Fogtömés Budapest | Móricz Dental Fogászat

Fogtömés Budapest

Fogtömés Budapesten a Móricz Dental Fogászatán a legmodernebb eszközökkel és legújabb technológiákkal, anyagokkal a fogszuvasodás sikeres kezelése érdekében. Tudjon meg többet fogtöméseinkről! 

Fogtömés Budapest

Fogtömés Budapest egyik legnépszerűbb rendelőjében, a Móricz Dentalban

A fogtömés budapesti rendelőnkben a lehető legújabb anyagokkal, eszközökkel történik, annak érdekében, hogy a fogszuvasodást sikeresen kezelhessük, mindemellett pedig esztétikusak és egészségesek legyenek fogai. 

De mikor lehet szükség a fogtömésre budapesti rendelőnkben? 

Fogtömésre akkor van szükség:

 • ha a fog bármely felszínén szuvasság található
 • ha a fogban már meglévő tömés nem zár jól, illetve a fogtömés széle és a fog között szuvasodás indult el
 • a régi amalgám tömés cserére szorul
 • ha a fogtömés megsérült és ki kell cserélni

Ha a fogtömés már nem elég, akkor betétekre van szükség, esetlegesen fogkoronára vagy a fog kivonására. Pácienseinknek személyre szabott kezelést nyújtunk, így bármilyen fogászati problémával küzd, keresse fel rendelőnket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online

Fogtömés Budapest egyik legkíméletesebb rendelőjében 

A Móricz Dental Fogászatán a fogtömés Budapesten csakis fájdalommentes eljárással történik, hiszen számunkra rendkívül fontos, hogy pácienseink ne hagyják el rendelőnket rossz élménnyel. Éppen ezért vezettük be speciális érzéstelenítési eljárásunkat, amelynek segítségével azok is ellazulhatnak kezelői székünkben, akik jobban tartanak a fogászati kezelésektől. 
Ha Ön is megismerkedne ezzel a speciális eljárással és szeretne többet megtudni róla, olvassa el lenti tájékoztatónkat! 

Hogyan történik a fogtömés Budapesten a Móricz Dentalban?

 • Személyes konzultáció a Móricz Dentalban
 • Digitális diagnosztika: panoráma röntgen vagy szükség esetén 3D CT felvétel készítése
 • Kezelési terv és árajánlat készítés
 • Helyi érzéstelenítés 
 • A szuvas szövetrészek eltávolítása
 • A kezelt fog fertőtlenítése
 • A tömés helyének alábélelése
 • A tömőanyag behelyezése
 • A fog végleges formájának kialakítása polírozással

Fogtömés Budapesten többféle lehetőséggel

A fogtömés budapesti rendelőnkben többféle anyaggal is történhet. Rendelőnkben nem csak a fogak egészségére, de esztétikájára is figyelünk, éppen emiatt az egyik leggyakrabban használt fogtömő anyagunk az esztétikus fogtömésre alkalmazott kompozit. Ez a fajta anyag a fog színével teljesen megegyező, így a kezelés után sem lesz észrevehető. Olyan lesz, mint egy saját ép fog, ezáltal pedig Ön bátran mosolyoghat! 

Fogtömés Budapest fájdalommentes kezeléseiről híres rendelőjében

A tömés a Móricz Dentalban fájdalommentes eljárással történik, amely három lépésből áll:

 1. Részletes tájékoztatás, hogy a teljes töméskészítési folyamat egyértelmű, érthető és követhető legyen, meglepetésektől mentes, hogy Ön mindig tudja mi történik a fogorvosi székben.
 2. Az érzéstelenítő injekció beadási helyének előzetes elérzéstelenítése, hogy az injekció beadása se okozzon fájdalmat.
 3. Hatékony, de kíméletes helyi érzéstelenítés alkalmazása, hogy a teljes folyamat fájdalommentes legyen.

Ön is szeretné, ha a fogtömés Budapesten ilyen egyszerűen és fájdalommentes zajlana? Akkor kérjen időpontot most rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Igényes fogtömés lehetősége Budapesten a Móricz Dentalban

Ha Ön is fogszuvasodással küzd, esetleg régi fogtömését szeretné lecseréltetni, egy esztétikusabbra, amely egyáltalán nem látszik és tökéletesen illeszkedik, akkor keresse fel kollégáinkat. Tudjon meg többet esztétikus és szuperesztétikus fogtöméseinkről, valamint ismerje meg eddigi pácienseink véleményét kezelési módszereinkről, és az általunk alkalmazott anyagokról! 
Kérjen időpontot most rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!
Várjuk szeretettel! 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom
Letört fog megmentése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Letört fog megmentése: Mit csináljak, ha letört a fogam?

A letört fog megmentése nem egyszerű feladat, és előfordul, hogy még a leggyorsabb beavatkozás mellett, a legprofibb csapatnak sem sikerül. A Móricz Dental fogászaton nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező szakembereink mindent megtesznek a letört fog megmentése érdekében. A leghatékonyabb módszerekkel dolgozunk, és nagy arányban sikereket könyvelhetünk el. Lássuk hogyan lehetséges a letört fog megmentése, mit kell tennie, ha letört a foga!

Tovább olvasom
Foghiány kezelése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Foghiány kezelése: Hogyan lehet a leghatékonyabban kezelni a foghiányt?

Hiányos a fogazata? Érdekli hogyan lehetséges a leghatékonyabban a foghiány kezelése? Tudni szeretné milyen lehetőségek, fájdalommentes eljárások léteznek a foghiány kezelésére? Az alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk a foghiány kezelésének legjobb módszereit!

Tovább olvasom
Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

A csecsemők esetében a fogzás központi téma, hiszen sok álmatlan éjszakát tud okozni gyermeknek és szülőknek egyaránt. De igazán nagy probléma nem a fogak növekedése esetében van, hanem ha valami nincsen rendben a fogakkal. Mikor, milyen ütemben törnek elő a fogak normál esetben? Tekintse át általános cikkünket a fogzással kapcsolatban, további kérdés esetén pedig keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tovább olvasom
Fogvándorlás (Mitől alakul ki?) I Móricz Dental Fogászat

Fogvándorlás: Mitől alakul ki?

A fogvándorlás problémájával néz szembe, és nem tudja, mi tévő legyen? Mitől alakul ki egyáltalán a fogvándorlás, miért kezdenek el vándorolni teljesen ép fogai? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, igyekszünk minden fontos információt átadni a fogvándorlás témakörben!

Tovább olvasom

Rólunk mondták