Foghíd árak | Móricz Dental Fogászat

Foghíd árak a Móricz Dental rendelőjében

Mennyibe kerül a híddal történő fogpótlás?

Foghiánnyal küzd? Egy vagy több fog pótlására is alkalmazható foghidak a Móricz Dental Fogászatán. Tudjon meg többed a foghíd árakról, típusairól és lehetőségeiről. 

Foghíd árak a Móricz Dental rendelőjében

Miért fontos a foghiány pótlása? 

A tartós foghiány sajnos számos szövődménnyel járhat, amely nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból is kellemetlenségeket okozhat. A foghiány akár a többi fog elmozdulását, fogínysorvadást, állkapocscsont sorvadást is okozhat, ezzel megnehezítve a későbbi fogpótlást. A hiányos fogazat továbbá hátráltathat az evésben, beszédben, valamint meglehetősen ronthat önbizalmunkon. Ha Ön is foghiánnyal küzd, a legjobb helyen jár, hiszen a Móricz Dental fogászaton fogpótlásra szakosodott fogorvosaink segítenek mosolya helyreállításában. 

Foghíd árak: Mikor ajánljuk fogpótlásként a foghidat? 

Foghiány esetén számos lehetőségünk adódhat a fogpótlásra, amely nagymértékben függ a hiányos fogak számától, azok pozíciójától, az íny és az állkapocscsont állapotától. Amennyiben egy vagy több fogat szeretnénk pótolni, úgy jó választás lehet a foghíd. A foghíd árak, típusok rendelőnkben azonban így is változók lehetnek, hiszen nem mindegy, hogy saját fogra vagy implantátumra történik-e a fogpótlás, valamint pontosan hány fog kerül pótlásra. 

Foghíd árak: Milyen típusú foghidak érhetők el rendelőnkben? 

Ahhoz, hogy megértse pontosan milyen lehetőségei lehetnek a foghíddal való fogpótlásra, és megismerje a foghíd árak alakulásának részleteit, először érdemes tisztában lennie a rendelőnkben alkalmazott foghíd típusokkal:

 1. Meglévő fogakra kerülő, fém vázra épülő kerámia híd
 2. Meglévő fogakra kerülő, cirkon vázra épülő kerámia híd
 3. Implantátumra kerülő, fém vázra épülő kerámia híd
 4. Implantátumra kerülő, cirkon vázra épülő kerámia híd

A foghíd típusok közül minden esetben Ön dönti el elképzeléseinek és anyagi lehetőségeinek megfelelően, hogy a költségtakarékos megoldást választja vagy a prémium kategóriát. A felsorolt foghíd típusok mindegyike alkalmas egy vagy több fog pótlására egyaránt. A foghíd árak ennek függvényében teljesen különbözőek lehetnek páciensenként. Éppen ezért fontos, hogy pontos foghíd árainkért jöjjön el egy személyes fogászati konzultációra rendelőnkbe! 
Kérjen időpontot most egyszerűen online vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon!

Miből állnak össze a foghíd árak a Móricz Dentalban?

Szintén fontos tudnia, hogy a foghíd árak, és alapesetben fogászati árainkat hogyan állítjuk össze, vagyis pontosan Ön miért fizet. 
A foghíd árak kalkulációja során az alábbiakkal kell számolnia: 

 • Az Ön által választott foghíd anyagköltségéével
 • A fogtechnika díjával
 • A fogorvos munkadíjával 

Természetesen ezeket a díjakat mi összességében belekalkuláljuk árajánlatainkba, így Ön kezelési tervében a végösszeget láthatja, melyet kiszámoltunk fogászati kezelésére, jelen esetben fogpótlására. 

Garancia a foghíd árak esetén

Fontos tudnia továbbá, hogy a foghíd árak esetén is élnek az alábbi feltételek, mellyel biztosítjuk Önt a sikeres fogpótlásról: 

 1. Minőségi alapanyag garancia
 2. Kiemelt szakértelem garancia
 3. Professzionális fogtechnikai garancia

+ Garanciális jótállás az elkészült fogművekre
Ha garanciáinkról szeretne részletesebb tájékoztatást kapni, kattintson az alábbi linkre: Fogászati Garancia

Milyen ütemben kell kifizetni a foghíd árakat a Móricz Dentalban?

Sokszor kérdés a fogászati hidak pótlásakor, hogy milyen árkonstrukcióink vannak, és mi a fizetés üteme. A kiadott, személyre szabott kezelési terveinkben feltüntetett árajánlataink ezt is tartalmazzák, illetve fogorvosaink is elmondják Önnek ezzel kapcsolatban a pontos részleteket. A legtöbb esetben a foghíd árak kifizetésének üteme a következőképpen zajlik: 

 • A foghíd elkészítésének első lépése a preparálás – ilyenkor kell kifizetni a foghíd teljes árának 50%-át
 • A foghíd elkészültét és átadását követően kell kifizetni a fennmaradó 50%-ot 

Foghíd árak a Móricz Dentalban

Foghíd árainkat minden esetben személyre szabottan kalkuláljuk ki, hiszen számít az alkalmazott anyag a fogpótlás során, a foghíd típusa (implantátumra vagy saját fogra ültetett), a hiányzó fogak száma, és azok elhelyezkedése a szájban. Ezeket összevetve egy előzetes fogászati konzultációt és diagnosztikát elvégezve az eredmények alapján tudjuk elkészíteni kezelési tervét, melyben árajánlatát is kézhez kapja. Ezután dönthet árajánlatunk elfogadásáról, majd a kezelés időpontja kerül megbeszélésre. 

A foghíd árak az alábbi foghíd típusonként kerül meghatározásra rendelőnkben:

 • Porcelán leplezésű (fémkerámia) korona 
 • Cirkon kerámia korona 
 • Porcelán leplezésű fémkerámia korona implantátumra 
 • Porcelán leplezésű cirkon kerámia korona implantátumra 

Ha előzetesen szeretne tájékozódni árainkat illetően, akkor Fogászati Áraink menüpontunk alatt megteheti. 

Mit kell tennie, ha foghíddal történő fogpótlást szeretne a Móricz Dentalban? 

Jöjjön el a Móricz Dental rendelőjébe egy személyes konzultációra és segítünk Önnek megtalálni a tökéletes fogpótlást, hogy újra élhető és esztétikus mosolya lehessen. 
Szakértő fogorvosaink segítenek kiválasztani fogászati problémájára az ideális megoldásához szükséges foghidat, emellett megtudhatja egyedi foghíd árakra vonatkozó árajánlatát is! 
Kérjen időpontot most egyszerűen online vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon!
Várjuk szeretettel budapesti rendelőnkben!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták