Budapesti magán fogászat I Móricz Dental Esztétikai Fogászat és Implantációs Centrum

Budapesti magán fogászat

Budapesti magán fogászatot keres, központi elhelyezkedéssel, modern, biztonságos, szakszerű, és fájdalommentes eljárásokkal, ahol garanciát is vállalnak, és szakképzett, specializálódott fogorvosok dolgoznak? Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Móricz Dental Fogászatot!

Budapesti magán fogászat

Mit kínál Önnek egy budapesti magán fogászat, a Móricz Dental?

A Móricz Dental budapesti magán fogászat 8 kiválóan felszerelt kezelőhelyiséggel, továbbá egy speciális szájsebészeti műtővel várja a pácienseket, ami remek hátteret biztosít bármilyen fogászati beavatkozás vagy szájsebészeit műtét sikeres elvégzéséhez. Budapesti magán fogászatunkon felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosok várják Önt is professzionális fogászati ellátásokkal a város egy könnyen megközelíthető, frekventált helyén, ami tömegközlekedéssel is nagyon egyszerűen elérhető, valamint parkolóhely is biztosított. Pontos címünk: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A félemelet 1., a megközelítésről és a parkolásról további részleteket a kapcsolat menüpontban találhat!

Miért válassza a budapesti magán fogászatok közül a Móricz Dentalt?

A Móricz Dental budapesti magán fogászaton korszerű és kíméletes digitális diagnosztikai eljárásokat alkalmazunk, amivel nagyon hatékonyan felderíthetők a fogászati problémák, ami az alapja a hatékony kezelésnek. Emellett a kezelésekben is a legmodernebb eljárásokat, anyagokat alkalmazzuk. Ez lehetővé teszi a tartós és esztétikus fogászati megoldásokat, ráadásul értékarányos árakkal, fájdalommentesen! A gyors kezelési lehetőség segít az azonnali fájdalom megszüntetésében. Nemcsak fogorvosaink képzettek, hanem ügyfélszolgálatunk is professzionális, segítőkész és barátságos. Nálunk nincsenek tabu kérdések, amiben tudunk, segítünk, hiszen a célunk, hogy ragyogó és egészséges mosolyt varázsoljunk Önnek!

Milyen problémákkal fordulhat egy budapesti magán fogászathoz?

A Móricz Dental budapesti magán fogászaton rendkívül széles a fogászati beavatkozások kínálata, szinte minden fogászati problémára van hatékony megoldásunk! Keresse fel budapesti magán fogászatunkat, bármilyen fogászati panasszal is küzd! A következőkben szó lesz a legfontosabb fogászati szolgáltatásainkról. Többféle beavatkozásra is van lehetőség, amennyiben Ön fogfájással, fogérzékenységgel küzd, dentálhigiéniai tanácsaink az otthoni fogápolást is hatékonyabbá fogják tenni! Szintén többféle eljárást alkalmazunk hiányzó fogak pótlására, valamint lehetőség van ezen pótlások cseréjére is, még abban az esetben is, ha az eredeti fogpótlást nem mi végeztük el. Fogínyvérzéssel, fogágybetegségekkel is felkeresheti budapesti magán fogászatunk erre a területre specializálódott szakembereit, valamint az esztétikai megújulás igényével is keresheti csapatunkat! Nemcsak tartós fogművek és protézisek igényével fordulhat hozzánk, hanem olyan problémákkal is, amik komolyabb szájsebészeti beavatkozást igényélnek! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Mit várhat el egy budapesti magán fogászattól ma páciensként?

Budapesti magán fogászatunkon Ön és fogai az elsők! Tőlünk elvárhatja a legmagasabb fokú, professzionális szakértelmet a fogászat és a szájsebészét területén, a fogászati és szájsebészeti beavatkozások teljes spektrumát! Ne érje be kevesebbel! Válasszon olyan megoldásokat, diagnosztikai eljárásokat, amik nincsenek káros hatással szervezetére! A Móricz Dental budapesti magán fogászat olyan fejlett digitális diagnosztikát alkalmaz, ami kíméli az emberi szervezetet, és a többi beavatkozás során is hasonló elveket veszünk figyelembe. Nálunk nemcsak kényelmesek és tartósak a fogpótlásra alkalmazott megoldások, hanem lélegzetelállítóan szépek is, melyekről nehéz lenne megmondani, hogy nem eredetiek! Nem utolsó sorban, számunkra a páciensek elégedettsége az első számú, amihez jól tudjuk, hozzájárul a türelmes, empatikus és érthető kommunikáció!

Mit kell tennie, ha szüksége van egy budapesti magán fogászatra?

Egy olyan budapesti magán fogászatot keres, ahol biztonságban érezheti magát, minden fogászati problémára tudnak hatékony, biztonságos és fájdalommentes megoldást? Jöjjön el egy konzultációra Móricz Dentalba! Kérjen időpontot most a +36 1 3611 222-es telefonszámon vagy egyszerűen online!

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A rossz fogak helyreállítása I Móricz Dental Fogászat

A rossz fogak helyreállítása: miért fontos és hogyan segíthet a Móricz Dental?

Fogaink egészsége nem csupán az esztétikai megjelenésünkre van hatással, hanem az egész szervezet működésére is. A rossz fogak helyreállítása kiemelt szerepet játszik a mindennapi életminőség javításában. A Móricz Dental fogászati rendelő fogászati specialistái nagy precizitással és korszerű technológiával végzik a rossz fogak helyreállítását.

Tovább olvasom
Dentalhigiénia Budapest | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Dentalhigiénia Budapest: a leghatékonyabb fogkő eltávolítás

Dentalhigiénia Budapesten a Móricz Dental Fogászaton: a leghatékonyabb eljárások, legmodernebb eszközök, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező specialisták, barátságos asszisztensek várják Önt! Gondoskodunk fogai egészségéről és szépségéről!
A dentálhigiénia nem csupán egy orvosi kifejezés, hanem az Ön egészségének és jó közérzetének alapköve. A dentalhigiénia Budapest szerte kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a fővárosban a modern technológiák és szakértő higiénikusok révén a fogászati ellátások széles skáláját kínálják. Lássuk, mi is a dentálhigiéniai kezelések lényege, és miért kell azt komolyan venni.

Tovább olvasom
Kusza fogak | Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

Kusza fogak – kialakulástól a hatékony kezelésig

Kusza fogakkal küzd? Esztétikailag zavarják, esetleg már rágási nehézségeket, beszédproblémákat is okoztak? A kusza fogak számtalan gondot okozhatnak a mindennapi életben, de szerencsére van megoldás. A Móricz Dental Fogászaton ismerjük a legjobb eljárásokat kusza fogak kezelésére!

Tovább olvasom
A fogzománc helyreállítása | Móricz Dental Fogászat

A fogzománc helyreállítása – tudnivalók, legjobb kezelés

A fogzománc sérülése és helyreállítása a Móricz Dental klinika egyik fő szakterülete. Mindannyian tudjuk, milyen fontos a fogak egészsége, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a fogzománc épségének megőrzése a fogak védelmében. Tudjon meg többet a fogzománc helyreállításáról, sérüléseiről, fontos szerepéről és ápolásáról.  

Tovább olvasom
Fogászati kezelés fájdalommentesen I Móricz Dental Fogászat

Fogászati kezelés fájdalommentesen a Móricz Dentalnál

Fogászati kezelés fájdalommentesen? A modern orvostudománynak köszönhetően már Önnek sem kell rettegnie a fogászati kezelésektől, ha olyan fogászatot választ, ahol a legmodernebb, fájdalommentes eljárásokat alkalmazzák!

Tovább olvasom

Rólunk mondták