Fogbeültetés fájdalommentesen | Móricz Dental Esztétikai Fogászat és Implantációs Centrum

Fogbeültetés fájdalommentesen

Foghiánnyal küzd? Fél a fogbeültetéstől? Fogbeültetés fájdalommentesen a Móricz Dental Fogászatán, ahol garantáltan visszaadjuk egészséges és szép mosolyát! Ismerje meg fogbeültetési módszerünket, anyagainkat és az általunk alkalmazott technikákat!

Fogbeültetés fájdalommentesen

Fogbeültetés fájdalommentesen: Miért lehet rá szükség? 

A foghiány nem csak esztétikai problémákat okoz, de önbizalmunkra és egészségünkre is rányomhatja a bélyegét. A régóta fennálló foghiány olyan további következményekkel járhat, amelyek súlyosbíthatják egészségügyi, különösen fogászati szempontból állapotunkat. A foghiány következtében a szervezet egy természetes csontpótlást próbál alkalmazni, amelynek folyamataként a hiányzó fogak helyére a szomszédos fogak elkezdenek a lyuk felé mozdulni. Ez a fogmozgás megváltoztathatja a rágótengelyt, ami a többi fog kilazulásához, elvesztéséhez vezethet, többek között pedig fájdalommal és csontsorvadással is járhat. 
Ezt Ön is szeretné elkerülni? Akkor válassza a Móricz Dental szakfogorvosait, akik segítenek a fájdalommentes fogbeültetésben! 

A pácienseink ezt várják el tőlünk, ha hiányzó fogaik pótlására kerül sor: fogbeültetés fájdalommentesen

A Móricz Dental pácienseinek teljesen jogos elvárásai vannak, ha fogbeültetésre kerül sor a rendelőnkben:

  • Legyen a diagnózis precíz és mindenre kiterjedő
  • Legyen egy érthető kezelési terv, melyet a kezelőorvos részletesen elmagyaráz
  • Legyen egy pontos és részletes árajánlat, amiből pontosan kiderülnek a költségek
  • Legyen megfelelően előkészítve a műtét
  • Történjen a fogbeültetés fájdalommentesen
  • Legyen az eredmény hosszú távú 
  • Legyen az implantátumokra kerülő fogpótlás komfortos és esztétikus

A Móricz Dentalban ezeknek az elvárásoknak maradéktalanul eleget tudunk tenni szakértői orvosi csapatunknak, korszerű és kíméletes eljárásainknak és szervezetbarát implantátum családjainknak köszönhetően. 
Ha Ön is a fogbeültetés fájdalommentes eljárását szeretné választani hiányzó fogainak pótlására, akkor kérjen időpontot rendelőnkbe egy fogbeültetés konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Hogyan oldható meg a fogbeültetés fájdalommentesen a Móricz Dental rendelőjében?

Rendelőnkben fogászati kezeléseink terén a lehető legfontosabb, hogy pácienseink sikeres beavatkozást kapjanak, és jó élménnyel távozzanak. Emiatt nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a fogbeültetés fájdalommentesen történjen, így rendelőnkben olyan speciális érzéstelenítési megoldást alkalmazunk, amellyel leküzdheti Ön is félelmét a fogászati kezelésekkel szemben. 


A fájdalommentes fogbeültetés három pillére:

  1. Pontos és részletes tájékoztatás az implantátum beültetésről, mely követhetővé teszi az egész műtéti folyamatot, így nincsnek meglepetések és így az érzékelt fájdalom vagy kellemetlenség mértéke is csökken.
  2. A helyi érzéstelenítés céljára szolgáló injekció helyének előzetes elérzéstelenítése speciális zselével, hogy a tűszúrás se okozzon kellemetlenséget.
  3. Nagy hatásfokú, de kíméletes helyi érzéstelenítő használata, melynek eredményeként a fogbeültetés fájdalommentesen zajlik le, csak enyhe nyomás érzékelhető a műtét alatt.

Ha szeretne még inkább meggyőződni fájdalommentes eljárásainkról, akkor érdemes meghallgatnia pácienseink véleményét, akik őszintén nyilatkoznak kezelésünkről, kollégáinkról: 

Fogbeültetés fájdalommentesen implantációs sablon segítségével

A Móricz Dental Fogászatán a precizitásra fektetjük a legnagyobb figyelmet, pácienseink elégedettsége mellett. Nem csak az alkalmazott technológiák, de fogászati eszközeink is pontosan ezt az alaposságot segítenek megteremteni kezeléseink közben. Az implantátum beültetés történhet navigált módon is, aminek az az előnye, hogy nem kell feltárni a csontot az implantátumok behelyezéséhez. A rendelőnkben készülő 3D CT felvétel alapján 3D nyomtatásai technikával készül egy speciális fúrósablon, amely pontos útmutatással szolgál az implantátum pozíciójáról és a furat méretéről. Így az implantátum műtéti eljárás nélkül ültethető be, ami az egyik legkíméletesebb és fájdalommentesebb eljárás a fogászati implantáció területén. 

Szeretne többet megtudni a fogbeültetésről? Olvassa el szakmai írásainkat a témában: 

Az Ön számára hogyan érhető el a fogbeültetés fájdalommentesen? 

Amennyiben Ön is szeretné fogpótlását sikeresen elvégeztetni, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, biztosított garanciával, akkor válassza a Móricz Dental rendelőjében alkalmazott fogbeültetést fájdalommentesen! 
Kérjen időpontot rendelőnkbe egy fogbeültetés konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom
Szájszag vagy rossz lehelet I Moricz Dental Fogászat

Szájszag vagy rossz lehelet – mi okozza?

A szájszagot számos tényező okozhatja, de a leggyakoribbak közé tartozik a nem megfelelő szájhigiénia. Amikor az ételmaradékok a szájban maradnak, baktériumok szaporodnak el, amelyek kellemetlen szagokat termelnek. Egyes ételek, mint a fokhagyma és a hagyma, valamint az alkohol és a dohányzás is hozzájárulhatnak a szájszag kialakulásához.  A szájszárazság – ami csökkenti a nyál termelését, ami segít megtisztítani a szájat – szintén előidézhet szájszagot.  Továbbá, bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, a krónikus tüdőbetegségek, a vese- vagy májbetegségek is okozhatnak rossz leheletet.

Tovább olvasom
Implantátum kezelés folyamat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum kezelés folyamata

Miért fontos az implantátum kezelés folyamata?
Az egészséges és ragyogó mosoly nem csupán esztétikai kérdés, hanem az általános jóllét és az önbizalom növelésének kulcsa is. A fogászati implantátumok forradalmasították a fogpótlás világát, lehetővé téve számunkra, hogy visszaadjuk Önnek azt az életminőséget, amit egykoron a természetes fogak biztosítottak.

Tovább olvasom
Fogbeültetés altatásban | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés altatásban

Sokan vannak olyanok, akik különböző okokból tartanak a fogászati kezelésektől, és jobban szeretnék, ha a műtéteket altatásban, nem pedig érzéstelenítés mellett végeznék el. Számukra van egy jó hírünk: a fogbeültetés altatásban is lehetséges!

Tovább olvasom
Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Tovább olvasom

Rólunk mondták