Fogkő eltávolítás árak | Móricz Dental Fogászat

Fogkő eltávolítás árak

Milyen fogkő eltávolítás árakkal számolhat a Móricz Dental Fogászatán? Milyen kiegészítő eljárásokat alkalmazunk egészséges mosolya érdekében? Informálódjon szakmai írásunkból!

Fogkő eltávolítás árak

A szájhigiénia alapja: a fogkő eltávolítás

A fogkő eltávolítás egy olyan megelőző fogászati kezelés, amely lehetővé teszi a legtöbb fogászati probléma elkerülését, segít megakadályozni fogágybetegségek kialakulását, valamint a szájhigiéniánk alapja. 
A fogkő eltávolítást javasolt félévente megismételni, hogy ne alakulhasson ki lerakódás és fogkő. 
Az időben elvégzett fogkő eltávolítás segítségével olyan fogászati problémákat tudunk megelőzni, melyek későbbi kezelése sokkal hosszabb ideig tart és költségesebb:

A fogkőeltávolítás egy 40-50 perces fájdalommentes, minimális érzékenységgel együtt járó beavatkozás. Fontos megjegyezni, hogy a fogkő eltávolítás ára félévente sokkal kifizetődőbb, és kedvezőbb, mintha egy súlyosabb fogászati problémát kellene kezeltetnünk. A Móricz Dental rendelőjében pedig a fogkő eltávolítás árak minden olyan eszközt, lépést magukban foglalnak a kezelések során, amelyekkel Ön megőrizheti egészséges mosolyát. 

A fogkő eltávolítás legkorszerűbb formája: az irányított biofilm terápia

Az irányított biofilm terápia segítségével a fogínyének és a fogakat körülölelő szöveteknek az egészsége hosszú távon elérhető és fenntartható. Ezzel a kezeléssel megelőzhetők és elkerülhetők a különböző ínybetegségek, mint a fogínygyulladás, fogínyvérzés. 
Az irányított biofilm terápia a fogkő eltávolítás árak tekintetében ugyan egy drágább kezelés, azonban számos olyan lépésből áll, amelyek nem csak a különböző fogászati problémák, de az ínyproblémák megelőzésében is segítenek. A speciális szájápolási módszer az alábbi lépésekből áll: 

 • Felmérés
 • A biofilm láthatóvá tétele
 • Airflow®
 • Perioflow®
 • Ultrahangos fogkő eltávolítás
 • Ellenőrzés
 • Instruálás és motiválás

Ha Ön is szeretné megelőzni a különböző ínybetegségeket, és fogászati problémákat, akkor keresse fel mielőbb rendelőnket és kérjen időpontot most irányított biofilm terápiára a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online! 

A fogkő eltávolítás árak összetevői

A Móricz Dental fogászatán minden kezelésünk esetén úgy határozzuk meg árainkat, hogy Ön a lehető leghatékonyabb eljárásban részesüljön. Így a fogkő eltávolítás árak meghatározásánál nem csak:

 • a fogkő eltávolítás típusa
 • a felhasznált alapanyagok
 • vagy a fogkő eltávolítás ideje lesz számunkra fontos,

hanem belefoglaltuk:

 • a rendelőnkben alkalmazott minőségi anyagokat
 • szakértő dentálhigiénikus kollégáink tudását
 • magas minőségű eszközparkunkat, fogászati eszközeinket egyaránt. 

Így Ön biztos lehet a kezelés hatékonyságában, ezáltal elérhetjük célunkat is, hogy Ön teljes mértékben elégedett lehessen. 

Fogkő eltávolítás árak a Móricz Dental Fogászatán 

Fogászatunkon többféle fogkő eltávolítás árral dolgozunk, hiszen több csomagunk érhető el, attól függően, hogy Ön milyen alapos dentálhigiéniai kezelést szeretne. Az alábbiakban megismerheti dentálhigiéniai csomagjainkat, a fogkő eltávolítás árak részleteiről, Áraink menüpontunk alatt tájékozódhat.

 • MD szájhigiénia csomag - Szájhigiéniai kezelés (a fogkövek és az elszíneződések eltávolítása)
 • Irányított biofilm terápia
 • Biofilm Light 
 • Paro Gold Irányított biofilm terápia  – fogágybetegségek, fogínyproblémák kezelésére, megelőzésére

Ha Önnek is elérkezett a féléves fogászati szűrés időpontja, vagy szeretné megelőzni a fogászati problémákat, keresse fel rendelőnket és segítünk a fogkő eltávolításában. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom
Letört fog megmentése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Letört fog megmentése: Mit csináljak, ha letört a fogam?

A letört fog megmentése nem egyszerű feladat, és előfordul, hogy még a leggyorsabb beavatkozás mellett, a legprofibb csapatnak sem sikerül. A Móricz Dental fogászaton nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező szakembereink mindent megtesznek a letört fog megmentése érdekében. A leghatékonyabb módszerekkel dolgozunk, és nagy arányban sikereket könyvelhetünk el. Lássuk hogyan lehetséges a letört fog megmentése, mit kell tennie, ha letört a foga!

Tovább olvasom
Foghiány kezelése I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Foghiány kezelése: Hogyan lehet a leghatékonyabban kezelni a foghiányt?

Hiányos a fogazata? Érdekli hogyan lehetséges a leghatékonyabban a foghiány kezelése? Tudni szeretné milyen lehetőségek, fájdalommentes eljárások léteznek a foghiány kezelésére? Az alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk a foghiány kezelésének legjobb módszereit!

Tovább olvasom
Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

Fogzás ideje – Mikor, milyen ütemben bújtak elő a fogak?

A csecsemők esetében a fogzás központi téma, hiszen sok álmatlan éjszakát tud okozni gyermeknek és szülőknek egyaránt. De igazán nagy probléma nem a fogak növekedése esetében van, hanem ha valami nincsen rendben a fogakkal. Mikor, milyen ütemben törnek elő a fogak normál esetben? Tekintse át általános cikkünket a fogzással kapcsolatban, további kérdés esetén pedig keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tovább olvasom
Fogvándorlás (Mitől alakul ki?) I Móricz Dental Fogászat

Fogvándorlás: Mitől alakul ki?

A fogvándorlás problémájával néz szembe, és nem tudja, mi tévő legyen? Mitől alakul ki egyáltalán a fogvándorlás, miért kezdenek el vándorolni teljesen ép fogai? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ, igyekszünk minden fontos információt átadni a fogvándorlás témakörben!

Tovább olvasom

Rólunk mondták