Fogászati klinika Budapest | Móricz Dental Fogászat

Fogászati klinika Budapest belvárosában

A Móricz Dental fogászati klinika Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjánál, a Móricz Zsigmond körtéren. Jól felszerelt rendelőnkben, szakértő fogorvosaink fogadják, akik minden fogászati problémára megtalálják a legjobb megoldást – természetesen fájdalommentesen. A Móricz Dental fogászati klinika Budapest egyik legjobb fogászata, ahol nemzetközi tapasztalattal rendelkező fogászati specialisták fogják kezelni Önt.

Fogászati klinika Budapest belvárosában

Ezt kínálja Önnek a Móricz Dental, egy fogászati klinika Budapest tömegközlekedési csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtéren

Fogászati klinika Budapesten: tekintve, hogy Budapest nagyváros, több rendelő is található itt, így engedje meg, hogy felsoroljunk néhány meggyőző érvet amellett, hogy miért éppen minket válasszon! A Móricz Dental fogászati klinika Budapest egyik legforgalmasabb helyén található, nagyon könnyen megközelíthető. A Móricz Zsigmond körtéren többféle tömegközlekedési eszköz is áthalad, több busz, villamos, valamint a 6-os villamosnak is ez a végállomása, ráadásul a négyes metró egyik kijárata a fogászat bejáratához vezet. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy azért jöjjön a Móricz Dentalba, mert könnyen eljuthat hozzánk, inkább évtizedes tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel szeretnénk bebizonyítani, hogy érdemes hozzánk fordulni segítségért. 


„Pár éve járok erre a remek helyre. Gyerekkoromból adódó traumák miatt félve ültem le az első pár alkalommal, de mindig remekül és odafigyelve bántak velem. Eddig volt tömésem Dr. Boldbaatar Uyanga kezei által, rendszeres fogkő leszedés Kunné Kiss Edit kezei által és egy fantasztikus két alkalmas kürettáláson Fekete Fanni kezei által. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezeket a remek szakembereket.” – írta egyik kedves páciensünk a Móric Dental Fogászati Klinikáról.


A fogászati beavatkozások teljes tárháza az esztétikus töméstől a bonyolult szájsebészeti műtéteken át a fogszabályzásig elérhető nálunk. Bármilyen panasza legyen is, mi biztosan megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást a kezelésre. A legmodernebb eljárásokat is alkalmazzuk, kizárólag a legmegbízhatóbb, bevizsgált, minősített anyagokat használjuk. Kényelem, biztonság, kiszámíthatóság, átláthatóság jellemzi fogászatunkat. Megbízható fogászati klinika Budapest belvárosában? Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Amit elvárhat egy fogászati klinikától Budapesten, azt nálunk megkapja

A Móricz Dental fogászati klinika Budapesten magas minőségű szolgáltatásokat nyújt, ahol mindvégig a pácienseink legjobb ellátásáért dolgozunk, jelentse ez a kedves fogadtatást a recepción, a szakértő fogászati kezeléseket, a kontrolkezeléseket. Mire számítgat fogászati klinikánkon? Személyre szabott, az egyedi elképzéseit és lehetőségeit messzemenőkig figyelembe vevő fogászati megoldásokra fogorvos specialistáktól. Kollégáink egytől egyig kitűnő szakemberek, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat, sajátítják el az új eljárásokat, módszereket. 

A Móricz Dental egy magas minőségű fogászati klinika Budapesten

Pácienseink rendszerint kiemelik, hogy milyen udvarias, segítőkész ügyfélszolgálatunk van, amire nagyon büszkék vagyunk. Rendelőnkbe belépve azonnal látni fogja, hogy a Móricz Dental egy igazán megbízható, minőségi fogászati klinika Budapesten, erről rögtön árulkodik az igényes, korszerűen felszerelt rendelői környezet. Fontos kiemelnünk, hogy kezeléseinkre garanciát vállalunk. 

Sok fogászati klinika van Budapesten, nehéz a választás, de mi megkönnyítjük…

Már írtuk, hogy fogászati klinika Budapesten rengeteg van, és azt is teljesen megértjük, ha nem olyan egyszerű a választás. Hiszen mégis csak a fogai egészégéről, végső soron az Ön egészségéről van szó. Azonban gondoltunk erre a problémára is, amit szintén nagyon jól kezelünk – egy személyes konzultáció megkönnyíti a döntést, mert:

  • Személyesen győződhet meg orvosi csapatunk szakértelméről és hozzáértéséről, garantáljuk, hogy nem fog csalódni!
  • Személyesen győződhet meg a rendelő igényességéről 
  • Pontos információt kaphat fogainak aktuális állapotáról a korszerű digitális dinagnosztikai eszközeinknek köszönhetően. (Rendelőnkben digitális 3D CT illetve panoráma röntgen berendezés valamint digitális intraorális röntgen is segíti a diagnosztikát.)
  • Pontos információt kaphat arról, hogy mi az ideális megoldás a fogászati problémájára, mennyi idő alatt végezhető el a kezelés vagy a kezelés sorozat illetve mennyibe fog kerülni

Mit kell tennie, ha fogászati klinikára van szüksége Budapest egy könnyen megközelíthető helyén?

Bármilyen fogászati problémája is legyen, nem kell mást tennie, mint eljönni a Móricz Dental fogászati klinikára Budapest belvárosába, egy személyes konzultációra! Nagy tapasztalattal rendelkező fogorvos kollégánk gyorsan, fájdalommentesen, hatékonyan kezelik majd a problémát. Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!
 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Legjobb fogpótlás – Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogpótlás – Melyik a legjobb fogpótlás?

Hiányos fogai számára a legjobb fogpótlást keresi? Szeretné, ha újra ép lenne fogazata, helyreállna a rágása, és megszépülne a mosolya? A Móricz Dental nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistái nemcsak megtalálják Ön számára a legjobb fogpótlást, hanem be is helyezik azt, ráadásul fájdalommentesen! 

Tovább olvasom
Implantációs fogpótlás - Móricz Dental Fogászat

Implantációs fogpótlás

Ismerje meg az implantációs fogpótlás módszereit, az implantációs fogpótlás típusait. Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb információkat az implantációs fogpótlással kapcsolatban, amennyiben további kérdései vannak fogászatunkon állunk rendelkezésére! 

Tovább olvasom
Fogszuvasodás kialakulásának okai - Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Fogszuvasodás kialakulásának okai - Mitől alakul ki a fogszuvasodás?

A fogszuvasodás korunk igazi népbetegsége. Nemzetközi tanulmányok szerit a felnőtt lakosság közel 90%-át érinti ez a fogászati probléma. Mire vezethetők vissza a fogszuvasodás kialakulásának okai, mik okozzák a problémát? Miért ilyen gyakori a fogszuvasodás kialakulása, mire kell figyelni a megelőzéskor? 

Tovább olvasom
Ínysorvadás következményei I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Ínysorvadás következményei I Akár a fogak elvesztésével is járhat!

Sajnos nagyon sokan tartanak valamilyen okból a fogorvosoktól, pedig a Móricz Dentalban alkalmazott fogászati eljárások egyáltalán nem fájdalmasak, fogorvosaink nemcsak profik, hanem nagyon kedvesek is. Fogorvoshoz járni azért fontos, mert a nem kezelt problémáknak súlyos következményei lehetnek, nem is gondolná az ínysorvadás következményei milyen súlyosak lehetnek!  Melyek az ínysorvadás következményei, hogyan lehet elkerülni az ínysorvadás következményeit?

Tovább olvasom
Fogbeültetés lépései I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Impalntációs Központ

Fogbeültetés lépései

A legtöbb páciensünk idegesen lép be fogászatunk ajtaján, amikor fogbeültetés előtt áll, mi pedig minden egyes alkalommal elmondjuk, hogy félelemre semmi ok. A fogbeültetés lépései teljesen fájdalommentesek. Természetesen megnyugtatásképpen részletesen is elmondjuk a fogbeültetés lépéseit és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

Tovább olvasom

Rólunk mondták