Foghíd Budapest | Móricz Dental Esztétikai Fogászat és Implantációs Centrum

Foghíd Budapest

Több fog hiányára keres megoldást? Foghíd Budapesten a Móricz Dental rendelőjében, ahol fogpótlással segítünk visszanyerni önbizalmát és fogai egészségét. Tudjon meg többet szakfogorvosainktól a foghíddal történő fogpótlásról.

Foghíd Budapest

Milyen esetekben készül foghíd Budapest egyik legnépszerűbb rendelőjében?

A foghíd hiányzó fogak pótlására alkalmas, ha nem szeretnénk implantátum beültetést vagy a hiányos csontállományunk ezt nem teszi lehetővé. A foghíd Budapesten a Móricz Dental rendelőjében fogtechnikusaink által készül el, amelyet pácienseink fogainak lenyomata alapján készítenek el, teljesen személyre szabottan. A foghíddal alkalmazott fogpótlás során egy vagy több fog is pótolható, méghozzá úgy, hogy fogbeültetésre nincs szükség. A foghíd elkészítése során a hiányzó fog(ak) melletti ép fogakra helyezzük rá a fogkoronákat, amelyek helyükön tartják a pótolni kívánt fogakat, ezáltal egy hidat alkotnak.

Foghíd Budapesten fogbeültetéssel együtt

Ugyan a foghíd budapesti rendelőnkben készülhet fogbeültetés nélkül, alkalmazható azonban fogimplantációval egybekötve. Ebben az esetben a hiányzó fog(ak) helyére egy implantátumot ültetünk be, amelyre ráilleszkedik a foghíd, így akár több fogat is lehetőségünk van egyszerre pótolni.

Miért érdemes a hiányzó fogat mielőbb pótoltatni foghíd segítségével budapesti rendelőnkben?

Amennyiben a hiányzó fogat nem pótoltatjuk rövid időn belül, az komolyabb fogászati problémák kialakulásához vezethet:

 • A hiányzó foggal szemben álló és a hiányzó foggal szomszédos fogak sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve, ami hosszú távon káros, így a fogak gyulladásba kerülhetnek.
 • Az elvesztett fogak helyén csontleépülés indulhat el, ami megnehezíti a hiányzó fogak implantációs pótlását.
 • A hiányzó fogak miatt csökken az egészséges rágóképességünk, melynek eredményeként romlik az emésztés.
 • A front fogak hiánya esetén romlik a beszédkészségünk.
 • Megjelenésünk és mosolyunk előnytelen lesz a hiányzó fogak miatt.

Ha Ön is szeretné hiányzó fogát vagy fogait mielőbb pótoltatni, kérje szakfogorvosaink segítségét, akik fogászati pótlásokra specializálódtak, így megtalálhatják az Ön számára legjobb, legélhetőbb fogpótlást. 
Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen online!

Miért készüljön rövid időn belül foghíd Budapest elismert rendelőjében Önnek is?

A hiányzó fog pótlásának foghíd segítségével egészségmegőrző és a komolyabb fogászati problémák kialakulását megelőző pozitív hatása is van:

 • Megszűnik a hiányzó fogakkal szembeni és szomszédos fogak aránytalan terhelése és ezzel megakadályozzuk azok károsodását.
 • Megakadályozza a fogágybetegségek kialakulását.
 • Csökkentjük a csontvesztés kockázatát.
 • Visszaállítja az egyensúlyi rágási állapotot a szájban.
 • Megjelenése és mosolya igényes lesz.

Éppen ezért nem érdemes várni a fogpótlással, bízza magát szakértő fogorvosainkra, akik akár fogkorona, fogimplantátum vagy foghíd segítségével újra egészséges és szép mosolyt varázsolnak Önnek! 

Foghíd típusok Budapest szakértői rendelőjében, a Móricz Dentalban

 • Meglévő fogainkra készülő foghíd - abban az esteben alkalmazzuk, ha a hiányzó fogak pótlására nincs lehetőség fogbeültetésre és a hiányzó fogakkal szomszédos fogak alkalmasak a foghíd készítésére.
 • Fogászati implantátumon nyugvó híd – abban az esetben készítjük, ha a két beültet implantátum közötti foghiány kezelésére van szükség (implantátum beültetés során egyes esetekben nem minden hiányzó fog helyére kerül implantátum).

A végleges foghíd előtt budapesti rendelőnkben egy ideiglenes foghidat alkalmazunk, hogy pácienseink addig se maradjanak foghiányos állapotban. Fogászatunkon továbbá szakfogorvosaink a lehető legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, annak érdekében, hogy a fogpótlások minél hosszabb ideig legyenek fenntarthatóak. 

Foghíd Budapesten garanciával 

Ha esetleg szeretne biztosra menni, akkor nálunk nem kell tartania attól, hogy fogpótlása nem lesz hosszú életű. A Móricz Dental Fogászatán a foghíd Budapesten többféle garancia mellett készül el, így Ön biztosítva van a minőségi kezelést illetően. Ön nem csak minőségi alapanyag, kiemelt szakértelem és professzionális fogtechnikai garanciánkkal élhet, de rögzített fogpótlásainkra + 2 év garanciát is biztosítunk. 
Ezzel kapcsolatban további részleteket az alábbi linken tudhat meg: Garancia a Móricz Dental Fogászatán

Hogyan készül a foghíd Budapest egyik legnagyobb gyakorlatával rendelkező rendelőjében?

Rendelőnkben tapasztalatainkra és szaktudásunkra támaszkodva tudjuk, hogy a sikeres kezelések alapja, a rendkívül alapos diagnosztika és állapotfelmérés. Így nincs ez másként a foghíd Budapesten történő elkészítésénél sem, hiszen pácienseink csakis teljeskörű szolgáltatást kapnak, amely az alábbiakat tartalmazza: 

 • Digitális diagnosztika
 • Kezelési terv és árajánlat készítése
 • A kezelendő fogak előkészítése, amelyekre majd a híd kerül: sérült, szuvas részek eltávolítása, preparálás
 • Lenyomatvétel az elkészített fogakról a fogtechnikai laboratórium számára
 • Ideiglenes rendelői foghíd készítése, hogy Ön a végleges foghíd elkészültéig se maradjon fogak nélkül és, hogy a lecsiszolt fogak ne legyenek érzékenyek erre az időre
 • A híd elkészítése a fogtechnikai laborban
 • A foghíd bepróbálása
 • A foghíd végleges rögzítése

Mit kell tennie, ha foghídra van szüksége Budapesten?

Ha Ön is szeretné foghiányát pótoltatni és valamely típusú foghíd mellett dönt, akkor keresse fel kollégáinkat és készséggel állunk rendelkezésére a foghíd Budapesten történő behelyezéséhez! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen online!

Várjuk szeretettel! 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták