Fogszabályozás Budapest I Móricz Dental Fogászat

Fogszabályozás Budapest

Tudta, hogy a fogszabályozás Budapesten lehet gyors, hatékony, és kényelmetlenségektől mentes? Ha nem szeretne évekig fém fogszabályozókkal mutatkozni, akkor választhatja láthatatlan fogszabályozó készülékeinket is! Fogszabályozás Budapest a legjobb helyen, a Móricz Dental Fogászaton!

Fogszabályozás Budapest

Fogszabályozás Budapest – kulcs a csodaszép mosolyhoz

A kusza fogak könnyen elronthatják mosolyát. A nem megfelelően álló fogak az egész fogazat látképét befolyásolják, és sokszor ez nemcsak a páciensek mosolyára, hanem énképére, önbizalmára is hatással vannak. Ön is kerüli a mosolygást a fotókon fogai miatt, amikor csak teheti, takargatja nem éppen szabályosan álló fogait? A fogszabályozás Budapesten segíthet többek között mosolya megszépítésében! És nem kell azt gondolnia, hogy ezentúl a fogszabályozó készülék miatt kell takargatnia mosolyát, vannak nagyon esztétikus, szinte láthatatlan készülékeink is! 

Láthatatlan fogszabályozás Budapesten

A láthatatlan fogszabályozás Budapesten is elérhető – a Móricz Dental Fogászaton a leginnovatívabb, és egyben leghatékonyabb módszereket alkalmazzuk! Többféle láthatatlan fogszabályozó eljárás közül választhat rendelőnkben, amikről bővebben ezen az oldalon olvashat! Vannak olyan fogszabályozó készülékeink, amiket a fogív belső oldalán rögzítünk, így beszéd, vagy mosolygás közben teljesen észrevehetetlenek, azonban ezekkel csak kisebb szabálytalanságokat lehet igazítani. Illetve vannak teljesen áttetsző fogszabályozó készülékeink is, amik nagyon hatékonyak. Gyermekek számára pedig ajánljuk az áttetsző gumi tappancsok helyett a színes tappancsokat, hiszen ők külön örömüket lelik a színes kiegészítőkben. Ezen túl vannak kivehető fogszabályozó készülékeink is. Ha fogszabályozás Budapesten, akkor a legjobb helyen jár! Jelentkezzen be a Móricz Dental Fogászatra, fogszabályozás előtti konzultációra, és ismerje meg a legjobb lehetőségeket, leghatékonyabb készülékeket!

Milyen előnyökkel jár a fogszabályozás Budapesten a Móricz Dental Fogászaton?

Bár a fogszabályozás Budapesten leginkább az esztétikus fogazat reménye miatt népszerű, fontos tisztáznunk, hogy a fogak megfelelő szabályozottsága több más szempontból is fontos lehet! A fogszabályozás Budapesten az alábbi előnyökkel jár Önnek és gyermekének!

 • Szebb mosoly: a fogszabályozás segít azoknak, akik elégedetlenek mosolyukkal, hogy szabályosabb és vonzóbb megjelenést érjenek el. Ez javítja az önbizalmat és növeli az önbecsülést is egyaránt.
 • Egészségesebb fogak és fogíny: a fogszabályozás révén könnyebben tisztíthatók a fogak és a fogíny, mivel a fogak között ideális kapcsolatot lehet elérni. Ez segít csökkenteni a fogszuvasodás és fogágy betegségek kockázatát. Az elálló fogak okozta résekben könnyen letapadnak az ételmaradékok, az azokat emésztő baktériumok pedig súlyos fogászati problémákat okozhatnak.
 • Megelőzés: a fogszabályozás megelőzheti azokat a fogászati problémákat, amelyek később komolyabb kezelést igényelhetnek, például foghúzást vagy implantátumokat.
 • Jobb rágóképesség: a helyesen pozícionált fogak jobban funkcionálnak rágás közben, ami javítja az étkezés egészségmegőrző hatását. A fogak alapvető funkciója a rágás, amennyiben bármilyen elváltozás van a fogazatban, nem tudja betölteni tökéletesen a funkcióját. A fogszabályozás Budapesten segít a fogak egészséges pozíciójának helyreállításában.
 • Hosszútávú egészség: a megfelelően pozícionált fogak hozzájárulnak az állkapocs és a fogak egészségéhez. Megelőzhetik a kopásos problémákat és az állkapocsfájdalmat.

Hogyan történik a fogszabályozás Budapesten?

Szeretné tudni, hogy hogyan történik a fogszabályozás Budapesten lépésről lépésre, mi a kezelés pontos folyamata? Az alábbiakban pontokba szedtük a Móricz Dental Fogászaton alkalmazott fogszabályozás kezelés lépéseit!

 • Első lépésként el kell jönnie egy személyes fogszabályozás konzultációra Budapesten, a Móricz Dental Fogászatra, ahol nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogszabályozás specialisták fognak segíteni Önnek, megválaszolni a kérdéseit, felmérni fogai állapotát.
 • Digitális diagnosztikai eszközök segítségével térképezzük fel, hogy milyen fogszabályozás lehetőségei vannak. A fogszabályozási módszerek választása függ a fogai állapotától, egyéb fogproblémáitól, a fogak rendezetlenségétől, illetve egyedi igényeitől is. 
 • Fogászatunkon minden esetben az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően tervezzük meg közösen a fogszabályozási folyamatot. A fogszabályozás Budapesten így lesz a legkomfortosabb, és leghatékonyabb!
 • Döntse el, hogy milyen eljárásra épülő fogszabályozó (hagyományos, lágy erőkkel ható) készüléket szeretne.
 • Önnek kell eldöntenie, hogy milyen fogszabályozó készüléket szeretne. Megfelel Önnek a hagyományos fogszabályozó, vagy esztétikus, esetleg kivehető fogszabályozó készüléket szeretne – mi csak javaslatot tudunk adni.
 • Mivel a fogszabályozás Budapesten hosszú távú elkötelezettséget igényel, ugyanis a teljes kezelés átlagosan 1-1,5 évig tart, fontosnak tartjuk, hogy ne csak a fogszabályozó készülék felhelyezéséről, hanem a további kezelésekről is beszéljünk. Még a konzultáción megbeszélésre kerül, hogy milyen időközönként kell a rendelőnkbe ellátogatnia, és hogy Ön ezt hogyan tudja beilleszteni életkörülményeibe.
 • A konzultáció végére fontos, hogy hozzon egy határozott döntést a fogszabályozás megkezdéséről. Ahogyan láthatta, a fogszabályozás Budapesten számtalan előnnyel jár, fogai újra rendezett állapotba kerülnek, és esztétikus lesz a mosolya, azonban ehhez Önnek is áldozatokat kell hoznia! Hatékony, láthatatlan készülékeinkkel már sokkal egyszerűbb a fogszabályozás, mint sokan gondolnák!
 • Fontos, hogy a fogszabályozó készülék felhelyezése után is rendszeresen látogasson el Móricz Dentalba a fogszabályozási folyamat nyomon követése és a fogszabályozó készülék aktiválása érdekében!

Fogszabályozás Budapesten, egyedi igényekre szabva, látványos eredménnyel, esztétikus fogszabályozó készülékkel? Ha minderre igen a válasza, akkor jelentkezzen be egy fogszabályozás konzultációra a Móricz Dental Fogászatra! 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták