Fogkő eltávolítás árak - Móricz Dental Fogászat

Fogkő eltávolítás árak

Milyen fogkő eltávolítás árakkal számolhat a Móricz Dental Fogászatán? Milyen kiegészítő eljárásokat alkalmazunk egészséges mosolya érdekében? Informálódjon szakmai írásunkból!

Fogkő eltávolítás árak

A szájhigiénia alapja: a fogkő eltávolítás

A fogkő eltávolítás egy olyan megelőző fogászati kezelés, amely lehetővé teszi a legtöbb fogászati probléma elkerülését, segít megakadályozni fogágybetegségek kialakulását, valamint a szájhigiéniánk alapja. 
A fogkő eltávolítást javasolt félévente megismételni, hogy ne alakulhasson ki lerakódás és fogkő. 
Az időben elvégzett fogkő eltávolítás segítségével olyan fogászati problémákat tudunk megelőzni, melyek későbbi kezelése sokkal hosszabb ideig tart és költségesebb:

A fogkőeltávolítás egy 40-50 perces fájdalommentes, minimális érzékenységgel együtt járó beavatkozás. Fontos megjegyezni, hogy a fogkő eltávolítás ára félévente sokkal kifizetődőbb, és kedvezőbb, mintha egy súlyosabb fogászati problémát kellene kezeltetnünk. A Móricz Dental rendelőjében pedig a fogkő eltávolítás árak minden olyan eszközt, lépést magukban foglalnak a kezelések során, amelyekkel Ön megőrizheti egészséges mosolyát. 

A fogkő eltávolítás legkorszerűbb formája: az irányított biofilm terápia

Az irányított biofilm terápia segítségével a fogínyének és a fogakat körülölelő szöveteknek az egészsége hosszú távon elérhető és fenntartható. Ezzel a kezeléssel megelőzhetők és elkerülhetők a különböző ínybetegségek, mint a fogínygyulladás, fogínyvérzés. 
Az irányított biofilm terápia a fogkő eltávolítás árak tekintetében ugyan egy drágább kezelés, azonban számos olyan lépésből áll, amelyek nem csak a különböző fogászati problémák, de az ínyproblémák megelőzésében is segítenek. A speciális szájápolási módszer az alábbi lépésekből áll: 

 • Felmérés
 • A biofilm láthatóvá tétele
 • Airflow®
 • Perioflow®
 • Ultrahangos fogkő eltávolítás
 • Ellenőrzés
 • Instruálás és motiválás

Ha Ön is szeretné megelőzni a különböző ínybetegségeket, és fogászati problémákat, akkor keresse fel mielőbb rendelőnket és kérjen időpontot most irányított biofilm terápiára a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online! 

A fogkő eltávolítás árak összetevői

A Móricz Dental fogászatán minden kezelésünk esetén úgy határozzuk meg árainkat, hogy Ön a lehető leghatékonyabb eljárásban részesüljön. Így a fogkő eltávolítás árak meghatározásánál nem csak:

 • a fogkő eltávolítás típusa
 • a felhasznált alapanyagok
 • vagy a fogkő eltávolítás ideje lesz számunkra fontos,

hanem belefoglaltuk:

 • a rendelőnkben alkalmazott minőségi anyagokat
 • szakértő dentálhigiénikus kollégáink tudását
 • magas minőségű eszközparkunkat, fogászati eszközeinket egyaránt. 

Így Ön biztos lehet a kezelés hatékonyságában, ezáltal elérhetjük célunkat is, hogy Ön teljes mértékben elégedett lehessen. 

Fogkő eltávolítás árak a Móricz Dental Fogászatán 

Fogászatunkon többféle fogkő eltávolítás árral dolgozunk, hiszen több csomagunk érhető el, attól függően, hogy Ön milyen alapos dentálhigiéniai kezelést szeretne. Az alábbiakban megismerheti dentálhigiéniai csomagjainkat, a fogkő eltávolítás árak részleteiről, Áraink menüpontunk alatt tájékozódhat.

 • MD szájhigiénia csomag - Szájhigiéniai kezelés (a fogkövek és az elszíneződések eltávolítása)
 • Irányított biofilm terápia
 • Biofilm Light 
 • Paro Gold Irányított biofilm terápia  – fogágybetegségek, fogínyproblémák kezelésére, megelőzésére

Ha Önnek is elérkezett a féléves fogászati szűrés időpontja, vagy szeretné megelőzni a fogászati problémákat, keresse fel rendelőnket és segítünk a fogkő eltávolításában. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online.

Pácienseink véleménye

A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Kovács Imola (32)technológus

Pácienseink véleménye

Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gergely Taksony (24)joghallgató

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Cs. Barbara

Pácienseink véleménye

Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
B. István

Pácienseink véleménye

Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész

Pácienseink véleménye

Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember

Pácienseink véleménye

Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök

Pácienseink véleménye

Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
F.P. Éva

Pácienseink véleménye

Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő

Pácienseink véleménye

Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
N. P. Róbert

Pácienseink véleménye

Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogbeültetés fájdalommentesen - Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés fájdalommentesen

Foghiánnyal küzd? Fél a fogbeültetéstől? Fogbeültetés fájdalommentesen a Móricz Dental Fogászatán, ahol garantáltan visszaadjuk egészséges és szép mosolyát! Ismerje meg fogbeültetési módszerünket, anyagainkat és az általunk alkalmazott technikákat!

Tovább olvasom
Gyulladt fog tünetei - Móricz Dental Fogászat

A gyulladt fog tünetei

Melyek a gyulladt fog tünetei? Minden, amit a foggyulladásról tudnia kell! A gyulladt fog tünetei esetén érdemes azonnal felkeresnie fogorvosát, ha szeretné elkerülni a súlyosabb szövődményeket. De melyek a gyulladt fog tünetei és hogyan kezelhető a fog? Szakmai cikkünkben segítünk!
 

Tovább olvasom
Gyulladt íny bölcsességfog - Móricz Dental Fogászat

Gyulladt íny bölcsességfog problémák esetében

A bölcsességfog manapság sok problémát tud okozni, hiszen evolúciónk során állkapcsunk méretének csökkenése miatt sokaknál egyszerűen nem férnek el ezek a fogak a szájban. Gyakori lehet a gyulladt íny is a bölcsességfog kitörése következtében. Ez pontosan mitől lehetséges? Most megtudhatja!

Tovább olvasom
Tömött fog fáj - Móricz Dental Fogászat

Tömött fog fáj

Mi a teendő, ha a tömött fog fáj, érzékeny? A tömött fog fájdalma esetén nem árt tudni, hogy mielőbb érdemes fogorvoshoz fordulni, hiszen minél tovább várunk a fájdalommal, annál több szövődménye lehet. Mitől alakulhat ki a tömött fog fájdalma, érzékenysége? Szakmai cikkünkből megtudhatja! 

Tovább olvasom
Fogínyvérzés oka - Móricz Dental Fogászat

Fogínyvérzés oka

A fogínyvérzés egyértelmű jele annak, hogy szervezetünkben gyulladás van. A fogínyvérzés nem természetes folyamat, hanem egy jel amire a lehető legrövidebb időn belül reagálnunk kell. Miért? Hogyan segíthetünk a fogínyvérzés kezelésében? Szakmai cikkünkben erről lesz szó!

Tovább olvasom

Rólunk mondták