Fog implantátum árak: Mennyi egy fogimplantátum beültetés? I Móricz Dental Fogászat

Fog implantátum árak

Érdekli, mennyibe kerül egy fog implantátum, pontosan mit tartalmaznak a fog implantátum árak, és milyen egyéb költségekre lehet számítani? Oldalunkon részletesen megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, amennyiben még további információra van szüksége, elérhetőségeink valamelyikén, vagy személyesen is állunk rendelkezésére.

Kérjen konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online.

Fog implantátum árak

Hogy alakulnak a fog implantátum árak a Móricz Dentalban?

Az alábbi táblázatban láthatja, hogy egészen pontosan hogyan alakulnak a fog implantátum árak a Móricz Dental Fogászaton. Jól látható, hogy többféle eljárást is alkalmazunk fogászatunkon. Ezek árai eltérnek egymástól, aminek oka főleg az anyagfelhasználásban keresendő. Természetesen a fogászatunkon használt implantátum típusok, valamint az implantátum beültetésnél alkalmazott eljárások rendkívül biztonságosak. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, amiknek megbízhatóságában 100%-ig megbízunk. A fog implantátum azzal, hogy a szájüregbe kerül, beépül a szervezet működésébe is, ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű implantátumot használunk. A Móricz Dentalban a lehető legmodernebb, legjobb minőségű implantátum típusokkal dolgozunk. A fog implantátum árak alakulása első sorban az implantátum minőségétől függ, ugyanis az árlistában található implantátumok nagyon biztonságosak, hatékonyak, valamint időtállóak. Védjegyezett implantátumok, amikre nem véletlenül vállalunk 10 év garanciát. 

 

Implantátum típusa Fog implantátum árak
Alpha Bio® implantátum 10 év garanciával 139.000 Ft
Nobel Biocare® Replace CC implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával 218.000 Ft
Nobel Biocare® NobelParallel Conical Connection implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával 218.000 Ft
Nobel Biocare® Active implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával 268.000 Ft

Mit tartalmaznak a fog implantátum árak?

Sok fogászaton a fog implantátum árakon felül egyéb költségeket is felszámolnak, amire csak a kezelés végén kerül sor. A Móricz Dental Fogászaton is számolni kell ilyen rejtett költségekkel a fog implantátum árak kapcsán? Fogászatunkon középpontban pácienseink állnak, számunkra a legfontosabb, hogy az Ön problémája megoldódjon, méghozzá úgy, hogy jó élménnyel távozzon, és nagy lelkesedéssel jöjjön vissza az általánosan félévente esedékes fogászati vizsgálatokra is. Ezért a fog implantátum árakat úgy alakítottuk ki, hogy az összes olyan szolgáltatás árát tartalmazzák, ami a kezeléshez szükséges. Mit tartalmaznak pontosan a fog implantátum árak? 

  • Személyes konzultációt a rendelőben, ahol minden szükséges információ átadásra kerül, minden kérdésére választ kaphat, akár a fog implantátum típusokkal kapcsolatban is kérdezhet.
  • Fogorvosi vizsgálatot specialista által, ahol pontos diagnózis kerül felállításra, ez elengedhetetlen a megfelelő kezeléshez.
  • Az implantátum beültetés helyének megtervezését.
  • Kezelési terv és árajánlat készítést, amiben látni fog mindent részletesen leírva.
  • Helyi érzéstelenítést, hogy fájdalom nélkül élje át a kezelést.
  • Magát a titán fogászati implantátumot (választott típusnak megfelelően), a fog implantátum árakat a táblázatban találhatja.
  • Az implantátum beültetés műtétet.
  • A kezelt terület sebészi zárását varrattal.
  • Kontrolvizsgálatot, amikor ellenőrzésre kerül, hogy minden rendben történik-e, a gyógyulási folyamat is megfelelően zajlik.

Hogyan kerülnek kialakításra a Móricz Dentalban a fog implantátum árak?

Miért így alakultak ki a fog implantátum árak a Móricz Dental rendelőben? Nagyon egyszerű a magyarázat, ugyanis a fog implantátum árak bizonyos szempontok figyelembevételével kerülnek kialakításra. A fog implantátum árak kialakításánál természetesen figyelembe vettük az alapanyagok, azaz fogimplantátumok költségeit, fontos volt, hogy kizárólag európai tanúsítvánnyal rendelkező, nemzetközileg is elismert, minőségi alapanyaggal dolgozzunk. A kalkulációnál a műtéti beavatkozásra szánt szakértői idő is számításba került, ahogyan a felhasznált egyéb anyagok költségei is, gondolunk itt például az érzéstelenítőre. 

Mit kell tennie, ha részleteiben érdeklik a fog implantátum árak?

Részletesebb tájékoztatást szeretne kapni a fog implantátum árakkal, a különböző típusú fog implantátumokkal kapcsolatban? Jöjjön el egy személyes implantációs konzultáció a Móricz Dentalba, ahol szakértőtől kap választ minden felmerült kérdésére! 

Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni vagy egyszerűen online.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona?  I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták