Fogszabályzó árak Budapest I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszabályzó árak Budapest

Hogyan alakulnak a fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben? Az alábbiakban arról készítettünk egy rövid összefoglalót, hogy mi határozza meg a fogszabályzás árainak az alakulását, illetve hogyan lehet a fogszabályzó árakkal számolni. A következőképpen alakulnak a fogszabályzó árak Budapesten, a Móricz Dental Fogászaton!

Fogszabályzó árak Budapest

Mitől függenek a fogszabályzó árak budapesti fogászatunkon?

Sokan kíváncsiak arra, hogy pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapesten, azonban sajnos erre a kérdésre nem tudunk látatlanban pontosan válaszolni. A fogszabályzó árak Budapesten nem minden esetben egyformák, sok tényező alakítja a végleges árat. A fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben nagyban függnek attól, hogy a páciens fogai milyen állapotban vannak a kiinduláskor és melyik fogszabályzó eljárást választja. A Móricz Dental Fogászaton több különböző fogszabályzási technológia érhető el, amiknek különböző alapárai vannak. Részletes fogászati árlistánkat megtalálja oldalunkon! Az árak szempontjából a választott fogszabályzó anyaga sem mindegy, vannak hagyományos és nagyon esztétikus fogszabályzó készülékeink is! A fogszabályzó árak Budapesten annak függvényében is változhatnak, hogy mennyi a fogszabályozás időtartama, ezt pedig nagymértékben befolyásolja a fogak szabálytalanságának mértéke.

Milyen tételekből tevődnek össze a fogszabályzó árak Budapest fogszabályzó szakrendelőjében?

A fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben több tételből állnak, egy részletes listán összegyűjtöttük ezeket annak érdekében, hogy könnyebben tudjon kalkulálni. Ne aggódjon, a Móricz Dental Fogászaton nincsenek rejtett költségek, a személyes konzultációt, és a vizsgálatokat követően egyénre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk Önnek, amiben minden felmerülő tételt részletesen bemutatunk. Az árajánlatból látni fogja, hogy pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben! Íme a lista a fogszabályzással kapcsolatban felmerülő költségekről:

 • Személyes konzultáció fogszabályzó szakorvossal
 • Teleröntgenfelvétel készítés
 • Röntgenfelvétel kiértékelése és a fogszabályozás folyamatának megtervezése 
 • Kezelési tervet ismertető ismételt szakorvosi konzultáció, árajánlat készítés
 • A fogszabályzó készülék előkészítése
 • Fogak előkészítése a fogszabályzó készülék felhelyezésére (dentálhigiéniai kezelés)
 • A fogszabályzó készülék rögzítése a fogakra
 • Rendszeres aktiválás a fogszabályzási folyamat teljes ideje alatt (általában havi gyakorisággal a választott fogszabályzó eljárástól függően)
 • A fogszabályzó készülék levétele (a kívánt eredmény elérésekor)
 • Dentálhigiéniai kezelés a fogszabályzó készülék levételét követően
 • Fix retainer és retenciós sín készítése (a fogak visszarendeződésének megakadályozása érdekében)

A fogszabályzó árak Budapesten több költségelemből tevődnek össze, melyekről rendelőnkben fogaszabályoz szakorvosunktól bővebb tájékoztatást kaphat.  

Hogyan derülhetnek ki az Ön számára a személyre szabott fogszabályzó árak Budapest vezető rendelőjében?

Mit kell tennie, ha szeretné tudni, pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapest egyik legjobb fogászati rendelőjében, a Móricz Dental Fogászaton? Egyszerűen csak el kell jönnie a Móricz Dentalba egy fogszabályzó szakorvosi konzultációra! Ezt követően el kell mennie egy egy röntgen centrumba, ahol készítenek Önről egy teleröntgen felvételt. A röntgen alapján a fogszabályzó szakorvossal egy konzultáció során megbeszélik az elérni kívánt célt, és kiválasztják a fogszabályzó kezelés és készülék típusát! Szakképzett, szakosodott fogorvosinkkal a felvételek elemzése után átbeszélik a lehetséges fogszabályzó eljárások előnyeit és hátrányait illetve a fogszabályozás várható időtartamát, ez alapján pedig elkészítjük Önnek a javasolt kezelési tervet. A kezelési tervhez árajánlatot is csatolunk, így tudni fogja, hogy az ön esetében mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapest vezető rendelőjében!
Megfizethető fogszabályzó árak Budapesten, magas minőségű ellátással? Hívjon minket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták