Fogtömés árak | Móricz Dental Fogászat

Fogtömés árak

Lyukas foggal, fogszuvasodással küzd? Segítünk fogait újra egészségessé varázsolni a Móricz Dental rendelőjében. Tudjon meg többet: esztétikai fogtömések, fogtömés árak, fogtömés Budapesten! 

Fogtömés árak

Fogtömés árak: Miért lehet szükséges a fogtömés? 

A fogszuvasodás és a lyukas fogak a magyar felnőttek igen nagy százalékát érinti, így a fogtömés az egyik leggyakrabban alkalmazott fogászati kezelés napjainkban. A fogszuvasodás elsősorban a nem megfelelő szájhigiénia következményeképpen alakulhat ki, azonban genetikai hajlam, vagy a túlzásba vitt cukor-, feldolgozott élelmiszer fogyasztás is okozhatja. Annak érdekében, hogy a lyukas fogakat, és a fogszuvasodást megfelelően kezelhessük, elsősorban a háttérben álló okot kell megállapítani, majd ezután tudunk egy hatékony kezelést felállítani. A fogak felszínén keletkezett lyukak megszüntetéséhez fogtömést alkalmazunk, ezzel megvédve a fog belsejét a baktériumoktól. A fogtömés árak sok mindentől függhetnek, hiszen nem mindegy milyen anyaggal dolgozunk, valamint, hogy milyen mértékű a fogszuvasodás. 

Fogtömés árak: Milyen szolgáltatásokat foglal magába?

A fogtömés árak rendelőnkben nem csak a kiválasztott anyag árát tartalmazzák, hanem ennél sokkal többet. Célunk árainkat úgy összeállítani, hogy Ön minőségi fogászati kezelésben részesüljön, amely nem csak az anyagra, de magára az ellátásra is értendő. A fogtömés árak tehát budapesti rendelőnkben az alábbi szolgáltatásokat is tartalmazzák: 

Fogtömés árak: Mit kap még a pénzéért?

A Móricz Dental Fogászatán áraink, így a fogtömés árak nem csak különböző szolgáltatásokat foglalnak magukba, hanem azt a felkészült, szakmailag is elismert fogorvos csapatot, akik segítenek Önnek végig csinálni fogászati kezelését úgy, hogy ne legyen félelemérzete. A fogtömés árak továbbá tartalmazzák az emberi szervezetet kímélő digitális diagnosztikai eljárásokat, az európai minőségű tömőanyagok használatát és a garanciát, amelyet 1 évig vállalunk fogtöméseinkre. Így bármilyen mellékhatás, probléma esetén garanciálisan megjavítjuk, vagy kicseréljük fogtömését. 

Hogyan alakítjuk ki a megfizethető fogtömés árakat?

Rendelőnkben személyre szabott árakkal dolgozunk, hiszen minden eset más és több szempontot is figyelembe kell vennünk a páciens kezelése során. Ezért rendkívül fontos, hogy a fogtömés árak kikalkulálása előtt, részt vegyen egy személyes fogászati konzultáción, ahol megállapítjuk fogai állapotát. A fogszuvasodás mértéke, a lyukas fogak száma, állapota egyaránt meghatározó tényező a fogtömés árak kialakítása során, ahogyan az is, hogy milyen anyaggal tömjük a fogat és mennyi idő lesz az eljárás. 
Jöjjön el rendelőnkbe fogászati konzultációra, ahol megállapíthatjuk a fogszuvasodás pontos okát és elkészíthetjük Önnek személyre szabott kezelési tervét, részletes fogtömés árakkal! 

Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online űrlapunk segítségével! 

Fogtömés árak a Móricz Dentalban:

Fognyaki tömés 34.000 Ft
Frontfog tömés 48.000 Ft
Premoláris (kisörlő) fog tömése 1 felszínen 41.000 Ft
Premoláris (kisörlő) fog tömése több felszínen 48.000 Ft
Moláris (nagyörlő) fog tömése 1 felszínen 47.000 Ft
Moláris (nagyörlő) fog tömése több felszínen 48.000 Ft
Élpótlás 62.000 Ft

Ha szeretne részletesen tájékozódni további fogtömés árakról vagy teljes árlistánkról, kattintson Árainkra

Amennyiben pedig egyedi áraink érdeklik, az Ön problémájára szabva, keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot most

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták