1114 Móricz Zsigmond körtér 3/a  Bejelentkezés: +3613611222
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 8.00-20.00  Szombat: 9.00-15.00

Munkatársaink


Klinikánk minden munkatársa nagy tapasztalattal bíró, a maga területén elismert, kiváló szakember, aki:


                •  elkötelezett a páciensközpontú gyógyító tevékenység mellett, ezért mindent megtesz
                   a páciens bizalmáért
                •  képes önállóan és csapatban is dolgozni
                •  folyamatosan képzi magát, tisztában van a szakterülete legújabb eredményeivel
                •  munkáját mindig a legmagasabb színvonalon, a szorongást, félelmet feloldva,
                   körültekintően és fájdalommentesen végzi
                •  a pácienst lépésről-lépésre tájékoztatva, folyamatosan biztosítja a kiszámíthatóságot
                •  előtérbe helyezi a prevenciót (megelőzést), azaz a fogmegtartó kezeléseket
                •  a szakmailag leginkább indokolt, legesztétikusabb és legtartósabb végeredményt nyújtó
                   fogászati kezeléseket ajánlja, természetesen személyre szabottan
                •  minden esetben hosszú távra tervez és büszke a kiváló eredményekre, az elégedett
                   páciensei véleményére


Ismerje meg klinikánk fogorvosait és szakasszisztenseit!


DR. SAS  ILDIKÓ

Fog- és szájbetegségek szakorvosa - konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Specialitás: fogpótlások, esztétikai fogászat


A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2003-ban. Rezidensként két évig az egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgoztam a Fog- és szájbetegségek szakvizsga megszerzéséig. Szakmai érdeklődésemet az itt eltöltött idő alapvetően meghatározta. Fő érdeklődési területem a különböző fix és kivehető, illetve implantátumokra épülő fogpótlások elkészítése.

Szakorvosként a Kelenföldi Fogászati Központban dolgoztam, majd az újonnan megnyíló Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumba kerültem, ahol jelenleg konzerváló és esztétikus fogászattal, illetve fogpótlások készítésével foglalkozom. Francia, német és angol nyelven beszélek.

Fontos számomra a páciensek félelmeinek és szorongásainak csökkentése, ezért egyrészt szívesen szánok időt arra, hogy panaszaikat meghallgassam, kérdéseiket megválaszoljam, másrészt igyekszem teljesen fájdalommentessé tenni a kezelést.
A hozzám forduló pácienseket mindig tájékoztatom az összes lehetőségről, a különböző megoldások előnyeiről, figyelembe veszem egyéni szempontjaikat és véleményüket, hogy a számukra lehető legjobb végeredmény szülessen. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a precíz munkavégzésre; a gyógyítás mellett a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra is.

Sokat köszönhetek szüleim következetes nevelésének és szeretetének, fontos számomra a család. Szabadidőmben szívesen kertészkedek, imádok főzni, utazni, nyelveket tanulni. Az elmúlt években új hobbiként a bridzsben és az ultiban mélyedtünk el barátainkkal. Sokféle sport érdekel, mostanában főleg futok és jógázom, férjemmel pedig síelni járunk.


DR. SIMÓ ANETT

Fogszakorvos - konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos
Specialitás: fogpótlások, esztétikai fogászat

Diplomámat 2005-ben szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már az egyetemi évek alatt szakmai érdeklődésem középpontjába az esztétikai fogászat került, így végzős hallgatóként diplomamunkám is ebben a témában született.
A szakorvosi vizsgám megszerzéséig az elméleti és gyakorlati ismereteimet elismert és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek mellett bővíthettem. Úgy érzem, hogy az itt megszerzett sokrétű tapasztalatokat jól tudom kamatoztatni a jelenlegi munkahelyemen is és - vallva a folyamatos szakmai fejlődés szükségességét - biztosan építkezhetek rájuk.

A konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgám megszerzése után a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum dinamikus és magas szintű szolgáltatást nyújtó csapatának váltam a tagjává. Szakmai felkészültségem és a centrum minőségi szolgáltatásának a fenntartásán és fejlesztésén túl nagyon fontos számomra a pácienseimmel kialakított személyes viszony, túllépve az orvos-páciens rideg keretein. Igyekszem nagy hangsúlyt fektetni a beavatkozás előtti és alatti kommunikációra is, hogy a páciens kezelési eljárásának a kidolgozása személyre szabottan történhessen és a lehető legkisebb fájdalommal járjon.

Törekszem arra, hogy a problémájával hozzám forduló emberrel olyan munkakapcsolatot alakítsak ki, mely elősegíti őszinte megnyilvánulását. Az Ön munkánkról alkotott véleménye nagyon fontos számunkra, célom, hogy Centrumunkból elégedetten távozhasson és máskor is bizalommal térjen vissza hozzánk.

Felsőfokon beszélek angolul.


DR TÖRÖK ADRIENN

Fog- és szájbetegségek szakorvosa - konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Specialitás: endodontia, esztétikai fogászat, kezelés hipnózisban

Mottóm: "Minden mosoly visszatér." (indiai közmondás)

Diplomámat 1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Fogorvostudományi Karán szereztem meg.

1999 óta dolgozom magánfogszakorvosként, kezdetben a Kelenföldi Fogászati Centrumban, majd új klinikánkon a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban, ahol igyekszem pácienseim számára magas szintű, mindenre kiterjedő fogászati ellátást nyújtani a teljesség igényével.

Fő érdeklődési területem: az endodontia (fogbélbetegségekkel foglalkozó tudományág), ezért végeztem el Münchenben egy speciális egy éves képzést, hogy a hazánkban még ritkán alkalmazott mikroszkópos gyökérkezelési eljárásban széleskörű ismeretekre tegyek szert.


Német nyelven jól beszélek.

Fontos számomra, hogy rendelőmben mindig oldott és kellemes legyen a hangulat. Kollégáim és pácienseim közt egyaránt a nyugodt légkör megteremtésére törekszem, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes környezetben lehet. Tisztelem a hozzám bizalommal érkezőt, tevékenységemet pedig a kölcsönös együttműködésre alapozom.

Szakmai tudásom birtokában igyekszem széleskörűen tájékoztatni betegeimet, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül a számukra legmegfelelőbbet választhassuk ki egyénre szabottan. A szakmailag helytálló beavatkozások számomra alapvető igényt jelentenek. Mindezek megvalósítását segítik legújabb tanulmányaim a hipnoterápia területén. Szükség esetén pácienseim kérésére különféle relaxációs technikákat alkalmazok, amelynek eredményeként lehetőség van érzéstelenítés nélküli, fájdalommentes kezelésekre..

"A boldogságra nincs megfelelőbb pillanat, mint az, amelyik éppen most van. A boldogság az út és nem a cél. Nincs megfelelőbb idő, hogy boldog légy, mint éppen most."

Szerencsés vagyok, mert minden kedves számomra, amivel éppen foglalkozom. Két nagyfiú édesanyjaként szeretném nekik megtanítani mindazt, ami számomra értéket képvisel: megbecsülni az őszinte emberi kapcsolatokat, észrevenni az önzetlen szeretetet, megtalálni és tisztelni a hivatást, segíteni, ahol lehet, örömet okozó hobbikra lelni, jóra használni, kihasználni a bennünk rejlő erőt, adottságokat.
Élek-halok a természet szépségeiért, sokszínűségéért. Naponta több órát kirándulok Vackorral és Berkenyével, weimari vizsláimmal. Szeretek fotózni. Az utóbbi időben a pszichológia különféle területei érdekelnek, nagyon jól illeszthető a fogorvosi munkámhoz és segítséget jelent az emberi kapcsolataimban is. Családom minden tagja dobol, amihez én is kedvet kaptam, ez most a legújabb hobbim. Az új kihívások örömet okoznak, rendszerint kitalálok valamit, amivel még nem foglalkoztam, nagyon jó tanulni, rengeteg tervem van.


DR. GROSZ JÁNOS

Fogszakorvos - restauratív specialista
Specialitás: esztétikai fogászat, esztétikus fogpótlások, implantológia

Grosz János vagyok, 2006-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Azóta tudásom folyamatos bővítése érdekében számos szakmai továbbképzésen veszek részt itthon és külföldön, melyek elsősorban a legújabb adhezív technikákkal, kerámiahéjakkal, minnél több egészséges fogszövetet megkímélő minimálisan invazív beavatkozásokkkal kapcsolatosak. Tagja vagyok a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiának, valamint több külföldi szervezetnek is, melyek a legmagasabb minőségi szintet képviselik.

Érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a rágószerv funkciózavarainak helyreállítása, valamint az implantátumokon elhorgonyzott fogpótlások. Munkám során a legmagasabb minőségű ellátást helyezem előtérbe, komoly hitvallásom, hogy minden paciensem ugyanolyan ellátásban részesüljön, mintha saját édesanyámat kezelném.

Annak érdekében, hogy mindenki a jelenleg elérhető legmagasabb szintű ellátásban részesüljön, melyet hazánkban jelenleg csak kevés helyen kaphat meg, folyamatosan részt veszek továbbképzéseken, ahol a világ vezető fogorvosaitól tanulhatok. A megszerzett tudást intenzíven használom napi munkámban. Munkám fókuszában a fogazat természetes esztétikájának helyreállítása van, azonban olyan módon hogy ehhez a lehető legkevesebb fogszövetet kelljen eltávolítani, így megőrízve a fogak funkcionális, biológiai és mechanikai egységét.

Részt vettem 2011 május elején Londonban rendezett Oral Design Symposiumon, ahol a világ vezető fogorvosai és fogtechnikusai gyűltek össze, hogy megosszák tudásukat és segítsék a gyógyítás fejlődését. Ezen a kongreszuson a preparálás nélküli héjak készítése szerepelt a középpontban. Célom, hogy a megszerzett tudást továbbadjam, és ezzel növeljem a hazai fogorvosi ellátás színvonalát, ezért több előadást tartottam már különböző kongresszusokon, illetve saját kurzusokat is szervezek a fogorvosi fényképezés és az esztétikai fogorvoslás támakörében. A hazai szaksajtóban redszeresen jelennek meg publikációim is.

Több hazai és nemzetközi fogorvosi szervezet tagja vagyok, valamint a világ néhány vezető fogorvosi anyagokat gyártó cégével vagyok együttműködésben, ahol segítem az anyagok fejlesztését, új anyagok kipróbálását, használatuk megtanítását más kollegáimnak.


DR. KALMÁR GABRIELLA

Dentoalveolaris sebészet szakorvosa
Specialitás: implantológia, szájsebészet, fogpótlások

2006-ban szereztem meg diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd 2009-ben tettem le a dentoalveolaris sebészeti szakvizsgámat. (szájsebészet)
Jól beszélek angolul és németül egyaránt.

Szaktudásom fejlesztése érdekében folyamatosan hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken veszek részt, általános fogászat és szájsebészet, illetve implantológia szakterületén is.

Tagja vagyok a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságnak.

Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont – Szájsebészeti és Fogászati Klinikán jelenleg is dolgozom és a fogorvostan hallgatók oktatásában is részt veszek. Az oktatással hat éve kezdtem el foglalkozni, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy minden leendő fogorvos kolléga teljeskörű képet kapjon a szájsebeszeti ellátás lehetőségeiről és szükségességéről.

Munkám során törekszem arra, hogy a páciensekkel együttműködve megtaláljuk a számukra legmegfelelőbb megoldást, a legkorszerűbb technológia és alapanyagok felhasználásával. Kezeléseimre jellemző a precizitás és a lelkiismeretes hozzá állás.

Szabadidőmben szeretek utazni és színházba járni. Sportolás terén a síelést és az úszást részesítem előnyben, ha viszont kikapcsolódni szeretnék, komolyzenét hallgatok.


DR. VÉCSEY ZSOMBOR

Dentoalveolaris sebészet szakorvosa
Specialitás: implantológia, szájsebészet, esztétikai fogászat

Diplomámat 2008-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. A rezidensképzést a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján végeztem, 2011-ben szakvizsgáztam kiválóan megfelelt eredménnyel.

Anyanyelvi szinten beszélek angolul és németül.

Ösztöndíjasként tanulmányokat folytattam a freiburgi Albert-Ludwigs-Universitäten, valamint egy évet tanultam a Mirage Center arc-, állcsont és plasztikai sebészeti klinikáján Kaliforniában. Mentorom Dr. Peter M. Scheer DDS, MS, akinél azóta is továbbképzéseket folytatok.

Az egyetem elvégzése óta folyamatosan magán praxisban dolgozom, ahol célom, hogy a pácienseim számára a lehető legjobb és legkellemesebb ellátást nyújtsam.

Szabadidőmben versenyszerűen teniszezem, nyáron vitorlázom, télen pedig síelni szeretek.


DR. VÁMOS ESZTER

Fog- és szájbetegségek szakorvosa - konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Specialitás: konzerváló fogászat, esztétikai beavatkozások, hyaluronsav kezelés

1999-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. Ezt követően a központi rezidensképzés keretében szakvizsgáztam fog és szájbetegségekből. A szakvizsgám megszerzése után magánrendelőkben - First Med Center, Kelen Kórház, IBD Klinika, Profident Fogászati Centrum- kamatoztattam megszerzett tudásomat és gyarapítottam a meglévőket. 2008 májusa óta dolgozom a Móricz Dental-nál , amely egy nagyon igényes környezetben kialakított jó hangulatú rendelő.

Szakterületem a felnőtt általános fogászat. Gyerekeket is szívesen kezelek, annak reményében, hogy egészségtudatos felnőtt váljék belőlük. Munkám során fontosnak tartom a pácienst, mint egész embert kezelni. Rávilágítani arra, hogy milyen fontos a fogak jó állapotban tartása ahhoz, hogy a későbbiekben is egészséges életet tudjanak élni.

Ahogy a "szem a lélek tükre" úgy a fogak és a rágás az egészséges táplálkozás kulcsa.

Angol nyelven beszélek.


DR. DÉNES TIBOR

Fog- és szájbetegségek szakorvosa
Specialitás: általános fogászat

1999-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd az egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgoztam. Munkám során a fogorvoslás több kiválóságával is módom volt együttműködni. Elsajátíthattam tőlük az orvoslást a gyakorlatban is.

Fontos szemléletet tanítottak meg számomra azzal, hogy "azon a bizonyos kezelt fogon 'lóg' egy ember is", aki azt szeretné, hogy az éppen szükséges beavatkozás a lehető legkevesebb fájdalommal, kellemetlenséggel járjon (cserébe a bizalmáért, hogy hozzám fordult).

Ennek figyelembevételével igyekszem orvosolni pácienseim problémáit a lehető legjobb, legmodernebb kezelési eljárásokkal itt, a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban. 2002 óta dolgozom ebben a fiatalos, lendületes teamben.


DR. LAKATOS VIKTÓRIA

Fogszabályozó szakorvos

Fogszabályozós pályafutásom során, lehetőségem nyílt kiváló hazai és külföldi oktatóktól tanulni és széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Nyolc éve dolgozom magánrendelőkben fogszabályozó orvosként. Ezzel párhuzamosan, kilencedik éve veszek részt gyermekek ellátásában, fogszabályozási osztályon. Kezdetben rezidens orvosként, később szakorvosként ellátva feladataimat.

Nagyon fontosnak tartom a gyermekek kezelésének korai, megfelelő időben való megkezdését. A növekedésben lévő gyermeknél, kivehető fogszabályozóval, lehetőségünk van olyan állcsontfejlődési eltérések korrigálására, olykor azok kifejlődésének megakadályozására, melyek kezelése felnőtt korban sokkal nagyobb áldozatokkal járhat, akár foghúzást, műtétet is szükségessé tehet.
A felnőttek fogszabályozása során a legfontosabbnak a páciens panaszainak megismerését és azok orvoslását érzem. Célom, hogy a kezelés eredményeképpen egy stabil, jó rágófunkciót alakítsak ki, mert ez az alapvető feltétele a fogak és a fogakat tartó szövetek egészségének hosszú távú megőrzése szempontjából. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek, készülékek közül, mind a szakmai, mind az esztétikai szempontokat figyelembe véve, a pácienssel közösen válasszuk ki a legmegfelelőbbet.

A fogszabályozás nagyon gyorsan fejlődő területe a fogászatnak, ezért fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a rendszeres részvételt a hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken.

A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Orthodontus Társaság tagja vagyok.

Angol és német nyelven beszélek.

Nagyon szeretem a munkámat. Fogorvos családból származva, korán „megfertőződtem” a szakma szeretetével. Kisgyerekként álltam a szüleim elé, hogy én fogszabályozás doki leszek. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy ez mit is jelent, s hogy mennyi örömöt fog nekem később adni ez a szakma.


DR. GYURICZA PÉTER

Fog- és szájbetegségek szakorvosa - konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, rendszeresen foglalkozik implantátum beültetéssel
Specialitás: implantológia, szájsebészet, fogpótlások

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1994-ben. Hat évig dolgoztam klinikai orvosként az egyetem Fogpótlástani Klinikáján, ahol a gyógyítói tevékenység mellett tudományos munkát végeztem, valamint egyetemi hallgatókat oktattam fogpótlástan tantárgyból. 1998-tól a Honvéd Kórház szájsebészeti osztályán is dolgoztam, implantológiai ismereteimet a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti Klinikáján bővítettem. Fő érdeklődési területem a fogpótlások készítése és az implantológia.

Az elmúlt évtizedben elsajátítottam és folyamatosan alkalmazom a Nobel Biocare Replace, Activ, Conical Connection valamint az Alpha Bio implantátumok sebészeti alkalmazását, a Nobel Guide számítógép által vezérelt implantologiai eljárást, a Nobel Biocare implantátumokra CAD-CAM eljárással készített Procera fogpótlások gyakorlati alkalmazását. Több mint 1000 sikeres fogbeültetést hajtottam végre. Büszke vagyok arra, hogy klinikánkon elérhetőek a világ legkorszerűbb technológiái és eljárásai, melyeket a külföldről érkező páciensek is elismernek. Klinikánkon természetesen a megnyitása óta dolgozom. Folyamatosan nyomon követem és alkalmazom a legkorszerűbb technológiákat, eljárásokat.

Szeretem, ha pácienseim igénye szerint sikerül olyan, az egész fogazatra kiterjedő megoldást kínálni, ami hosszú távon nyújt kielégítő eredményt mind esztétikailag, mind funkcionális szempontból. Fogorvosként számomra az a legfontosabb, hogy a páciensem ne csak elégedetten távozzon, hanem rendszeresen visszatérjen hozzám, kontrollra, felülvizsgálatra. Mindent megteszek azért, hogy jó szívvel emlékezzen vissza kezelésekre - amikkel szemben korábban félelmei voltak -, és így tovább gyarapítsa több ezer pácienst számláló klinikánk jó hírnevét.

Kétgyerekes családapaként kevés szabadidővel rendelkezem, de azt igyekszem hasznosan tölteni. Fiaim igazolt futball játékosok, így ez sok programot jelent számunkra. Legkedvesebb hobbim a vitorlázás a Balatonon és a tengeren egyaránt. Szeretem a történelmi témájú regényeket és a hosszú sétákat Vackorral a weimari vizslánkkal. A fiatalabb koromban űzött futballt mára a tenisz váltotta fel. A túrázás és az utazás is fontos szerepet játszik az életünkben, rengeteg szép tervünk van.


DR. SINKA ÁGNES

Fog- és szájbetegségek szakorvosa - konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
Specialitás: gyökérkezelés, konzerváló fogászat, fogpótlások


A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2001- ben. Az egyetemről kikerülve Budaörsön, egy jól felszerelt magánrendelőben kezdtem dolgozni, ahol bepillantást nyertem a fogszabályozásba is. Ennek köszönhetően a hozzám forduló páciensek kezelésének tervezésében a fogszabályozási szempontokat is mindig figyelembe veszem. Budaörs után Madách Dentalban dolgoztam hosszú ideig, ahol kezeltem altatásban és részt vettem külföldi páciensek ellátásában is.

Angol nyelven beszélek.

A Móricz Dental számomra nemcsak azért fantasztikus hely, mert a rendelő gyönyörű, hanem mert a legújabb eszközök, anyagok, technológiák biztosítják az állandó fejlődésemet. A fogászaton belül leginkább a konzerváló munkát szeretem, ezen belül is a gyökérkezeléseket, de szívesen készítek fogpótlásokat is a mai modern eljárásokkal, fémmentes anyagokkal.

Számomra nagyon fontos, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek, pácienseim örömmel járjanak vissza hozzám. És ami a legfontosabb, egy-egy elkészült szép tömés vagy éppen korona vagy egy sikeres gyökérkezelés után látni az örömöt a páciensek arcán, érezni a pozitív visszajelzést. Nekem ez az, ami nap mint nap erőt és lendületet ad a szakma gyakorlásához.


DR. KERÉK BEATRIX

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvosa
Specialitás: általános fogászat, fogszabályozás


2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán, summa cum laude minősítéssel. Rezidens éveimet a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán töltöttem, ahol az intézet elméleti kutatásaiban is aktívan részt vettem. 2007-ben szereztem fogszabályozó szakorvosi képesítést.

A szakvizsga megszerzése után 5 évig önállóan dolgoztam az Oxivit Orvoscsoport fogászati rendelőjében, majd ezután csatlakoztam az Art Medic Fogászat csapatához, ahol gyakorlatot szereztem a külföldi páciensek kezelésében és az altatásos fogászatban is.

Felnőtt és gyermekek fogszabályozásával egyaránt foglalkozom. Nagy hangsúlyt fektetek a gyermekek korai fogszabályozó kezelésére ugyanis sok fogazati és állcsont rendellenesség csak ebben a korban kezelhető megfelelően. A fogszabályozás mellett nagyon szeretek általános fogászati beavatkozásokat is csinálni mint pl.: esztétikus tömések, inlayk, fogpótlások és ezek tervezésében mindig figyelembe veszem a fogszabályozási szempontokat is.

Fontos számomra a lelkiismeretes hozzáállás, precizitás és csak akkor vagyok nyugodt, ha a páciensem elégedetten távozik a rendelőből.


DR. ÁGICS ANIKÓ

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, parodontológus szakorvos
Specialitás: parodontológia


2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2010 szeptemberétől a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján dolgozom, ahol a mindennapi betegellátásban és oktatásban veszek részt. Itt elsősorban krónikus vagy agresszív fogágybetegségek, ínygyulladás, ínyrecesszió, ínyhiperplázia, szájnyálkahártya elváltozások kezelésével foglalkozom. Tudásom folyamatos bővítése érdekében rendszeresen szakmai továbbképzéseken veszek részt.

Fő érdeklődési területem a regeneratív parodontális kezelések, szájsebészet, de esztétikai és fogpótlástani beavatkozások is közel állnak hozzám.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a pácienseimmel való kommunikációt, hogy érthetően mondjam el, mit miért csinálunk, illetve mikor mire számíthatnak. Igyekszem oldott, félelemmentes légkört teremteni, ahová szívesen visszajönnek a páciensek. Legtöbbjükkel évek óta tartó kapcsolatot ápolok, hiszen a legfontosabb, hogy a fogágybeteg páciens rendszeresen, 4-6-12 havonta visszajárjon kontrollra, tisztításokra. Agykontroll tanfolyamot végeztem, ami még inkább segíti a kezelések sikeres, pozitív kimenetelét.

Szakmai szervezetek: Magyar Orvosi Kamarai tagság, Magyar Parodontológiai Társaság tagság

Angolul beszélek.

Ha időm engedi, a családommal vagyok, szeretett kutyáimmal foglalkozom. Továbbá szeretek új helyeket felfedezni, utazni. Nyaranta a nagyobb fesztiválokon is fellelhető vagyok.


DR. HORVÁTH PÉTER

Fogszakorvos - esztétikai specialista
Specialitás: esztétikai fogászat, esztétikus fogpótlások, mosolytervezés


2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Budapesten. Elkötelezett vagyok az esztétikai fogászat iránt, éppen ezért ez irányú elméleti tudásomat és gyakorlati képességeimet folyamatosan szakmai előadásokon és konferenciákon fejlesztem:
- Dr. Gaetano Paolone – 3M Espe, Style Italiano (The Art of Aesthetics Dentistry) (3M Espe)
- Dr. Volom András - Endodonciai hands-on training: áttekintés a kézi tágítás új eszközeitől a TF file-al történt gépi tágításon keresztül a modern obturatios technikákig (Volom Esztétikai Fogászat)
- Dr. Gerlóczy Pál, Dr. Dombi Csaba, Dr. Bartha Ferenc – Morident Workshop (DentalWorld)
- Dr. Bodrogi Attila, Dr. Franco Rocha Villela – Brazil meets Hungary (e.max élő esetbemutatás) (Ivodent)
- Dr. Bodrogi Attila, Dr. Bartha Ferenc, Aki Yoshida, Dr. Gera István, Balogh Zsolt – Fókuszban az esztétika (New York Dental)
- Dr. Gerlóczy Pál, Dr. Lazar Dan, Dr. Petr Hajny, Dr. Grosz János – Competence in Esthetic (Ivodent)

Aktívan részt veszek a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának életében előadóként.

Szakmai előadásokat tartok az esztétikai fogászat témakörében:

- IV. és V. éves angol, illetve magyar fogorvostanhallgatók oktatása
- Fogászati adhezívek és resin cementek csoportosítása – előadás
- Kerámia héjak és smile-design – előadás
- Héjpreparációs kurzus – főszervező

Angol és német nyelven beszélek.

Mészár Eszter

Recepciós

A Móricz Dental recepciós csapatának tagjaként készséggel állok pácienseink rendelkezésére telefonon, e-mailben és személyesen. Angol és olasz nyelven beszélek.

Fogászati kezeléseivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolok a fogorvos kollégák segítségével, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül a lehető legteljesebb tájékoztatást kapja a kezelésének pontos menetéről.

Fontosnak tartom, hogy a páciensek kezelés előtt és után is kétségek és megválaszolatlan kérdések nélkül hagyják el a recepciót, hogy a kezelés folyamata még gördülékenyebb legyen.

Nemes Tünde

Recepciós

2010 óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum recepciósaként tevékenykedem. Telefonon, e-mailen vagy személyesen várom a kedves páciensek bejelentkezését. Tájékoztatást adok árainkról, szolgáltatásainkról. A vidékről illetve külföldről érkező betegeknek segítek a transzfer megszervezésében és a szobafoglalásban. Angol nyelven beszélek.

Mivel a recepció az első hely ahova érkeznek a páciensek, amikor kezelésre jönnek hozzánk, ezért fontosnak tartom, hogy barátságos, kedves fogadtatásban részesüljenek és az első benyomás klinikánkról mindenképpen pozitív legyen.

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén szívesen állok rendelkezésére. Forduljon hozzám bizalommal.

Tóth Andrea

Recepciós

2009-ben kerültem először kapcsolatba a fogászati szakterülettel és 2011 óta több fogászat recepcióján is dolgoztam.

Ezen tapasztalataimat igyekszem 2014 óta a Móricz Dental keretein belül is kamatoztatni, illetve bővíteni. Számomra fontos az ügyfelek felé nyújtott, megfelelő színvonalú kommunikáció és bánásmód, amit nem csak én gondolom így, hanem – az orvosoktól kezdve, az asszisztenseken át a recepciót bezárólag – a Móricz Dentál egész csapata.

Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pácienseink minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjenek.

Németh Judit

Recepciós

Mindenki igényli a figyelmet és egyéni bánásmódot. 7 évet dolgoztam légiutas kísérőként, ahol megtanultam, hogy feleljek meg ennek az igények, hogy úgy érezze mindenki, hogy csak érte vagyok ott. 7 év hosszú idő a légtérben, ezért döntöttem úgy, hogy befejezem légi pályáfutássomat, de szeretnék továbbra is emberekkel foglalkozni.  Ezért is jelentkeztem a Móricz Dentalhoz, hogy eddig megszerzett tudásomat hasznosítsam és tovább fejlesszem. Nagyon fontos számomra, hogy minden páciens barátságos légkörbe érkezzen és kényelmesen érezze magát a rendelőben az első pillanattól kezdve és elégedetten, mosolyogva távozzanak a kezelések után.

Nemes Anikó

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

1988 óta dolgozom fogászati asszisztensként. 2000-ben megszereztem a dentál higiénikusi oklevelet. Azóta nagy gyakorlatra tettem szert a fogkőeltávolítás, szájhigiénikusi tanácsadás és a fogfehérítés területén.

Különösen fontos számomra a mosoly, szeretem, ha a pácienseink mosolyogva érkeznek és távoznak.

Kedvességemmel és vidámságommal igyekszem oldott légkört teremteni, hiszen pácienseink motiváltságának elnyerése alapvetően fontos.

Kunné Kiss Edit

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

1989 óta dolgozom fogászati asszisztensként és 1998 óta a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrum családias légkörű kollektívájában tevékenykedem. 2005-ben megszereztem a klinikai fogászati higiénikusi oklevelet, azóta a rendelőben a dentál higiénikusi tennivalókat is elvégzem.

Az asszisztensi teendők mellett feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése a szájüregben orvosi irányítás mellett.

Mosolygós, közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelés a lehetőségekhez képest a legkellemesebben teljen

Tóth Ágnes

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

A fogászattal 10 éve állok kapcsolatban, asszisztensként 4 éve dolgozom. 2007-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus szakot is, mert úgy gondolom a korai felismerésnek és megelőzésnek nagyon nagy jelentősége van.

Hiszem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni, ehhez hozzájárul persze a nyugodt légkör és a modern gépekkel felszerelt korszerű rendelő.

Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen fiatal, lendületes csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásom is tovább bővül majd.

Kiss Gina

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

Kiskorom óta érdeklődve figyeltem a fogászati kezeléseket, mindig nagy élvezettel ültem be "liftes" székbe. Ezért is döntöttem úgy 6 évvel ezelőtt, hogy elvégzem a fogászati szakasszisztens képzést.

