Fogászati klinika árak I Móricz Dental Fogászat

Fogászati klinika árak

A fogászati kezelések költségei gyakran nagy kiadást jelentenek a családi költségvetés számára. Ezért jól tudjuk, hogy minden páciens számára fontos, hogy a választása előtt alaposan tájékozódjon a fogászati klinika árakról. Éppen ezért a Móricz Dental Fogászat weboldalán megtalálható részletes árlistánk, valamint ezen túlmutatóan minden kezelés előtt pontos árajánlatot is készítünk pácienseink számára, amiből látszik, hogy mennyibe kerülnek a fogászati klinika árai, milyen tételekért mennyit kell fizetni.

Fogászati klinika árak

Mennyibe kerülnek a Móricz Dental fogászati klinika árai?

A fogászati klinika árai jelentősen eltérhetnek egymástól. Az egyszerűbb kezelések, például a fogtömés vagy a fogkőeltávolítás viszonylag olcsóbbak, míg a bonyolultabb beavatkozások, például az implantáció vagy a fogszabályozás viszonylag nagyobb költséget jelentenek, hiszen ezek a beavatkozások összetettebbek, több kezelést is igényelnek. A Móricz Dental Fogászati klinika árait részletes árlistánkon megtalálhatja weboldalunkon. https://moriczdental.hu/arak.html 

Az a fogászati klinika árait befolyásoló tényezők

A fogászati kezelések árait számos tényező befolyásolja, többek között az alábbiak:

 • A kezelés típusa és összetettsége
 • A felhasznált anyagok és eszközök minősége
 • A kezelés típusa és összetettsége
 • A felhasznált anyagok és eszközök minősége
 • A klinika lokalizációja
 • A klinika szolgáltatásainak minősége

Hogyan találhatjuk meg a legjobb fogászati klinika árakat?

A legjobb fogászati klinika kiválasztásakor számos szempontot érdemes figyelembe venni, többek között az árakat, a szolgáltatások minőségét, a klinika jó hírnevét és a klinika elhelyezkedését. A Móricz Dental Fogászat Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában helyezkedik el, nagyon egyszerűen megközelíthető. Jól felszerelt várótermeinkben kényelmes a rövid várakozás, modern rendelőinkben pedig hatékonyak, és fájdalommentesek a kezelések. Nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialisták végzik el a fogászati beavatkozásokat, kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak. A fogászati klinika árakat weboldalunkon megtalálja, de személyesen is tájékozódhat munkatársainknál!

Miért érdemes Önnek részt venni egy személyes konzultáción a Móricz Dentálban, ha a fogászati klinika árak érdeklik? 

A Móricz Dental fogászati klinikán személyes konzultációt biztosítunk minden érdeklődő számára. A konzultáció során egy tapasztalt fogorvos felméri az Ön fogainak állapotát, és egyéni kezelési tervet készít. A kezelési terv tartalmazza a szükséges kezelések listáját, valamint az azokhoz tartozó fogászati klinika árakat is, így forintra pontosan tudni fogja, hogy az adott kezelés mennyibe kerül Önnek. 

A személyes konzultációra való részvételnek számos előnye van:

 • Pontos információt kap a fogászati klinikai árakról: a konzultáció során fogorvosa részletesen ismerteti az Ön számára szükséges kezeléseket és az azokhoz tartozó fogászati klinika árakat. Így Ön biztos lehet benne, hogy a kezelések költségeiről pontos képet kap.
 • Megbízható információkat szerezhet fogászati problémájának megoldásról: a konzultáló specialistánk szakértői tanácsot ad Önnek a fogászati kezelésekről, és segít a legjobb döntés meghozatalában.
 • Informatív környezetben tájékozódhat: a Móricz Dental fogászati klinika modern, barátságos környezetet teremt a konzultációkhoz és a kezelésekhez. A konzultáció során Ön biztonságban tájékozódhat a fogászati kezelésekről, mert érhető nyelven ismertetjük a szükséges kezeléseket.

Ha a fogászati klinika áraira kíváncsi és Önnek fontos a pontos és érthető tájékoztatás valamint a hiteles információ, akkor érdemes eljönnie a Móricz Dental fogászati klinikára egy személyes konzultációra ezekben az esetben: 

 • Ha Önnek nincs egyértelmű információja a fogászati problémájáról, annak ideális megoldásáról és a kezeléséhez kapcsolódó fogászati klinikai áraikról
 • Ha Ön nem tudja pontosan, hogy milyen kezelésekre van szüksége, vagy hogy azok mennyibe kerülnek
 • Ha Önnek kedvezményes kezelésre van szüksége (a Móricz Dental többféle kedvezményt kínál, amelyekről a személyes konzultáció során tájékozódhat).

Ha Ön fogászati kezeléseket fontolgat, akkor érdemes tehát eljönnie a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra. A konzultáció során Ön pontos tájékoztatást kap a kezelésekről és a fogászati klinika árakról, hogy a legjobb döntést tudja meghozni.
Ne hagyja, hogy a fogászati klinikai árak akadályt jelentsenek az egészségesebb és ragyogóbb mosoly elérésében.  A Móricz Dentalban nemcsak magas színvonalú ellátást, hanem átlátható és megfizethető árstruktúrát is kínálunk. 
Most van az ideje, hogy törődjön fogai egészségével és magabiztosságával. Hívja fel klinikánkat és kérjen időpontot egy személyes konzultációra a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Rendelői fogfehérítés I Móricz Dental Fogászat

Rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban – Több árnyalat különbséggel

A Móricz Dental rendelői fogfehérítés segítségével Önnek is több árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogai, káros hatások nélkül. Ne kockáztasson, válassza a leghatékonyabb, és egyben legbiztonságosabb megoldást, döntsön a  rendelői fogfehérítés mellett!

Tovább olvasom
Fogbeültetés mennyi idő? | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés mennyi idő?

A fogbeültetés mennyi idő, mennyire fájdalmas, hogyan történik pontosan? Megválaszoljuk a fogbeültetéssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket!

Tovább olvasom
Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom

Rólunk mondták