Fogtömés Budapest | Móricz Dental Fogászat

Fogtömés Budapest

Fogtömés Budapesten a Móricz Dental Fogászatán a legmodernebb eszközökkel és legújabb technológiákkal, anyagokkal a fogszuvasodás sikeres kezelése érdekében. Tudjon meg többet fogtöméseinkről! 

Fogtömés Budapest

Fogtömés Budapest egyik legnépszerűbb rendelőjében, a Móricz Dentalban

A fogtömés budapesti rendelőnkben a lehető legújabb anyagokkal, eszközökkel történik, annak érdekében, hogy a fogszuvasodást sikeresen kezelhessük, mindemellett pedig esztétikusak és egészségesek legyenek fogai. 

De mikor lehet szükség a fogtömésre budapesti rendelőnkben? 

Fogtömésre akkor van szükség:

 • ha a fog bármely felszínén szuvasság található
 • ha a fogban már meglévő tömés nem zár jól, illetve a fogtömés széle és a fog között szuvasodás indult el
 • a régi amalgám tömés cserére szorul
 • ha a fogtömés megsérült és ki kell cserélni

Ha a fogtömés már nem elég, akkor betétekre van szükség, esetlegesen fogkoronára vagy a fog kivonására. Pácienseinknek személyre szabott kezelést nyújtunk, így bármilyen fogászati problémával küzd, keresse fel rendelőnket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online

Fogtömés Budapest egyik legkíméletesebb rendelőjében 

A Móricz Dental Fogászatán a fogtömés Budapesten csakis fájdalommentes eljárással történik, hiszen számunkra rendkívül fontos, hogy pácienseink ne hagyják el rendelőnket rossz élménnyel. Éppen ezért vezettük be speciális érzéstelenítési eljárásunkat, amelynek segítségével azok is ellazulhatnak kezelői székünkben, akik jobban tartanak a fogászati kezelésektől. 
Ha Ön is megismerkedne ezzel a speciális eljárással és szeretne többet megtudni róla, olvassa el lenti tájékoztatónkat! 

Hogyan történik a fogtömés Budapesten a Móricz Dentalban?

 • Személyes konzultáció a Móricz Dentalban
 • Digitális diagnosztika: panoráma röntgen vagy szükség esetén 3D CT felvétel készítése
 • Kezelési terv és árajánlat készítés
 • Helyi érzéstelenítés 
 • A szuvas szövetrészek eltávolítása
 • A kezelt fog fertőtlenítése
 • A tömés helyének alábélelése
 • A tömőanyag behelyezése
 • A fog végleges formájának kialakítása polírozással

Fogtömés Budapesten többféle lehetőséggel

A fogtömés budapesti rendelőnkben többféle anyaggal is történhet. Rendelőnkben nem csak a fogak egészségére, de esztétikájára is figyelünk, éppen emiatt az egyik leggyakrabban használt fogtömő anyagunk az esztétikus fogtömésre alkalmazott kompozit. Ez a fajta anyag a fog színével teljesen megegyező, így a kezelés után sem lesz észrevehető. Olyan lesz, mint egy saját ép fog, ezáltal pedig Ön bátran mosolyoghat! 

Fogtömés Budapest fájdalommentes kezeléseiről híres rendelőjében

A tömés a Móricz Dentalban fájdalommentes eljárással történik, amely három lépésből áll:

 1. Részletes tájékoztatás, hogy a teljes töméskészítési folyamat egyértelmű, érthető és követhető legyen, meglepetésektől mentes, hogy Ön mindig tudja mi történik a fogorvosi székben.
 2. Az érzéstelenítő injekció beadási helyének előzetes elérzéstelenítése, hogy az injekció beadása se okozzon fájdalmat.
 3. Hatékony, de kíméletes helyi érzéstelenítés alkalmazása, hogy a teljes folyamat fájdalommentes legyen.

Ön is szeretné, ha a fogtömés Budapesten ilyen egyszerűen és fájdalommentes zajlana? Akkor kérjen időpontot most rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Igényes fogtömés lehetősége Budapesten a Móricz Dentalban

Ha Ön is fogszuvasodással küzd, esetleg régi fogtömését szeretné lecseréltetni, egy esztétikusabbra, amely egyáltalán nem látszik és tökéletesen illeszkedik, akkor keresse fel kollégáinkat. Tudjon meg többet esztétikus és szuperesztétikus fogtöméseinkről, valamint ismerje meg eddigi pácienseink véleményét kezelési módszereinkről, és az általunk alkalmazott anyagokról! 
Kérjen időpontot most rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!
Várjuk szeretettel! 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták