Felnőtt fogszabályozás ár | Móricz Dental Fogászat

Felnőtt fogszabályozás ár

A fogszabályozás nem csak fiataloknak való, Ön is elkezdheti akár holnap! Sokan úgy gondolják, hogy a fogszabályozás egy olyan eljárás, amit leginkább gyermek- vagy tizenéves korban végeznek el. Azonban a modern fogászati eljárásoknak hála, már felnőtt korban is nagyon hatékonyan lehet a fogakat szabályozni. Hogyan? Mennyibe kerülnek a felnőtt fogszabályozás árak?

Felnőtt fogszabályozás ár

Mennyibe kerülnek a felnőtt fogszabályozás árak?

Arra a kérdésre, hogy mennyibe kerülnek a felnőtt fogszabályozás árak, látatlanban nehéz válaszolni. Ugyanis az árakat sok tényező befolyásolja, olyanok, mint: a választott fogszabályozó eljárás, a választott készülék típusa, a fogak szabálytalanságának mértéke, a fogak állapota, hogy vannak-e egyéb fogproblémák, és az egyedi igények is. A Móricz Dental Fogászaton többféle fogszabályozási módszert is alkalmazunk, vannak nagyon esztétikus, láthatatlan fogszabályozó készülékeink is, amiket választva az egész folyamat sokkal komfortosabb, de természetesen ebben az esetben a felnőtt fogszabályozás árak is magasabbak. A felnőtt fogszabályozás árakkal részleteket naprakész árlistánkon találhat. Amennyiben konkrétan érdekli, hogy mennyibe kerülnek a felnőtt fogszabályozás árak az Ön esetében, jöjjön el egy személyes fogszabályozás konzultációra fogászatunkra, ahol egyénre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk Önnek fogai szabálytalansága, egyedi igényei alapján!
IDŐPONTOT FOGLALOK!

Megéri a felnőtt fogszabályozás árak kifizetése?

A felnőtt fogszabályozás árak komoly tételt jelenthetnek mindenki költségvetésében, azonban ne feledje, az egészségünkre áldozni hasznos befektetés. A fogak szabálytalansága nem csupán esztétikai kérdés! Nézzük, milyen előnyei vannak a fogszabályzásnak Önre nézve!

 • Esztétikai megfontolások: környezetünk egyre nagyobb hangsúlyt fektet az esztétikai megjelenésre, és egy vonzó mosoly jelentősen hozzájárulhat az önbizalomhoz, valamint a társadalmi elfogadáshoz. Egyre több felnőtt érzi úgy, hogy a fogszabályozás hosszú távú előnyei, például a karrierjükben vagy párkeresésben, messze felülmúlják a rövid távú kellemetlenségeket és a felnőtt fogszabályozás ár értékét.
 • Funkcionális előnyök: a fogak egymáshoz viszonyított helyzetének korrekciója nem csak esztétikai, de funkcionális szempontból is fontos lehet. A helytelen fogállás nem csak esztétikailag zavaró, de problémákat is okozhat az állkapocsízületekben, fejfájást, fogkopást és más komplikációkat is előidézhet.
 • Egészségügyi okok: az egyik legfőbb oka annak, hogy felnőttek is vállalnak fogszabályozást, az egészségügyi előnyök. A torlódott, ferde vagy eltérő fogak megnehezítik az alapos szájhigiénét, ami növeli a fogszuvasodás és ínybetegségek kockázatát. A fogszabályozás javíthatja a száj egészségét, és ezzel csökkentheti a komolyabb szájüregi problémák kockázatát. A felnőtt fogszabályozás árak kifizetésével megspórolhat számtalan kellemetlen fogászati beavatkozást, amit a szabálytalanul álló fogak okoznának.
 • Rágási és beszédfunkciók: a ferde fogak vagy a nem megfelelő harapás nem csak a száj egészségét veszélyezteti, de a rágási és beszédfunkciókat is érintheti. A fogszabályozás segíthet a rágási folyamat optimalizálásában, és még a beszédhibák korrigálásában is szerepet játszhat.
 • Pszichológiai tényezők: a páciensek gyakran alábecsülik a fogszabályozás pszichológiai hatásait. A ferde fogak vagy a nem kívánatos mosoly komoly önbizalomhiányhoz vezethet, amely az élet más területein is hátráltathat minket. Egy szebb mosoly nem csak az önbizalmat növelheti, de pozitív hatással lehet a mentális egészségre is, ezért azt lehet mondani, hogy a felnőtt fogszabályozás árak nagyon is kifizetődnek.

Sok felnőtt, aki most fontolgatja a fogszabályozást, nem kapott elegendő fogászati ellátást gyermekként. Az olyan felnőttek számára, akik nem részesültek korai beavatkozásban, sosem késő az állapotuk javítására. Felnőtt korban sokaknak több lehetősége van, a felnőtt fogszabályozás árakat könnyebben tudja finanszírozni, és akár még az esztétikusabbnál esztétikusabb készülékek közül is válogathat.  

Miért gondolja úgy sok páciens, hogy felnőtt fogszabályozás ára számára megéri?

A modern technológiák miatt a felnőttek fogszabályozása már nem tart olyan sokáig, mint korábban. Az idő és az elkötelezettség, amit a felnőttek a fogszabályozásra fordítanak, gyakran rövidebb, mint amit elsőre gondolnának. A felnőtt fogszabályozás jelentősen javíthatja az életminőséget. Egy egészséges, funkcionális és esztétikus mosoly hosszú távon jelentős előnyöket nyújthat, mind fizikai, mind érzelmi szempontból.

Mennyibe kerülnek a láthatatlan felnőtt fogszabályozás árak?

A fogszabályozás nem csak egy átmeneti megoldás. A kezelés eredményei évtizedekig vagy akár egy életen át is elkísérhet minket, ami azt jelenti, hogy a befektetett idő és pénz hosszú távon is megtérülhet. A modern fogászatban a felnőttek számára számos olyan kezelési lehetőség érhető el, ami minimalizálja a fogszabályozó láthatóságát és kényelmetlenségét. A láthatatlan sínek vagy a kerámia fogszabályozók esztétikusabb és kényelmesebb alternatívát kínálnak. Olvasson bővebben a láthatatlan fogszabályozókról!

De most akkor mennyi pontosan a felnőtt fogszabályozás ár?

Örömmel válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyibe kerülnek pontosan a felnőtt fogszabályozás árak, csak attól félünk, hogy ahhoz először Önnek kell több kérdést megválaszolnia: 

 • Milyen fogszabályzó készüléket szeretne?
 • Mennyire legyen esztétikus a fogszabályozó készülék?
 • Mennyire legyen költségtakarékos a fogszabályozó készülék?
 • Hogyan tervezi időben a fogszabályozó kezelését?
 • Milyen költségkeretből gazdálkodhatunk, azaz elfogadható-e az Ön számára a felnőtt fogszabályozás ár?

Ahhoz hogy az általunk megadott számok ne légből kapattak legyenek, hanem a valós költségeket tükrözzék és pontosan megtudja, hogy mennyi a felnőtt fogszabályzás ára, javasoljuk hogy jöjjön el a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra fogszabályozó szakorvosainkhoz. Ezen a konzultáción számos értékes dolog fog történni Önnel:

 • Megtudhatja, hogy fogászati problémáira valós megoldást nyújt-e a fogszabályozás.
 • Megismerheti, hogy milyen fogszabályzó készülékekből választhat.
 • Információt kaphat arról, hogy mennyi ideig tart az személyre szabott fogszabályozó kezelése.
 • Pontos információt kap a felnőtt fogszabályozás áráról.

Fogszabályzó szakorvosaink várják szeretettel a Móricz Dental rendelőjében. Kérjen időpontot online, és jöjjön akkor, amikor Önnek kényelmes!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták