Foghíd árak | Móricz Dental Fogászat

Foghíd árak a Móricz Dental rendelőjében

Mennyibe kerül a híddal történő fogpótlás?

Foghiánnyal küzd? Egy vagy több fog pótlására is alkalmazható foghidak a Móricz Dental Fogászatán. Tudjon meg többed a foghíd árakról, típusairól és lehetőségeiről. 

Foghíd árak a Móricz Dental rendelőjében

Miért fontos a foghiány pótlása? 

A tartós foghiány sajnos számos szövődménnyel járhat, amely nem csak esztétikai, de egészségügyi szempontból is kellemetlenségeket okozhat. A foghiány akár a többi fog elmozdulását, fogínysorvadást, állkapocscsont sorvadást is okozhat, ezzel megnehezítve a későbbi fogpótlást. A hiányos fogazat továbbá hátráltathat az evésben, beszédben, valamint meglehetősen ronthat önbizalmunkon. Ha Ön is foghiánnyal küzd, a legjobb helyen jár, hiszen a Móricz Dental fogászaton fogpótlásra szakosodott fogorvosaink segítenek mosolya helyreállításában. 

Foghíd árak: Mikor ajánljuk fogpótlásként a foghidat? 

Foghiány esetén számos lehetőségünk adódhat a fogpótlásra, amely nagymértékben függ a hiányos fogak számától, azok pozíciójától, az íny és az állkapocscsont állapotától. Amennyiben egy vagy több fogat szeretnénk pótolni, úgy jó választás lehet a foghíd. A foghíd árak, típusok rendelőnkben azonban így is változók lehetnek, hiszen nem mindegy, hogy saját fogra vagy implantátumra történik-e a fogpótlás, valamint pontosan hány fog kerül pótlásra. 

Foghíd árak: Milyen típusú foghidak érhetők el rendelőnkben? 

Ahhoz, hogy megértse pontosan milyen lehetőségei lehetnek a foghíddal való fogpótlásra, és megismerje a foghíd árak alakulásának részleteit, először érdemes tisztában lennie a rendelőnkben alkalmazott foghíd típusokkal:

 1. Meglévő fogakra kerülő, fém vázra épülő kerámia híd
 2. Meglévő fogakra kerülő, cirkon vázra épülő kerámia híd
 3. Implantátumra kerülő, fém vázra épülő kerámia híd
 4. Implantátumra kerülő, cirkon vázra épülő kerámia híd

A foghíd típusok közül minden esetben Ön dönti el elképzeléseinek és anyagi lehetőségeinek megfelelően, hogy a költségtakarékos megoldást választja vagy a prémium kategóriát. A felsorolt foghíd típusok mindegyike alkalmas egy vagy több fog pótlására egyaránt. A foghíd árak ennek függvényében teljesen különbözőek lehetnek páciensenként. Éppen ezért fontos, hogy pontos foghíd árainkért jöjjön el egy személyes fogászati konzultációra rendelőnkbe! 
Kérjen időpontot most egyszerűen online vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon!

Miből állnak össze a foghíd árak a Móricz Dentalban?

Szintén fontos tudnia, hogy a foghíd árak, és alapesetben fogászati árainkat hogyan állítjuk össze, vagyis pontosan Ön miért fizet. 
A foghíd árak kalkulációja során az alábbiakkal kell számolnia: 

 • Az Ön által választott foghíd anyagköltségéével
 • A fogtechnika díjával
 • A fogorvos munkadíjával 

Természetesen ezeket a díjakat mi összességében belekalkuláljuk árajánlatainkba, így Ön kezelési tervében a végösszeget láthatja, melyet kiszámoltunk fogászati kezelésére, jelen esetben fogpótlására. 

Garancia a foghíd árak esetén

Fontos tudnia továbbá, hogy a foghíd árak esetén is élnek az alábbi feltételek, mellyel biztosítjuk Önt a sikeres fogpótlásról: 

 1. Minőségi alapanyag garancia
 2. Kiemelt szakértelem garancia
 3. Professzionális fogtechnikai garancia

+ Garanciális jótállás az elkészült fogművekre
Ha garanciáinkról szeretne részletesebb tájékoztatást kapni, kattintson az alábbi linkre: Fogászati Garancia

Milyen ütemben kell kifizetni a foghíd árakat a Móricz Dentalban?

Sokszor kérdés a fogászati hidak pótlásakor, hogy milyen árkonstrukcióink vannak, és mi a fizetés üteme. A kiadott, személyre szabott kezelési terveinkben feltüntetett árajánlataink ezt is tartalmazzák, illetve fogorvosaink is elmondják Önnek ezzel kapcsolatban a pontos részleteket. A legtöbb esetben a foghíd árak kifizetésének üteme a következőképpen zajlik: 

 • A foghíd elkészítésének első lépése a preparálás – ilyenkor kell kifizetni a foghíd teljes árának 50%-át
 • A foghíd elkészültét és átadását követően kell kifizetni a fennmaradó 50%-ot 

Foghíd árak a Móricz Dentalban

Foghíd árainkat minden esetben személyre szabottan kalkuláljuk ki, hiszen számít az alkalmazott anyag a fogpótlás során, a foghíd típusa (implantátumra vagy saját fogra ültetett), a hiányzó fogak száma, és azok elhelyezkedése a szájban. Ezeket összevetve egy előzetes fogászati konzultációt és diagnosztikát elvégezve az eredmények alapján tudjuk elkészíteni kezelési tervét, melyben árajánlatát is kézhez kapja. Ezután dönthet árajánlatunk elfogadásáról, majd a kezelés időpontja kerül megbeszélésre. 

A foghíd árak az alábbi foghíd típusonként kerül meghatározásra rendelőnkben:

 • Porcelán leplezésű (fémkerámia) korona 
 • Cirkon kerámia korona 
 • Porcelán leplezésű fémkerámia korona implantátumra 
 • Porcelán leplezésű cirkon kerámia korona implantátumra 

Ha előzetesen szeretne tájékozódni árainkat illetően, akkor Fogászati Áraink menüpontunk alatt megteheti. 

Mit kell tennie, ha foghíddal történő fogpótlást szeretne a Móricz Dentalban? 

Jöjjön el a Móricz Dental rendelőjébe egy személyes konzultációra és segítünk Önnek megtalálni a tökéletes fogpótlást, hogy újra élhető és esztétikus mosolya lehessen. 
Szakértő fogorvosaink segítenek kiválasztani fogászati problémájára az ideális megoldásához szükséges foghidat, emellett megtudhatja egyedi foghíd árakra vonatkozó árajánlatát is! 
Kérjen időpontot most egyszerűen online vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon!
Várjuk szeretettel budapesti rendelőnkben!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Rossz fogak ellen I Móricz Dental Fogászat

Rossz fogak ellen – Mit tehetünk?

Megszámolni is nehéz, hogy mennyiszer hangzott el az alábbi kérdés rendelőnk falai között: „Rossz fogak ellen mit tehetünk?” Azoknak, akik bejelentkeznek hozzánk konzultációra, dentálhigiéniai tanácsadásra jól tudják a választ, hiszen személyre szabott tanácsokat kaptak fogászati specialistáinktól! Most azonban azoknak is szeretnénk néhány rossz fogak elleni jó tanáccsal szolgálni, akik még személyesen nem kerestek fel minket panaszaikkal.

Tovább olvasom
Fogászati CT Budapesten I Móricz Dental Fogászat

Fogászati CT Budapesten

A fogászati CT Budapesten egy átfogó képet ad fogai állapotáról, az esetleges problémákról, azok pontos helyéről, nagyságáról. Bizonyos fogászati kezeléseket CT felvétel nélkül nem lehet elkezdeni, hiszen pontos diagnosztika nélkül nem lehet a megoldás sem hatékony! Minden, amit érdemes tudni a fogászati CT-ről, hogyan zajlik a folyamat, és hogy mennyire biztonságos! 

Tovább olvasom
Foghiány következményei | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Foghiány következményei: ezért kell pótolni a hiányzó fogakat

A foghiány következményei sokkal súlyosabbak lehetnek, mint hogy nem esztétikus a mosolya. Bár a mindennapi megjelenést is képes tönkretenni egy-egy hiányzó fog, de mivel fontos rágófunkcióval bírnak fogaink, az emésztést is befolyásolják. Az alábbi cikkben a foghiány következményeit mutatjuk be részletesen. Amennyiben Önnek is hiányzó foga, fogai vannak, mindenképpen érdemes elolvasni!

Tovább olvasom
Mozgó fog okai I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Mozgó fog okai – Mitől mozoghatnak a fogak?

Mik lehetnek a mozgó fog okai? Miért van az, ha egy fog elkezd apró mozdulatokat tenni, nem stabil? A mozgó fogaknak számtalan oka lehet, alábbi cikkünkben erre fogunk részletesen kitérni! 

Tovább olvasom
Fogínysorvadás kezelése Budapesten I Móricz Dental Fogászat

Fogínysorvadás kezelése Budapesten

A fogínysorvadás kezelése nem egyszerű, de nem lehetetlen. Fontos már az elején tisztázni, hogy mindenképpen szakértő segítségére van szükség, otthoni módszerekkel nem lehetséges a fogínysorvadás kezelése. Amennyiben Ön is érintett, kérjen segítséget a Móricz Dental szakértő, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező kollégáitól!

Tovább olvasom

Rólunk mondták