Fogkorona Budapest | Móricz Dental

Fogkorona Budapest

Fogkorona Budapesten a Móricz Dental Fogászatán, ahol élethű fogpótlást alkalmazunk a tökéletes és egészséges mosoly érdekében. 

Fogkorona Budapest

Milyen esetben lehet szükséges a fogkorona készítése Budapesten?

A fogkorona budapesti rendelőnkben több esetben is szükséges lehet. A legtöbbször előrehaladott fogszuvasodás esetén alkalmazzuk, mikor a szuvasodást már nem lehet helyrehozni fogtöméssel, mivel a fog felszíne olyan mértékben sérült, hogy fogkoronára lesz szükség. A fogkorona Budapesten az olyan hiányzó fogak pótlásakor is alkalmazható, amelyeknél valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőség implantációs fogpótlásra. Emellett alkalmazható:

  • Implantátum beültetés esetében az implantátumra helyezett esztétikus borító koronaként
  • Sérült vagy kopott fogak anatómiai és esztétikai korrigálására
  • Gyökérkezelt fogak borító koronájaként
  • Fogak közötti nagyobb méretű rések áthidalására

Hogyan készül a fogkorona Budapest vezető fogászati rendelőjében?

A fogkorona budapesti rendelőnkben minden esetben egyénileg készül fogtechnikusi laborunkban, amelyet természetesen több előzetes vizsgálat, lenyomatvétel, és a fogak előkészítése is megelőz. A fogkorona budapesti rendelőnkben a legjobb minőségű fogpótló anyagokkal készül el úgy, hogy az tökéletesen illeszkedik majd fogára. A fogpótlás a fogkorona által pedig teljesen észrevétlen marad, hiszen fogszínű, élethű anyagaink garantálják ezt. 

De pontosan milyen lépésekből áll a fogkorona budapesti rendelőnkben való behelyezése? 

Milyen anyagból készül a fogkorona budapesti rendelőnkben?

A fogkorona Budapesten a Móricz Dental Fogászatán többféle anyagból is készülhet, attól függően, hogy mennyire szeretnénk élethű fogpótlást, valamint saját fogra, vagy implantátumra történik a fogkorona felhelyezése. Rendelőnkben így az alábbi fogkorona anyagokkal dolgozunk:

Milyen technológiával készül a fogkorona Budapest központi helyén lévő fogászati rendelőben?

A fogkorona budapesti rendelőnkben nem csak saját fogra készülhet, hanem implantátumra is. Ezáltal többféle fogkorona fajtát érhetnek el pácienseink rendelőnkben. A saját fogra történő fogpótlás esetén hagyományos, véglegesen ragasztott fogkoronát, még implantátum esetén csavarokkal rögzített fogkoronát alkalmazunk. Mindkét fogkorona budapesti rendelőnkben a legújabb technológiával felszerelt fogtechnikusi laborunkban készül el, magas minőségű anyagokkal, amelyeket Professzionális fogtechnikai garancia biztosít. 

Mennyibe kerül a fogkorona budapesti rendelőnkben?

Porcelán leplezésű (fémkerámia) fogkorona 59900 Ft
Porcelán leplezésű (fémkerámia) fogkorona implantátumra 59900 Ft
Porcelán leplezésű (cirkon kerámia) fogkorona 89900 Ft
Porcelán leplezésű (cirkon kerámia) figkorona implantátumra 89900 Ft
Teljes porcelán fogkorona (e-max)   89900 Ft

 
Áraink tájékoztató jellegűek, így részletes, személyre szabott árlistát személyes konzultációnk alkalmával tudunk Önnek biztosítani. 

Mit kell tennie abban az esetben, ha Ön fogászati problémájára a fogkorona az ideális megoldás?

Jöjjön el egy fogkorona konzultációra a Móricz Dental Fogászatára, hogy felmérhessük fogai állapotát, és elkészíthessük személyre szabottan élethű fogpótlására budapesti rendelőnkben! 

Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online
 

Pácienseink véleménye

Régóta szendevek a bölcsesség fogammal illetve az innyemmel. Csütörtökön hirtelen begyulladt ami ráment a felső fogaimra is. Mikor felhivtam őket (ami kb este 7 fele volt) egyből tudtak másnapra időpontot adni. Már a telefonban is nagyon kedvesek voltak hozzám. Dr. Sinka Ágneshez kaptam időpontot. Egy végtelenül kedves doktornő, nagyon alapos munkát végez illetve mindent részletesen elmagyaráz, tanácsot add. Maga a rendelő nagyon szép és barátságos. Az árak egy kicsit borsosak de ennek ellenére. Nagyon tudom ajánlani a helyet másoknak is.
H. ALEXANDRA

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták