Esztétikai fogászat árak | Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat árak

Hogyan tevődnek össze az esztétikai fogászat árak a Móricz Dentalban? Orvosaink és kollégáink szakértelme biztosítja a szakszerű és fájdalommentes kezeléseket. Milyen esztétikai fogászati kezelések vannak, amik segítenek széppé varázsolni az Ön mosolyát is? Alábbi cikkünkben szó lesz többek között a különböző esztétikai fogászati kezelésekről, és az esztétikai fogászat árakról is. További kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal!

Esztétikai fogászat árak

Milyen esztétikai kezelések segítségével javíthatunk mosolyunk megjelenésén?

Mielőtt az esztétikai fogászat árakba mélyebben beleásnánk magunkat, beszéljünk kicsit arról, hogy milyen esztétikai fogászati kezelések vannak konkrétan! Megjelenés szempontjából a mosoly nagyon meghatározó, a szánk nem csak hogy az arcunk központi helyén található, hanem elég gyakran használnunk is kell. Az esztétikai fogászat árak minden kezelést tartalmaznak, melyek segítenek visszanyerni mosolyát és legyőzni az önbizalomhiányát, amit hiányos, sérült fogazat miatt érezhet nyilvános beszéd közben. Ön sem szeret mások előtt mosolyogni, néha még a megszólalás gondolatától is retteg hiányos fogai miatt? A Móricz Dental Fogászaton alkalmazott korszerű eljárásokkal könnyedén csodaszép mosolyt varázsolunk Önnek! Milyen esztétikai kezeléseink vannak? Alább talál egy listát, részletesebb információért kérjen személyes felvilágosítást!

Hogyan alakulnak ki az esztétikai fogászat árak?

Az esztétikai fogászati kezelések árai több tényezőtől is függnek, de elsősorban a páciens döntésétől, hogy az esztétikai hiányosság kezelésére alkalmas többféle kezelési mód közül melyiket választja. Éppen ezért hiába teszi fel nekünk a nagy kérdést, látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy mennyibe kerülnek az Ön esetében az esztétikai fogászat árak! Azonban abban tudunk segíteni, hogy elmondjuk, hogy minek a függvényében alakulnak ki az esztétikai fogászat árak a rendelőnkben! Árlistánkban részletesen feltüntetjük a fogpótlások típusait és azok árát. Személyre szabott, pontos árajánlatot egy konzultáció során készítünk Önnek, ahol megvizsgáljuk a fogak jelenlegi állapotát és javaslatot teszünk a probléma megolására.

Az esztétikai fogászat árakat a következő tényezők befolyásolják:

  • A kiindulási állapot, a kezelendő fogászati esztétikai probléma
  • A fogak és a csontállomány aktuális állapota 
  • A páciens esztétikai elvárásai
  • A közösen elfogadott fogászati eljárás
  • A választott fogászati anyagok minősége

Ön is látja, hogy az esztétikai fogászat árak kialakulása több tényező függvénye, azonban nem kell aggódnia, hiszen rendelőnkben sokkal bővebb felvilágosítást tudunk adni a személyes konzultáció keretében, amikor már rendelkezünk a szükséges információkkal foga állapotáról. Addig is részletes árlistánkat tudjuk ajánlani, ahol számos információ található az esztétikai fogászat árakkal kapcsolatban. 

Hogyan tudhatom meg pontosan, hogy mennyibe fog kerülni az én esztétikai kezelésem?

Az esztétikai fogászat árak az árlistából nagy pontossággal nem állapíthatók meg, mert egy fogászati esztétikai problémának több lehetséges megoldása is van a páciens elvárásainak és anyagi lehetőségeinek figyelembevételével. Azonban nem kell aggódnia, a mi fogászati székünkben Ön sem fog bizonytalanul ülni, azon aggódva, hogy vajon mennyibe fog kerülni a kezelés. Az esztétikai fogászat árakról bővebb felvilágosítást fogunk adni még a kezelés előtt! Pontosan meg fogjuk mondani, hogy mennyibe kerül és milyen lépésekből áll az adott kezelés, miután az esztétikai fogászat árakat befolyásoló tényezőket közösen tisztáztuk. Hívjon minket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online!

Pontosan mennyibe kerülnek az esztétikai fogászat árak?

Ha kíváncsi arra, mennyibe kerülnek pontosan az esztétikai fogászat árak, az a legjobb megoldás, ha időpontot foglal a Móricz Dental Fogászatra egy személyes konzultációra! A személyes konzultációt követően egy teljesen személyre szabott kezelési tervet készítünk minden páciensünknek, így Önnek is. Ehhez egy árajánlatot is adunk, ami részletesen tartalmazza az esztétikai fogászat árakat, rejtett költségek nélkül, minden tételt feltüntetve. Amit az árajánlatban lát, az pontosan az az összeg, amit Önnek a kezelésért fizetni kell, más tételre nem kell számítania!

Hogyan zajlik az esztétikai fogászati kezeléseket megelőző konzultáció?

Az esztétikai konzultációt esztétikai fogászatban jártas és nagy gyakorlattal rendelkező specialisták végzik. A konzultációs folyamat a következő:

  • Digitális diagnosztikai felvételek segítségével a fogak és a csontállomány aktuális állapotának felmérése
  • A páciens esztétikai igényének felmérése
  • Kezelési alternatívák megbeszélése
  • Részletes kezelési terv és árajánlat készítése a közösen elfogadott kezelési alternatíváról

Hívjon minket a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy jelentkezzen be online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom
Esztétikai fogászat Budapest I Móricz Dental Fogászat

Esztétikai fogászat Budapest

Szeretne szebb mosolyt, fehérebb fogakat, megszabadulni a lepedékektől, a látványos fogászati problémáktól? A Móricz Dental esztétikai fogászat Budapesten segíthet ebben. Mutatjuk, hogyan segíthetnek Önnek az esztétikai fogászati kezelések, hogy visszanyerje az Önbizalmát!

Tovább olvasom
Direkt héj I Móricz Dental Fogászat

A direkt héjak azonnali mosolyszépítő hatása már egyetlen kezelés után

Az Ön mosolya az első benyomás kulcsa. Előfordul, hogy nem teljesen elégedett fogainak kinézetével? Szeretne egy gyors, hatékony és esztétikailag magával ragadó megoldást találni, amely nem csak a mosolyát, hanem az önbizalmát is javítja? Fedezze fel a direkthéjak világát, amelyek forradalmasítják a modern fogászati esztétikát és a páciensek mosolyát szerte a világban.

Tovább olvasom
Porcelán héj I Móricz Dental Fogászat

A porcelán héjak teljesen új és megnyerő mosolyt varázsolnak Önnek is

A porcelán héj technológia az egyik legmodernebb és legnépszerűbb megoldás a tökéletes mosoly elérésére. Egyre többen választják világszerte ezt az innovatív módszert, hogy visszanyerjék önbizalmukat és ragyogó mosolyukat.

Tovább olvasom
Lyukas fog gyereknél I Móricz Dental Fogászat

Lyukas fog gyereknél – gyakori jelenség, pedig elkerülhető

A gyermekkori lyukas fogak, amelyeket fogszuvasodásként ismerünk, a fogakat érintő egyik leggyakoribb betegség. A fogszuvasodás során a fogzománc, amely a fog külső védelmező rétege, károsodik és idővel pusztulni kezd. Ennek a folyamatnak több oka is lehet, amelyek együtt, összetett módon hatnak.

Tovább olvasom

Rólunk mondták