Fogorvos árak Budapest I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos árak Budapest

Fogproblémával küzd, érdekli, hogy mennyibe kerülnek a fogorvos árak Budapesten a különböző kezelések esetében?  A fogorvos árak alakulását Budapesten több tényező is befolyásolja, alábbi cikkünkben ezeket mutatjuk be.

Fogorvos árak Budapest

Mennyibe kerülnek a fogorvos árak Budapesten?
A fogorvos árak Budapesten különbözőek lehetnek, attól függően, hogy Önnek milyen problémája van, illetve, hogy melyik fogászati rendelőt választja. A fogorvos árak alakulását sokszor azért nehéz előre megjósolni, mert nem lehet tudni, hogy a pácienseknek milyen fogproblémáik vannak. A fogorvos árak Budapesten a Móricz Dental Fogászaton a következőképpen alakulnak:
Fogorvos árak Budapest

Milyen tételeket tartalmaznak a fogorvos árak Budapest rendelőiben?

Avagy mivel kell számolni, ha fogorvoshoz megyünk? A fogorvos árak Budapest rendelőiben több tételből adódnak össze általában. A leggyakrabban ezek a szolgáltatások alkotják a végösszeget:

  • A szakorvosi konzultációért általában nem kell fizetnie, azonban ez rendezőként változhat
  • A digitális diagnosztika, azaz a panoráma röntgenfelvétel vagy CT felvétel készítése minden budapesti rendelőben térítés köteles, ezek árát az árlistán megtalálhatja
  • A fogászati vagy szájsebészeti beavatkozás megtervezése és ez alapján egy írásos és személyre szóló kezelési terv elkészítése általában térítésmentes

A fogorvos árak Budapesten különbözőek, attól függően, hogy milyen fogászati problémáról van szó, azonban a Móricz Dental rendelőjében mindig tudni fogja, hogy mi pontosan mennyibe kerül. A vizsgálati, és kezelési árak is fel vannak tüntetve a honlapunkon. A kezelés megkezdése előtt egy személyre szabott kezelési tervet készít Önnek fogászati specialistánk, a tervben látni fogja, hogy milyen beavatkozásokra van szükség, és ezek mennyibe kerülnek pontosan. 

Az első konzultáció


14.000 Ft

Parodontológiai konzultáció


15.000 Ft

Készenléti díj


15.000 Ft

OP-felvétel (digitális panorámaröntgen)


16.000 Ft

3D CT + OP felvétel együtt


28.000 Ft

3D CT felvétel


28.000 Ft

Hogyan alakulnak a fogorvos árak Budapest megbízható rendelőiben?

Amikor a fogainkról van szó, nem akárkiben bízik meg az ember. Amikor a fogorvos árakat mérlegeli, nem feltétlenül az az elsődleges szempontja, hogy a legolcsóbb kezelést megtalálja, sokkal inkább a fogorvos árak Budapesti összehasonlítása a célja? Vajon a drágább árak magasabb minőségű szolgáltatásokat jelentenek? Milyen egyéb szempontokat érdemes mérlegelnie a fogorvos árakon túl Budapest fogászatainál? Érdemes megnézni a különböző fogászati szolgáltatások részletes bemutatását, ellenőrizni a fogászaton dolgozó kollégákat, azok szakértelmét, és elolvasni a különböző véleményeket is. Oldalunkon számos videót is találhat a különböző kezelésekről. 

Fogorvos árak Budapest: Hogyan kaphat személyre szabott információt?

A fogorvos árak Budapesten nem olcsóak – ezt mi is tudjuk, de a magas minőségű anyagokat, fejlett eszközöket, szaktudást meg kell fizetni, és éppen az egészségünk ne érne meg ekkora befektetést? Hallottunk már olyan visszajelzést, hogy nem az a baj hogy a fogorvos árak Budapesten magasak, hanem hogy tejesen kiszámíthatatlanok. Fogászatunkon mindent megteszünk, hogy elkerüljük a kérdőjeleket. Hogyan?

  • Érdemes előzetesen tudakozódni arról, hogy mit tartalmaznak a fogorvos árak az adott rendelőben, a mi honlapunkon az árak menüpont alatt egyértelműen fel vannak tüntetve ezek.
  • Javasolt ellátogatnia egy személyes konzultációra, hogy ne csak általános információkat kapjon a fogorvos árakról, hanem személyre szabott árajánlatot is a kezelés előtt.
  • Egy fogászati problémának több lehetséges megoldása van, kezelőorvosa segítségével válassza ki az Ön anyagi lehetőségeinek és elképzelései leginkább megfelelő megoldást. 

Fogorvos árak Budapesten a Móricz Dental Fogászaton

Ha szeretné tudni, pontosan mennyibe kerülnek a fogorvos árak Budapesten, nem kell mást tennie, mint felvennie a kapcsolatot rendelőnkkel, és tájékozódni az árakkal kapcsolatban. A személyes konzultáción egyénre szabott kezelési tervet, és pontos árkalkulációt készítünk Önnek. Jelentkezzen be online IDE kattintva , vagy keressen minket a +36 1 3611 222-es telefonszámon. 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták