Esztétikus fogtömés ár I Móricz Dental Fogászat

Esztétikus fogtömés ár: mennyibe kerülnek az esztétikus tömések?

Hogyan alakulnak az esztétikus fogtömés árak? Milyen fogtömés típusok léteznek? A Móricz Dental Fogászaton a legmodernebb fogászati eljárásokat alkalmazzuk, esztétikus töméseink nemcsak a fog esztétikáját, hanem a funkcionális rendet is helyreállítják a szájüregben. 

Esztétikus fogtömés ár: mennyibe kerülnek az esztétikus tömések?

Esztétikus fogtömés árak és előnyök: Miért van szükség esztétikus fogtömésre?

Mielőtt az esztétikus fogtömés árakról írnánk, tisztázzuk, hogy milyen előnyei vannak az esztétikus töméseknek, miért érdemes ezt az eljárást választania Önnek! Az esztétikus fogtömés ára megfizethető és jó befektetés lehet, hiszen a beavatkozás visszaállítja a kiegyensúlyozott rágást a szájban, mindezt úgy, hogy megnyerő mosolyt kölcsönöz Önnek, hiszen nem is látszik, hogy tömése van. A fogászati problémák nemcsak esztétikai gondot jelentenek, hanem a szervezetet is megterhelik, hiszen a fogaknak fontos rágófunkciójuk van, ezért kiemelt szerepet töltenek be a táplálkozásban, emésztésben. Egyetlen fog problémája nemcsak súlyosbodhat, hanem tovább is terjedhet, az egészséges fogakra is negatívan hathat. Az esztétikus fogtömés árak megfizetésével megakadályozható, hogy a fogon további szuvasodás alakuljon ki, és egyenletes terhelésnek teheti ki a tömött foggal szomszédos és az azzal szemben elhelyezkedő fogakat.

A fogszuvasodás első jelei! Mikor van szüksége az esztétikus fogtömés árak megfizetésére?

Esztétikus fogtömés árak megfizetésére akkor van szükség, ha már megtörtént a baj, és azt kezelni kell. A legjobb módszer mindig a megelőzés, azonban a legalaposabb szájhigiénia gyakorlása mellett is előfordul, hogy fogszuvasodás alakul ki, hiszen ebben akár a genetika is szerepet játszhat. Fontos, hogy a fogszuvasodást időben kell kezelni, mert akár súlyosabb fogászati megbetegedés is kialakulhat, ami a fogak elvesztésével is járhat. Ezért figyeljen oda fogai állapotára, és az alábbi figyelmeztető jelek észlelésekor keressen fel minket:

  • Ha fogmosást követően is „gyanús elszíneződés” marad a fogak felületén
  • Ha fogai érzékennyé váltak a hidegre vagy a melegre
  • Ha rágás közben fájdalmat okoznak Önnek
  • Ha letört egy darab a fogából

Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be néhány kattintással, egyszerűen online a csontsorvadás kezeléséhez!

Mennyi az esztétikus fogtömés ára? 

Egy esztétikus fogtömés ára több tényezőtől is függ, ezért látatlanban nem tudjuk megválaszolni a kérdést: mennyibe kerül az esztétikus fogtömés ára. A Móricz Dental Fogászaton a leghatékonyabb fogászati eljárásokat alkalmazzuk, méghozzá a legnagyobb szakértelemmel. Rendelőnkben több nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogorvos specialista is dolgozik azért, hogy az Ön fogainak problémája a leggyorsabban, és leghatékonyabban megoldódjon. Kizárólag magas minőségű, többszörösen bevizsgáltatott anyagokat használunk az esztétikus tömések esetén is, melyek amellett, hogy nagyon szépek, illeszkednek a fogak színéhez, textúrájához, biztonságosak, nem okoznak allergiás reakciót, és időtállóak is. Mindezek mellett az árlistánkat is igyekeztünk úgy kialakítani, hogy ez is hozzájáruljon az Ön elégedettségéhez.

Mitől függ az esztétikus fogtömés ára?

Hogy mennyibe kerül pontosan az esztétikus fogtömés ára, az több különböző tényező függvénye. A személyes konzultációt, diagnosztikát követően egy részletes kezelési tervet készítünk Önnek, ami az esztétikus fogtömés árát is tartalmazza. Mitől függ az esztétikus fogtömés ára? Íme néhány tényező, ami befolyásolhatja:

  • A fogászati probléma jellegétől
  • A fogszuvasodás kiterjedésétől
  • A választott kezelési módtól
  • A választott tömőanyag minőségétől

Hogyan tudhatom meg pontosan, hogy mennyi az esztétikus fogtömés ára?

Biztosan Ön is kíváncsi rá, hogy mégis mennyibe kerül az esztétikus fogtömés ára, ha nem is pontosan, de azért körülbelül, hiszen látatlanban senki sem szeret ilyen kezelésekre jelentkezni. Árlistánkban megtekinthetőek az esztétikus fogtömés árak Fogorvosi Árak | Móricz Dental Fogászat | Fogászati kezelések árlistája (moriczdental.hu) tehát itt Ön is tud tájékozódni kezeléseinkről. Azonban a pontos és személyre szabott esztétikus fogtömés árak érdekében el kell jönnie a Móricz Dentalba egy személyes konzultációra, hogy közösen kiválasszuk az ideális megoldást Ön és fogai számára. A konzultáció során pontos, és írásos árajánlatban szerepelnek majd az esztétikus fogtömés árak. A Móricz Dental Fogászaton nem kell tartania rejtett, nem várt költségek felmerülésétől, hiszen az írásos dokumentumban minden kezelés költségét részletesen feltüntetünk majd.Kérjen időpontot a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be néhány kattintással, egyszerűen online a csontsorvadás kezeléséhez!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom
Szájszag vagy rossz lehelet I Moricz Dental Fogászat

Szájszag vagy rossz lehelet – mi okozza?

A szájszagot számos tényező okozhatja, de a leggyakoribbak közé tartozik a nem megfelelő szájhigiénia. Amikor az ételmaradékok a szájban maradnak, baktériumok szaporodnak el, amelyek kellemetlen szagokat termelnek. Egyes ételek, mint a fokhagyma és a hagyma, valamint az alkohol és a dohányzás is hozzájárulhatnak a szájszag kialakulásához.  A szájszárazság – ami csökkenti a nyál termelését, ami segít megtisztítani a szájat – szintén előidézhet szájszagot.  Továbbá, bizonyos betegségek, mint a cukorbetegség, a krónikus tüdőbetegségek, a vese- vagy májbetegségek is okozhatnak rossz leheletet.

Tovább olvasom
Implantátum kezelés folyamat I Móricz Dental Fogászat

Implantátum kezelés folyamata

Miért fontos az implantátum kezelés folyamata?
Az egészséges és ragyogó mosoly nem csupán esztétikai kérdés, hanem az általános jóllét és az önbizalom növelésének kulcsa is. A fogászati implantátumok forradalmasították a fogpótlás világát, lehetővé téve számunkra, hogy visszaadjuk Önnek azt az életminőséget, amit egykoron a természetes fogak biztosítottak.

Tovább olvasom
Fogbeültetés altatásban | Móricz Dental Fogászat

Fogbeültetés altatásban

Sokan vannak olyanok, akik különböző okokból tartanak a fogászati kezelésektől, és jobban szeretnék, ha a műtéteket altatásban, nem pedig érzéstelenítés mellett végeznék el. Számukra van egy jó hírünk: a fogbeültetés altatásban is lehetséges!

Tovább olvasom
Fogorvos implantátum szakértő I Móricz Dental Fogászat

Fogorvos implantátum szakértő

Amit a fogorvosi implantátumokról érdemes tudnia egy szakértő tolmácsolásában!
A fogorvosi implantátumok azon modern fogászati technológiák közé tartoznak, amelyek célja a hiányzó fogak pótlása. Ezek az implantátumok mesterséges gyökerek, amelyeket közvetlenül az állkapocsba kerülnek beültetésre. 
Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az implantátum stabilan rögzüljön, így biztosítva az implantációs fogpótlás természetes funkcióit és megjelenését. A beültetési folyamat egy fogorvos implantátum szakértő által végzett műtéti eljárás, amit helyi érzéstelenítésben végzünk, így Ön minimális kellemetlenséget érez csak. Az implantátumok anyaga, általában titán, ami kiváló biokompatibilitással rendelkezik és elősegíti az állkapocscsal való összenövést. Hosszú távú stabilitást biztosít.

Tovább olvasom

Rólunk mondták