, stimulálva a csontot, és megakadályozzák a csontvesztést.
 • Megőrzi az arc struktúráját: az implantátumok segítenek megőrizni az arc természetes formáját és mosolyát.
 • Megelőzi a fogak elmozdulását: ha hiányzik egy fog, a többi fog hajlamos arra, hogy betöltse a hézagot. Ez deformálhatja az arc struktúráját és problémákat okozhat a rágásban. Az implantátumok ezt megakadályozzák.
 • Nem kell aggódni a fogszuvasodás miatt: mivel az implantátumok nem valódi fogak, nem lesznek fogszuvasodásra hajlamosak. Persze a napi szájhigiéniát továbbra is be kell tartani, hogy az íny és a környező fogak egészségesek maradjanak.
 • A kivehető protézisek problémáinak elkerülése: a fogimplantátumokkal elkerülhetők a kivehető fogpótlásokkal kapcsolatos problémák, mint a kellemetlen illeszkedés, az érzékenység és a fájdalom.

Ezek az előnyök együttesen javítják az Ön életminőségét, és hosszú távon pozitívan hatnak az egészségére és jólétére. Ne feledje, az implantáció árak hosszú távú egészségügyi befektetésnek számítanak! Mi másba érné meg jobban befektetni, mint egészségébe?

Az implantáció ár-érték aránya – Megéri az implantáció árakba való befektetés?

Az implantáció hosszabb idő alatt térül meg, de ha a tartósságot és a kényelmet nézzük (például a kivehető fogsorral összehasonlítva), egyértelmű, hogy a beültetés a kezdeti kényelmetlenség után jóval nagyobb elégedettséget eredményez. Szakszerű tervezés esetén a fogimplantációval valóban tartós és esztétikus, a saját régi fogállományra a legjobban hasonlító megoldást kapunk a pénzünkért.

Implantáció árak számítása a különböző helyeken

Sokan a weboldalakon tájékozódva elveszhetnek a legkülönfélébb ajánlatok között, amikor implantációs szolgáltatás után érdeklődnek. A sok különböző ár mellett nehéz átlátni, hogy az egyes helyeken pontosan mennyibe is kerülnek az implantáció árak, egy darab fog pótlása vagy akár egy egész fogsoré. A legpontosabb árajánlatot minden esetben egy személyes konzultáció alkalmával lehet megállapítani! A Móricz Dental Fogászaton nincsenek rejtett költségek, a kezelési tervben leírtak szerint számoljuk fel az árakat! 

Implantáció árak Móricz Dentalban – amit megéri megfizetni

A fogimplantátum beültetés egy hosszadalmasabb, körültekintést és szakértelmet megkívánó sebészeti beavatkozás, ezért nem mindegy, kikre bízzuk magunkat. A Móricz Dental fogászati rendelőben tapasztalt implantációs specialisták dolgoznak, kiemelkedő technikai háttérrel rendelkezünk, prémium anyagokból dolgozunk, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és körülményeit. A Móricz Dental fogászati rendelőben vállaljuk, hogy világos és transzparens árajánlatot adunk minden egyes beavatkozásra, így Ön a legteljesebb képet kapja a fogászati implantáció költségeiről, az implantáció árak pontos alakulásáról. Nálunk nincsenek rejtett költségek, és minden olyan tényezőt figyelembe veszünk az árajánlatnál, amely befolyásolhatja a beavatkozás végső költségét.

Hogyan kaphat személyre szabott, pontos információt az implantáció árakról?

A fogimplantáció költségei első ránézésre magasak lehetnek, de a beavatkozás hosszú távú előnyei a tartós megoldás és a jobb életminőség mind-mind meggyőző érvek mellette. 
A Móricz Dental fogászati rendelőben elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú fogászati ellátás mellett, és azt szeretnénk, hogy a pácienseink a lehető legjobban érezzék magukat nálunk.  Kérjen időpontot egy implantációs konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon és a pontos implantáció árak információjának birtokában Ön is megbizonyosodhat arról, hogy a fogimplantáció egy kiváló befektetés a jövőjébe.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták