Fog implantátum árak: Mennyi egy fogimplantátum beültetés? I Móricz Dental Fogászat

Fog implantátum árak

Érdekli, mennyibe kerül egy fog implantátum, pontosan mit tartalmaznak a fog implantátum árak, és milyen egyéb költségekre lehet számítani? Oldalunkon részletesen megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, amennyiben még további információra van szüksége, elérhetőségeink valamelyikén, vagy személyesen is állunk rendelkezésére.

Kérjen konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online.

Fog implantátum árak

Hogy alakulnak a fog implantátum árak a Móricz Dentalban?

Az alábbi táblázatban láthatja, hogy egészen pontosan hogyan alakulnak a fog implantátum árak a Móricz Dental Fogászaton. Jól látható, hogy többféle eljárást is alkalmazunk fogászatunkon. Ezek árai eltérnek egymástól, aminek oka főleg az anyagfelhasználásban keresendő. Természetesen a fogászatunkon használt implantátum típusok, valamint az implantátum beültetésnél alkalmazott eljárások rendkívül biztonságosak. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, amiknek megbízhatóságában 100%-ig megbízunk. A fog implantátum azzal, hogy a szájüregbe kerül, beépül a szervezet működésébe is, ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű implantátumot használunk. A Móricz Dentalban a lehető legmodernebb, legjobb minőségű implantátum típusokkal dolgozunk. A fog implantátum árak alakulása első sorban az implantátum minőségétől függ, ugyanis az árlistában található implantátumok nagyon biztonságosak, hatékonyak, valamint időtállóak. Védjegyezett implantátumok, amikre nem véletlenül vállalunk 10 év garanciát. 

 

Implantátum típusa Fog implantátum árak
Alpha Bio® implantátum 10 év garanciával 139.000 Ft
Nobel Biocare® Replace CC implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával 218.000 Ft
Nobel Biocare® NobelParallel Conical Connection implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával 218.000 Ft
Nobel Biocare® Active implantátum (Made in Sweden) 10 év garanciával 268.000 Ft

Mit tartalmaznak a fog implantátum árak?

Sok fogászaton a fog implantátum árakon felül egyéb költségeket is felszámolnak, amire csak a kezelés végén kerül sor. A Móricz Dental Fogászaton is számolni kell ilyen rejtett költségekkel a fog implantátum árak kapcsán? Fogászatunkon középpontban pácienseink állnak, számunkra a legfontosabb, hogy az Ön problémája megoldódjon, méghozzá úgy, hogy jó élménnyel távozzon, és nagy lelkesedéssel jöjjön vissza az általánosan félévente esedékes fogászati vizsgálatokra is. Ezért a fog implantátum árakat úgy alakítottuk ki, hogy az összes olyan szolgáltatás árát tartalmazzák, ami a kezeléshez szükséges. Mit tartalmaznak pontosan a fog implantátum árak? 

  • Személyes konzultációt a rendelőben, ahol minden szükséges információ átadásra kerül, minden kérdésére választ kaphat, akár a fog implantátum típusokkal kapcsolatban is kérdezhet.
  • Fogorvosi vizsgálatot specialista által, ahol pontos diagnózis kerül felállításra, ez elengedhetetlen a megfelelő kezeléshez.
  • Az implantátum beültetés helyének megtervezését.
  • Kezelési terv és árajánlat készítést, amiben látni fog mindent részletesen leírva.
  • Helyi érzéstelenítést, hogy fájdalom nélkül élje át a kezelést.
  • Magát a titán fogászati implantátumot (választott típusnak megfelelően), a fog implantátum árakat a táblázatban találhatja.
  • Az implantátum beültetés műtétet.
  • A kezelt terület sebészi zárását varrattal.
  • Kontrolvizsgálatot, amikor ellenőrzésre kerül, hogy minden rendben történik-e, a gyógyulási folyamat is megfelelően zajlik.

