Fogpótlás azonnal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás azonnal a Móricz Dental Fogászaton

Fogpótlás azonnal? Nem lehetetlen! Az azonnali fogpótlás lehetősége számos tényezőtől függ, és minden eset egyedi, ezért javasoljuk, hogy vegyen részt egy személyes konzultáción a Móricz Dentalban a végleges döntés előtt.

Fogpótlás azonnal a Móricz Dental Fogászaton

Milyen esetekben lehet ideális az Ön számára a fogpótlás azonnali elvégzése?

Vannak olyan esetek, amikor a fogpótlás azonnal szükséges. A hiányos fogak nemcsak esztétikai problémákat okoznak, hanem a még egészséges fogakra is negatívan hatnak. Általánosan elmondható, hogy érdemes a fogakat minél előbb pótolni annak érdekében, hogy elkerüljük az olyan negatív hatásokat, mint a többi fog elvándorlása, nehéz rágás, kellemetlen érzés, fájdalom.

Mely esetekben javasolt a fogpótlás azonnali elvégzése:

  • Egyszerű foghúzás után: ha egy fogat egyszerű foghúzással eltávolítunk és a csont és az íny állapota megfelelő, lehetőség van a fogpótlás azonnali elvégzésére.
  • Baleset vagy sérülés után: ha a fogat baleset vagy egyéb sérülés miatt vesztette el és a csont, amelyben a fogak gyökerei találhatók nem sérült, azonnali fogpótlás is lehetséges.
  • Részleges foghiány esetén: ha csak egy vagy néhány foga hiányzik, és a szomszédos fogak állapota megfelelő, akkor azokra támaszkodva híd segítségével lehetséges a fogpótlás azonnal.
  • Kivehető protézis: olyan esetekben, amikor a fix pótlás nem lehetséges vagy nem kívánatos, kivehető protézis is készülhet azonnal.
  • Frontfogak pótlása: ha a hiányzó vagy sérült fogak jól látható területen találhatók, az esztétikai megfontolások gyakran sürgetik a fogpótlást azonnal.

Fogpótlás azonnal magas minőségben

Abban az esetben is odafigyelünk a magas minőségre, amikor a fogpótlás azonnal szükséges. A Móricz Dental Fogászaton több, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialista, illetve szájsebész dolgozik annak érdekében, hogy a páciensek számára a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Fogászatunkon kizárólag magas minőségű anyagokkal, és a leghatékonyabb eljárásokkal dolgozunk. Modern eszközparkunknak hála a fogpótlás azonnali elvégzésére is készen állunk. Diagnosztikai eszközeink segítségével nagyon hatékonyan tudjuk megtervezni a fogpótlásokat.

Hogyan történik a fogpótlás azonnal a Móricz Dentalban?

A fogpótlás azonnal minőségi alapanyagokkal és szakszerűen történik rendelőnkben. Az egész folyamat egy személyes konzultációval kezdődik a Móricz Dental specialistájával. Ezen a konzultáción minden apró részletet átbeszélnek, Önnek is lehetősége nyílik kérdéseit feltenni, amellett, hogy részletes felvilágosítást kap a fogpótlás folyamatáról. Fogai, szájürege korszerű és kíméletes digitális diagnosztikai eszközök segítségével kerülnek feltérképezése. Ebben a lépésben kiderül, hogy elvégezhető-e a fogpótlás azonnal. Ezután személyre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk az Ön számára. Az ajánlat elfogadása esetén időpont egyeztetésre kerül sor, amikor megtörténik a fogpótlás azonnal.  Az azonnali fogpótlás minden esetben helyi érzéstelenítésben vagy altatásban történik, így nem kell félnie a fájdalomtól. A Móricz Dental Fogászaton teljesen fájdalommentes a fogpótlás azonnal történő elvégzése.

Mit kell tennie abban az esetben, ha fogpótlásra van szüksége azonnal?

Letört, balesett miatt megsérült, vagy kiesett fog? Foghúzás utáni fogpótlás azonnal? A Móricz Dental a legjobb megoldásokat kínálja Önnek! Kérjen időpontot személyes konzultációra a Móricz Dentalba online, vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon! 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Rendelői fogfehérítés I Móricz Dental Fogászat

Rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban – Több árnyalat különbséggel

A Móricz Dental rendelői fogfehérítés segítségével Önnek is több árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogai, káros hatások nélkül. Ne kockáztasson, válassza a leghatékonyabb, és egyben legbiztonságosabb megoldást, döntsön a  rendelői fogfehérítés mellett!

Tovább olvasom
Fogbeültetés mennyi idő? | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés mennyi idő?

A fogbeültetés mennyi idő, mennyire fájdalmas, hogyan történik pontosan? Megválaszoljuk a fogbeültetéssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket!

Tovább olvasom
Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom

Rólunk mondták