All on 4 Budapest I Móricz Dental Fogászat Esztétikai és Implantációs Központ

All on 4 Budapest

A legújabb fogpótlási technika, az All on 4 Budapesten is elérhető! A Móricz Dental Fogászaton a leghatékonyabb módszereket alkalmazzuk a hiányos fogak pótlására – hatékony, időtálló, esztétikus módszerekkel várjuk pácienseinket.

All on 4 Budapest

Ezért döntenek egyre többen az All on 4 fogpótlás mellett Budapesten

Az All on 4 Budapesten is elérhető. Ez a modern fogászati innováció egy kíméletes, de hatásos megoldás a kivehető fogsor kiváltására. Ez az eljárás megoldást jelent hiányos fogak pótlására, és kiemelkedő, hogy azoknak is remek lehetőséget nyújt, akik nem szeretnének a kivehető fogsorokkal bajlódni. Az All on 4 Budapesten a Móricz Dental rendelőjében is elérhető - ha Ön  is szeretne végleges megoldást hiányos fogai pótlására, ami egyszerre esztétikus, és komfortos is, akkor jelentkezzen be rendelőnkbe!

All on 4 Budapesten a Móricz Dental Fogászaton – számtalan előnnyel rendelkezik

Az All on 4 Budapesten számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, nem véletlenül teszik le a voksot egyre többen mellette. Néhány pontban bemutatjuk, hogy miért érdemes ezt a megoldást választania Önnek is:

 • Az All on 4 Budapesten jelentős megtakarítást jelent, hiszen kevés számú implantátum beültetésével érhetünk el látványos és hosszú távú fix megoldást. 
 • Az All on 4 Budapesti eljárása végleges megoldást nyújt a kivehető fogsor problémájára, többé már nem kell vele foglalkoznia. Sok páciensünknek esik nehezére a kivehető fogsor ápolása, ezért lecseréli az All on 4 megoldásra.
 • Elkészítése rövid időt vesz igénybe, az eredménye pedig szinte azonnali, ezért, ha gyorsan van szüksége hiányos fogai pótlására, akkor is tökéletes választás az All on 4 budapesti rendelőnkben!
 • Erős és tartós stabilitással rendelkezik, hosszú távon is megbízható fogászati megoldás, amit nemcsak tesztek, hanem saját tapasztalataink is igazolnak.
 • Európai minősítéssel rendelkező minőségi fogászati anyagokból készül, a Móricz Dental Fogászaton kizárólag sokszorosan bevizsgált, magas minőségű anyagokkal fog találkozni.

Milyen fogászati problémák megoldására ideális az All on 4 Budapesten?

Hiányzik egy vagy több foga? Szeretné visszanyerni csodaszép mosolyát, egészséges fogsorát? Szeretne örömmel tükörbe nézni, egyszerűen, rágni, nem gondolkozni azon, hogy milyen ételeket ehet, hogyan és mikor mosolyoghat? Az All on 4 Budapesten számtalan fogászati problémára és élethelyzetre nyújt megnyugtató, tartós és esztétikus megoldást:

 • Meglevő kivehető fogsor fixre cserélése esetén  
 • Foghiány esetén
 • Meglazult fogak esetén 
 • Balesetet követően, mely során a fogak nagy része meglazult vagy elveszett
 • Ínygyulladás, azaz fogágybetegség esetén

Kinek javasolt az All on 4 Budapesten?

Sokan örülhetnek annak, hogy az All on 4 budapesti rendelőnkben is elérhető, hiszen ahogyan már fentebb is említettük, ennek a fogászati megoldásnak számtalan előnye van pácienseink számára. Mindazoknak javasolt az All on 4 Budapesten:

 • Akiknek a foghiány kezelésekor fontos a költséghatékony, hosszú távú és esztétikus megoldás
 • Akik jelentős életminőség javulást várnak el a fix fogsortól, és akik meg szeretnének fiatalodni megjelenésükben
 • Akiknek munkájuk vagy magánéletük miatt fontos, hogy stabil fogsoruk legyen
 • Akik korlátozások nélkül szeretnének, enni, beszélni vagy nevetni

Milyen elemekből áll az All on 4 megoldás Budapest vezető fogászati rendelőjében, a Móricz Dentalban?

Az All-on-4 fogsor rendszere két egymástól elkülönülő, de egymáshoz szorosan kapcsolódó elemből áll:

 • Az implantátumok: az All on 4 fogsor rögzítése céljából négy implantátum kerül beültetésre. Az implantátumok úgy kerülnek megtervezésre, hogy a rágási teher eloszlása egyenletes legyen. Ezzel azt érjük el, hogy a fogsor egyrészt egy esztétikus megjelenést ad Önnek, másrészt pedig a rágás funkciója is egyensúlyba kerül. Ezzel a korszerű módszerrel megelőzhetjük az állkapocs ízületi problémák és fogágybetegségek kialakulását is
 • Az All on 4 fogsor: a budapesti fogtechnikai laboratórium minőségi alapanyagokból elkészíti a rögzítésre szánt fogsort, melyet rögzítünk a már beültetett implantátumokra 

Az All on 4 fogsor átadását követően azonnal jelentős megfiatalodáson esik át a megjelenése és a fiatalkori, korlátozások és kellemetlenségek nélküli rágási képességét is visszanyeri. 

Így készül az All on 4 fogsor Budapest implantátumokra specializált rendelőjében, a Móricz Dentalban  

Hogyan készül az All on 4 Budapesten? A Mórcz Dental implantátumokra specializálódott fogászatán a legjobb minőségben! Ismerje meg a kezelés teljes folyamatát, lépésről lépésre! 
Az All-on-4 fix fogsor készítése egy biztonságos folyamat, melyben Önnek csak egy döntést kell meghoznia. Budapesti rendelőnkben így készül az All on 4 fogpótlás: 

 • Egyeztetünk Önnel egy időpontot All on 4 fogsor konzultációra budapesti rendelőnkbe, ami nagyon könnyen megközelíthető. Mind autóval, mind pedig tömegközlekedéssel nagyon egyszerű elérni, címünk: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A.
 • Elvégezzük a digitális diagnosztikával egybe kötött állapotfelmérést az előre egyeztetett időpontban, és megválaszoljuk az Önben felmerülő kérdéseket az All on 4 fogsor minden részletével kapcsolatban. Konzultációnkon minden páciensünk felteheti az őt leginkább foglalkoztató kérdéseket. 
 • Elkészítjük a személyre szabott kezelési tervét és az ehhez kapcsolódó árajánlatot, amelyből egyértelműen kiderül, hogy mennyi ideig tart majd a kezelés és mennyibe fog kerülni. Nincsenek rejtett költségek, és titkok, a kezeléssel kapcsolatos minden információt megosztunk Önnel. 
 • Az ajánlat elfogadását követően egyeztetünk Önnel egy időpontot az implantátumok beültetésére.
 • All on 4 Budapesten fájdalommentesen? A válasz a Móricz Dental Fogászat! Az implantátum beültetés helyi érzéstelenítésben, fájdalommentes technikával készül, így Ön enyhe nyomáson kívül semmit sem fog érezni. 
 • A fogbeültetést követően elkészül az Ön ideiglenes fogsora a gyógyulási periódus idejére.
 • Az implantátum végleges gyógyulása, csontosodása 3-4 hónapot vesz igénybe. Ezt követően terhelhető meg a végleges fogsorral. Amikor ez megtörténik, akkor egy kontrolvizsgálaton vesz majd részt. Ha azon mindent rendben talált a kezelőorvosa és elégedett a gyógyulási folyamattal, akkor lenyomatot vesz és az elküldi a budapesti fogtechnikai laboratóriumnak.
 • A budapesti fogtechnikai laboratóriumban elkésztik a személyre szabott All on 4 fogsorát és a kész fogsort visszaküldik a rendelőbe.
 • Kezelőorvosa bepróbálja az All on 4 fogsort és ha Ön elégedett annak kényelmével, megjelenésével és összhatásával akkor rögzíti a fogsort az implantátumokhoz.

Innentől  Ön zavartalanul élvezheti a budapesti rendelőnkben készült All on 4 fogsor minden előnyét akár évtizedeken át. 
All on 4 Budapesten magas minőségben, fájdalommentesen? Jöjjön el a Móricz Dental budapesti rendelőjébe egy All on 4 konzultációra, hogy részletesen megismerje lehetőségeit erre a korszerű és költségkímélő fogpótlásra.

