Fogszabályzó árak Budapest I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszabályzó árak Budapest

Hogyan alakulnak a fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben? Az alábbiakban arról készítettünk egy rövid összefoglalót, hogy mi határozza meg a fogszabályzás árainak az alakulását, illetve hogyan lehet a fogszabályzó árakkal számolni. A következőképpen alakulnak a fogszabályzó árak Budapesten, a Móricz Dental Fogászaton!

Fogszabályzó árak Budapest

Mitől függenek a fogszabályzó árak budapesti fogászatunkon?

Sokan kíváncsiak arra, hogy pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapesten, azonban sajnos erre a kérdésre nem tudunk látatlanban pontosan válaszolni. A fogszabályzó árak Budapesten nem minden esetben egyformák, sok tényező alakítja a végleges árat. A fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben nagyban függnek attól, hogy a páciens fogai milyen állapotban vannak a kiinduláskor és melyik fogszabályzó eljárást választja. A Móricz Dental Fogászaton több különböző fogszabályzási technológia érhető el, amiknek különböző alapárai vannak. Részletes fogászati árlistánkat megtalálja oldalunkon! Az árak szempontjából a választott fogszabályzó anyaga sem mindegy, vannak hagyományos és nagyon esztétikus fogszabályzó készülékeink is! A fogszabályzó árak Budapesten annak függvényében is változhatnak, hogy mennyi a fogszabályozás időtartama, ezt pedig nagymértékben befolyásolja a fogak szabálytalanságának mértéke.

Milyen tételekből tevődnek össze a fogszabályzó árak Budapest fogszabályzó szakrendelőjében?

A fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben több tételből állnak, egy részletes listán összegyűjtöttük ezeket annak érdekében, hogy könnyebben tudjon kalkulálni. Ne aggódjon, a Móricz Dental Fogászaton nincsenek rejtett költségek, a személyes konzultációt, és a vizsgálatokat követően egyénre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk Önnek, amiben minden felmerülő tételt részletesen bemutatunk. Az árajánlatból látni fogja, hogy pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak budapesti rendelőnkben! Íme a lista a fogszabályzással kapcsolatban felmerülő költségekről:

 • Személyes konzultáció fogszabályzó szakorvossal
 • Teleröntgenfelvétel készítés
 • Röntgenfelvétel kiértékelése és a fogszabályozás folyamatának megtervezése 
 • Kezelési tervet ismertető ismételt szakorvosi konzultáció, árajánlat készítés
 • A fogszabályzó készülék előkészítése
 • Fogak előkészítése a fogszabályzó készülék felhelyezésére (dentálhigiéniai kezelés)
 • A fogszabályzó készülék rögzítése a fogakra
 • Rendszeres aktiválás a fogszabályzási folyamat teljes ideje alatt (általában havi gyakorisággal a választott fogszabályzó eljárástól függően)
 • A fogszabályzó készülék levétele (a kívánt eredmény elérésekor)
 • Dentálhigiéniai kezelés a fogszabályzó készülék levételét követően
 • Fix retainer és retenciós sín készítése (a fogak visszarendeződésének megakadályozása érdekében)

A fogszabályzó árak Budapesten több költségelemből tevődnek össze, melyekről rendelőnkben fogaszabályoz szakorvosunktól bővebb tájékoztatást kaphat.  

Hogyan derülhetnek ki az Ön számára a személyre szabott fogszabályzó árak Budapest vezető rendelőjében?

Mit kell tennie, ha szeretné tudni, pontosan mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapest egyik legjobb fogászati rendelőjében, a Móricz Dental Fogászaton? Egyszerűen csak el kell jönnie a Móricz Dentalba egy fogszabályzó szakorvosi konzultációra! Ezt követően el kell mennie egy egy röntgen centrumba, ahol készítenek Önről egy teleröntgen felvételt. A röntgen alapján a fogszabályzó szakorvossal egy konzultáció során megbeszélik az elérni kívánt célt, és kiválasztják a fogszabályzó kezelés és készülék típusát! Szakképzett, szakosodott fogorvosinkkal a felvételek elemzése után átbeszélik a lehetséges fogszabályzó eljárások előnyeit és hátrányait illetve a fogszabályozás várható időtartamát, ez alapján pedig elkészítjük Önnek a javasolt kezelési tervet. A kezelési tervhez árajánlatot is csatolunk, így tudni fogja, hogy az ön esetében mennyibe kerülnek a fogszabályzó árak Budapest vezető rendelőjében!
Megfizethető fogszabályzó árak Budapesten, magas minőségű ellátással? Hívjon minket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Szájszag vagy rossz lehelet I Moricz Dental Fogászat

Szájszag vagy rossz lehelet – mi okozza?

A szájszagot számos tényező okozhatja, de a leggyakoribbak közé tartozik a nem megfelelő szájhigiénia. Amikor az ételmaradékok a szájban maradnak, baktériumok szaporodnak el, amelyek kellemetlen szagokat termelnek. Egyes ételek, mint a fokhagyma és a hagyma, valamint az alkohol és a dohányzás is hozzájárulhatnak a szájszag kialakulásához.  A szájszárazság – ami csökkenti a nyál termelését, ami segít megtisztítani a szájat – szintén előidézhet szájszagot.  Továbbá, bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, a krónikus tüdőbetegségek, a vese- vagy májbetegségek is okozhatnak rossz leheletet.

Tovább olvasom
Implantátum kezelés folyamat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum kezelés folyamata

Miért fontos az implantátum kezelés folyamata?
Az egészséges és ragyogó mosoly nem csupán esztétikai kérdés, hanem az általános jóllét és az önbizalom növelésének kulcsa is. A fogászati implantátumok forradalmasították a fogpótlás világát, lehetővé téve számunkra, hogy visszaadjuk Önnek azt az életminőséget, amit egykoron a természetes fogak biztosítottak.

Tovább olvasom
Fogbeültetés altatásban | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés altatásban

Sokan vannak olyanok, akik különböző okokból tartanak a fogászati kezelésektől, és jobban szeretnék, ha a műtéteket altatásban, nem pedig érzéstelenítés mellett végeznék el. Számukra van egy jó hírünk: a fogbeültetés altatásban is lehetséges!

Tovább olvasom
Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Tovább olvasom
Fogtömés esztétikusan a legjobb anyagokkal | Móricz Dental Fogászat

Fogtömés esztétikusan a legjobb anyagokkal

A legszebb és a legtartósabb anyagokat használjuk fogászatunkon, hogy a fogtömés esztétikusan, és tartóson készüljön el. Nem kell többé fémesen csillogó fogait takargatnia, akár régi, elavult tömését is lecseréljük esztétikus, allergén mentes anyagainkkal. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták