Fogimplantátum Budapesten I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogimplantátum Budapesten

Fogimplantátum Budapesten több fogászaton is elérhető. Miért érdemes a Móricz Dental Fogászatot választania? Kiemelt szakértelem, fájdalommentes eljárások, a legmegbízhatóbb magas minőségű alapanyagok várják.

Fogimplantátum Budapesten

Miért lehet jó Önnek a fogimplantátum Budapest vezető rendelőjétől?

A Móricz Dental Fogászat Budapest egyik vezető rendelője. Fogimplantátum Budapesten, nemzetközi minőségben? Több nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogászati specialistával dolgozunk együtt. Rendelőnkben kiemelt, nemzetközi szaktudással rendelkező implantációs szakértők végzik a fogimplantátum beültetését, illetve annak megtervezését is. A fogimplantátum Budapesten történik beültetésre, a legkorszerűbb, erre a célra kialakított, speciális műtőben. Amennyiben Ön fél a műtéttől, vagy a fogorvosi beavatkozásoktól, lehetőség van a fogimplantátum beültetését altatásban elvégezni. A fogimplantátum Budapesten, a Móricz Dental Fogászaton természetesen nemzetközileg elismert, minőségi fogimplantátum anyagokkal történik. A beültetést garanciával végezzük, így Ön biztos lehet a magas minőségben, és az időtállóságban, mert mi viseljük a kockázatot!
Hiányos fogak pótlása? A legjobb minőségű fogimplantátum Budapesten? Keresse a Móricz Dental Fogászatot! Nemzetközi specialistáink kíméletes kezelésekkel várják! Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámot, vagy jelentkezzen be hozzánk online, ide kattintva!

Kockázatos a fogimplantátum beültetése Budapest egyik legbiztonságosabb rendelőjében?

A fogimplantátum Budapesten rettegett eljárásnak számít, nagyon sok páciensünktől halljuk vissza, hogy nemcsak a fájdalmak miatt félnek, hanem az eljárás sikerességében is kételkednek. Bízza magát a Móricz Dental nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogbeültetés specialistáira! Szakértői kezekben nemhogy nem kockázatos beavatkozás a fogimplantátum beültetése Budapesten, hanem egyszerű rutin eljárásnak számít. Olyannyira, hogy a Móricz Dental Fogászaton 98,6%-os a fogimplantátum beültetés sikerességi rátája. Köszönhető ez annak is, hogy általunk használt magas minőségű implantátumok hipoallergén titánból készülnek azaz, nem okoznak allergiás reakciót. 

Megfizethető a fogimplantátum Budapest fogbeültetésre specializált rendelőjében? 

A Móricz Dental csapat minden szempontból figyelembe veszi a páciensek igényeit.  Éppen ezért, több implantátum család közül lehet választani, ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a Móricz Dentalban az elképzeléseinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő megoldást. Fogimplantátum budapesti rendelőnkben a prémium kategóriától a költségtakarékos megoldásokig több típus közül választhat. Minden típusú fogimplantátum esetében jár garancia, nálunk nem járhat rosszul! Többféle implantációs fogápolás közül lehet választani a költségtakarékos fémkerámia megoldástól a kiemelten esztétikus prémium kategóriás cirkon fogpótlásig. A különböző fogimplantátum típusokról bővebb felvilágosítást rendelőnkben kaphat, szakértő kollégáinktól! 

Fogimplantátum Budapesten rejtett költségek és előleg nélkül!

Olyan helyet keres, ahol a fogimplantátum Budapesten rejtett költségek, és előleg fizetése nélkül elérhető? Van egy jó hírünk: a Móricz Dental rendelőben nem kell a teljes kezelést előre kifizetnie, csupán az elvégzett beavatkozások árát kell rendeznie. Először csak az implantátum beültetést kell kifizetni, a fogpótlást nem, ezután pedig 3-4 hónap gyógyulási periódus következik, amikor nem kell fizetni, a legközelebbi tétel az implantációs fogpótlás beragasztása lesz.  Még a kezelés megkezdése előtt készítünk egy részletes kezelési tervet, valamint árajánlatot, amiben minden felmerülő költséget rögzítünk, ezek alapján pedig pontosan tud kalkulálni. 

Mit kell tenni, ha fogimplantátum beültetésre van szüksége Budapesten?

Hiányos fogazat esetében ne habozzon tovább! Szakszerű, megfizethető fogimplantátum Budapesten, magas minőségű anyagokkal, garanciával? Jöjjön el a Móricz Dentalba egy fogimplantátum beültetés személyes konzultációra! Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámon rendelőnket, vagy jelentkezzen be egyszerűen, online ITT!
 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom

Rólunk mondták