Rólunk mondták

Pácienseink véleménye

B. István
Tisztelt Fogászat! Kedves Doktor úr! Makra Imre doktor úrnál voltam bölcsességfog gyökérkezelésen. Csak vissza szeretném jelezni, hogy a gyökérkezelés tökéletesen sikerült, az előrejelzett várható fogfájás nagyon enyhe és rövid idejű volt. Most már minden tökéletesen működik. Köszönetemet szeretném kifejezni a Doktor úrnak a fogam megmentéséért tett erőfeszítésért (korábban más fogászatok orvosai nem akartak ezzel a fogammal foglalkozni, az egyszerűbb módszert, a foghúzást javasolták.) Kérem juttassák el köszönetemet Makra Doktor Úrnak.
N. P. Róbert
Tisztelt Móricz Dentál! Kedves Szolnoki Szilvia Doktornő! Ezúton szeretnénk megköszönni a fiam ma esti soron kívüli fogtömése során a kedvességét, a kiváló munkáját. Külön köszönjük, hogy a késői időpont ellenére soron kívül tetszett fogadni. A fiam nagyon nehezen szánta rá magát, de az Ön kedvessége, aranyos tájékoztatása annyira lenyűgözte, hogy gond nélkül sikerült megoldani a kezdetben kisebbnek tűnő lyuk betömését. Sőt, hazafelé már a rendszeres fogászati ellenőrzést is sikerült átbeszéltünk.
Szigety Bálint (54)gyógyszerész
Én Kalmár Gabriella visszatérő páciense vagyok. Azért szeretek hozzá járni, mert hihetetlen precíz és türelmes munkát végez, mindamellett nagyon betegbarát. Két bölcsességfog eltávolításon is túl vagyunk és egyáltalán nem volt olyan kellemetlen, mint amilyen a híre.
G. Ferenc (77)nyugdíjas; okl.villamosmérnök
Dr. Vécsey Zsombor és Csongrádi Renáta részére Tisztelt doktor úr és Renike! A sors szeszélye folytán - valamint a recepciós lányok döntésének következtében - Önökhöz kerültem az alsó fogsorom implantátumos beültetésének elvégzésére. Ezúton szeretném MEGKÖSZÖNNI munkájukat. Udvarias, precíz, összehangolt tevékenységükkel nagy szimpátiát váltottak ki belőlem - amikor szükséges volt mindig örömmel mentem a kezelésekre. A doktor úr tájékoztatása, munkavégzése KIVÁLÓ volt! Mellette érezni lehetett az asszisztense és doktor úr közötti maximális összeszokottságot, szinkronitást. Jószerével szó nélkül történt a kezelés közbeni együttműködésük. Persze nem lehet elfelejteni Renike állandóan bájos mosolygó arcát, segítőkész tanácsait sem. Munkájuk eredményeképpen ma már kiválóan sikerült fogsoromnak köszönhetően minőségileg megváltozott - majdnem teljes - életet élek! HÁLÁS KÖSZÖNETEM KIVÁLÓ MUNKÁJUKÉRT ! Jó egészséget,szerencsés életet kívánok,maradok tisztelettel : G. Ferenc Ui.: természetesen az ismeretlenég homályában dolgozó technikusgárdának is köszönet a kivitelezési munkájukért!!!
Kovács Imola (32)technológus
A tegnapi este hirtelen belehasított a fájdalom a fogamba, de úgy, hogy ilyen fájdalmat én még nem éreztem. Felhívtam a Móricz Dentalt és Dr. Gyuricza Péterhez kerültem, aki türelmesen, minden hisztimet elviselve kezelt. Kihúzta a jobb felső bölcsességfogamat, úgy, hogy nem éreztem fájdalmat, sőt, még ma sem. Minden kérdésemre válaszolt, még a kihúzott fogamat is megkaptam. Összességében tehát csak jót tudok mondani.  Kedvesek voltak az asszisztensek és gyorsan segítettek.
Cs. Barbara
Számomra abszolút pozitív tapasztalat volt. Az időpontkérés egyszerű és gyors volt; egy bölcsességfog eltávolításra e hét elején. A konzultáció és a műtét során Dr. Schandl András doktort és kedves kolléganőjét kaptam, akikről csak jókat mondhatok. A műtétre érkezéskor minden elő volt készítve, a csapat gyorsan, precízen, harmonikusan dolgozott, semmi félnivalóm nem volt. Kedvesek és türelmesek voltak, mint amatőr beteg, számomra professzionalitás érződött. A szükséges gyógyszereket szó nélkül felírták és további instrukciókkal láttak el. Utólagos problémát sem tapasztaltam. Melegen ajánlom a rendelőt és a továbbiakban is vissza fogok látogatni.
Hajnal Aranka (37)Biztonsági szakember
Azoknak ajánlom a Móricz Dentalt, akik a fogászati kezeléseket (hozzám hasonlóan) hajlamosak halogatni, hogy merjenek időpontot kérni és azon meg is jelenni. Egyszerre 2 bölcsességfogam lett kiműtve, ami valóban fájdalommentes volt, és utána levő napokban is csak kellemetlen érzéseim voltak, de fájdalmam nem. Bár nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, mégsem volt szükségem gyógyszerre.
Gyarmathi Medárd (28)informatikus
Én Simó Anett Doktornő visszatérő betege vagyok. Szeretnék köszönetet mondani neki és az egész csapatnak. Hihetetlen alapossággal, hozzáértéssel, kedvességgel, precizitással dolgoznak. Nekem a végeredmény számít és azzal ezidáig még minden alkalommal meg voltam elégedve. A kezelt fogaim az óta is rendben vannak.
Sebők Bence (32)gyengeáramú szerelő
Végtelen félelmet érzek, ha csak a fogorvosra gondolok. De hála Dr. Gyuricza Péternek ez elmúlni látszik. Úgy kikapta a bölcsességfogamat, hogy gondolkodni sem volt időm. Nem azt mondom, hogy örömünnep volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Köszönöm. Ez így sokkal jobb, hogy nem rettegek. Ha kell, a Móricz Dentalba fogok fogorvoshoz járni.
Gergely Taksony (24)joghallgató
Köszönettel tartozom Dr. Vécsey Zsombornak és kedves asszisztensének, a gyors és fájdalommentes bölcsességfog eltávolításért, és együtt érző türelmükért.
F.P. Éva
Fantasztikusan igényes hely, nagyon kedves, emberekkel és hozzáértő Orvosokkal. Én Dr. Gábor Anitához járok, akiről csak és kizárólag szuperlatíviszokban tudok beszélni. Úgy szakmailag, mint emberileg! Ha valakinek fogágybetegsége van és Hozzá megy, akkor a legjobb kezekben lesz!

Biztonságos fogászati ellátások

Gyors és professzionális fogászati segítség. Kérjük, adja meg elérhetőségét, visszahívjuk!

Hasznos cikkek

A cirkon korona tulajdonságai I Móricz Dental Fogászat

Miért érdemes cirkon koronát választani? A cirkon korona tulajdonságai

A cirkon korona tulajdonságai kiemelkedőek; mint fogpótlás, a fogászati technológiák legmodernebb vívmányait képviseli. A cirkónium-dioxid, amelyből ezek a koronák készülnek, egy rendkívül ellenálló kerámia típus, melyet különösen azért értékelnek a fogászatban, mert szilárdsága és tartóssága kiemelkedő. Emellett a cirkónium-dioxid magas fokú biokompatibilitása biztosítja, hogy a fogpótlás nem vált ki szervezetünkben semmilyen káros reakciót, így allergiás reakciók esélye minimálisra csökken.

Tovább olvasom
Fogászati kontroll | Móricz Dental Fogászat

Fogászati kontroll

A rendszeres fogászai kontroll létfontosságú a szájhigiénia és a fogak egészségének fenntartása érdekében. A többlépéses fogászati kontroll segítségével időben észre lehet venni, és kezelni a kisebb fogászati problémákat, megelőzve ezzel, hogy komolyabbak alakuljanak ki.

Tovább olvasom
Cirkon korona vagy porcelán korona? I Móricz Dental Fogászat

Cirkon korona vagy porcelán korona? Melyik a legjobb választás Önnek?

Ha Önnek új fogpótlásra van szüksége, akkor szembesülhet egy döntési szituációval. Melyiket válassza? A cirkon koronát vagy porcelán koronát? Mindkét típusú koronának megvannak az előnyei és hátrányai, így a választás nem mindig egyszerű. Ismerje meg a cirkon korona és a porcelán korona tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. 

Tovább olvasom
Milyen korona típusok vannak? I Móricz Dental Fogászat

Milyen korona típusok vannak?

A modern fogászatban számos korona típus áll rendelkezésre, amelyek az anyaguk, tartósságuk és esztétikai jellemzőik alapján különböznek. A koronák nem csak a természetes rágóképességét állítják vissza, de esztétikus megjelenést is kölcsönöznek Önnek. A két legnépszerűbb korona típus a fémkerámia korona és a cirkon korona.  Ismerje meg ezek tulajdonságait, hogy megalapozott döntést tudjon hozni fogpótlásáról, amely akár évtizedekig is elkísérheti Önt.

Tovább olvasom
Kerámia héj I Móricz Dental Fogászat

Fedezze fel a tökéletes mosoly titkát: kerámia héjak, a mosoly szépítésének legtermészetesebb eszközei

Az esztétikai fogászat területén a modern fogászati technológiák lehetővé teszik az szebb fogakra vágyó páciensek számára, hogy búcsút mondjanak a fogak esztétikai problémáinak. A kerámia héjak egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik természetesnek tűnő, ragyogó mosolyra vágynak. Legyen szó elszíneződött, megsérült, vagy egyenletlen fogakról, a héjak mosolyátalakító ereje nem ismer határokat.

Tovább olvasom

Rólunk mondták