Fogkorona árak | Móricz Dental Fogászat

Fogkorona árak

Milyen fogkorona árakra számíthat a Móricz Dental Fogászat rendelőjében? Szeretne többet megtudni a fogkoronákról? Fogkorona árak, típusok budapesti rendelőnkben. 

Fogkorona árak

Milyen esetben ideális az Ön számára a fogkorona?

A fogkorona árak sok mindentől függhetnek, például attól is, hogy a fogkoronát milyen formában alkalmazzuk: saját fogra vagy fogászati implantátumra. A fogkorona egy fogpótlás fajta, amely a saját fog egy nagyobb részét is képes pótolni, így az alábbi esetekben alkalmazható:

 • Előrehaladott fogszuvasodás esetén, amikor már egy tömés vagy betét nem nyújt megfelelő megoldást
 • Hiányzó fogak pótlása esetén, ha nincs lehetőség implantációs fogpótlásra
 • Sérült vagy kopott fogak anatómiai és esztétikai korrigálására
 • Gyökérkezelt fogak borító koronájaként
 • Fogak közötti nagyobb méretű rések áthidalására

Ha foghiány áll fent a fogkoronát az implantátumos beültetés esetében az implantátumra helyezett esztétikus borító koronaként is alkalmazhatjuk. Természetesen a fogkorona árakat ezek is nagymértékben befolyásolhatják, hiszen nem mindegy mekkora a pótolni kívánt fog. 

 

Milyen elemekből állnak össze a fogkorona árak?

Tehát a fogkorona árakat elsősorban a hiányzó fog mérete határozza meg, hiszen nem mindegy, hogy szinte egy teljes fogat kell kiegészíteni koronával, vagy a fog negyedét. Nagyobb felület esetén több anyagot kell felhasználni, ami költségesebb lehet. Rendelőnkben továbbá a fogkorona árakat úgy határozzuk meg, hogy belefoglaljuk a korona elkészítésére szánt székidőt, a fogkorona anyagának típusát, valamint annak elkészítési költségeit, ami a fogtechnikai laborban történik. 

 

Fogkorona árak a Móricz Dentalban

A fogkorona típusát a kezelőorvos és a páciens választja ki a konzultáció alkalmával ahol készül egy árajánlat is. Árainkról részletesen itt tájékozódhat: 

 

Mit foglalnak magukban a fogkorona árak?

A fogkorona árak nem csak a gyakorlatban történő fogkorona elkészítést tartalmazzák rendelőnkben, de minden olyan dolgot is, amely szükséges magához a kezelés elvégzéséhez. Ezek pedig az alábbiak: 

 • A fogszakorvos szakértelmét és évtizedes szakmai gyakorlatát
 • Problémafeltáró konzultációt
 • A fogkorona megtervezését
 • Az érzéstelenítést
 • A fog előkészítését preparációval
 • A lenyomat vételt
 • A fogkora elkészítésér fogtechnikai laboratórium által
 • A fogkorona bepróbálását
 • A fogkorona végleges beragasztását vagy csavarral történő rögzítését

 

Hogyan érhetők el a páciensbarát fogkorona árak a Móricz Dentalban?

Ha Ön is szeretné igénybe venni fogkoronával történő fogpótlásunkat és még részletesebb információkat megtudni a fogkorona árakról, akkor kérjen időpontot rendelőnkbe személyes konzultációnkat, ahol a fogászati diagnosztika után egy kezelési tervet állítunk fel Önnek, melyben árajánlatunkat is feltüntetjük. Ennek elfogadása után megkezdhetjük a fogkoronával való fogpótlást.

Bízza magát szakfogorvosainkra és kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Várjuk szeretettel. 

Pácienseink véleménye

Igazán igényes hely, mind a rendelő, mind az ott dolgozó szakemberek tekintetében. Nagyon elégedett voltam a kezeléssel, Ágics Anikó doktornő olyan problémámat oldotta meg, amelyet az elmúlt 2 év alatt más orvosnak nem sikerült - ráadásul nehezített körülmények között, a koronavírus időszakában. A rendelő nagyon szép és tiszta, a recepciós kolléganők segítőkészek és nem utolsósorban nagyon csinosak. A doktornő profi hozzáállása és a csapat rugalmas, összehangolt együttműködése megnyugtató hatással volt rám, biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok. Eddigi tapasztalataim során elsőként találkoztam ennyire körültekintő, precíz, kedves, figyelmes, szakmailag felkészült csapattal. Maximálisan elégedett vagyok, a továbbiakban is kizárólag a rendelő szolgáltatásait fogom igénybe venni, ha a szükség úgy hozza! Habár nem olcsó, lőszert vinni kell, de valamit valamiért.  
Sz. János

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogérzékenység tünetei

Fogérzékenység tünetei

Milyen tünetei lehetnek még a fogérzékenységnek? Hogyan léphetünk fel a fogérzékenység ellen hatékonyan? Fogászati cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom
Fogfájás okai: Mi áll a háttérben?

Fogfájás okai

Melyek a fogfájás okai? Hogyan csillapíthatjuk mielőbb a szűnni nem akaró fogfájást? A Móricz Dental szakértő fogorvosai segítenek Önnek a kínzó fogfájdalom megszüntetésében! 

Tovább olvasom
Ínyvérzés oka, kezelés

Ínyvérzés – A háttérben álló okok és kezelési módszerek

Ínyvérzéssel küzd? Mi állhat a háttérben? Hogyan kezelhető az ínyvérzés? Tudjon meg minden fontos információt az ínyvérzésről és fogágybetegségekről szakértő fogorvosainktól!

Tovább olvasom
Tömött fog lüktet

Tömött fog lüktet

Tömött foga lüktet? Fáj? Mi lehet az oka a nem rég kezelt fog kellemetlenségének? Ennek járunk utána szakmai cikkünkben, és segítünk, hogy mielőbb megszabadulhasson a fájdalomtól. 

Tovább olvasom
Fogérzékenység okai, kezelési módszere

Fogérzékenység okai

Mitől lehet érzékenyek fogai? Mi történik, ha nem kezelteti? A fogérzékenység okai, tünetek és kezelési módszerek, az egészséges fogakért. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták