Fogtömés árak | Móricz Dental Fogászat

Fogtömés árak

Lyukas foggal, fogszuvasodással küzd? Segítünk fogait újra egészségessé varázsolni a Móricz Dental rendelőjében. Tudjon meg többet: esztétikai fogtömések, fogtömés árak, fogtömés Budapesten! 

Fogtömés árak

Fogtömés árak: Miért lehet szükséges a fogtömés? 

A fogszuvasodás és a lyukas fogak a magyar felnőttek igen nagy százalékát érinti, így a fogtömés az egyik leggyakrabban alkalmazott fogászati kezelés napjainkban. A fogszuvasodás elsősorban a nem megfelelő szájhigiénia következményeképpen alakulhat ki, azonban genetikai hajlam, vagy a túlzásba vitt cukor-, feldolgozott élelmiszer fogyasztás is okozhatja. Annak érdekében, hogy a lyukas fogakat, és a fogszuvasodást megfelelően kezelhessük, elsősorban a háttérben álló okot kell megállapítani, majd ezután tudunk egy hatékony kezelést felállítani. A fogak felszínén keletkezett lyukak megszüntetéséhez fogtömést alkalmazunk, ezzel megvédve a fog belsejét a baktériumoktól. A fogtömés árak sok mindentől függhetnek, hiszen nem mindegy milyen anyaggal dolgozunk, valamint, hogy milyen mértékű a fogszuvasodás. 

Fogtömés árak: Milyen szolgáltatásokat foglal magába?

A fogtömés árak rendelőnkben nem csak a kiválasztott anyag árát tartalmazzák, hanem ennél sokkal többet. Célunk árainkat úgy összeállítani, hogy Ön minőségi fogászati kezelésben részesüljön, amely nem csak az anyagra, de magára az ellátásra is értendő. A fogtömés árak tehát budapesti rendelőnkben az alábbi szolgáltatásokat is tartalmazzák: 

  • Digitális diagnosztika
  • Probléma feltárása
  • Kezelési terv készítés
  • Tömés elkészítése
  • Rágófelöletek kialakítása

Fogtömés árak: Mit kap még a pénzéért?

A Móricz Dental Fogászatán áraink, így a fogtömés árak nem csak különböző szolgáltatásokat foglalnak magukba, hanem azt a felkészült, szakmailag is elismert fogorvos csapatot, akik segítenek Önnek végig csinálni fogászati kezelését úgy, hogy ne legyen félelemérzete. A fogtömés árak továbbá tartalmazzák az emberi szervezetet kímélő digitális diagnosztikai eljárásokat, az európai minőségű tömőanyagok használatát és a garanciát, amelyet 1 évig vállalunk fogtöméseinkre. Így bármilyen mellékhatás, probléma esetén garanciálisan megjavítjuk, vagy kicseréljük fogtömését. 

Hogyan alakítjuk ki a megfizethető fogtömés árakat?

Rendelőnkben személyre szabott árakkal dolgozunk, hiszen minden eset más és több szempontot is figyelembe kell vennünk a páciens kezelése során. Ezért rendkívül fontos, hogy a fogtömés árak kikalkulálása előtt, részt vegyen egy személyes fogászati konzultáción, ahol megállapítjuk fogai állapotát. A fogszuvasodás mértéke, a lyukas fogak száma, állapota egyaránt meghatározó tényező a fogtömés árak kialakítása során, ahogyan az is, hogy milyen anyaggal tömjük a fogat és mennyi idő lesz az eljárás. 
Jöjjön el rendelőnkbe fogászati konzultációra, ahol megállapíthatjuk a fogszuvasodás pontos okát és elkészíthetjük Önnek személyre szabott kezelési tervét, részletes fogtömés árakkal! 

Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 

Fogtömés árak a Móricz Dentalban:

Fognyaki tömés 26.000 Ft
Frontfog tömés 39.000 Ft
Premoláris (kisörlő) fog tömése 1 felszínen 29.000 Ft
Premoláris (kisörlő) fog tömése több felszínen 37.000 Ft
Moláris (nagyörlő) fog tömése 1 felszínen 36.000 Ft
Moláris (nagyörlő) fog tömése több felszínen 37.000 Ft
Élpótlás 49.000 Ft

Ha szeretne részletesen tájékozódni további fogtömés árakról vagy teljes árlistánkról, kattintson Árainkra

Amennyiben pedig egyedi áraink érdeklik, az Ön problémájára szabva, keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot most

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták