A fogászati diagnosztika ára rendelőnkben: 3D CT, panoráma rtg I Móricz Dental Fogászat

Fogászati diagnosztika ár

Mire használható a fogászati diagnosztika, mikor van rá szükség? Milyen eszközöket használnak a fogászati diagnosztikában? Mi a legmodernebb eljárás napjainkban? Mennyi a fogászati diagnosztika ára? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a témában! 

Fogászati diagnosztika ár

Fogászati diagnosztika ár: mikor kell megfizetni és miért?

Mielőtt elkezdünk információkat megosztani a fogászati diagnosztika árával kapcsolatban, tisztázzuk, hogy milyen esetekben lehet szükség erre az eljárásra, jobban mondva vizsgálatra. A fogászati diagnosztika manapság igen széles körben használt, ugyanis tökéletesen alkalmas valamennyi fogászati probléma feltárására. Legyen Önnek bármilyen problémája, tünete, a diagnosztika segít ennek feltárásában, megismerésében. A Móricz Dental rendelőjében használt legújabb technológiát alapul vevő digitális fogászati diagnosztika tökéletesen alkalmazható:

A fogászati diganosztika ára nem függ attól, hogy Önnek milyen fogászati panasza, megbetegedése van. A fogászati diagnosztika ára csak attól függ, hogy milyen diagnosztikai eszközöket kell használni.

Fogászati diagnosztika árak, és fogászati diagnosztikai eszközök részletes bemutatása

A fogászati diagnosztika árak attól függnek, hogy milyen eszközöket használunk pontosan. Ezért nézzük meg részletesen, hogy milyen digitális diagnosztikai eszközök vannak, melyik eszköz mire jó és hogyan segíti a fogászati probléma precíz feltárását?

1. Integrális röntgen, azaz kis röntgen:

Az integrális röntgent gyakran csak kis röntgenként emlegetjük, méghozzá azért, mert ennek van egy kiterjedtebb formája is, amiről még később írunk. Ez a fogászati diagnosztikai eszköz alkalmas gyökértömés után kontroll felvétel készítésére, valamint fogközök szuvasodásnak feltérképezésére is, de komolyabb probléma esetében alaposabb feltárás szükséges. A pontos fogászati diagnosztika árak lentebb lesznek, ott részletesen tájékozódhat!

2. Panoráma röntgen:

Ez egy szélesebb körű röntgen, ami ennek köszönhetően több mindent mutat, ezekről a típusú röntgenfelvételekről nagyon sok minden leolvasható, így nagyon sok probléma esetében érdemes ezt a digitális fogászati diagnosztikai eszközt használni. Góckutatásra is alkalmas, de a fogszuvasodás szélesebb körű feltárására is ezt az eszközt alkalmazzuk. Amennyiben a bölcsességfogával akadtak problémái, a panorámaröntgen segít a fog pozíciójának a feltérképezésében. A röntgen a fogágyakra is kiterjed, így a fogágybetegséget is könnyedén diagnosztizálni lehet ezzel az eszközzel. Amennyiben egyenetlen fogai miatt a fogszabályzás mellett dönt, akkor is elengedhetetlen egy panoráma röntgen készítése, amivel elemezni lehet a fogak gyökerét, hogy a készüléket pontosan be tudják állítani. A fogászati diagnosztika ár ennek az eszköznek a használata esetében valamivel drágább, de jól látható, hogy mennyivel több probléma feltárására, elemzésére alkalmas. A pontos fogászati diagnosztika árak lentebb lesznek, ott részletesen tájékozódhat!

3. 3D CT:

A 3D CT az egyik legmodernebb és legszéleskörűbb fogászati diagnosztikai eszközünk, amit panorámaröntgennel egybekötve is elvégzünk, ez esetben pedig a fogászati diagnosztika ára nagyon kedvezményes. Szájsebészeti beavatkozásokat megelőzően elengedhetetlen egy CT felvétel elkészítése, ahogyan fogászati implantátum beültetést megelőzően is kötelező elem, ugyanis az implantátum pozícióját csak így tudják szakértő kollégáink pontosan megtervezni, hogy az tökéletes szögben helyezkedjen el, akárcsak az eredeti fog. Gyökérkezeléshez és mikroszkópos gyökérkezeléshez is széles körben használt ez a fogászati diagnosztikai eszköz. Kiterjesztett góc kutatására, az arcüreg alapos vizsgálatára is erre a készülékre van szükség.

Mi a fogászati diagnosztika ára a Móricz Dentalban?

Digitális röntgen (intraorális, azaz kis röntgen) 8.000 Ft
OP-felvétel (digitális panorámaröntgen) 12.000 Ft
3D CT felvétel 21.000 Ft
3D CT + OP felvétel együtt 21.000 Ft

 

Mit kell tennie, ha Önnek is fogászati diagnosztikára van szüksége? 

Amennyiben bármilyen fogászati problémája van, kellemetlen tünetek gyötrik, elégedetlen fogai állapotával, állásával, vagy egyszerűen csak szeretné kivizsgáltatni a fogazatát, meggyőződni arról, hogy minden rendben van-e, akkor nem kell mást tennie, mint bejelentkezni és eljönni a Móricz Dentalba! Hívja fel ügyfélszolgálatunkat a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online és kérjen konzultációs időpontot.

Nemzetközi tapasztalattal is rendelkező szakembereink és a legmodernebb technológia, a legkorszerűbb eszközpark várja. A fogászati diagnosztika árak a fenti táblázat szerint alakulnak, ezekért az árakért a legkorszerűbb digitális módszerekkel végezzük el a vizsgálatot! 
 

 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták