Fogászat Budapest belváros I Móricz Dental

Fogászat Budapest belváros

Egy megbízható fogászatot keres Budapest belvárosában, ahol a legmodernebb eljárásokkal, a legbiztonságosabb eszközökkel dolgoznak, és minden fogászati problémára tudják a megoldást? A Móricz Dental Fogászat Budapest belvárosától nem messze található, könnyen megközelíthető helyen, és nagy szakértelemmel várja Önt!

Fogászat Budapest belváros

Mit válasszunk: egy fogászatot Budapest bevárásban vagy a Móricz Dental rendelőjét Újbuda szívében

Sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy mindent a belvárosban akarunk elintézni, pedig pár perces távolságban is nagyon sok olyan hely van, ahol érdemes megfordulni. A Móricz Dental Fogászat Budapest belvárosától csupán 10 percre található a Móricz Zsigmond körtéren. Számtalan tömegközlekedési eszközzel elérhető a rendelő, és kényelmes parkolási lehetőséget is tudunk biztosítani pácienseink részére a Bartók Ház irodaháznál, valamint az Allee Bevásárló Központban. A Móricz Dental egy olyan fogászat Budapest belvárosától nem messze, ahol minden fogászati problémára találunk megoldást, így egy helyen mindent elintézhet, amire csak szüksége van. Fogászati szolgáltatások széles palettájával várjuk Önt is, amin olyan modern eljárások is megtalálhatóak, amiket más fogászatok még nem alkalmaznak.


Ilyen egyszerű a Móricz Dental Fogászat Budapest belvárosától nem messze lévő rendelőjének a megközelítése 

A Móricz Dental Fogászat Budapest belvárosától csupán 10 percre található, egy olyan forgalmas csomópont mellett, ami számtalan tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. Így munkából hazafelé tartva is egyszerűen tehet felénk egy kitérőt. Fogászatunk az M4-es metró F kijáratával szemben található. Azonban nemcsak metróval lehet megközelíteni a Móricz Dental Fogászatot, hanem más tömegközlekedési eszközökkel is: busszal, valamint villamossal. Az alábbi járművekkel juthat el hozzánk Ön is könnyedén: 
autóbusz: 7; 27; 33; 240; 114, 214, 213, 
villamos: 6; 17; 19; 41; 47; 47B; 48; 49; 56; 56A; 61. 
Ezentúl érkezhet autóval is, hiszen kényelmesen tud parkolni közvetlenül a rendelő mellett a Himfy utcában vagy az Allee Bevásárló központban. A Móricz Dental Fogászat Budapest belvárosától nem messze található, és nagyon egyszerű megközelíteni. Nemcsak a környék rendezett, hanem rendelőnk is; az egyedi dizájnnak és hightech technológiának köszönhetően igazán komfortosan érezheti magát nálunk.


Miért érdemes Budapest egyik páciensek által leginkább elismert rendelőjét, a Móricz Dental meglátogatnia?

A Móricz Dental Fogászat Budapest belvárosa közelében nagyszerű választás lehet Önnek is, hiszen felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosok és fogszakorvosok várják Önt, hogy megoldják a fogászati problémáját, kezeljék a panaszát, enyhítsék a fájdalmát. Szakorvosainkon és fogorvosainkon túl ügyfélszolgálatunk is mindent meg tesz, hogy a rendelőn kívül is minden gördülékenyen történjen, kedves, udvarias és figyelmes kollégáinkra nemcsak személyesen számíthat, hanem elérhetőségeinket felkeresve is e-mialben, vagy telefonon. 


A Móricz Dental az egyik legmodernebb Fogászat Budapest belvárosa közelében

A Móricz Dental Fogászat Budapest belvárosa közelében modern felszereltséggel rendelkezik, annak érdekében, hogy pácienseink minden igényét ki tudja elégíteni. Jelenleg 9 minden szakmai és esztétikai igényt kielégítő fogászati kezelőhelyiségünk van, valamint a komolyabb fogászati beavatkozásokhoz fogászatunkon egy korszerű műtő is található, ezzel biztosítva, hogy minden fogászati problémát helyben meg tudjunk oldani. Fogászatunkon kíméletes digitális diagnosztikai eszközök, high-tech fogászati eszközpark található. Labor partnereink is a legmodernebb digitális technológiával vannak felszerelkezve és a diagnosztika terén is magas minőségű szolgáltatást biztosítunk. Emellett 3 darab klimatizált páciens várakozó áll rendelkezésre.


Mit kell tennie, ha fogászatot keres Budapest belvárosában?

Fogászat Budapest belvárosától 10 percre, ahol minden problémára megtalálják a legideálisabb, leghatékonyabb, leginkább időtálló megoldást? Jöjjön el a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra és győződjön meg személyesen szakértelmünkről, empátiánkról és értékarányos árainkról! Konzultációra a +36 1 3611 222 telefonszámon tud jelentkezni vagy egyszerűen online! Ismerje meg kezelőorvosát és a rendelői környezetet, ami biztosan Önnek is tetszeni fog, ahogyan megannyi páciensünknek! 

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Rendelői fogfehérítés I Móricz Dental Fogászat

Rendelői fogfehérítés a Móricz Dentalban – Több árnyalat különbséggel

A Móricz Dental rendelői fogfehérítés segítségével Önnek is több árnyalattal fehérebbek lehetnek a fogai, káros hatások nélkül. Ne kockáztasson, válassza a leghatékonyabb, és egyben legbiztonságosabb megoldást, döntsön a  rendelői fogfehérítés mellett!

Tovább olvasom
Fogbeültetés mennyi idő? | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés mennyi idő?

A fogbeültetés mennyi idő, mennyire fájdalmas, hogyan történik pontosan? Megválaszoljuk a fogbeültetéssel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket!

Tovább olvasom
Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom

Rólunk mondták