Fogpótlás Budapesten I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás Budapesten

Hiányzó fogazat esetében a fogpótlás Budapesten többféle módszerrel is megtörténhet. Alábbi cikkünkben bővebb tájékoztatást kaphat a témával kapcsolatban, többek között a fogpótlás típusairól, a különböző kezelésekről is olvashat.

Fogpótlás Budapesten

Melyik a legjobb fogpótlás Budapesten?

Látatlanul nehéz megválaszolni a kérdést, azzal kapcsolatban, hogy melyik a legjobb fogpótlás Budapesten, ugyanis a kezelésre alkalmazott módszer több tényező függvénye.  Hogy melyik a legjobb fogpótlás Budapesten, attól függ, hogy milyen fogászati probléma kezelésére használjuk. Nincsen egy általánosan elfogadott legjobb fogpótlás Budapesten, attól függően, hogy milyen állapotban van a problémás fog, illetve a még egészséges fogak szempontjából más-más fogpótlási eljárás lehet az optimális. Hogy Ön számára melyik a legjobb fogpótlási módszer, csak akkor derül ki, ha részt vesz egy személyes konzultáción, ahol beazonosításra kerül a fogászati probléma és elkészül az ideális megoldáshoz vezető kezelési terv. Ahhoz, hogy megtaláljuk melyik a legjobb budapesti fogpótlási technika az Ön számára el kell jönnie a Móricz Dental rendelőbe egy konzultációval összekötött állapotfelmérésre!

Fogpótlás típusok Budapesten és környékén miből választhatunk?

Fogpótlás Budapesten, mint említettük, nem csak egyféle típus van. Az orvostudomány fejlődésével folyamatosan jelennek meg újabb, és újabb eljárások a fogászatban is, amik vagy jóval hatékonyabbak, vagy jóval biztonságosabbak a korábbiaknál, esetleg a kettő kombinációja. Mivel számtalan féle igény, és számtalan különböző fogászati probléma létezik, így szükség van arra, hogy többféle fogpótlás típus is legyen, ennek megfelelően vannak kivehető, rögzített, valamint implantációs fogpótlás Budapesten is. A különböző fogpótlás típusokról lentebb olvashat. Arra felhívnánk a figyelmet, hogy különböző problémák esetében különböző megoldások lehetnek célravezetők, de biztos választ, csak a fogak állapotának felmérése után tudunk adni, azzal kapcsolatban, hogy Ön számára melyik a legjobb fogpótlás Budapesten. A Móricz Dentalnál a legkorszerűbb eljárások érhetőek el, amiket nagy szakértelemmel, magas minőségű anyagokkal, és modern eszközökkel végzünk, a lehető legkevesebb, vagy zéró kockázattal.

Kérjen időpontot a+36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rögzített fogpótlás Budapesten 

Rögzített fogpótlások (koronák és hidak), alkalmazása akkor ajánlott, ha:

  • Ha a fog egy része letört vagy jelentős mértékben elkopott
  • Ha a kezelt fogban nagyobb méretű tömés van, amely már nem zár tökéletesen
  • Ha a fog gyökérkezelt és nagy kiterjedésű a kavitás
  • Kivehető fogpótlás Budapesten 
  • Kivehető fogpótlások (részleges és teljes kivehető fogsor), amelyek alkalmazása akkor ajánlott, ha:
  • Ha a foghiány kiterjedt és nincs lehetőség fix fogpótlás készítésére
  • Ha teljes a foghiány és nincs lehetőség fix fogpótlás készítésére

Implantációs fogpótlás Budapesten 

Implantációs fogpótlások (koronák és hidak), amelyek alkalmazása akkor ajánlott, ha:

  • Ha megfelelő vastagságú és sűrűségű a csontállomány ahhoz, hogy nagy biztonsággal lehessen fogászati implantátumot beültetni
  • Ha nem szeretnénk kivehető fogpótlást, mert a fogászati implantátum segítségével megőrizhető az ép fogak anyaga, megállítható az állkapocs csontállományának sorvadása, nagyobb stabilitást, könnyebb rágást, komfortosabb közérzetet nyújt, tartósabb és hosszú távú megoldást nyújt