Munkámban kiemelkedően precíz vagyok, fiatal korom ellenére nagy gyakorlattal rendelkezem.

Szeretem a mosolygós embereket, ezért fontos számomra, hogy a páciensek boldogan és megelégedve távozzanak a kezelés után, hiszen...

"Minden könnyebben megy egy kis mosollyal."

Gardi Rita

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

Kisebb megszakítással 12 éve dolgozom az egészségügyben, 2006 óta pedig fogászati asszisztensként tevékenykedem. A száj higiéniája és a fogak ápoltsága mindig fontos volt számomra, ezért is választottam az egészségügynek ezen szegmensét.

Töretlen vidámságom és lendületes jellemem elősegíti a kellemes együttműködést a kollégákkal, ami érezhetően kihatással van a páciensek hangulatára is.

A precíz munkavégzés, a jó hangulat és ezeknek helyet adó modern, kellemes miliővel rendelkező klinika teszi lehetővé, hogy elégedetlenül senki ne távozzon tőlünk.

Biró Ágnes

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

Pályafutásom kezdete óta, mindig törekedtem arra, hogy fejlesszem tudásomat és minél több tapasztalatot gyűjtsek, leginkább a magán egészségügyben.

Minden emberrel hamar megtalálom a közös hangnemet, nekem az a fontos, hogy a kezelés alatt a páciens nyugodt legyen és biztonságban érezze magát. Állandó jókedvem és közvetlenségem sokban hozzásegít ehhez.

Hobbim, a munkám és a zenélés.

Soós Bernadett

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

Mivel édesanyám is a fogászatot választotta hivatásának, ezért gyermekkorom óta a második otthonomként tekintettem a fogászati rendelőre. Ezek után nem volt kérdés, hogy milyen pályát válasszak, amikor eljött az ideje. 2009-ben el is végeztem a fogászati higiénikus szakot.

Fontos számomra a fogászati egészségnevelés, a prevenciós munka és a tévhitek, félelmek eloszlatása a páciensek részéről.

Tuskán Mária

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

12 éve dolgozom az egészségügyben. 6 éve szakosodtam a fogászati asszisztensi pályára.

Klinikai fogászati asszisztensként feladatom a páciensek fogászati egészségnevelése, prevenciós tevékenységek végzése.

Szájsebészeti asszisztensként fontos számomra, hogy a páciensek a kezelés alatt biztonságban érezzék magukat.

Kedves, mosolygós, közvetlen hangvételemmel igyekszem nyugodt légkört teremteni.

Karner Krisztina

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus

Megnyitás óta dolgozom a Móricz Dentalnál, közben két gyermek anyukája is lettem. Dentalhigiénikusi képesítést 2002-ben szereztem.

Számomra fontos, hogy nyugodt, barátságos légkörben kezelhessük a hozzánk érkezőket pácienseket, mivel sokan szoronganak a fogászati beavatkozásoktól.

A mosolyogva távozó páciens a legnagyobb sikerélmény a fogorvos és az asszisztens számára egyaránt!

Licskó Renáta

Marketing menedzser

Pályafutásomat menedzser asszisztensként kezdtem egy építőipari multinacionális cégnél, majd 2003-ban megszereztem közgazdász diplomámat.
A főiskolás éveim alatt ismerkedtem meg jobban és vált kedvenc területemmé a marketing, így már diplomamunkám témája is az arculattervezés volt. Hamar magamévá tettem a terület sajátosságait, hiszen a kommunikáció és a kreativitás, mindig is közel állt hozzám.

Az építőipar után éles váltás következett, amikor az egészségügy területén, egy magánkórházban helyezkedtem el, mint marketing asszisztens, ahol nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, gyakorlatban is elsajátíthattam az iskolai tanulmányokat. Három év után nagyobb kihívásra vágytam, ezért pályáztam meg jelenlegi pozíciómat a Móricz Dental Kft.-nél.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a marketing online területére, hiszen ebben a felgyorsult világban  egyre fontosabbá válik, hogy a felmerült igényekre minél gyorsabban reagáljunk. Ezért folyamatos képzéseken veszek részt és igyekszem a lehetőségek minél szélesebb palettájából válogatni az eszközöket, hogy Klinikánk még ismertebbé váljon az emberek számára.

Szabadidőmben szeretek olvasni, nagyokat sétálni és a barátaimmal együtt tölteni az időt.