Gyermekfogászat Budapest | Móricz Dental Fogászat

Gyermekfogászat Budapest

Sajnos a fogászati problémák a legkisebbeket sem kímélik, már a tejfogak esetében is lehetnek rendellenességek.  A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten hatékony, és kíméletes fogászati kezelésekkel várja a legkisebbeket is, nálunk minden problémára van fájdalommentes megoldás!

Gyermekfogászat Budapest

Kíméletes gyermekfogászat Budapesten

Fogorvoshoz járni még a legtöbb felnőtt sem szeret. Sokan vannak, akik félnek a fogorvosi kezelésektől, pedig a Móricz Dental Fogászaton minden fogászati kezelés teljesen fájdalommentes. A legkisebbeket különösen kíméletes eljárásokkal, barátságos légkörben várjuk. Tudjuk mennyire fontos az, hogy már kiskorukban megszokják a gyerekek ezt a légkört, és később se legyen rossz érzésük a fogorvosokkal kapcsolatban, ne rettegjenek fogorvoshoz járni. A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten kíméletes, fájdalommentes kezelésekkel várja a legkisebbeket is!

A gyermekfogászat Budapesten kiemelt fontosságú

Gyermekeink fogainak egészsége talán még sajátunk egészségénél is fontosabb.  Sokan nem gondolják, de a fogaknak nemcsak esztétikai szerepük, hanem fontos rágási, hangképző funkciójuk is van. Éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy gyermekünket időben vigyük el gyermekfogászatra, hogy biztosítsuk fogainak egészséges fejlődését és megelőzzük a már gyermekkorban is kialakuló fogászati problémákat. A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten segít megelőzni a tipikus gyermekkorban induló, felnőttkorra elharapózódó fogászati problémákat így segít megőrizni gyermekei fogainak egészségét. A gyermekkori fogproblémák a beszédben is nehézséget okozhatnak. Az Ön gyerekeinek makulátlanok a fogai? Jelentkezzen be gyermekfogászatunkra egy átfogó ellenőrzésre!

A Móricz Dental az egyik legjobb gyermekfogászat Budapesten

Miért érdemes a Móricz Dental gyermekfogászatát választani? Rendelőinkben magas színvonalú ellátást biztosítunk, több fogászati specialistával dolgozunk, így biztosan minden fogászati problémára megtaláljuk a leghatékonyabb, legkíméletesebb eljárást. Gyermekfogászati specialista, és logopédus is dolgozik a rendelőnkben – így gyermeke maximális ellátást kaphat! A Móricz Dental az egyik legjobb gyermekfogászat Budapesten! Miért mondjuk ezt? Már mutatjuk is, miért érdemes minket választani!

 • Kimagasló szakmai színvonalú gyermekfogászat Budapesten: Budapest fogászati rendelői között számos olyan található, mely kifejezetten gyermekfogászatra specializálódott, ilyen a Móricz Dental is. A magas szakmai képesítéssel rendelkező orvosok és a legújabb technológiai eszközök garantálják a minőségi ellátást.
 • Széleskörű kezelési lehetőségek: rendelőnkben számos különféle kezelési opció áll rendelkezésre, az alapvető fogászati kezelésektől a komplexebb beavatkozásokig. A Móricz Dental gyermekfogászat minden fogászati problémára megtalálja a legjobb megoldást!
 • Gyermekbarát környezet: a budapesti gyermekfogászati rendelők gyakran kifejezetten gyermekbarát környezetet alakítanak ki, ami segít a kicsiknek leküzdeni a félelmüket, így teszünk mi is, a Móricz Dental rendelőben.
 • Könnyű elérhetőség és rugalmas Időbeosztás: Budapest tömegközlekedése és infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető legyen a fogászati rendelő, még a külvárosból érkezők számára is. A Móricz Dental gyermekfogászat Budapest legforgalmasabb csomópontjában, a  névadó Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében található, ami villamossal, és metróval is könnyedén megközelíthető.
 • Megfizethető árak: az értékarányos árak és a különféle fizetési lehetőségek — mint például egészségpénztári kártyák elfogadása kedvező lehetőséget kínálnak budapesti gyermekfogászatunkon.
 • Családbarát környezet: kellemes és megnyugtató hangulatú budapesti rendelőnkben lehetőség van arra, hogy az egész család fogászati problémáját egy helyen oldjuk meg.

Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten: Milyen kezelések érhetőek el?

A Móricz Dentalban a gyermekfogászati kezelések széles skáláját kínáljuk. Ezekkel a fogászati problémákkal fordulhatnak rendelőnkhöz: 

 • Alapvető Kezelések:

Fogtömés: a fogszuvasodás megelőzése és kezelése
Fluoridos kezelés: a fogak erősítése és a szuvasodás megelőzése
Fogkőeltávolítás és fogpolírozás: a fogkő és a plakk eltávolítása

 • Speciális kezelések:

Gyökérkezelés: súlyosan szuvas vagy sérült fogak kezelése
Koronák: sérült vagy gyenge fogak védelme és megerősítése
Foghúzás: menthetetlen fogak kíméletes eltávolítása

 • Prevenció és oktatás:

Fogápolási tanácsok: a helyes fogmosási technikák és a fogápolási szokások fejlesztése
Étkezési tanácsok: a szuvasodást előidéző ételek és italok kerülése

Mitől lesz kíméletes a gyermekfogászat Budapest vezető rendelőjében?

A gyermekfogászati kezelések kíméletessége több tényezőn múlik, amelyek együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyermek a lehető legkevesebb stresszt és fájdalmat élje meg a kezelés során. Ezektől lesz kíméletes egy gyermekfogászati kezelés:

 • Gyermekbarát környezet: a rendelő kialakítása, játékok, színes falak vagy vidám illusztrációk segítenek abban, hogy a gyermek kevésbé féljen, és hogy csökkentsük a szorongást, stresszt. 
 • Kommunikáció és tájékoztatás: a fogorvos és az asszisztensek megfelelő kommunikációval és magyarázattal segítik a gyermeket abban, hogy megértse, mi történik, és miért fontos a kezelés, a mi gyermekfogászatunkon egyetlen lurkónak sem kell félnie!
 • Fájdalommentes technikák: modern, fájdalommentes beavatkozási technikák, például lézeres eljárások vagy helyi érzéstelenítés alkalmazása is elérhető a Móricz Dental gyermekfogászaton, Budapesten – ezek pedig minimalizálják a fájdalomszintet.
 • Tapasztalt fogorvosok: a gyermekfogászok külön képzést kapnak a gyermekpszichológia és a gyermekkommunikáció terén, ami segíti őket a kicsik megnyugtatásában.
 • Gyors és hatékony kezelések: a modern technológia és az előzetes tervezés lehetővé teszi, hogy a kezelések gyorsan és hatékonyan történjenek, így minimálisra csökkentve az eljárás időtartamát.
 • Szülői jelenlét: budapesti rendelőnkben lehetőség van arra, hogy a szülő jelen legyen a gyermekfogászati kezelés alatt, ami további megnyugvást nyújthat a gyermeknek.

Mit kell tennie abban az esetben, ha gyermekének fogászati problémája van és keresi a megfelelő gyermekfogászati rendelőt Budapesten? 

A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten egy tapasztalt, modern, fájdalommentes kezeléseket alkalmazó, barátságos fogászat Budapest központjában. Amennyiben szeretné Ön is ilyen nyugodt, szakmailag magas minőségű környezetben kezeltetni gyermekét, nem kell mást tennie, mint online rendszerünkön keresztül időpontot foglalnia!
A Móricz Dentalban figyelmes és türelmes fogorvos foglalkozik a gyermekekkel és szakértői kezekkel oldja meg akár a tejfogakkal, akár a maradó fogakkal kapcsolatos fogászati problémákat. Ha Ön is szeretne megnyugtató megoldást találni gyermekének fogászati problémájára vagy előrelátó szülőként szeretné azokat megelőzni,  akkor látogasson el a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra gyermekével és ismerje meg a fogászat mosolygós arcát budapesti rendelőnkben.

Gyermekfogászat Budapesten, akkor is, ha nincsen baj

Érdemes gyermekét mielőbb megismertetni a fogászat világával még akkor, amikor nincs valós fogászati problémája. Ennek lényege az, hogy egy stresszmentes környezetben ismerkedjen meg a fogászati rendelővel és kezelőorvosával, hogy ne alakuljanak ki benne negatív reflexek a fogászattal kapcsolatban.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták