Fogimplantátum Budapest

Fogimplantátum Budapest

Hiányos fogazat? Korszerű, időtálló, esztétikus fogimplantátum Budapesten a Móricz Dental Fogászaton! Szekértő fogorvosok, barátságos ügyfélszolgálat, modern környezet várja Önt is! ha fájdalommentes, kíméletes eljárásokat keres, akkor érdemes ellátogatnia rendelőnkbe, ahol nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező kollégák várják, forradalmian új módszerekkel.

Fogimplantátum Budapest

Fogimplantátum Budapest egyik legnépszerűbb rendelőjében, a Móricz Dentalban

Amennyiben Önnek is hiányzik egy vagy több foga valamilyen ok miatt, a fogimplantátum Budapesten az egyik leghatékonyabb módja ennek a problémának az orvoslására. A Móricz Dental Fogászaton nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogorvosok várják Önt, hogy a legkíméletesebb, valamint leghatékonyabb módszerekkel kezeljék fogászati problémáját. Van több olyan specialistánk is, akinek kiemelt szakterülete a fogimplantátumok beültetése, így a legjobb kezekben lesz nálunk! Nem véletlenül fogászatunk az egyik legnépszerűbb Budapesten: olyan korszerű eljárásokat alkalmazunk, amik segítségével szinte fájdalommentesen tudjuk eredményesen kezelni a fogászati problémákat. Korszerű fogimplantátum Budapesten? Nálunk megtalálja a legjobb megoldásokat! 

Fogimplantátum Budapesten fájdalommentesen és eredményesen

Fogimplantátum Budapesten, válassza a legjobb megoldást! Rendelőnkben a legjobb megoldásokkal várjuk, fogimplantátumok terén két különböző anyag közül választhat. Mindkettőről elmondható, hogy nagyon jó minőségű, időtálló, és nem okoz allergiás reakciókat. 


1. Választhatja a költségtakarékos Alpha Bio implantátum családot

  • Alpha Bio DFI implantátum
  • Alpha Bio SPI implantátum
  • Alpha Bio NEO implantátum

2. Választhatja a prémium kategóriás Nobel Biocare implantátum családot

  • Nobel Replace® Conical Connection implantátum
  • Nobel Paralell® Conical Connection implantátum
  • Nobel Ative implantátum

Fogimplantátum Budapest legfelkészültebb szájsebészeivel

Ha fogimplantátum Budapesten, akkor a Móricz Dental a legjobb megoldás! Miért? 5 felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező, fogimplantátum beültetésre specializálódott dento-alveoláris szájsebész dolgozik a rendelőben és már több ezer implantátumot ültettek be sikeresen. Képességüket folyamatosan fejlesztő szájsebészek, akik olyan implantációs eljárásokat sajátítanak el, amelyek még kíméletesebbé teszik a fogimplantátum beültetést. Amennyiben szeretné pótolni hiányos fogazatát, válassza a Móricz Dental szakértő kollégáit!

Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámon budapesti fogászati rendelőnket és mi fogadjuk Önt a rendelőnkben vagy kérjen időpontot online egyszerűen űrlapunk segítségével!

Fogimplantátum Budapest egyik legjobban felszerelt rendelőjében

A fogimplantátum Budapesten egy viszonylag nagyobb kaliberű beavatkozás, amihez fontos, hogy rendelkezésre álljon nemcsak a megfelelő szaktudás, hanem a szükséges eszközök is. A Móricz Dental rendelője a legmodernebb eszközökkel, speciális berendezésekkel van felszerelve, amik lehetővé teszik a magas szintű munkavégzést. A fogimplantátum behelyezése előtt nagyon fontos, a megfelelő tervezés, enélkül szinte biztos, hogy nem lesz jó az eredmény. Fogászatunkon 3D CT digitális diagnosztika szolgál segítségül a fogimplantátumok pontos helyének és méretének megtervezéséhez. Számítógép segítségével 3D sablont készítünk a precíz és kíméletes beültetéshez. Külön műtő helyiség áll rendelkezésre helyben, amely ideális berendezéssel rendelkezik a fogimplantátum beültető szájsebészeti beavatkozásokhoz.

Fogimplantátum Budapest altatásos fogbeültetésre specializált rendelőjében

Olyan helyet keres, ahol a fogimplantátum Budapesten egy teljesen fájdalommentes eljárás? Ha az Ön számára fontos a teljes fájdalommentesség, akkor a fogimplantátum beültetés akár altatásban is történhet a Móricz Dentalban. A műtét alatt semmit sem fog érezni, a műtét után semmire sem fog emlékezni, csak a tökéletes eredményt fogja látni, az ép és ragyogó fogsorát a kezelés végén.

Fogimplantátum Budapest szívében – garanciával

Ha fogimplantátum beültetésre van szüksége Újbuda szívében és szeretné hosszú távon biztonságban érezni magát garanciális rendszerünknek köszönhetően, akkor jöjjön el a Móricz Dentalba egy személyes fogimplantátum konzultációra. Munkánkra garanciát vállalunk, amellett, hogy bevizsgált, magas minőségű anyagokkal, és modern eszközökkel kezeljük Önt, a legjobb, erre specializálódott fogorvosok segítségével. 

Hívja a +36 1 3611 222-es telefonszámon budapesti fogászati rendelőnket és mi fogadjuk Önt a rendelőnkben vagy kérjen időpontot online egyszerűen űrlapunk segítségével!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogászati szűrővizsgálat I Móricz Dental Fogászat

Fogászati szűrővizsgálat

A fogászati szűrővizsgálat egy rutinszerű fogorvosi ellenőrzés, amelynek célja a szájüreg, a fogak és az íny állapotának felmérése, valamint a potenciális problémák korai felismerése. Amennyiben a fogászati problémákat időben felismerjük, elkerülhetjük a komolyabb problémák, esetleges fájdalmak kialakulását. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a fogászati szűrővizsgálatokról.

Tovább olvasom
Fogimplantátum gyakori kérdések I Móricz Dental Fogászat

Fogimplantátum gyakori kérdések és szakértői válaszok

Alábbi cikkünkben összeszedtük azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban felmerülnek a fogpótlásokkal, implantátumokkal kapcsolatban. A fogimplantátum gyakori kérdéseket implantációs specialistáink válaszolják meg.

Tovább olvasom
A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom

Rólunk mondták