Hogyan kerülnek kialakításra a Móricz Dentalban a fog implantátum árak?

Miért így alakultak ki a fog implantátum árak a Móricz Dental rendelőben? Nagyon egyszerű a magyarázat, ugyanis a fog implantátum árak bizonyos szempontok figyelembevételével kerülnek kialakításra. A fog implantátum árak kialakításánál természetesen figyelembe vettük az alapanyagok, azaz fogimplantátumok költségeit, fontos volt, hogy kizárólag európai tanúsítvánnyal rendelkező, nemzetközileg is elismert, minőségi alapanyaggal dolgozzunk. A kalkulációnál a műtéti beavatkozásra szánt szakértői idő is számításba került, ahogyan a felhasznált egyéb anyagok költségei is, gondolunk itt például az érzéstelenítőre. 

Mit kell tennie, ha részleteiben érdeklik a fog implantátum árak?

Részletesebb tájékoztatást szeretne kapni a fog implantátum árakkal, a különböző típusú fog implantátumokkal kapcsolatban? Jöjjön el egy személyes implantációs konzultáció a Móricz Dentalba, ahol szakértőtől kap választ minden felmerült kérdésére! 

Konzultációs időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon tud kérni vagy egyszerűen online.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Fogpótlás fogászati híddal I Móricz Dental Fogászat

Fogpótlás fogászati híddal – Milyen esetben lehet hasznos az Ön számra?

Az egészséges és teljes mosoly nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az általános egészség és jólét szempontjából is kulcsfontosságú. A hiányzó fogak nemcsak az önbizalmat érinthetik, hanem a rágási és beszédképességet is befolyásolhatják, ami táplálkozási és kommunikációs problémákhoz vezethet. Ebben a helyzetben a fogpótlás fogászati híddal kiváló megoldást kínál, amely egy időtálló és megbízható módszer a hiányzó fogak pótlására.

Tovább olvasom
Ínyvérzés fogmosáskor I Móricz Dental Fogászat

Ínyvérzés fogmosáskor

Ön is tapasztalt már piros foltokat a fogkeféjén, vagy a mosdókagylóban fogmosás után? Kétségbeesett, hogy valami probléma van a fogaival? Érdekli, miért alakul ki az ínyvérzés fogmosáskor, mennyire normális, hogyan lehet kezelni? Cikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre!

Tovább olvasom
Legjobb fogimplantátum I Móricz Dental Fogászat

Legjobb fogimplantátum

A Móricz Dental Fogászaton garantáltan megtalálja a legjobb fogimplantátumot, ami stabil, tartós, minőségi, és nem mellesleg esztétikus. Budapest egyik legjobb fogászatán természetes, hogy csakis minőségi alapanyagokkal, fájdalommentes beavatkozásokkal, és magas szakértelemmel találkozhat!

Tovább olvasom
Bölcsességfog ciszta I Móricz Dental Fogászat

Bölcsességfog ciszta

A Móricz Dental fogászati rendelőben kiemelt figyelmet fordítunk a bölcsességfogak kezelésére és az ehhez kapcsolódó problémákra, többek között a bölcsességfog ciszta eltávolítására is. Nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fogászati specialistákkal, modern szájsebészeti műtővel rendelkezünk, így komplexebb fogászati problémákkal is fordulhat hozzánk! Alábbi cikkünkben a bölcsességfog ciszta kialakulásáról, szakszerű kezeléséről lesz szó!

Tovább olvasom
Gyermekfogászat Budapest | Móricz Dental Fogászat

Gyermekfogászat Budapest

Sajnos a fogászati problémák a legkisebbeket sem kímélik, már a tejfogak esetében is lehetnek rendellenességek.  A Móricz Dental gyermekfogászat Budapesten hatékony, és kíméletes fogászati kezelésekkel várja a legkisebbeket is, nálunk minden problémára van fájdalommentes megoldás!

Tovább olvasom

Rólunk mondták