Fogpótlás Budapesten egyszerűen

Amennyiben Önnek is hiányos a fogazata, és szeretné minél hamarabb, a leghatékonyabban, és legegyszerűbben, de lehetőleg fájdalom nélkül orvosolni a problémát, akkor nincsen más dolga, mint felkeresni a Móricz Dental rendelőt, ahol nemzetközi tapasztalattal is rendelkező, specialista fogorvosok fogják kezelni a fogait. Első lépésként egy konzultációra kerül sor, ahol digitális diagnosztikai eszközökkel felmérjük fogai állapotát, ezután pedig egy személyreszabott, részletes kezelési tervet készítünk Önnek. A folyamat a kezelt fogak előkészítésével, preparálással folytatódik (kivéve az implantációs fogpótlások készítése esetén). Ezután következik a digitális vagy analóg lenyomatvétel, majd az ideiglenes fogpótlás készítése. A végleges fogpótlás ugyanis a minta alapján készül el a fogtechnikai laboratórium által, amire várni kell, ezért pedig ideiglenes tömésre van szükség. Amennyiben elkészült a fogpótlás, a bepróbálás következik, amennyiben megfelel, fogpótlás véglegesen rögzítésre kerül. A fogpótlás Budapesten a Móricz Dentalban hatékonyan, magas minőségben zajlik.

Mit kell tennie, ha Budapesten fogpótlás készítésére van szüksége?

A legjobb fogpótlás Budapesten? Ne keresse tovább, hiszen rendelőnkben segítünk megtalálni Önnek. nem kell mást tennie, mint eljönni a Móricz Dentalba egy személyes fogpótlás konzultációra.

Kérjen időpontot a+36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Mozgó fog kezelése hogyan lehetséges | Móricz Dental Fogászat

Mozgó fog kezelése hogyan lehetséges?

Hogyan lehetséges a mozgó fog kezelése hatékonyan? Milyen módszerek léteznek, amik segítenek stabilizálni a fogakat? Hogyan lehetséges a mozgó fog kezelése otthoni módszerekkel, és mikor érdemes szakemberhez fordulni? Mutatjuk a válaszokat!

Tovább olvasom
Fogbeültetés után I Móricz Dental Fogásztat

Fogbeültetés után: a legfontosabb tudnivalók

Mire kell odafigyelni a fogbeültetés után, egyáltalán mire lehet számítani a kezelés végével? A Móricz Dental szakértői összegyűjtötték a fogbeültetés utáni legfontosabb tudnivalókat, hogy Önben se maradjanak megválaszolatlan kérdések! Amennyiben mégis bármilyen más kérdése lenne akár a fogbeültetéssel, akár más fogászati témával kapcsolatban, azt személyes konzultációkon felteheti fogorvosainknak!

Tovább olvasom
Csontsorvadás kialakulása I Ezek a legfőbb okai | Móricz Dental Fogászat

A csontsorvadás kialakulása

Ismerje meg a csontsorvadás kialakulását és következményeit valamint megelőzését! Nemcsak azt mutatjuk be, hogy mi a csontsorvadás kialakulásának a folyamata, és milyen következményekkel jár ez, hanem természetesen arról is szót ejtünk, hogy hogyan előzhető meg a csontsorvadás kialakulása.

Tovább olvasom
Fogbeültetés implantátummal I Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés implantátummal

A hiányos fogak pótlásának az egyik legjobb módszere a fogbeültetés implantátummal, amit nagy szakértelemmel, és tapasztalattal alkalmazunk a Móricz Dentalban is. Alábbi cikkünkben az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttük össze annak érdekében, hogy minél tájékozottabban, és magabiztosabban ülhessenek be fogorvosi székeinkbe!

Tovább olvasom
Szabálytalan fogsor: mitől alakul ki? | Móricz Dental Fogászat

Szabálytalan fogsor: mitől alakul ki?

A szabálytalan fogsort senki sem szereti, még a fogorvosok sem. Nekünk elsősorban nem esztétikai problémáink vannak a szabálytalan fogsorral, hanem az, hogy számos egészségügyi problémát okozhat. Cikkünkben a szabálytalan fogsor kialakulásáról, következményeiről, valamint orvoslásáról lesz szó.

Tovább olvasom

Rólunk mondták