Fogfehérítés árak - Móricz Dental Fogászat

Fogfehérítés árak

Minden, amit a fogfehérítésről tudnia kell a Móricz Dental fogászatán: fogfehérítő kezelések, fogfehérítés árak, fogfehérítés utáni tudnivalók. Érje el Ön is áhított, hófehér mosolyát rendelőnkben!

Fogfehérítés árak

Fogfehérítés árak: Milyen eljárások érhetők el rendelőnkben?

Ha Ön is szeretne ragyogóan fehér mosolyt elérni, akkor a legjobb helyen jár! A Móricz Dental fogászatán többféle fogfehérítő kezelést alkalmazunk, hogy pácienseink mosolya ragyogóan fehér legyen. A fogfehérítés árak az eljárástól függően változhatnak. Rendelőnkben lehetőség van rendelői fogfehérítésre, amely az egyik legkorszerűbb fogfehérítő technológia (Beyond kezelés), ami 1 óra alatt látványos eredményt biztosít. Emellett fogászatunkon otthoni fogfehérítő szett is kapható, így Ön kényelmesen, otthonában is elérheti a hófehér mosolyt. Annak érdekében, hogy eldöntse melyik kezelést szeretné igénybe venni, jöjjön el személyes konzultációnkra, ahol segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb fogfehérítést és részletesen megismerheti a fogfehérítés árakat is. 
Kérjen időpontot rendelőnkbe egyszerűen online vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon!

 

Miért barátságosak a fogfehérítés árak a Móricz Dentalban?

A Móricz Dental fogászatán a fogfehérítés árak esetén nem csak magát a szolgáltatást biztosítjuk pácienseink számára, hanem azt az eredményes és korszerű technológiát is, amit maga a Beyond nyújt. Emellett a fogfehérítés árak azt a szakmai tudást és tapasztalatot is tartalmazzák, amelyet a több ezer sikeres fogfehérítés során sajátítottak el profi szakembereink. Felkészült dentálhigiénikusaink a legkíméletesebb fogfehérítő anyagokat alkalmazzák a fogfehérítések során, ezzel biztosítva azt, hogy fogai szerkezete egyáltalán ne sérüljön meg. Így Ön biztonságosan élvezheti hófehér mosolyát! 

 

Hogyan alakulnak ki a fogfehérítés árak a Móricz Dentalban?

Fogfehérítő kezeléseink során a fogfehérítés árak minden olyan anyagot, eszközt és tudást tartalmaznak, amelyekre Önnek szüksége lehet a ragyogóan fehér mosolyhoz. De pontosan mit veszünk figyelembe a fogfehérítés árak kidolgozása során?

 • A fogfehérítés idejét
 • A felhasznált fogfehérítő technológiát
 • A felhasznált fogfehérítő anyagot

 

Fogfehérítés árak a Móricz Dentalban

A Móricz Dental fogászatán alkalmazott konkrét fogfehérítés árakról részletesen Áraink menüpontunk alatt tud tájékozódni IDE kattintva. 
Fogfehérítő kezeléseink és áraink pedig az alábbiakat tartalmazzák: 


A professzionális rendelői fogfehérítés ára magában foglalja:

 • Dentálhigiénikus által végzett szájvizsgálat, konzultáció
 • Írásos kezelési terv készítése
 • Eredeti fogszín beazonosítása a pácienssel, ennek rögzítése
 • Kiindulási fotó készítése
 • Ínyvédő zselé felvitele az íny felületére
 • Fehérítő anyag felvitele a fogakra
 • Fogak megvilágítása fogfehérítő lámpával
 • Ínyvédő zselé eltávolítása az íny felületére
 • Polírozás
 • Új fogszín megnézése a pácienssel
 • Az elért eredményről készült fotó
 • Írásos tájékoztatás a kezelés utáni tudnivalókról

Otthoni fogfehérítő kezelésünk ára magában foglalja:

 • Dentálhigiénikus által végzett szájvizsgálat, konzultáció
 • Írásos kezelési terv készítése
 • Lenyomatvétel
 • Fogfehérítő sín készítése
 • Fogfehérítő anyag az otthoni fogfehérítéshez
 • Részletes tájékoztatás a fogfehérítő anyag használtról

 

Hogyan derülnek ki az Önre vonatkozó konkrét fogfehérítés árak?

Jöjjön el egy személyes fogfehérítés konzultációra a Móricz Dentalba ahol elmondhatja elvárásait, majd kiválasztjuk a lehető legmegfelelőbb módszert a fogak fehérítésére. Ha Ön is szeretne hófehér mosolyt, akkor kérjen időpontot most rendelőnkbe a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Pácienseink véleménye

Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Cs. Barbara

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Ínygyulladás tasak

Ínygyulladás tasak

Mit jelent az ínygyulladás tasak? Hogyan kezelhető? Minden, amit tudnia kell az ínygyulladásról, annak tüneteiről, kezeléséről és megelőzéséről. 

Tovább olvasom
Bölcsességfog gyulladás

Bölcsességfog gyulladás

A bölcsességfog gyulladása meglehetősen fájdalmas tud lenni, amelyet mielőbb kezeltetni szükséges. Ha a gyulladással nem foglalkozunk, az idővel még súlyosabb szövődményeket okozhat. Mi a teendő ebben az esetben? Hogyan tudunk a Móricz Dental Fogászatán segíteni? A következőkből megtudhatja!

Tovább olvasom
 Szájzár kezelése

Szájzár kezelése: Mi okozza? Hogyan történik a kezelés?

Mitől alakulhat ki a szájzár? Hogyan kezelhető? Minden, amit a szájzár kezeléséről, szövődményeiről és megelőzéséről tudnia kell!

Tovább olvasom
Letört fog felépítése

Letört fog felépítése – Hogyan zajlik? Mi a teendő?

Hogyan zajlik a letört fog felépítése? Milyen lehetőségek vannak a Móricz Dentalban a fog restaurálására? Tudja meg Ön is részletesen szakmai cikkünkből!

Tovább olvasom
Fogszuvasodás visszafordítása

Fogszuvasodás visszafordítása

A fogszuvasodást visszafordítani nem lehet, de meg lehet és meg kell állítani a káros folyamatokat, valamint megelőzhető a további szuvasodás kialakulása.

Tovább olvasom

Rólunk mondták