Foghíd árak | Móricz Dental Fogászat

Foghíd árak a Móricz Dental rendelőjében

Mennyibe kerül a híddal történő fogpótlás?

Foghiánnyal küzd? Egy vagy több fog pótlására is alkalmazható foghidak a Móricz Dental Fogászatán. Tudjon meg többed a foghíd árakról, típusairól és lehetőségeiről. 

Foghíd árak a Móricz Dental rendelőjében

Miért fontos a foghiány pótlása? 

A tartós foghiány sajnos számos szövődménnyel járhat, amely nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból is kellemetlenségeket okozhat. A foghiány akár a többi fog elmozdulását, fogínysorvadást, állkapocscsont sorvadást is okozhat, ezzel megnehezítve a későbbi fogpótlást. A hiányos fogazat továbbá hátráltathat az evésben, beszédben, valamint meglehetősen ronthat önbizalmunkon. Ha Ön is foghiánnyal küzd, a legjobb helyen jár, hiszen a Móricz Dental fogászaton fogpótlásra szakosodott fogorvosaink segítenek mosolya helyreállításában. 

Foghíd árak: Mikor ajánljuk fogpótlásként a foghidat? 

Foghiány esetén számos lehetőségünk adódhat a fogpótlásra, amely nagymértékben függ a hiányos fogak számától, azok pozíciójától, az íny és az állkapocscsont állapotától. Amennyiben egy vagy több fogat szeretnénk pótolni, úgy jó választás lehet a foghíd. A foghíd árak, típusok rendelőnkben azonban így is változók lehetnek, hiszen nem mindegy, hogy saját fogra vagy implantátumra történik-e a fogpótlás, valamint pontosan hány fog kerül pótlásra. 

Foghíd árak: Milyen típusú foghidak érhetők el rendelőnkben? 

Ahhoz, hogy megértse pontosan milyen lehetőségei lehetnek a foghíddal való fogpótlásra, és megismerje a foghíd árak alakulásának részleteit, először érdemes tisztában lennie a rendelőnkben alkalmazott foghíd típusokkal:

 1. Meglévő fogakra kerülő, fém vázra épülő kerámia híd
 2. Meglévő fogakra kerülő, cirkon vázra épülő kerámia híd
 3. Implantátumra kerülő, fém vázra épülő kerámia híd
 4. Implantátumra kerülő, cirkon vázra épülő kerámia híd

A foghíd típusok közül minden esetben Ön dönti el elképzeléseinek és anyagi lehetőségeinek megfelelően, hogy a költségtakarékos megoldást választja vagy a prémium kategóriát. A felsorolt foghíd típusok mindegyike alkalmas egy vagy több fog pótlására egyaránt. A foghíd árak ennek függvényében teljesen különbözőek lehetnek páciensenként. Éppen ezért fontos, hogy pontos foghíd árainkért jöjjön el egy személyes fogászati konzultációra rendelőnkbe! 
Kérjen időpontot most egyszerűen online vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon!

Miből állnak össze a foghíd árak a Móricz Dentalban?

Szintén fontos tudnia, hogy a foghíd árak, és alapesetben fogászati árainkat hogyan állítjuk össze, vagyis pontosan Ön miért fizet. 
A foghíd árak kalkulációja során az alábbiakkal kell számolnia: 

 • Az Ön által választott foghíd anyagköltségéével
 • A fogtechnika díjával
 • A fogorvos munkadíjával 

Természetesen ezeket a díjakat mi összességében belekalkuláljuk árajánlatainkba, így Ön kezelési tervében a végösszeget láthatja, melyet kiszámoltunk fogászati kezelésére, jelen esetben fogpótlására. 

Garancia a foghíd árak esetén

Fontos tudnia továbbá, hogy a foghíd árak esetén is élnek az alábbi feltételek, mellyel biztosítjuk Önt a sikeres fogpótlásról: 

 1. Minőségi alapanyag garancia
 2. Kiemelt szakértelem garancia
 3. Professzionális fogtechnikai garancia

+ Garanciális jótállás az elkészült fogművekre
Ha garanciáinkról szeretne részletesebb tájékoztatást kapni, kattintson az alábbi linkre: Fogászati Garancia

Milyen ütemben kell kifizetni a foghíd árakat a Móricz Dentalban?

Sokszor kérdés a fogászati hidak pótlásakor, hogy milyen árkonstrukcióink vannak, és mi a fizetés üteme. A kiadott, személyre szabott kezelési terveinkben feltüntetett árajánlataink ezt is tartalmazzák, illetve fogorvosaink is elmondják Önnek ezzel kapcsolatban a pontos részleteket. A legtöbb esetben a foghíd árak kifizetésének üteme a következőképpen zajlik: 

 • A foghíd elkészítésének első lépése a preparálás – ilyenkor kell kifizetni a foghíd teljes árának 50%-át
 • A foghíd elkészültét és átadását követően kell kifizetni a fennmaradó 50%-ot 

Foghíd árak a Móricz Dentalban

Foghíd árainkat minden esetben személyre szabottan kalkuláljuk ki, hiszen számít az alkalmazott anyag a fogpótlás során, a foghíd típusa (implantátumra vagy saját fogra ültetett), a hiányzó fogak száma, és azok elhelyezkedése a szájban. Ezeket összevetve egy előzetes fogászati konzultációt és diagnosztikát elvégezve az eredmények alapján tudjuk elkészíteni kezelési tervét, melyben árajánlatát is kézhez kapja. Ezután dönthet árajánlatunk elfogadásáról, majd a kezelés időpontja kerül megbeszélésre. 

A foghíd árak az alábbi foghíd típusonként kerül meghatározásra rendelőnkben:

 • Porcelán leplezésű (fémkerámia) korona 
 • Cirkon kerámia korona 
 • Porcelán leplezésű fémkerámia korona implantátumra 
 • Porcelán leplezésű cirkon kerámia korona implantátumra 

Ha előzetesen szeretne tájékozódni árainkat illetően, akkor Fogászati Áraink menüpontunk alatt megteheti. 

Mit kell tennie, ha foghíddal történő fogpótlást szeretne a Móricz Dentalban? 

Jöjjön el a Móricz Dental rendelőjébe egy személyes konzultációra és segítünk Önnek megtalálni a tökéletes fogpótlást, hogy újra élhető és esztétikus mosolya lehessen. 
Szakértő fogorvosaink segítenek kiválasztani fogászati problémájára az ideális megoldásához szükséges foghidat, emellett megtudhatja egyedi foghíd árakra vonatkozó árajánlatát is! 
Kérjen időpontot most egyszerűen online vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon!
Várjuk szeretettel budapesti rendelőnkben!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom

Rólunk mondták