Fogszabályzó árak Budapest I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszabályzó árak Budapest

Hogyan alakulnak a fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben? Az alábbiakban arról készítettünk egy rövid összefoglalót, hogy mi határozza meg a fogszabályzás árainak az alakulását, illetve hogyan lehet a fogszabályzó árakkal számolni. A következőképpen alakulnak a fogszabályzó árak Budapesten, a Móricz Dental Fogászaton!

Fogszabályzó árak Budapest

Mitől függenek a fogszabályzó árak budapesti fogászatunkon?

Sokan kíváncsiak arra, hogy pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapesten, azonban sajnos erre a kérdésre nem tudunk látatlanban pontosan válaszolni. A fogszabályzó árak Budapesten nem minden esetben egyformák, sok tényező alakítja a végleges árat. A fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben nagyban függnek attól, hogy a páciens fogai milyen állapotban vannak a kiinduláskor és melyik fogszabályzó eljárást választja. A Móricz Dental Fogászaton több különböző fogszabályzási technológia érhető el, amiknek különböző alapárai vannak. Részletes fogászati árlistánkat megtalálja oldalunkon! Az árak szempontjából a választott fogszabályzó anyaga sem mindegy, vannak hagyományos és nagyon esztétikus fogszabályzó készülékeink is! A fogszabályzó árak Budapesten annak függvényében is változhatnak, hogy mennyi a fogszabályozás időtartama, ezt pedig nagymértékben befolyásolja a fogak szabálytalanságának mértéke.

Milyen tételekből tevődnek össze a fogszabályzó árak Budapest fogszabályzó szakrendelőjében?

A fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben több tételből állnak, egy részletes listán összegyűjtöttük ezeket annak érdekében, hogy könnyebben tudjon kalkulálni. Ne aggódjon, a Móricz Dental Fogászaton nincsenek rejtett költségek, a személyes konzultációt, és a vizsgálatokat követően egyénre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk Önnek, amiben minden felmerülő tételt részletesen bemutatunk. Az árajánlatból látni fogja, hogy pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben! Íme a lista a fogszabályzással kapcsolatban felmerülő költségekről:

 • Személyes konzultáció fogszabályzó szakorvossal
 • Teleröntgenfelvétel készítés
 • Röntgenfelvétel kiértékelése és a fogszabályozás folyamatának megtervezése 
 • Kezelési tervet ismertető ismételt szakorvosi konzultáció, árajánlat készítés
 • A fogszabályzó készülék előkészítése
 • Fogak előkészítése a fogszabályzó készülék felhelyezésére (dentálhigiéniai kezelés)
 • A fogszabályzó készülék rögzítése a fogakra
 • Rendszeres aktiválás a fogszabályzási folyamat teljes ideje alatt (általában havi gyakorisággal a választott fogszabályzó eljárástól függően)
 • A fogszabályzó készülék levétele (a kívánt eredmény elérésekor)
 • Dentálhigiéniai kezelés a fogszabályzó készülék levételét követően
 • Fix retainer és retenciós sín készítése (a fogak visszarendeződésének megakadályozása érdekében)

A fogszabályzó árak Budapesten több költségelemből tevődnek össze, melyekről rendelőnkben fogaszabályoz szakorvosunktól bővebb tájékoztatást kaphat.  

Hogyan derülhetnek ki az Ön számára a személyre szabott fogszabályzó árak Budapest vezető rendelőjében?

Mit kell tennie, ha szeretné tudni, pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapest egyik legjobb fogászati rendelőjében, a Móricz Dental Fogászaton? Egyszerűen csak el kell jönnie a Móricz Dentalba egy fogszabályzó szakorvosi konzultációra! Ezt követően el kell mennie egy egy röntgen centrumba, ahol készítenek Önről egy teleröntgen felvételt. A röntgen alapján a fogszabályzó szakorvossal egy konzultáció során megbeszélik az elérni kívánt célt, és kiválasztják a fogszabályzó kezelés és készülék típusát! Szakképzett, szakosodott fogorvosinkkal a felvételek elemzése után átbeszélik a lehetséges fogszabályzó eljárások előnyeit és hátrányait illetve a fogszabályozás várható időtartamát, ez alapján pedig elkészítjük Önnek a javasolt kezelési tervet. A kezelési tervhez árajánlatot is csatolunk, így tudni fogja, hogy az ön esetében mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapest vezető rendelőjében!
Megfizethető fogszabályzó árak Budapesten, magas minőségű ellátással? Hívjon minket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Legjobb fogpótlás – Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogpótlás – Melyik a legjobb fogpótlás?

Hiányos fogai számára a legjobb fogpótlást keresi? Szeretné, ha újra ép lenne fogazata, helyreállna a rágása, és megszépülne a mosolya? A Móricz Dental nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistái nemcsak megtalálják Ön számára a legjobb fogpótlást, hanem be is helyezik azt, ráadásul fájdalommentesen! 

Tovább olvasom
Implantációs fogpótlás - Móricz Dental Fogászat

Implantációs fogpótlás

Ismerje meg az implantációs fogpótlás módszereit, az implantációs fogpótlás típusait. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb információkat az implantációs fogpótlással kapcsolatban, amennyiben további kérdései vannak fogászatunkon állunk rendelkezésére! 

Tovább olvasom
Fogszuvasodás kialakulásának okai - Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszuvasodás kialakulásának okai - Mitől alakul ki a fogszuvasodás?

A fogszuvasodás korunk igazi népbetegsége. Nemzetközi tanulmányok szerit a felnőtt lakosság közel 90%-át érinti ez a fogászati probléma. Mire vezethetők vissza a fogszuvasodás kialakulásának okai, mik okozzák a problémát? Miért ilyen gyakori a fogszuvasodás kialakulása, mire kell figyelni a megelőzéskor? 

Tovább olvasom
Ínysorvadás következményei I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Ínysorvadás következményei I Akár a fogak elvesztésével is járhat!

Sajnos nagyon sokan tartanak valamilyen okból a fogorvosoktól, pedig a Móricz Dentalban alkalmazott fogászati eljárások egyáltalán nem fájdalmasak, fogorvosaink nemcsak profik, hanem nagyon kedvesek is. Fogorvoshoz járni azért fontos, mert a nem kezelt problémáknak súlyos következményei lehetnek, nem is gondolná az ínysorvadás következményei milyen súlyosak lehetnek!  Melyek az ínysorvadás következményei, hogyan lehet elkerülni az ínysorvadás következményeit?

Tovább olvasom
Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom

Rólunk mondták