Fogászati konzultáció Budapest I Móricz Dental Fogászat

Fogászati konzultáció Budapest – megoldást találunk minden problémára!

Fogászati problémája van, úgy érzi valami nincs rendben a fogával? Fájnak fogai, foga, vagy éppen még csak egy kisebb rendellenességet tapasztalt? A megoldás egy fogászati konzultáció Budapest vezető rendelőjében, a Móricz Dentalban! Minden fogászati problémát detektálunk, majd orvosoljuk is azokat a leghatékonyabb módszerekkel, fájdalommentesen!

Fogászati konzultáció Budapest – megoldást találunk minden problémára!

Mire jó a fogászati konzultáció Budapesten?

A fogászati konzultáció Budapest vezető rendelőjében, a Móricz Dentalban, olyan értékes információhoz juttatja Önt, amely alapján megalapozott döntést tud hozni arról, mi az ideális megoldás az Ön fogászati problémájára. Ezért érdemes Önnek is eljönnie egy személyes fogászati konzultációra Budapesten, bármilyen fogászati problémája is legyen! Tudta, hogy súlyos fogászati problémái akkor is lehetnek, ha teljesen tünetmentes? A fogszuvasodás is kezdetben szinte észrevétlen, csak a későbbi szakaszokban okoz heves fájdalmakat! A fogászati konzultáció Budapesten akkor is hatékony, ha Önnek még nincsenek tünetei, hiszen a legapróbb elváltozásokat is észrevesszük hatékony műszereink segítségével! 

Hogyan zajlik a fogászati konzultáció Budapest vezető rendelőjében?

A fogászati konzultáció Budapesten, a Móricz Dental rendelőjében nagyon szakszerűen zajlik. Amennyiben bárki is fél a fogorvosoktól, fogászati kezelésektől, erre az alkalomra biztosan nem kell remegő kezekkel jönnie, hiszen semmi fájdalmas, vagy kellemetlen nem fog történni. Barátságos kollégáink fogadják, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialisták vizsgálják meg a fogait, mondják el, hogy milyen kezeléseket lenne ajánlott elvégezni, hogyan zajlanak azok, és minden egyéb kérdésére választ adnak. Egy ilyen szakszerű fogászati konzultáció Budapesten számos előnnyel jár!

Számos előnnyel jár a fogászati konzultáció Budapesten!

  • A fogászati konzultáció Budapesten segít a megelőzésben: a fogászati konzultáció során elhangztot szakértői tanácsok és javaslatok segítenek a fogbetegségek megelőzésében. Például a helyes szájhigiéniai szokások kialakításával, a hatékony fogmosási technikák megismerésével elkerülheti a fogszuvasodás kialakulását. Rengeteg a fogakkal kapcsolatos kérdésére választ kaphat. 
  • A fogászati konzultáció Budapesten segít fogaink egészségének fenntartásában: a rendszeres, évenkénti fogászati konzultációk és dentalhigiéniai kezelések segítenek fenntartani a fogak egészségét és esztétikáját, ami növeli az Ön életminőségét. 
  • A fogászati konzultáció Budapesten segít a fogászati problémák korai felismerés: a digitális diagnosztika és a fogászati konzultáció során végzett állapotfelmérés segíthet a fogászati és szájsebészei problémák korai felismerésében, megelőzve ezzel a súlyosabb problémák kialakulását. Számos fogászati betegség tünetek nélkül is kialakulhat, a fogászati konzultációk segítenek a korai szakaszban észrevenni ezeket, amikor kezelésük is könnyebb.
  • A félelmek csökkentésére is hatékonyak a fogászati konzultációk Budapesten: a fogászati konzultáció alkalmával Ön megismerheti a kezelőorvosát és őszintén beszélhet félelmeiről vagy aggályairól, ami csökkentheti a szorongást. Számos páciensünknek segítettünk már félelmei oldásában. A Móricz Dental fogorvosai kedvesen, barátságosan fogadnak minden pácienset, az egyedi problémákat is lelkiismeretesen kezelik.
  • A fogászati konzultáció Budapesten segít a költséghatékony eljárások megtalálásában: a fogászati konzultáción időben észlelt és kezelt fogászati problémák megelőzhetik a drágább beavatkozások szükségességét. Minél előrehaladottabb egy-egy fogászati probléma annál összetettebb a kezelése. Egy gyökérkezelés sokkal gyorsabb, alacsonyabb áru, mint egy fogimplantátum beültetése, ami több hónapot vesz igénybe, a minőségi anyagok pedig drágák is.
  • A fogászati konzultáción tájékozódhat a kezelésekről: a fogászati konzultáció során Ön részletes információt kap a különböző kezelési alternatívákról, hogy megalapozott döntést tudjon hozni az Ön elképzelésinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő kezelésről. Fogászati specialistáink segítenek Önnek kiválasztani a legjobb kezelést, amennyiben több lehetséges alternatíva is felmerül. 
  • A fogászati konzultáció Budapesten személyre szabott kezelési tervet biztosít: a fogászati konzultáció során kezelőorvosa feltérképezi fogászati problémáját, megismeri az Ön egyedi igényeit és elkészíti a személyre szabott kezelési tervét a probléma ideális megoldására. Nincsen két egyforma fogazat, és két egyforma fogprobléma is – azonban minden páciensünket egyedileg kezelünk, ez biztosítja a legmagasabb minőségű kezelés lehetőségét. 
  • A rendelőt is megismerheti a fogászati konzultáción Budapesten: a fogászati konzultáció során Ön megismerheti Budapest egyik legjobban felszerelt rendelőjének minden olyan eszközét és az igényes környezetet, amely elősegít a fogászati probléma megoldását egy megnyugtató helyen. Biztos lehet benne, hogy a legjobb helyen fogják kezelni fogait! 


Fogászati konzultáció Budapest vezető rendelőjében? Mit kell tennie, ha részt szeretne venni egy konzultáción?  Egyszerű a dolga, nem kell mást tennie, mint időpontot foglalnia néhány kattintással online, vagy a +36 1 3611 222-es telefonszámon és eljönni a Móricz Dentalba Budapesten egy személyes konzultációra. 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták